herkese mrb arkadaşlar nasılsınız?
dünkü menümü yazayım mesela
sabah:
bikaç kraker
öğlen:
eti çikolatalı gofret
akşam:
makarna
utanıyorum kendimden.
bende bu gruba katılmalıyıımmmm :) 58 kiloyum.. boyum da 1,69. kilolu sayılmam ama daha inca görünmek istiyorum.. tavsiyelere açığımm..
merhaba hanımlar 1.5 gündr yoktum bakıyorum farmasi ve bnnu biribirinizi baya tanıma aşamasını geçmişsinzama ben yokken olmuş tüm bunlar. kızlar bilmiyorum sizleri normal hayattan tanımıyorum ama bu forum bana çok sıcak geldi. bu arada nerdeydin diye soran olursa diye söyliyeyim biraz fazla kaçırdım dün ve bugün üzüntümden giremedim buraya ciddi söylüorm :18:
bu arada cnm sen de grubumuza hoşgeldin tabiki katılmalısın:)boy ve kilolarımız hemen hemen aynı ben bu yaz 5 kilo verdim ve 58te takıldım bir aya yakındır hep aynıyım. ben de çok kilolu görünmüorm ama bölgesel olarak incelmem gerek. hepberaber zayıflayacağız bakalım
bence evetgamze hanım müşteri mi arıyorsunuz?
arkadaşlar kilo problemi yaşıyorsanız. Kilo alamıyor kilo veremiyorsanız yada verdiğiniz kilonn daha sonrasında kontrolünü sağlayamıyorsanız bana ulaşabilirsiniz yardımcı olabilirim.
Merhabalar.....Ben doğum sonrası kilolarımı veremediğim gibi üzerine de ilave yaptım ve 45 kiloda hamile kalmışken şu an 55 kilocuğum ....Sabah yağsız light kaşara çavdar ekmekli tost ve şekersiz çay yedim ,saat 10 gibi az şekerli türk kahvemi içmezsem olmaz, öğlen 1 dilim (4 parmak kadar) ıspanaklı pide ve minik yoğurt yedim, şu an da 2 tane minnacık yaz elması yedim ....Bana tatlı kilo aldırıyo biliyorum dayanamıyorum , bi çatal alsam tamamını bitiresim geliyo,hiç yemesem de tansiyonum düşüyo, ne tavsiye edersiniz?????
Merhaba;
burada bir arkadaşa daha tavsiye etmiştim bir bardak yarım yağlı süt üzerine tarçın serpiştirdiğinizde tatlı ihtiyacınızı karşılamış ve o aşırı kalorili tatlı isteğinizi kesmiş olursunuz.Tansiyonunuz yüksek değil sanırım o yüzden güvenle tarçını kullanabilirsiniz .kahve genelde tansiyon yükseltir ama sizin bünyenizde farklı olmuş olabilir mi .
çok teşekkürler bitanembu arada farmasi sahur menün herzamanki gibi çok güsel o hiç vazgeçmeden içtiğin 1litre suya bayılıyorum ....
bu arada suhan2 alıntı yapmıştım kaybolmuş pardon
vakit kaybetmeden sağlıklı beslenmeye dönmeni çok isterim yani metabolizmanı durdurmadan önce((
Merhabalar.....Ben doğum sonrası kilolarımı veremediğim gibi üzerine de ilave yaptım ve 45 kiloda hamile kalmışken şu an 55 kilocuğum ....Sabah yağsız light kaşara çavdar ekmekli tost ve şekersiz çay yedim ,saat 10 gibi az şekerli türk kahvemi içmezsem olmaz, öğlen 1 dilim (4 parmak kadar) ıspanaklı pide ve minik yoğurt yedim, şu an da 2 tane minnacık yaz elması yedim ....Bana tatlı kilo aldırıyo biliyorum dayanamıyorum , bi çatal alsam tamamını bitiresim geliyo,hiç yemesem de tansiyonum düşüyo, ne tavsiye edersiniz?????
iyi akşamlarrr
bu günki menüm hemen yaziim:
SABAH:
30 gr beyaz peynir 66,6
2dilim ekmek 130
1adet zeytin 6,3
domates 0
2 bardak şekersiz çay 0
1 yumurta 80
çatal ucuyla vişne reçeli tadımlık 10
ARA:
çeyrek elma 17,5
ÖĞLE:
1 patlıcan dolma 130
2kaşık pirinç pilavı 130
20gr yoğurt 16
ARA:
çeyrek elma 17,5
1 kavun dilim 52
1 salkım yaş siyah üzüm 80
ARA:
0,5 elma 35
AKŞAM:
1 porsiyon ayran çorba 200
2kaşık pirinç pilavı 130
3 kaşık kabak salatası 60
salata 0
tavuk ızgara 175
toplam 1336 kalori üzerine 30 dk eliptik bisiklet sporumu yaptım 2 litre suyumu bitirmeye çalışıyorum...
liste güzelleşmeye başlamış afiyet olsun hepsi harika
sahur menüm
1 hurma
2 yk kabak yemeği
2 yk pirinç pilavı
4 yk kuşbaşı et
200 ml kola
5-6 yk cacık
iftar sonrası
10-15 gr cevizli sucuk
1 küçük magnum dondurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?