50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim profiline baktimda resimdeki sensen hic kilo vermeye ihtiyacin yok bence :))) buarada istersen ekle beni ve birlikte baslayalim olur mu takim arkadaslari lazim bana tek basima istemiyorum :)))))

resimdeki 50 kg halim canım:))işte 8 kg vermem lazım tamam ekliyorum pazartesi başlayalım birlikte başarıcaz inşallah:)))

tamam canim pazartesi ne kadar cok kisi olursak o kadar iyi olur deil mi buarada ayni yastaymisiz:) istanbulun neresinde oturuyorsunn benden 1-0 ondesin bir annesin cunku allah bagislasin canim hayirli evlat olur insallah:)) darisi basima ...

ha peki nasil bir plan uygulayacaksin biraz bahseder misin kafanda bir liste falan var mi?

canim ben simdi yatiyorum iyigeceler sana yarin gene girecegim bir aksilik olmazsa pazartesi baslayalim lutfen caymak yok..

ben 26 yaşındayım z.burnunda oturuyorum 5 yaşında kızım var allah sanada nasip etsin inşallah canım:))çok özel bir diyetim yok açıkçası kısaca bahsedeyim kahvaltıda domates biraz peynir şekersiz çay ve kepek ekmeği arada kepekli bisküvi öğlen evde ne yemeği varsa ondan 4-5 kaşık yanında yoğurt yada salata kepek ekmeği arada yine bir porsiyon meyve akşam yine ne yemek pişirdiysem ondan salata ekmek yok yatmadanda süt yanında meyve yada bisküvi ben böyle kilo verdim canım ve tabi evde enaz 15 dk spor yaptım özellikle pişirdiğim bir yemek yada gidip aldığım yiyecek olmadı

bende bu yontemi kullanmak istiyordum zaten eger ogunlerinde porsiyonlari kucuktursen diyet yapmisolursunuz diye bir sey duymustum. bakalim ne olacak allah yardimcimiz olsun buarada kilo cizelgesini nereden yaptin link yollar miisin biraz yabanciyim bu siteye:)

1.61 boyum var 58 kg 'dayım. yaklaşık iki ay önce 55'e düşmüştüm tatil,ramazan, birde bebk için sigara bırakmak sevdası bölgesel aldım.
ocak ayında 65ten 55 kgya düştüm. sabah tost öğlen çorba salata aralarda meyve akşam sebze yemeği ve son olarak en güzel ve en etkilleri kivi ve kuru kayısı tavsiye ederim bağırsakları inanılmaz çalıştırıyor.

heralde simdi ideal kilondasindir canim yani gerek yok deil mi diyet yapmana eger dusunuyorsan pazartesi seni de aramizda gormekten mutluluk duyariz :)

bölgesel aldım kilomla ilgili sıkıntım yok ama gebeliği dşündüğümde daha fazla alırım endişem var. sanırım pilatesi deneyeceğim. ama şu sigara bırakma durumundan beri iştahım inanılmaz açıldı.

himmm anladim canim umarim benim de sadece forma girme derdim olur cok iyi yapmissin sigarayi birkamakla bebekten once gercekten gerekli ben de iciyoru m malesef ama az cok deil sen ne kadar iciyordun gunde..

canım İşimin stresinden dolayı son zamanlarda 2.pakete yaklaşmıştım. ben sigaraya karşı çok iradesizim onun için ilaç desteği almam gerekli.arkadaşım birilaç kullandı ve bıraktı.bende aldım o ilaçtan doktor kontrolüyle tabi çok fazla yan etkisi olabiliyor. şimdi günde en fazla 6 tane içiyorum daha 1 hafta oldu canın istemiyor. nikotin takviyesi filanda yapmıyor. şimdilik zararı yok. umarım doktor kontrolüne gidene kadar bırakmış olurum eylül başı bebk için doktora gideceğim. folik asit b12 ve kan testi yapacak normalse bebeğe başlıyacağım. bence send e git doktora va ilacı sor . ama kendimiz bıraksak daha güzel olur yaa

tabi canim en guzel dogal yontemlerle birakmak zaten ben birakirsam irademle birakicam buyuk bir ihtimal basarabilirim diye dusunuyorum cunku bazen 2 tane bile ictigim oluyor ama bende uzun suredir iciyorum tabi abarttigim zamanlarda oluyor en kisa zamanda kilodan ve sigaradan kurtulmak umidiyle..:)))

aynen cnm en iyisi bu kasmadan yapılması çizelgeyi diyet gruplarına gir kilo çizelgesi nasıl yapılır diye başlık var o yönlendiriyor cnm allah irade versin inşallah:)hepimize

bayanlar yardım edin
bugün çok geç uyandım sabah 12 buçukta. uyanınca bir salatalık, biraz peynir, 3 zeytin, bir çavdar ekmeği, yeşil çay yedim/içtim. 2'de bir kase çorba içtim. Az önce bir adet muz yedim. Ama canım çok hamburger, pizza, abur cubur istiyoorr
düşük kalorili bir burger king menüsü yesem akşam bir şey yemesem olur mu sizce?
moralim bozuk zaten bir de yemeğimi kısıtlıyorum diye daha kötü oluyorum

mrb canım bence kendini bukadar kasma ve ye derim ben moralinde bozuksa hele yarın dengelersin

ama sonra pişman olacağımı da biliyorum.. neyse tutayım biraz daha kendimi hiç dayanamazsam yerim :85:

doğru pişmanlık konusunda haklısın...gördüğüm kadarıyla baya kilo vermişsin oyuzden söyledim ben ama şuda bir gerçek ki pişmanlıktan dolayı yediğin hamburgerin tadını da alamıyorsun malesef

verdim de bende hemen yağa dönüşüyor ne garip bir vücudum varsa
hemen göbeğim çıkıyor bir yemekte.
insan pişman olunca daha kötü oluyor en iyisi biraz mankenlerin fotoğraflarına bakayım da vazgeçeyim

hehe engüzelli bende kilolu halimi buzdolabına yapıştırmıştım ona baktıkça yemiyodum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…