canım sen neden kahvaltıda hurmanın dışında birşey yemedin ?:26:
öğlen yemeğinde de o türlünün yanına cacık ayran yoğurt olabilirdi
akşam hem pirinç pilavı var hem dolma bence olmamış, ikisinden de yemek istiyorduysan 1 dolma 2 kaşık pilav olabiilirdi.
sen bütün gün oruç tutmuşun akşam acısını çıkartmışsınöyle görünüyor bu tablodan
menüde et tahıl süt meyve sebze grubu dağılımını göremiyorum.
bir de boy yaş kilo nedir?
regl olduum için oruç tutamıyorum e babamlarda evde olunca doğru düzgün birşey yiyemiyorum alel acele elime ne geçerse diyorum
akşamın farkındayım yediklerim çok tutarsız olmuş ne bulduysam yedim
ya napiim regl hali insan sürekli birşey yemek ister ben yiyemeyince çatladım ama az az yemeye gayret ettim
kabak zaten salataydı yanına dolma fazla oldu ama oldudediğin gibi grup dağılımı diil de karmaşası olmuş
hem boy 1,70 kilo 57,4 yaş 20 küçük müyüm yaa sizin yaş kaçtı acaba boy kilo
bence boyuna göre kilon harika
ben 34 yaşındayım boyum 160 cm kilom bugün 53 idi
52-54 arası gidip geliyorum
şimdi de
1 incir
1 armut yiyiyorum
yaa küçük kalmışım o zaman size abla mı demeliyim ama albümünüzde çok genç duruyorsunuz napiim
hedef kilonuz 58di baya altına düşmüşsünüz bu çok güsel.
nasıl canın isterse öyle hitap et canım , hiç sorun yok
evet minyon yapıya sahip olmam bir avantaj da bir de makyaj yapan biri olmadığım için gören de şaşırıyor çocuklarımla dolaşırken benim olduklarına
hele yaşımın 34 olduğuna hiç inanmıyorlar .
bence sıkıntı yok herşeyimle barışık bir insanım
Bu çok büyük bir avantaj ve albümünüzde eski resimlerinizi şimdi gördüm resmen şapka çıkarıyorum karşınızda bu nasıl güzel azim yaa tebrik ettim doğrusu ve kilo verdikten sonra jean giyinmeye başlamışsınız ve onlar da sizi daha bi genç göstermiş yok yaaa ben abla demicem walla siz beni kandırıyonuz 34 diilsin sen
ay sen beni burada gülmekten öldürdün
Allah da seni güldürsün tatlım
amin canım inş hep güler yüzlü oluruz hepimiz yüzüne bir tebessüm kondurduysam ne mutlu bana...
kondurdun kondurdun hem de ne tebessüm kahkahalar havada yankılandı
öğrenci misin?:26:
hı hı üniversite lisans örencisiyim 3 sınıf oldum hayırlısıyla canım (walla abla demicem inanmıyorum)
bu arada şükür iki sattir 2 litre su içme faslım bitti
su içmezsem hayatta kilo veremem........
bölümün ne bilmiyorum ama yolu yarılamışsın sanırım, Allah kolaylık versin vaktinde bitirmeyi nasip etsin canım
mühendislik okuyorum canım inşaat müh. evet 2 sene gitti 2si kaldı güzel dileklerin için çoooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim
bende bu gruba katılmalıyıımmmm :) 58 kiloyum.. boyum da 1,69. kilolu sayılmam ama daha inca görünmek istiyorum.. tavsiyelere açığımm..
hoşgeldin canımbende bu gruba katılmalıyıımmmm :) 58 kiloyum.. boyum da 1,69. kilolu sayılmam ama daha inca görünmek istiyorum.. tavsiyelere açığımm..
merhaba hanımlar 1.5 gündr yoktum bakıyorum farmasi ve bnnu biribirinizi baya tanıma aşamasını geçmişsinzama ben yokken olmuş tüm bunlar. kızlar bilmiyorum sizleri normal hayattan tanımıyorum ama bu forum bana çok sıcak geldi. bu arada nerdeydin diye soran olursa diye söyliyeyim biraz fazla kaçırdım dün ve bugün üzüntümden giremedim buraya ciddi söylüorm :18:
bu arada cnm sen de grubumuza hoşgeldin tabiki katılmalısın:)boy ve kilolarımız hemen hemen aynı ben bu yaz 5 kilo verdim ve 58te takıldım bir aya yakındır hep aynıyım. ben de çok kilolu görünmüorm ama bölgesel olarak incelmem gerek. hepberaber zayıflayacağız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?