50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi olmaya çaılışıyorum canımya nolsun işte hergün aynı şeyler sadece bu aralar gene saçma saçma beslenmeye başladım.
kahvaltı yok öğle yemeği yok yani varda bisküvi falan akşamda işte basit bişeyler nereye kadar gitceksem böle bayramda annecime gidp düzene girmek istiyorum artık.

dünkü menümü yazayım mesela
sabah:
bikaç kraker
öğlen:
eti çikolatalı gofret
akşam:
makarna
utanıyorum kendimden.

bende bu gruba katılmalıyıımmmm :) 58 kiloyum.. boyum da 1,69. kilolu sayılmam ama daha inca görünmek istiyorum.. tavsiyelere açığımm..

hoşgeldin..eveeeet bende aynı sebepten buradayım ve sanırım beslenmeye dikkat etmenin yanında en büyük tavsiye spor spor spor.....

merhaba. kaçırsanız bile buraya yazmaktan vazgeçmeyin çok çok iyi olmayan menülerimizi bile buraya yazarsak birbirimize yardımcı olur ve bir nebze durumu toparlamış oluruz ve bir süre sonra ya ben bunu topiğime yazcam en iyisi bunu yememek diye vazgeçtiimiz şeyler de olacak
yani benim olmuştu
ama arada kaçamak haklarımız tabiki var o ayrı

bu arada farmasi sahur menün herzamanki gibi çok güsel o hiç vazgeçmeden içtiğin 1litre suya bayılıyorum ....

bu arada suhan2 alıntı yapmıştım kaybolmuş pardon
vakit kaybetmeden sağlıklı beslenmeye dönmeni çok isterim yani metabolizmanı durdurmadan önce ((

Son düzenleme:
Merhabalar.....Ben doğum sonrası kilolarımı veremediğim gibi üzerine de ilave yaptım ve 45 kiloda hamile kalmışken şu an 55 kilocuğum ....Sabah yağsız light kaşara çavdar ekmekli tost ve şekersiz çay yedim ,saat 10 gibi az şekerli türk kahvemi içmezsem olmaz, öğlen 1 dilim (4 parmak kadar) ıspanaklı pide ve minik yoğurt yedim, şu an da 2 tane minnacık yaz elması yedim ....Bana tatlı kilo aldırıyo biliyorum dayanamıyorum , bi çatal alsam tamamını bitiresim geliyo,hiç yemesem de tansiyonum düşüyo, ne tavsiye edersiniz?????

Merhaba;
burada bir arkadaşa daha tavsiye etmiştim bir bardak yarım yağlı süt üzerine tarçın serpiştirdiğinizde tatlı ihtiyacınızı karşılamış ve o aşırı kalorili tatlı isteğinizi kesmiş olursunuz.Tansiyonunuz yüksek değil sanırım o yüzden güvenle tarçını kullanabilirsiniz .kahve genelde tansiyon yükseltir ama sizin bünyenizde farklı olmuş olabilir mi .

Evet kahve aslında çarpıntı da yapıyor ama az şekerli kahveye de dayanamıyorum vallaha ne yapayım,şekersiz süt de gaz yapıyor bende ,hamileyken bile laktaz alınmış olandan içmiştim,biraz ısıtırsam belki yapmaz ,fikriniz için teşekkür ederim işyerinde yapamam anca evde tabiii, masa başı çalışırken anca abur cubur yiyebiliyosunuz tabiii yerinizden pek kalkamadığınız için ; yada meyva filan ....

çok teşekkürler bitanem
evet ben de seviyorum 1 lt suyumu

canım bence senin tansiyon değil
insülin direnci sorunun var yani şekerli şeyleri yiyiyorsun kan şekerin yükseliyor rahatlıyorsun sonra aniden kan şekerin düşüyor ki sen bence tansiyonunun düştüğünü sanıyorsun çünkü için titremeye üşümeye bayılacak gibi olmaya kalbin hızlı hızlı çarpmaya soğuk soğuk terlemeye başlıyorsun değil mi ?
bence böyledir ki böyleyse işin çok kolay şekerli şeylerden uzak durup glisemik indeksi düşük yiyeceklerle beslenmeye 3 ana 3 ara öğün yapmaya ve bu öğünlerde et süt tajıl sebze meyve gruplarının dengeli bir biçimde yer almasına dikkat edeceksin o kadar.
tek başına başa çıkamayacağını düşünüyorsan bir uzman yardımı alabilirsin ama bence önce bi kendine şans ver dene bakalım

iyi akşamlarrr
bu günki menüm hemen yaziim:

SABAH:
30 gr beyaz peynir 66,6
2dilim ekmek 130
1adet zeytin 6,3
domates 0
2 bardak şekersiz çay 0
1 yumurta 80
çatal ucuyla vişne reçeli tadımlık 10

ARA:
çeyrek elma 17,5

ÖĞLE:
1 patlıcan dolma 130
2kaşık pirinç pilavı 130
20gr yoğurt 16

ARA:
çeyrek elma 17,5
1 kavun dilim 52
1 salkım yaş siyah üzüm 80

ARA:
0,5 elma 35

AKŞAM:
1 porsiyon ayran çorba 200
2kaşık pirinç pilavı 130
3 kaşık kabak salatası 60
salata 0
tavuk ızgara 175

toplam 1336 kalori üzerine 30 dk eliptik bisiklet sporumu yaptım 2 litre suyumu bitirmeye çalışıyorum...

liste güzelleşmeye başlamış afiyet olsun hepsi harika

sahur menüm
1 hurma
2 yk kabak yemeği
2 yk pirinç pilavı
4 yk kuşbaşı et
200 ml kola
5-6 yk cacık

iftar sonrası

10-15 gr cevizli sucuk
1 küçük magnum dondurma

sahur menüm

2 avuç içi kadar pide
1/2 kk peynir
1.5 tk bal
2 kuru kayısı
1 domates
1 salatalık
250 ml şekersiz çay

1 lt su

liste güzelleşmeye başlamış afiyet olsun hepsi harika

çok teşekkür ederimmmm

sahur menüm
1 hurma
2 yk kabak yemeği
2 yk pirinç pilavı
4 yk kuşbaşı et
200 ml kola
5-6 yk cacık

iftar sonrası

10-15 gr cevizli sucuk
1 küçük magnum dondurma

kola hariç senin menünde çok güsel .....kabaktan sonra cevizli sucukla da pişti olacakken baktım kalori binlerde vazgeçtim yiyemedim bu gün yicem heveslendim bak görüyon mu
sahur menün herzamanki gibi harika

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…