Sabah:
Bir bardak sirkeli ılık su
Kahvaltı:
1 tane domates
4-5 tane tatlı sivri biber
3 çatal salatalık
1/2 dilim uno light ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kupa şekersiz çay
Ara: Yapamadımmmmm
Öğlen:
2 parça ızgara tavuklu yağsız salata
300 ml kadar ayran
Ara:Biraz önce 3 tane kayısı
Akşam: (yemeyi düşünüyorum)
Yarım tabak etli yeşil fasulye
2 kaşık pilav
Salata
1 dilim light ekmek
menün çok güselmiş yürüyüş de yapmışsınpeki birşey sorcam sabahları sirkeli su içiyorsun bunun faydaları neler biraz bahseder misin???:26:
kızlar evet tartı günlerimiz pazar mı olsun pazartesi mi haftalık bildirimleri kim toplayacak bunu kararlaştıralım mı ya da benden önce bi karar söz konusu olmuş muydu acaba?
Merhaba arkadaşlar . Bende 1,71 im ve 55 kiloyum. Beden olarak 36 giyiyorum. Ama bendeki sorun doğımdan sonra göbek kısmının o sert görünümünü kabetmesi . spor yapıyorum zaten sürekli . kilomda fazlalık yok ama göbek kısmının eski haline dönebilmesi için neler önerirsiniz .Allah a şükür çatlak filanda yok . tabiki tam eskisi gibi olmaz ama yinede karın egzersizlerinin hangileri daha iyi toparlar yardımcı olursanız sevinirim. Ayakta bi sorunum yok sadece oturunca hafif bi göbek oluyor onu yoketmem lazım. Şimdiden teşekkürler ..
arkadaslar bence tarti gunumuz pazartesi olsun buarada ben pazartesinden beri SIKI DIYETE basladim ve 1 bucuk kilo vermisimm:) ve buarada cizelgedeki 55 sizi yaniltmasin( nasil degistirecegimi bilmedigimden) gecen hafta oyle bir baslim dedim basladim 2. gun cok fena hastalandim ve 4 gun nerdeyse hic kalkmadan yattimm ve pazartesi tartildim 55,600 dum, carsamba tartildim 54.100 olmusum cok sevindim dedigim gibi pazartesinden ititbaren basladim tam olarak. herhangi bir diyet listem yok ne varsa onu yiyorum ama dikkat ediyorum az yiyorum fakat benim biraz yeme duzenim bozuk ee simdi bana hak verin anlatim::))) sabah 5 de kalkiyorum hergun esimi ise yolluyorum saat 5:30 oluyor ee acikmis oluyorum nedense bir tost yapiyorum 6 gibi cayla onu yiyorum uyumicam diyorum 8 bucuga kadar sabredebiliyorum sonra uykum geliyor yatiyor 11 12 gibi uyaniyorum simdi ben kalkinca tekrar mi kahvalti yapicam yoksa ara ogun mu yicem neyse meyve biskuvi falan yiyorum bayagi tutuyor beni sonra ev isi yemek derken 2 oluyor saat sonra spora gidiyorum 4 bucuk ta falan eve geliyorum bu durumda oglen kayiyor esim cunku 6 bucukda geliyor onunla yiyorum birde yatmadan yogurt falan yiyorum. simdi soruyorum size bu saat duzenimi ara ogunlerimi falan nasil ayarlayabiliriim nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yardim edinn:))) bir kere uyandimmi bir daha uyamiyorum uykum gelene kadar yani bana uyu 9 da kalk 10 da kahvalti bitmis olsun demeyinn baska cozumler ariyorum hadi kizlar bir el uzatin bana:)
slm kızlar ben kk da yeniyim..bende bu gruba grmek istiyorum nasıl olacak acaba yardmcı olabilir misiniz?bide su altta ki zayıflama cubugu nasıl yapılıyor ?
Oooohhh yürüyüşümü yaptım geldim..Çok rahatlıyorum vallahi....:)))))
bnnu ben yazmayı unutmuşum hem sabah hem akşam sirkeli su içiyorum...Benim barsaklarım çok tembel,onları çalıştırıyor ve kesinlikle kan şekerimi düzenliyor çünkü gün içindeki tatlı isteğimi frenlediğini farkediyorum..
Tartı günümüz keşke cumartesi sabahları olsa,hani h.sonu kaçamaklarını bertaraf etmek açısından..Hani h.sonu bir kaza yaparsak,hafta içi telafisi olur,ona göre de tartıya yansır diye düşünüyorum ama tabii ki çoğunluk ne derse o olur...
iftardan sonra
10-15 gr cevizli sucuk
eşimin ısrarıyla 2 çikolata kaplı draje
1 hurma
su
200 ml muzlu süt
Güzelmiş peki pansiyon düşüklüğü yapmıyor mu bir de 1bardak suya ne kadar sirke bunu da bi yazarsan çoooooooooook memnun olurum
Tartı günleri aslında benim için farketmez ama senin fikrin de güselmiş bana uygun diğer arkadaşlara da uygunsa cumartesi sabahı olsun.
farmasi canım iftar menün çok güsel hele ki bamya süper olmuş iftardan sonra kaçmış sanırım çünkü cevizli sucuk çok kalorili onu yediğin zaman tek başına yemeni önerirdim yanında çikolatası muzlu sütü biraz fazla olmuş açıkçası...ya da eşinin ısrarına çikolata ve muzlu süt olabilirdi sadece..yani hepsi bi arada biraz fazla sanki:78:
sahur menün zaten çok güsel
eee sen tartı gününe ne dersin bildirimleri kim toplıcak o da vardı?????
merve_ahmet zuzu7 hoşgeldiniz....
minik_eller peki spor saatini sabah alabilir misin acaba öyle nasıl olur????? Yani ilerki öğünlerini çok rahatlıkla kurtarırsın öğle yemeğini yersin akşam da eşinle yersin akşam yemeğinden sonra da hep yaptığın gibi yoğurt felan güsel olur bence.:26:
Sabah:
Bir bardak sirkeli ılık su
Kahvaltı:
1 tane domates
4-5 tane tatlı sivri biber
3 çatal salatalık
1/2 dilim uno light ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kupa şekersiz çay
Ara: Yapamadımmmmm
Öğlen:
2 parça ızgara tavuklu yağsız salata
300 ml kadar ayran
Ara:Biraz önce 3 tane kayısı
Akşam: (yemeyi düşünüyorum)
Yarım tabak etli yeşil fasulye
2 kaşık pilav
Salata
1 dilim light ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?