50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar benim şişkinliğin sebebi belli oldu hamileyim galiba elim ayağım titriyor
artık zayıflamak yok

ayyy canim benim yaa cok mutlu oldum senin adina masallah masallah aman artik dikkat et yediklerine falan canim opuyorumnanaktan

kızlar benim şişkinliğin sebebi belli oldu hamileyim galiba elim ayağım titriyor
artık zayıflamak yok

59,5 ya nerde yanlış yapıyorum acaba niye gitmiyor bu kilolar , artık hergün düzenli yürüyüşte yapıyorum , yemeklerimide normal ölçülerde ve hafif yiyorum. neden neden neden

canim ben de su an kilo bildirimi yapiyorum 51.0 nasil oluyor anlamadim resmen 500gr almisim ki sporda yapiyorum tamam cikolata yedigim oluyor ama ne biliyim yaaa ben de nerde yanlis yapiyorum bi turlu cozemedim :gitme::sinifsinif:

bozom tebrikler canım benim çok sevindim inşaalah hayırlısıyla kucağına alırsınopuyorumnanaktan
darısı başımızaolumunekankayizsmile

kilo bildirimden sonra yediklerimi de yazayim bari

kahvaltilik gevregi muz sut

azicik ceviz + mandalina

off off

ayyy canim benim yaa cok mutlu oldum senin adina masallah masallah aman artik dikkat et yediklerine falan canim opuyorumnanaktan

saol canım
artık rejim yok 1 sene sonra görüşürüz artık
ama kontrol edicem sizi ona göre
koçunuz olursam yine cezalar var
kabul ederseniz tabi

yesacım nasılsın özledim seniopuyorumnanaktan
ya yaşasın yeni smile eklenmiş hemde bi sürüaklinialirimsmile

vallaha bende rejim hak getire yılbaşından sonra bıraktım içmiyorum artık otu motu sadece geç saatte yemek yememeye çalışıyorum en son 56.4 tüm şimdi 55.8 e düşmüşüm sporda yapamıyorum artıkguclubacismile
sende canını sıkma canım son zamanlarda fazla spor yapmaya başlamıştın kasamı döndü acabafisfisfis

bozom koçluğa devam et
amaaaaaaaaaaaa
hamiş olman herşeyi götürmen anlamına gelmiyo tabiki bizde senin alman gereken kilo takibini yapacağız ona göre:CüvCüv:

saol canım
artık rejim yok 1 sene sonra görüşürüz artık
ama kontrol edicem sizi ona göre
koçunuz olursam yine cezalar var
kabul ederseniz tabi

canim o ne demek sakin birakma bizi bak ceza ver hep hep :)) zemuszemus

yesacım nasılsın özledim seniopuyorumnanaktan
ya yaşasın yeni smile eklenmiş hemde bi sürüaklinialirimsmile

canim benim benn de ozledim vall da pek iyi degilim yaa 51.0 ciktim tartida spor da yapiyorum yediklerimde cok degil (tamam cikolata haricinde ) bilmiyorumkismile

bilemedim canim ya valla ne biliyim kilodan cok vucudumun sekle girmesi onemli diyodum ama yine de insan tartiya da yansisin istiyor ohaoldumsmile

canım benim sporun fazlasıda zarar dikkat et

canim yok ya o kadar fazla degil benim dunkunu yazmistim mesela 100 kalori kondisyon bisikleti 100 ip atlama sonrada kendimce hareket

bugunku de scyllaanin verdigi 3 video olacak o kadar 8er dk lik toplamda 24 dk :umursamaz:

artık zayıflamak yok

bozocum tebrik ederim canım ALLAH yardımcın olsun sağlıklı bir hamilelik dilerim dr a
gittinmi canım ihmal etme lütfen
birde lütfen burayı bırakma biliyorsun hamileliktede sağlıklı beslenme var koçluğa devammm:lepi:

kızlar kilo bildirimimi yapayım 7.30 da tartıldım veeeeeeee 60 6. geldiiiimguclubacismile
boyum 1.60
sonra kahvaltımı yapıp yattım benim kociş gececi ses olmasın diye neti açamadım
öğlen 2 gibi yine kahvaltı 1 dilim ekmek peynir meyva 6 tane kadar zeytin 2 bardak çay şu çayı hiç içmek istemiyorum da alışkanlık olmuş eşim istiyor:çok üzgünüm:
yeşil çayımıda içtim yarım saat stepper yaptım

yesacım motivasyonunu sakın düşürme bende bir ara düzenli 1 ay sporumu hemde ne spor günde 2 saat tempolu ve diyetimi tam yapmıştım o zaman tartım yoktu aralarda kaçamakta yoktu spor sonrası ve gün içinde sodamı mutlaka içerdim sonuç:uhm:
bir ayda 1 kilo çıldırdım tabiii-tatlicadiarzu-

yani olabilir vücut bazen karşı geliyora.s
öptüm canımŞeniz

canim benim ya valla asagiya cikolata yemek icin indim ama YEMEDIM yukari gelip tekrar iki video yaptim yaa :bbo: bi de bugun reglimin son gunu ondan olmus olabilir mi acaba yaa offakannehir

yesacım sen günlük 1 muz yiyorsunya o senin kilo vermeni zorluyordur. muz dışında başka bir meyve yesen daha iyi olur alkisalkisalkis

yesacım sen günlük 1 muz yiyorsunya o senin kilo vermeni zorluyordur. muz dışında başka bir meyve yesen daha iyi olur alkisalkisalkis

ondan mi diyosundur canim ya ne biliyim muz diyetini bile gordukten sonra dedim bi sey olmaz boshayallersmile o zaman bu hafta 0 muz diyelim bakalim nasil olacak opuyorumnanaktan offf cizelgemi degistirmem lazim

canim benim ya valla asagiya cikolata yemek icin indim ama YEMEDIM yukari gelip tekrar iki video yaptim yaa :bbo: bi de bugun reglimin son gunu ondan olmus olabilir mi acaba yaa offakannehir

olur hayatım beni bazen regliden sonra bile şişkşnliğim oluyo
bu arada çikolata yoooooooook cıs o
teminki yazıda yanlşlık yapmışım yazmışım canım birkaç yıl önce olduğu için hatırlıyamadım 1 ay boyunca haftanın 3 veya 4 günü 2 şer saat yaptım inan bunu tam hatırlıyorum ben dans etmeyi çok severim bbazende spordan sonra yarım saat dans bile ederdim
üzülme canımyerimseniben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…