slm kızlar ben kk da yeniyim..bende bu gruba grmek istiyorum nasıl olacak acaba yardmcı olabilir misiniz?bide su altta ki zayıflama cubugu nasıl yapılıyor ?
herkese günaydın kızlar :80:
bugün sabah tartıldım 51.5 ne zamanlar yazıyosuz bilmiyorum ama ben unutmadan yazayım dedim :81:
bayrama kadar 50 olmayı planlıyodum ama 1.5 kiloyu nasıl vercem bi fikrim yok henüz bide eve gidiyorum umarım abartmam orda gerçi yüryüş falan yaparım orda ama genede tehlikeli:)) annem ne var ne yok yapar şimdi bide yemeyince çok kızıyo oyüzden korkuyorum:)))
Günaydin bayanlar, aranıza yeni katılıyorum. 8 ay önce dogum yaptım dogum sonrası 7 kilo verdim ama hala vermem gereken 5 kilom var. Şu an 60 kiloyum hedefim 55 olabilmek umarım sizinle birlikte bunu başarırım. Sabah yediklerime gelince
Tam tahilli ekmek 1 dilim
1 parça peynir
5 adet zeytin
1 küçük domates
1 fincan steeltea ( kuzuya süt de lazım :) )
kızlar öğlen köfte ekmek yedim ama çok pişmanımyaaaa((((
neyse artık akşama bişey yemem napayım
Güzelmiş peki pansiyon düşüklüğü yapmıyor mu bir de 1bardak suya ne kadar sirke bunu da bi yazarsan çoooooooooook memnun olurum
Tartı günleri aslında benim için farketmez ama senin fikrin de güselmiş bana uygun diğer arkadaşlara da uygunsa cumartesi sabahı olsun.
bnnu ben de zayıflama sürecimde ballı elma sirkeli suyun faydasını çok gördüm mide sorunu olmayanlara tavsiye ederim.
ben dünki menümü yazmadım
SABAH:
20 gr beyaz peynir 44,4
2 zeytin 12,6
2 dilim ekmek 130
1çatal ucu vişne reçeli 10
domates 0
2 bardak şekersiz çay
ARA:
2 adet kuru hurma 70
ÖĞLE:
ıspanak 170
250ml ayran 100
ARA:
1 salkım yaş siyah üzüm 80
ARA:
1 kaşık ıspanak (gözüme takıldı) 75
AKŞAM:
1 porsiyon ayran çorbası 200
0,6 porsiyon pirinç pilavı 150
1 adet kabak dolma 82,5
2 çatal patlıcan 100
salata 0
2litre su
1224,5
SPOR:32 dk eliptik bisiklet
Sirkeli su içebilmek için tabii ki sağlam bir mide lazım öncelikle..(gerçi benim ülserim var ama nedense bana dokunmuyor)..Tansiyon düşüklüğü yaparmı diye sormuşsun,ben hiç böyle bir şey yaşamadım ve başkalarından da duymadım açıkçası...
Kullanıma gelince sabah-akşam sıcağa yakın bir bardak ılık suya (bir dikişte içilebilecek kadar sıcak yapıyorum ben) 2 tatlı kaşığı elma sirkesi katıyorum ve içiyorum.Bunu sabah yataktan kalkar kalkmaz ve akşam yatağa yatmadan hemen önce yapıyorum..Bal katanlar da var içimi kolaylaştırsın diye ama ben gerek duymuyorum,alıştım sanırım...
Mönünü çok beğendim bnnu..Bravooo:90:..Bir de boyun kaçtı senin....
boyum 1.70 çok teşekkür ederim canım
senin boy kaçtı acaba??
şekerim senin iş biraz karışık ama ben fikrimi söliyim sen ister yap ister yapma 5 te kallıyorum demişsin demi şimdi 6 da kahvaltı yap ama tost falan değil nasılsa eşinee kahvaltı hazırlıyomuşun doğru dürst bi kahvaltı yap zeytini peyniri yumurtası falan işte daha sonra ne yap yap sakın yatma:)))
işlerini sabah yapmaya çalış ev işi demişsinya hem insan sabahları daha dinç oluyo sonra saat oldu 9.5-10 bi ara yap kuru kayısı olabilir bi kahve olabilir ne bileyim 1 elma olabilir yani senin belirleyeceğin bi ara ama kesinlikle bisküvi değil aynı hatayı bende yapıyorum ama ben iş yerinde ne bulduysam onu yiyorum evden taşımak bazen zor geliyo yanlış ama yapıyoruz işte:))) daha sonra saat oldu 2 güzel bi öğlen yemeği yap kendine salata olsun yada cacık sebzeli bi yemek olabilir yada bi tavuk göğüs yağsız sote şeklinde geldik araya saat oldu 4 bi ara daha yap meyve olabilir yada 2 ceviz yada bikaç fındık buda bitti akşam oldu eşin gelicek akşam yemeğinide artık nasıl bi yemek düzeniniz varsa ona göre belirle ama mümkün olduğunca akşam yemeklerinde fazla pilav ve makarna yememye özen göster daha çok salata yada cacıkla mideni doldurmaya çalış bide tabi menüdeki ana yemekten ye.
bu arada aralarda yeşil çay iç böyle şeyler seni oyalıycaktır bide ne yediysen yazmaya özen göster canım yani bunlar benim tavsiyelerim sölemek kolay tabi uygulamak zor ama biliyosun amaca ulaşmak için çaba sarfetmek gerek keşke hepimiz bu çabayı sarfedebilsekte kurtullabilsek şu kilolardan.
( birde bu kilo tablasunu nasil degistirebilirim yani oylece kaldi garibim:) ..
ben dünki menümü yazmadım
SABAH:
20 gr beyaz peynir 44,4
2 zeytin 12,6
2 dilim ekmek 130
1çatal ucu vişne reçeli 10
domates 0
2 bardak şekersiz çay
ARA:
2 adet kuru hurma 70
ÖĞLE:
ıspanak 170
250ml ayran 100
ARA:
1 salkım yaş siyah üzüm 80
ARA:
1 kaşık ıspanak (gözüme takıldı) 75
AKŞAM:
0,6 porsiyon pirinç pilavı 150
1 adet kabak dolma 82,5
2 çatal patlıcan 100
salata 0
2litre su
1224,5
SPOR:32 dk eliptik bisiklet
tartı günü konusu için tamam canım sirkeli suda 1 su bardağa ne kadar sirke katmıştın.??
Ne güzel yaaa..
Benim 1,64 bnnu...Ailem hep uzun ama ben söz konusu genlerden ancak bu kadar nasiplenebilmişim canım..
listen güzel canım
1 bardak suya 1 tk sirke 1 çay kaşığı bal
ama ben o kadar alışmıştım ki bal koymadan da içiyordum .
önemli değil canım ne yaptımki:))
çizelge bölümüne girip ordan bilgilerinde değişiklik yapabiliyosun yani ben sürekli öle yapıyorum hatta çizelge şeklini falanda sürekli ordan değiştiriyorum yanii her seferinde kendime yeni çizelge oluşturuyorum başka bi yöntemi varmı bilmiyorum ama ben böle yapıyorum:))
Bu da benim dünki menüm:
SAHUR:
30 gr beyaz peynir 66,6
1 zeytin 6,3
1 çatal vişne reçeli 10
2 dilim ekmek 130
2 adet kuru kayısı 33,3
salatalık 0
1 bardak şekersiz çay 0
1 litre su 0
246,2
İFTAR:
1 porsiyon patlıcan yemeği 200
1 kaşık yoğurt 24,66
1 dilim ekmek 65
salata
ARA:
2 kuru kayısı 33,3
230ml süt 138
ARA:
yarım dilim revani 142
1litre su 0
TOPLAM: 1049,16 kalori aldım
SPOR:yapamadım
afiyet olsun canım liste çok şık
sadece kilo verme sürecinde olduğun diyorum revani yerine 1 porsiyon meyve yeseydin daha iyi olmaz mıydı sence ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?