yani bu kilodasiniz zayiflamak istiyosunuz:-(
pessssss dogrusu
merhaba canım hoşgeldin aynı duyguları paylaşıyor olmak ne güzel.
senin de yazdığın gibi ben de bu süreçte hiç kendimi kasmadım herşeyden ölçülü olmak kaydıyla yedim , içtim iyiki de öyle yapmışım halen durmadan aynı prensiple yola devam ediyorum .
topik sanırım kimsenin tapulu malı değil yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum o nedenle ne demekkkkkkkkkkkkk elbette yer var herkese .
çünkü şahsa mahsus bir topik değil burası
her ne kadar bazıları umumi topikleri şahsileştirseler de sadece zavallı diyorum o tip insancıklara
iftar menüm
1/2 porsiyon ezogelin çorba
1 porsiyondan az kuşbaşılı kaşarlı pide
330 ml kayısı suyu
salata
500 ml su
dışarıda olunca böyle oldu
Yoğurt süt kısmına kesinlikle katılıyorum...Önceki kilo verme sürecimde denedim ve az yağlı süt ve yoğurt tükettim ve kesinlikle kilo verdiriyor..Bu sıralar bayağı boşlamıştım ama hatırlattığın iyi oldu...
Magnumu ben de aslında 6'lı pakette alıyordum ama işte akşam dışarı çıktık kazaya kurban gittim..Ama bu gün telafi ettim sanırım,yediklerimi yazamadım ama oldukça dikkatliydim bugün..
Bir de birşey sorucam tartılma gününüz yok mu...Haftada bir gün tartılıp burada paylaşsak sanırım motivasyon için süper olur...
Hoşgeldin bnnu..1-2 kilo ne ki,bu kiloyu vermek için aya bile ihtiyacın yok,1-2 hafta içinde verirsin..Sadece biraz gayret gerekiyor..Sana da kolaylıklar diliyorum...
sahur menüm
2 avuç içi kadar haşhaşlı çörek
1 yumurta ( tavada)
1 kuru kayısı
2 hurma
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
2 çay kaşığı bal
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
250 ml şekersiz açık çay
1 lt su
köfte susatmıyo mu?Sahurda kahvaltı bizim için daha iyidir salata domates peynir felan ama tabiki kendi gönül isteğiniz benimki sadece öneribenim sahur menüm
1.5 kase şehriyeli tavuklu çorba
avuçiçi kdr pide
2 köfte
ve 50 dk da sahurdan önce pilates:)
kızlar bende zayıflamaya calışıyorum.bi kaç haftadır. boyum 1.70 kilom 62 iydi suanda 58 kiloyum ama orantı olarak tam ideal kilo gibi gelebilir kızlar.bayacklarım ipince ve koca bi göbegim var.yani göbekten vermye calışıyrm tamamen. mekik cekiyorum gunde 200 tane . yediklerimi azalttım. birde vibro shape diye zayıflama kemeri kullanıyorum gunde 2 kere 10 ar dk lık. ideal kilom 50-53 o halimle hiç göbegim yoktu. yani 5 kilo vermem gerek . bende aranıza katılmak istiyorum..........
kızlar bende zayıflamaya calışıyorum.bi kaç haftadır. boyum 1.70 kilom 62 iydi suanda 58 kiloyum ama orantı olarak tam ideal kilo gibi gelebilir kızlar.bayacklarım ipince ve koca bi göbegim var.yani göbekten vermye calışıyrm tamamen. mekik cekiyorum gunde 200 tane . yediklerimi azalttım. birde vibro shape diye zayıflama kemeri kullanıyorum gunde 2 kere 10 ar dk lık. ideal kilom 50-53 o halimle hiç göbegim yoktu. yani 5 kilo vermem gerek . bende aranıza katılmak istiyorum..........
farmasi canım tabiki uzun vadeli olmadığı için pek sorun değil ama onlar gerçek meyve değil gıda aroması var sadece .. katkı maddeleri ooo saymakla bitmez.. eminim biliyorsundur birkaç yazını okudum gayet sağlıklı bilgiler veriyorsun ..bende diyet için demiyorum zaten elimde olsa bütün kutudaki meyve sularını satıştan iptal ederim valla
anladım tatlım senin için en doğrusunu yapmışsın tabi.Ah bir de o cola yok mu ona hiç girmiim çıkamam valla
hı söylemeyi unuttum bu arada ne demek canım valla bende yediklerimi yazcam beni de uyarıııııınnnnnnnn bin bilsen de bir bilene danış demişler dimi
harikasınnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmmm tam da benim kafadansınnnnnnnn:13::13::13::13::13:
istişarede her zaman hayır vardır
kesinlikle katılıyorum hımm sanırım bu topik öyle değil yola devam zaman :))) teşekkürler cevap için bu yolda güzel paylaşımlar diliyorum.
köfte susatmıyo mu?Sahurda kahvaltı bizim için daha iyidir salata domates peynir felan ama tabiki kendi gönül isteğiniz benimki sadece öneri
bnnu cumhaklısın yemek türü oldu bu biraz ama biraz aceleden akşamdan ne varsa lüplettim:) köftelere iki yazdım ama görüntü olarak ikisi 1 tane eder sanırım:)
bu hafta hiç akşam yürüyüşlerimi yapamadım yediklerime de eskisi gibi dikkat etmedim yürüyüşe çıkamıyorum nasılsa diyetekrar almış gibi hissediyorum sanki öf bi de bi haber aldım sinirlerim bozuldu çok mutsuzum çok veremiycem galiba
bakıyorum herkes kahvaltı etmiş ben yemek yemişim bildiğin de ona güldüm öle:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?