50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bende zayıflamaya calışıyorum.bi kaç haftadır. boyum 1.70 kilom 62 iydi suanda 58 kiloyum ama orantı olarak tam ideal kilo gibi gelebilir kızlar.bayacklarım ipince ve koca bi göbegim var.yani göbekten vermye calışıyrm tamamen. mekik cekiyorum gunde 200 tane . yediklerimi azalttım. birde vibro shape diye zayıflama kemeri kullanıyorum gunde 2 kere 10 ar dk lık. ideal kilom 50-53 o halimle hiç göbegim yoktu. yani 5 kilo vermem gerek . bende aranıza katılmak istiyorum..........

kesinlikle katılıyorum hımm sanırım bu topik öyle değil yola devam zaman :))) teşekkürler cevap için bu yolda güzel paylaşımlar diliyorum.

iftar menüm

1/2 porsiyon ezogelin çorba
1 porsiyondan az kuşbaşılı kaşarlı pide
330 ml kayısı suyu
salata
500 ml su
dışarıda olunca böyle oldu

emin ol bazı evdeki iftar sofraları bundan daha doludur bence gayet güzel iftarın vazgeçilmezi çorba o da menünde cuk oturmuş .ama birşey sorcam kayısı suyu taze sıkılmış meyvenin suyu mu yoksa hazır mı.Hazır deme çok zararlı ve çok kalorili bu tip şeyler..

teşekkür edeim hoşbulduk.Sorun şurada kilo almıyorum ama artık kilo azaldığı için kolay da veremiyorum bir de rahatladım dedim o yüzden ciddiye de almıyordum bu topikle inş azmim artacak
yoğurt sütten bahsetmişsiniz bende kesinlikle katılıyorum özellikle akşamları ramazandan önce akşam yemeğinde çorba yerdim biraz sonra da alırdım elime bi küçük kasemle yoğurt yerdim hem tok duruyorum hemde kilo vermem hızlanıyordu.Yoğurt çok önemli...

sahurun da çok güzel hele hurma ve kuru kayısıya bayıldım

benim sahur menüm
1.5 kase şehriyeli tavuklu çorba
avuçiçi kdr pide
2 köfte

ve 50 dk da sahurdan önce pilates:)
köfte susatmıyo mu?Sahurda kahvaltı bizim için daha iyidir salata domates peynir felan ama tabiki kendi gönül isteğiniz benimki sadece öneri

bnnu canım maalesef kayısı suyu teneke kutuda olanlardandı.
neyse birkaç gündür de hiç tatlı yemedim zaten artık öncesinde dengelemiştim diye düşünüyorum

Son düzenleme:

merhaba hoşgeldin canım öncelikle zayıflama kemerine pek inanmam belki hiç denemediğim içindir ama mekik göbeğin düşmanı günde 200 tane yapabiliyorsan gerçekten tebrik ettim .Bir de şu var yaparsan faydası olur canım.
Sopalı hareket
Bu harekette bir sopayı ense kökümüze alıp iki elimizi geçiriyoruz. Ayaklarımızı yere sağlam basıp süratli bir şekilde sağa ve sola doğru daha çok kalçadan yukarısını hızlı bir şekilde döndürerek birkaç dakikada bu hareketleri yapıyoruz. Bu haraket karnın yan tarafındaki kasların şekillenmesi ve göbeğin erimesini sağlar.

acaba koca göbeğin nedeni karbonhidratlar olabilir mi ?
Yani çikolata, tatlı, pastalar,asitli ve şekerli içecekler vs kısacası şekerli şeyleri çok mu tüketiyorsun?:26:

Son düzenleme:
farmasi canım tabiki uzun vadeli olmadığı için pek sorun değil ama onlar gerçek meyve değil gıda aroması var sadece .. katkı maddeleri ooo saymakla bitmez.. eminim biliyorsundur birkaç yazını okudum gayet sağlıklı bilgiler veriyorsun ..bende diyet için demiyorum zaten elimde olsa bütün kutudaki meyve sularını satıştan iptal ederim valla

Son düzenleme:

evet biliyorum ve de çok teşekkür ederim zaman ayırıp canla başla beni uyarmaya çalıştığın için canım
ayran alacaktım ilk önce ama ayranları burada yerel üretilen bir markaydı ve onların süt ürünleri azıcık şaibeli oluyor tarihi geçmiş yoğurtları filan işlemden geçirip süzme yoğurt yaptıklarını o işletmede çalışan bir tanıdığım söylemişti o nedenle güvenemediğim için tercih etmedim.
kolayı da almak istemedim.
artık o an benim için tek seçenek oldu bir nevi zaten yarım porsiyon çorba istedim onun da yarısını yedim salata su ve de 1 porsiyon pidenin de baya az bi miktarını yedim neredeyse aç kalktım sahura kadar da hiçbirşey yemedim çoğunlukla yeme isteğim olmuyor zaten.
sahurlarım da hep kahvaltı tarzıdır oldum olası

Son düzenleme:
anladım tatlım senin için en doğrusunu yapmışsın tabi.Ah bir de o cola yok mu ona hiç girmiim çıkamam valla
hı söylemeyi unuttum bu arada ne demek canım valla bende yediklerimi yazcam beni de uyarıııııınnnnnnnn bin bilsen de bir bilene danış demişler dimi

Son düzenleme:

harikasınnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmmm tam da benim kafadansınnnnnnnn:13::13::13::13::13:
istişarede her zaman hayır vardır

harikasınnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmmm tam da benim kafadansınnnnnnnn:13::13::13::13::13:
istişarede her zaman hayır vardır

teşekkür ederimmm canımmmmmmm
tabiki ne deniyor yapacağın işte insanlarla meşveret et ....
biz de hem sağlıklı beslenmiş hem de birbirimizden çok şey öğrenmiş oluruz .

bnnu cum haklısın yemek türü oldu bu biraz ama biraz aceleden akşamdan ne varsa lüplettim:) köftelere iki yazdım ama görüntü olarak ikisi 1 tane eder sanırım:)

konusu gelmişken bende yediklerimi yaziim (not reglimden dolayı oruç tutamıyorum:84: :18:)

Sabah:
2 dilim ekmek
1 kibrit kutusu kadar peynir
2bardak şekersiz çay
domates
1 çatalın ucuyla vişne reçeli (reçeli çok severim 1 çatal ucu da yetiyo )

Ara:
2 adet kuru hurma

bnnu cum haklısın yemek türü oldu bu biraz ama biraz aceleden akşamdan ne varsa lüplettim:) köftelere iki yazdım ama görüntü olarak ikisi 1 tane eder sanırım:)

bnnu cum dan sonraki gülücük işareti ne için anlamadım
hem tamam canım afiyet olsun

bu hafta hiç akşam yürüyüşlerimi yapamadım yediklerime de eskisi gibi dikkat etmedim yürüyüşe çıkamıyorum nasılsa diye tekrar almış gibi hissediyorum sanki öf bi de bi haber aldım sinirlerim bozuldu çok mutsuzum çok veremiycem galiba

tekrar almış gibi hissediyorsanız bence tartıya hiç çıkmayın kaçırdıklarınız da nasılsa kaçtı devam yerine kaçırdım toparlanmam lazım diye düşünürseniz daha iyi olur sanırım ayrıca kaçan kaçtı önemli değil ayda 1 veya maximum 2 kaçırma hakkımız olsun ki az yemekten bıkmayalım

bakıyorum herkes kahvaltı etmiş ben yemek yemişim bildiğin de ona güldüm öle:26:
tamam canım ya önemli değil bu sahurda telafi edersin

konusu gelmişken bende yediklerimi yaziim (not reglimden dolayı oruç tutamıyorum:84: :18:)

Sabah:
2 dilim ekmek 130
40gr beyaz peynir 66,6
2bardak şekersiz çay 0
domates 0
1 çatalın ucuyla vişne reçeli 12(reçeli çok severim 1 çatal ucu da yetiyo )

Ara:
2 adet kuru hurma 30

Öğle:
1 şeftali 60
1avuç yaş siyah üzüm 57

Ara:
1/2 elma 40

Akşam:
1porsiyon çorba 250
3 kaşık pirinç pilavı 98
1porsiyon zeytinyağlı türlü 150
salata 0
1kaşık kabak salatası yoğurtlu 20
toplamda 913,6 kalori
felan geliyo normalde öğle yemek yemem lazımdı ama evde babamlar olduğu için yiyemiyorum malum oruç tutamayınca anlarlar diye çekiniyorum :18:
o yüzden meyveyle geçiştirdim yoksa 1000 kalori felan olmalıydı menüm (

Birazdan da spor yapcam yediklerimizi eritelim dimi .herkese sağlıklı hayırlı iftarlar diliyorum...

Son düzenleme:
iftar menüm
1 hurma
250 ml su
250 ml sulandırılmış vişne kompostosu
100 ml mandalin aromalı gazoz
1/2 kepçe tarhana çorbası ( 4-5 yk )
200 gr kadar tavuk eti(fırında)
1 elma dilim patates ( fırında)
3yk nohutlu bulgur pilavı
yeşil biber

tatlı olarak bugün bisküvi üzerine kakaolu puding dökmüştüm ondan yedim( 1 adet kakaolu pudingli ikram bisküvisi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…