çok teşekkür ederimmmm
kola hariç senin menünde çok güsel .....kabaktan sonra cevizli sucukla da pişti olacakken baktım kalori binlerde vazgeçtim yiyemedim bu gün yicem heveslendim bak görüyon mu
sahur menün herzamanki gibi harika
çok teşekkür ederim yorumun için
kolayı da bilerek içtim azıcık kilom sabit kalsın hızlı düşmesin altın gibi dedim
altın gibi
kilo için de diil yaa geçen gün demiştim ya colaya hiç girmiim çıkamam diye walla öyle ....Ayrıcaşu konuda sana çok katılıyorum 1 gün 2 gün kilo vermedim diip bırakanlar var bende uzun zamana kilo verme işlemini yayıp sağlam adımlarla ilerlemeyi tercih ediyorum.
lunapiena viking suhan2 nerelerdesiniz ya topiğe bi giriyorsunuz bir de çıkıyorsunuz
menüler güzel olsada olmasa da sizleri burada görmek isteriz birlikten kuvvet doğar.....
Merhaba arkadaşlar . Bende 1,71 im ve 55 kiloyum. Beden olarak 36 giyiyorum. Ama bendeki sorun doğımdan sonra göbek kısmının o sert görünümünü kabetmesi . spor yapıyorum zaten sürekli . kilomda fazlalık yok ama göbek kısmının eski haline dönebilmesi için neler önerirsiniz .Allah a şükür çatlak filanda yok . tabiki tam eskisi gibi olmaz ama yinede karın egzersizlerinin hangileri daha iyi toparlar yardımcı olursanız sevinirim. Ayakta bi sorunum yok sadece oturunca hafif bi göbek oluyor onu yoketmem lazım. Şimdiden teşekkürler ..
burdayım şekerim geldim napayım göreve gittim dağ bayır dolaşıyoz o yüzden bi giriyom bi çıkıyom sürekli kalamıyorum
sana katılıyorum birlikten kuvvet doğar:)))
hiç olmazsa akşamları yediklerini yaz çık ama yalnız bırakma bizibu arada dağ bayır derken:26:
ya sorma canım bizim iş böle işte sürekli arazide o yüzden öğlenleride arazi olduğu günler doğru dürüst yemek yiyemiyorum dışarda ne bulursak o yani((
anladım ne mühendisisiniz acaba özel bi soru olacak ama merak ettim zor olmalı akşam telafi edebilirseniz durumu bir nebze kurtarmış olursunuz
ya allah korusun metabolizmanız durmasın....
jeoloji mühendisiyim canım o yüzden işim hep arazide.
akşamlarıda işte bazen iyi bazen kötü bazen aç öle idare ediyorum canım bişey yapmak istemiyo çoğu zaman o nedenlede dediğin gibi metebolizmam şaşırdı yani.
lunapiena viking suhan2 nerelerdesiniz ya topiğe bi giriyorsunuz bir de çıkıyorsunuz
menüler güzel olsada olmasa da sizleri burada görmek isteriz birlikten kuvvet doğar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?