50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok teşekkür ederim yorumun için
kolayı da bilerek içtim azıcık kilom sabit kalsın hızlı düşmesin altın gibi dedim

çok teşekkür ederim yorumun için
kolayı da bilerek içtim azıcık kilom sabit kalsın hızlı düşmesin altın gibi dedim

altın gibi
kilo için de diil yaa geçen gün demiştim ya colaya hiç girmiim çıkamam diye walla öyle ....Ayrıcaşu konuda sana çok katılıyorum 1 gün 2 gün kilo vermedim diip bırakanlar var bende uzun zamana kilo verme işlemini yayıp sağlam adımlarla ilerlemeyi tercih ediyorum.

ve öyle yapmakla çok sağlıklı emin adımlarla kalıcı kilo vermiş olursun bitanem
şekil ben
7-8 aydır 52-54 arası nasıl ama?

tabiki süper farmasi .... kiloyu korumak da zordur ...ama biz bu kilolar 1 günde vermedik ki öyle hemen geri alalım

lunapiena viking suhan2 nerelerdesiniz ya topiğe bi giriyorsunuz bir de çıkıyorsunuz
menüler güzel olsada olmasa da sizleri burada görmek isteriz birlikten kuvvet doğar.....

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar . Bende 1,71 im ve 55 kiloyum. Beden olarak 36 giyiyorum. Ama bendeki sorun doğımdan sonra göbek kısmının o sert görünümünü kabetmesi . spor yapıyorum zaten sürekli . kilomda fazlalık yok ama göbek kısmının eski haline dönebilmesi için neler önerirsiniz .Allah a şükür çatlak filanda yok . tabiki tam eskisi gibi olmaz ama yinede karın egzersizlerinin hangileri daha iyi toparlar yardımcı olursanız sevinirim. Ayakta bi sorunum yok sadece oturunca hafif bi göbek oluyor onu yoketmem lazım. Şimdiden teşekkürler ..

lunapiena viking suhan2 nerelerdesiniz ya topiğe bi giriyorsunuz bir de çıkıyorsunuz
menüler güzel olsada olmasa da sizleri burada görmek isteriz birlikten kuvvet doğar.....

burdayım şekerim geldim napayım göreve gittim dağ bayır dolaşıyoz o yüzden bi giriyom bi çıkıyom sürekli kalamıyorum
sana katılıyorum birlikten kuvvet doğar:)))

vallaha canım senin pek bişey yapmana gerek yok bence sadece bol bol spor yap özelliklede mekik çek işe yarıycaktır.

vallaha ben artık utanıyorum menü yazmaya çünkü ortada menü diye bişey yok ama yazayım bakalım
sabah:
4-5 susamlı çubuk
1/4 bardak ayran
öğlen:
küçük bi parça poğaça türü bişey
su
bol bol dağa tırmandım bugün bukadar yani bu menüye ne yorum yapılır ne bişey((
felaket akşama ne yicemi bilmiyorum ama adam gibi bişey yapmayı planlıyorum aklımda şuan bişey olmasada(

burdayım şekerim geldim napayım göreve gittim dağ bayır dolaşıyoz o yüzden bi giriyom bi çıkıyom sürekli kalamıyorum
sana katılıyorum birlikten kuvvet doğar:)))

hiç olmazsa akşamları yediklerini yaz çık ama yalnız bırakma bizi bu arada dağ bayır derken:26:
neden böyle oluyor ki yemek yicek vaktin yok mu yaaa

Son düzenleme:
hiç olmazsa akşamları yediklerini yaz çık ama yalnız bırakma bizi bu arada dağ bayır derken:26:

ya sorma canım bizim iş böle işte sürekli arazide o yüzden öğlenleride arazi olduğu günler doğru dürüst yemek yiyemiyorum dışarda ne bulursak o yani((

neyseki büyük gün geliyo yarın tatil başlıyo ve ben annecimin yanına gidicem aylardan sonra doğru dürüst yemek yiycem çok mutluyumya çabuk geçsin şu 2 gün bayramları çok seviyorum hele 9 gün tatil olanları daha çok seviyorum

ya sorma canım bizim iş böle işte sürekli arazide o yüzden öğlenleride arazi olduğu günler doğru dürüst yemek yiyemiyorum dışarda ne bulursak o yani((

anladım ne mühendisisiniz acaba özel bi soru olacak ama merak ettim zor olmalı akşam telafi edebilirseniz durumu bir nebze kurtarmış olursunuz
ya allah korusun metabolizmanız durmasın....

anladım ne mühendisisiniz acaba özel bi soru olacak ama merak ettim zor olmalı akşam telafi edebilirseniz durumu bir nebze kurtarmış olursunuz
ya allah korusun metabolizmanız durmasın....

jeoloji mühendisiyim canım o yüzden işim hep arazide.
akşamlarıda işte bazen iyi bazen kötü bazen aç öle idare ediyorum canım bişey yapmak istemiyo çoğu zaman o nedenlede dediğin gibi metebolizmam şaşırdı yani.

anladım kolay gelsin canım yaa 9 günlük tatilinde mutluluklar diliyorum o zaman metabolizmanı düzeltmen dileğiyle..

Ben de şu an buradayım...Bir kaç gündür evde işlerim vardı,bir-iki kez bakabildim ancak ama yazamadım...Şimdi yazacağım bu günlük mönümü..:)))

Sabah:

Bir bardak sirkeli ılık su

Kahvaltı:

1 tane domates
4-5 tane tatlı sivri biber
3 çatal salatalık
1/2 dilim uno light ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kupa şekersiz çay

Ara: Yapamadımmmmm

Öğlen:

2 parça ızgara tavuklu yağsız salata
300 ml kadar ayran

Ara:Biraz önce 3 tane kayısı

Akşam: (yemeyi düşünüyorum)

Yarım tabak etli yeşil fasulye
2 kaşık pilav
Salata
1 dilim light ekmek

Bu arada pazartesinden beri akşamları bir saat yürüyorum...Göbek aynı ama yanlarım hemen incelmeye başladı..
Tartılmıyorum inatla p.tesi tartılıcam...Tartı günü kararlaştırdınız mı?Kaçırmış olabilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…