50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menün çok güselmiş yürüyüş de yapmışsın peki birşey sorcam sabahları sirkeli su içiyorsun bunun faydaları neler biraz bahseder misin???:26:

kızlar evet tartı günlerimiz pazar mı olsun pazartesi mi haftalık bildirimleri kim toplayacak bunu kararlaştıralım mı ya da benden önce bi karar söz konusu olmuş muydu acaba?

Son düzenleme:
merhaba kızlar.. ben suçluyum bu aralar o yüzden uğrayamıyorum buralara yürüyüşü sporu bıraktım. gündüzleri diyetime dikkat ediyorum ama ne oluyosa akşamları oluyo her akşam güllaçlar sütlaçlar filan uzun süredir tatlı yemediğim için sanırım tatlı pek sevmediğim halde yemek istiyorum ben de tutmuyorum kendimi gündüz nasılsa dikkat ettim diyerekten yiyiveriyorum ama biraz önce tartıldım ve 40lı kilolara merhaba demişim. 49 buçukla 50 arasında bir yerleri gösterdi tartı mutlu oldum.. bu yediğim tatlıların acısı bi kaç güne mi çıkar? yoksa telaş yapmiyim mi? öyle olucak diye korkuyorum da biraz bayramdan sonra da yürüyüşe tekrar başlıycam. bööyle işte.

Oooohhh yürüyüşümü yaptım geldim..Çok rahatlıyorum vallahi....:)))))

bnnu ben yazmayı unutmuşum hem sabah hem akşam sirkeli su içiyorum...Benim barsaklarım çok tembel,onları çalıştırıyor ve kesinlikle kan şekerimi düzenliyor çünkü gün içindeki tatlı isteğimi frenlediğini farkediyorum..

Tartı günümüz keşke cumartesi sabahları olsa,hani h.sonu kaçamaklarını bertaraf etmek açısından..Hani h.sonu bir kaza yaparsak,hafta içi telafisi olur,ona göre de tartıya yansır diye düşünüyorum ama tabii ki çoğunluk ne derse o olur...

Son düzenleme:
iftar menüm
1 hurma
4 yk mercimek çorbası
2 yk pilav
3 yk kuşbaşı et
3 yk bamya yemeği
3 yk yoğurt
200 ml sulandırılmış vişne kompostosu
200 ml su

iftardan sonra

10-15 gr cevizli sucuk
eşimin ısrarıyla 2 çikolata kaplı draje
1 hurma
su
200 ml muzlu süt

slm kızlar ben kk da yeniyim..bende bu gruba grmek istiyorum nasıl olacak acaba yardmcı olabilir misiniz?bide su altta ki zayıflama cubugu nasıl yapılıyor ?

canim senin icin sadece platesi oneriyorum eminim ise yarayacaktir ben cok faydasini gormustum ama tekrar basladim inan 3 gunde bile gozle gorulur sekilde duzelme var..

arkadaslar bence tarti gunumuz pazartesi olsun buarada ben pazartesinden beri SIKI DIYETE basladim ve 1 bucuk kilo vermisimm:) ve buarada cizelgedeki 55 sizi yaniltmasin( nasil degistirecegimi bilmedigimden) gecen hafta oyle bir baslim dedim basladim 2. gun cok fena hastalandim ve 4 gun nerdeyse hic kalkmadan yattimm ve pazartesi tartildim 55,600 dum, carsamba tartildim 54.100 olmusum cok sevindim dedigim gibi pazartesinden ititbaren basladim tam olarak. herhangi bir diyet listem yok ne varsa onu yiyorum ama dikkat ediyorum az yiyorum fakat benim biraz yeme duzenim bozuk ee simdi bana hak verin anlatim::))) sabah 5 de kalkiyorum hergun esimi ise yolluyorum saat 5:30 oluyor ee acikmis oluyorum nedense bir tost yapiyorum 6 gibi cayla onu yiyorum uyumicam diyorum 8 bucuga kadar sabredebiliyorum sonra uykum geliyor yatiyor 11 12 gibi uyaniyorum simdi ben kalkinca tekrar mi kahvalti yapicam yoksa ara ogun mu yicem neyse meyve biskuvi falan yiyorum bayagi tutuyor beni sonra ev isi yemek derken 2 oluyor saat sonra spora gidiyorum 4 bucuk ta falan eve geliyorum bu durumda oglen kayiyor esim cunku 6 bucukda geliyor onunla yiyorum birde yatmadan yogurt falan yiyorum. simdi soruyorum size bu saat duzenimi ara ogunlerimi falan nasil ayarlayabiliriim nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yardim edinn:))) bir kere uyandimmi bir daha uyamiyorum uykum gelene kadar yani bana uyu 9 da kalk 10 da kahvalti bitmis olsun demeyinn baska cozumler ariyorum hadi kizlar bir el uzatin bana:)

sahur menüm
2 avuç içi kadar pide
1 tavada yumurta ( tereyağda)
1 hurma
2 kuru kayısı
1 kk peynir
1.5 tk tahin-pekmez
250 ml şekersiz çay

1 lt su

herkese günaydın kızlar :80:
bugün sabah tartıldım 51.5 ne zamanlar yazıyosuz bilmiyorum ama ben unutmadan yazayım dedim :81:
bayrama kadar 50 olmayı planlıyodum ama 1.5 kiloyu nasıl vercem bi fikrim yok henüz bide eve gidiyorum umarım abartmam orda gerçi yüryüş falan yaparım orda ama genede tehlikeli:)) annem ne var ne yok yapar şimdi bide yemeyince çok kızıyo oyüzden korkuyorum:)))

şekerim senin iş biraz karışık ama ben fikrimi söliyim sen ister yap ister yapma 5 te kallıyorum demişsin demi şimdi 6 da kahvaltı yap ama tost falan değil nasılsa eşinee kahvaltı hazırlıyomuşun doğru dürst bi kahvaltı yap zeytini peyniri yumurtası falan işte daha sonra ne yap yap sakın yatma:)))
işlerini sabah yapmaya çalış ev işi demişsinya hem insan sabahları daha dinç oluyo sonra saat oldu 9.5-10 bi ara yap kuru kayısı olabilir bi kahve olabilir ne bileyim 1 elma olabilir yani senin belirleyeceğin bi ara ama kesinlikle bisküvi değil aynı hatayı bende yapıyorum ama ben iş yerinde ne bulduysam onu yiyorum evden taşımak bazen zor geliyo yanlış ama yapıyoruz işte:))) daha sonra saat oldu 2 güzel bi öğlen yemeği yap kendine salata olsun yada cacık sebzeli bi yemek olabilir yada bi tavuk göğüs yağsız sote şeklinde geldik araya saat oldu 4 bi ara daha yap meyve olabilir yada 2 ceviz yada bikaç fındık buda bitti akşam oldu eşin gelicek akşam yemeğinide artık nasıl bi yemek düzeniniz varsa ona göre belirle ama mümkün olduğunca akşam yemeklerinde fazla pilav ve makarna yememye özen göster daha çok salata yada cacıkla mideni doldurmaya çalış bide tabi menüdeki ana yemekten ye.
bu arada aralarda yeşil çay iç böyle şeyler seni oyalıycaktır bide ne yediysen yazmaya özen göster canım yani bunlar benim tavsiyelerim sölemek kolay tabi uygulamak zor ama biliyosun amaca ulaşmak için çaba sarfetmek gerek keşke hepimiz bu çabayı sarfedebilsekte kurtullabilsek şu kilolardan.

bi konuyuda bilmeni isterim ben sana ne güzel sölüyorum bunlarıda kendim tam anlamıyla uygulayabiliyomuyum hayır özellikle bir-iki haftadır artık menü diye bişey yok bende utanıyorum yazmaya

slm kızlar ben kk da yeniyim..bende bu gruba grmek istiyorum nasıl olacak acaba yardmcı olabilir misiniz?bide su altta ki zayıflama cubugu nasıl yapılıyor ?

hoşgeldin canım düzenlli olarak neler yedin neler içtin yazıcaksın okadar başka bişey yok:)))
çizelgeye gelince ana sayfa kısmında çizelge nasıl yapılır var ordan yapabilirsin oldumu?
kusura bakma kimsee yardım etmiycekmi diye yazmışsın daha yeni okuduğum için yeni yazabildim yoksa yardım etmezmiyiz hiç şekerim:)))

Günaydin bayanlar, aranıza yeni katılıyorum. 8 ay önce dogum yaptım dogum sonrası 7 kilo verdim ama hala vermem gereken 5 kilom var. Şu an 60 kiloyum hedefim 55 olabilmek umarım sizinle birlikte bunu başarırım. Sabah yediklerime gelince
Tam tahilli ekmek 1 dilim
1 parça peynir
5 adet zeytin
1 küçük domates
1 fincan steeltea ( kuzuya süt de lazım :) )

Güzelmiş peki pansiyon düşüklüğü yapmıyor mu bir de 1bardak suya ne kadar sirke bunu da bi yazarsan çoooooooooook memnun olurum
Tartı günleri aslında benim için farketmez ama senin fikrin de güselmiş bana uygun diğer arkadaşlara da uygunsa cumartesi sabahı olsun.

iftardan sonra

10-15 gr cevizli sucuk
eşimin ısrarıyla 2 çikolata kaplı draje
1 hurma
su
200 ml muzlu süt

farmasi canım iftar menün çok güsel hele ki bamya süper olmuş iftardan sonra kaçmış sanırım çünkü cevizli sucuk çok kalorili onu yediğin zaman tek başına yemeni önerirdim yanında çikolatası muzlu sütü biraz fazla olmuş açıkçası...ya da eşinin ısrarına çikolata ve muzlu süt olabilirdi sadece..yani hepsi bi arada biraz fazla sanki:78:
sahur menün zaten çok güsel
eee sen tartı gününe ne dersin bildirimleri kim toplıcak o da vardı?????

merve_ahmet zuzu7 hoşgeldiniz....

minik_eller peki spor saatini sabah alabilir misin acaba öyle nasıl olur????? Yani ilerki öğünlerini çok rahatlıkla kurtarırsın öğle yemeğini yersin akşam da eşinle yersin akşam yemeğinden sonra da hep yaptığın gibi yoğurt felan güsel olur bence.:26:

merhaba canım yorumun için çok teşekkürler kilo verme sürecinde de aynı gazla yola devam ettiğim için sıkıntı yok
tatlı tuzlu herşeyden ama az az yemeyi adet edindiğim için sorun olmuyor canım benim.
2 draje toplasan 2-3 gr ancadır.
ben kilo verme niyetinde değilim o nedenle liste oluşturursanız beni liste dışı tutabilirsiniz .
ben yediklerimi yazmak yorum almak ve de yorum yapmak , fikir alışverişi için aranızdayım canlar
çoğunlukla birikim topiğindeyim ve de oranın birikim listesini tutuyorum o nedenle bu liste işini aranızda hallederseniz iyi olur canlar.

bnnu ben de zayıflama sürecimde ballı elma sirkeli suyun faydasını çok gördüm mide sorunu olmayanlara tavsiye ederim.

liste harika canımm
afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…