50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar ben kk da yeniyim..bende bu gruba grmek istiyorum nasıl olacak acaba yardmcı olabilir misiniz?bide su altta ki zayıflama cubugu nasıl yapılıyor ?

Hoşgeldin ..Kolaylıklar diliyorum..

51,5 amanınnn hayalini bile kuramıyorum bu kilonun vallahi bravo

Ben p.tesinden beri yediklerimi ince eleyip sık dokuyorum,yürüyüş yapıyorum ama vere vere 200 gr.vermişim tartıma göre...Bariz inceldim,göbeğim küçülmeye başladı ama kilo aynı geneeeeee...

Hoşgeldin zuzu Sanırım bebeğini emziriyorsun,o yüzden rejim yaparken senin bizden daha fazla kalori alma hakkın var sanırım..steeltea'yi anlamadım cahilliğimi bağışla ama menün çok iyi bence..Tabii günlük beslenme düzeni önemli,öğlen ve akşam yediklerini yazarsan ona göre bizde yorumlarız...

kızlar öğlen köfte ekmek yedim ama çok pişmanımyaaaa((((
neyse artık akşama bişey yemem napayım

Sıkma canını akşam sebze ve kalsiyum ağırlıklı beslenirsin,o kendini vücutta dengelemesini bilir canım,merak etme..

ben dünki menümü yazmadım

SABAH:
20 gr beyaz peynir 44,4
2 zeytin 12,6
2 dilim ekmek 130
1çatal ucu vişne reçeli 10
domates 0
2 bardak şekersiz çay

ARA:
2 adet kuru hurma 70

ÖĞLE:
ıspanak 170
250ml ayran 100

ARA:
1 salkım yaş siyah üzüm 80

ARA:
1 kaşık ıspanak (gözüme takıldı ) 75

AKŞAM:
1 porsiyon ayran çorbası 200
0,6 porsiyon pirinç pilavı 150
1 adet kabak dolma 82,5
2 çatal patlıcan 100
salata 0

2litre su

1224,5
SPOR:32 dk eliptik bisiklet

Son düzenleme:

Sirkeli su içebilmek için tabii ki sağlam bir mide lazım öncelikle..(gerçi benim ülserim var ama nedense bana dokunmuyor)..Tansiyon düşüklüğü yaparmı diye sormuşsun,ben hiç böyle bir şey yaşamadım ve başkalarından da duymadım açıkçası...
Kullanıma gelince sabah-akşam sıcağa yakın bir bardak ılık suya (bir dikişte içilebilecek kadar sıcak yapıyorum ben) 2 tatlı kaşığı elma sirkesi katıyorum ve içiyorum.Bunu sabah yataktan kalkar kalkmaz ve akşam yatağa yatmadan hemen önce yapıyorum..Bal katanlar da var içimi kolaylaştırsın diye ama ben gerek duymuyorum,alıştım sanırım...

Mönünü çok beğendim bnnu..Bravooo:90:..Bir de boyun kaçtı senin....

Teşekkür ederim canım sen cevap yazmayınca görmedn sandım farmasi de konuya el atınca bir de ona soriim dedim
tamam bende uygulicam bakalım nolcak çoooook teşekkürlerrrr....

ilgin iciin tesekkurler canim evet kendimi biraz zorlamam lazim aslinda cok istiyorum saat 9 dan 12 ye kadar sporumu bitirmis eve donumus olmayi ama kendimle mucade veriyorum resmen. soylediklerini uygulamaya calsicam :) umarim basarili olabilirim ama dun ve bugun spor yapmadim cok usendim gitmeye havalar cok kotu o yuzden cikmak istemedim cok suclu hissediyorum kendimi birde bu kilo tablasunu nasil degistirebilirim yani oylece kaldi garibim:) simdiden cok tesekkur ederim suhan..

önemli değil canım ne yaptımki:))
çizelge bölümüne girip ordan bilgilerinde değişiklik yapabiliyosun yani ben sürekli öle yapıyorum hatta çizelge şeklini falanda sürekli ordan değiştiriyorum yanii her seferinde kendime yeni çizelge oluşturuyorum başka bi yöntemi varmı bilmiyorum ama ben böle yapıyorum:))

( birde bu kilo tablasunu nasil degistirebilirim yani oylece kaldi garibim:) ..

Canım aynı web sitesine (tickler sitesine) girip şu anki kilon bölümüne şimdiki kilonu yazıp (tabii diğer bölümleri de uygun bir şekilde doldurup),gene aynı şekilde ilgili yeri koplayalıp,profil ayarlarından çizelge bölümüne kopyalarsan çizelgeni değiştirmiş olursun...

Belki daha pratik yolu vardır ama ben hep böyle yapıyorum..

tartı günü konusu için tamam canım sirkeli suda 1 su bardağa ne kadar sirke katmıştın.??

listen güzel canım
1 bardak suya 1 tk sirke 1 çay kaşığı bal
ama ben o kadar alışmıştım ki bal koymadan da içiyordum .

Ne güzel yaaa..

Benim 1,64 bnnu...Ailem hep uzun ama ben söz konusu genlerden ancak bu kadar nasiplenebilmişim canım..

1.55 arkadaşlar da çok var bence boyun çok kısa diil

minik_eller ben tickerfactory sitesindeki linki sık kullanılanlara ekledim parolamı girip düzenleyebiliyorum mesela

iftar menüm
1 hurma
7 yk nohutlu bulgur pilavı
200-250 gr haşlanmış hindi eti
3 yk yoğurt
1 soğan
200 ml sulandırılmış vişne kompostosu
400 ml su

ama yapamadim birde baslangic kilomu da degistirmek sitiyorum aslinda tamamen silip tekarar yapmak istedim o da olmuyor ne yapsam ki canim ya. cizelgeye geliyorum profilden deil mi hatta kalem imgesi var duzenlemek iciicn ama orada sadece link var o linke mi islem yapiyorum anlamadim gitti sonra yeniden o siteye girdim fakat gene olmadi sanirim ben artik elle yazicam sinir oldum :)))

sahur menüm

1ekler pasta
2 çatal yaş pasta ( önümde uzun gün nasılsa yakarım nasipse pazara filan gideceğim diye keyifli keyifli yedim )
2 kuru kayısı
2 avuç içi kadar pide
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
250 ml şekersiz çay

1250 ml su

Bu da benim dünki menüm:

SAHUR:
30 gr beyaz peynir 66,6
1 zeytin 6,3
1 çatal vişne reçeli 10
2 dilim ekmek 130
2 adet kuru kayısı 33,3
salatalık 0
1 bardak şekersiz çay 0
1 litre su 0

246,2

İFTAR:
1 porsiyon ayran çorbası 200
1 porsiyon patlıcan yemeği 200
1 kaşık yoğurt 24,66
1 dilim ekmek 65
salata

ARA:
2 kuru kayısı 33,3
230ml süt 138

ARA:
yarım dilim revani 142

1litre su 0

TOPLAM: 1049,16 kalori aldım

SPOR:yapamadım

Son düzenleme:

afiyet olsun canım liste çok şık

sadece kilo verme sürecinde olduğun diyorum revani yerine 1 porsiyon meyve yeseydin daha iyi olmaz mıydı sence ?

afiyet olsun canım liste çok şık

sadece kilo verme sürecinde olduğun diyorum revani yerine 1 porsiyon meyve yeseydin daha iyi olmaz mıydı sence ?

Teşekkürler canım haklısın normalde ben şerbetli tatlı sevmem yemem de ama bende anlamadım yarım dilimcik
kaç gündür evde vardı oruç tutmadığım zamanlarda bir kere bile canım çekmemişti
senin iftar sahur menülerin de çok güsel daha sahur menüne yorumum fiks oldu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…