50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iftarda nişan yemeğindeydim o nedenle yediklerimi ölçme şansın olmadı, gene de yazayım

1/ 2 porsiyon ezogelin çorbası
2-3 yk kuşbaşı sote
2 yk pilav
2 bardak ayran
2 bardak su
1-2 çatal salata
1 tulumba tatlısı

eve gelince
1 ekler pasta
1 maden suyu

sahur menüm

1.5 avuç içi büyüklüğünde pide
1 kk peynir
2 kuru kayısı
2 domates
250 ml şekersiz çay

1incir

yaklaşık 1 lt su

merhaba kızlar,

ben de yaklaşık 3 ay önce 60 kiloydum,normalde 55-56 arası gezinirdim,bir alışveriş sonrası ne olmuş böyle bana diyip yediklerime dikkat etmeye,sağlıklı yaşamaya karar verdim,şu an 49 kiloyum ama artık kilo vermem yavaşladı,yeri geliyor haftada sadece 200 gr verebiliyorum ama olsun,hedefim şu an için 46:)

merhaba... nasıl bu kadar kısa sürede bu kadar çok kilo verebildiniz???

merhaba... nasıl bu kadar kısa sürede bu kadar çok kilo verebildiniz???

merhaba;

aslına bakarsanız çok hızlı kilo vermedim,sağlıklı bir şekilde verdim,şu an için 11 kilo verdim,yuvarlayıp 12 desek,3 ayda bu kiloyu verdiğime göre ayda 4 kilo vermiş oluyorum,bu da haftada 1 kilo demek oluyor:)

öncelikle ben kahvaltı yapmadan işe giderdim,işe gidince simit vs. yerdim,ilk önce bunu değiştirdim,sabahları kalkıp hemen kahvaltı yapmaya başladım,bir de ara öğünler yaptım kendime,böylelikle gün içinde hiç aç kalmadım,her zaman yanımda ara öğünüm olur,ceviz,fındık,badem,incir vs. Önceleri hiç su içmezdim,bir hafta su içmesem aklıma gelmezdi,bunu değiştirdim ve her gün en az 1,5 litre su içmeye başladım,akşamları da çayın yanında bir şeyler yerdim,onu kestim,akşam belli bir saatten sonra yemek yemiyorum,bir de arada bir yürüyüş yapıyorum,sadece bunları yaparak ve yediklerime dikkat ederek bu kiloları verdim,aslında kilo vermek zor değil,önemli olan o kararı verebilmek,tartıda yavaş yavaş eksilen rakamları görünce insan çok mutlu oluyor

Son düzenleme:
arkadaslar ramazan ve zafer bayramimiz kutlu mutlu mubarek olsun :) buarada umarim herkes daha SIKI kontrol eder siteyi ramazan falan derken hepimiz sanirim zaman zaman costuk bayramdan sonra lutfen herkes ne yedi ne icti yazsin ayrica bir gun kararlastiramadik daha(tarti) yani bu kadar mi kopuguz benim onerim pazartesi hafta basi olsun bazi arkadaslar hafta sonu kacamaklar oluyor o yuzden tarti yaniltabilir gibi oneri de bulunmus fakat bence bu bizi frenler diye dusunuyorum yani ne bilim pazartesi tartida mutlu olmak icin kendini frenleyenler olur bilmem bu benim fikrim siz ne dersiniz lutfen dikkate alalim ve su gunu kararlastiralim:) ban abakin tatlilari cikolatalari cok yemeyin ha :))) yok yok yiyin benim yerimede yiyin ben gurbette yasiyorum ve burda bayram mayram yk arkadaslar doya doya tadini cikarin keske bende gidipte baklavalari migdeye indirecek bir ev bulabilsem bak simdi depresyona girdim bir cikolata yesemmi:)))))

merhabalar arkadaşlar
27 temmuzda doğum yaptım 4 eylülde kırkımız çıkacak 5 eylülde hafif hafif yediklerime dikkat etmeye başlayacağım boyum 160 kilom şu an 59 58 le hamile kaldım 9 kilo aldım hamileliğimde yalnız son 2 haftadır süt olsun diye yiyip durmaktan 1 kilo almışım onu görünce panik oldum hamilelikte doğru dürüst kilo almayan ben lohusalıkta mı alıcam diye panik oldum ve kendime kızdım 5 eylülde emziren anne diyetine başlıycam amacım 52 kilo inşallah bakalım ne kadar zamanımı alıcak 4 aylık olunca pilatese başlıycam şu an yapamıyorum bitki çaylarını da içemiyorum form çay hariç o süte geçmiyormuş doktorumuza sordum bir tek onu içebiliyorum mate çayı yeşil çay ve phyto slim çay içmiştim daha önceki rejim hikayeerimde ama bu defa emzirme süresince içemiycem sadece hafif diyet ve karnımı sararak eski halime dönmeye çalışıcam umarım başarılı olurum

hanımlar herkese merhaba son birkaç gündür foruma giremiyorum geçen gece sahura kalkarken bi fenalık geçirdim gözlerim karardı göğsüme ağırlık çöktü bayıldım neden oldu hala anlayamadık hastaneye gittik serum verdiler ve diyet yasaklandı o yüzden artık buralara yazamıcam yeni gelen arkadaşlar da varmış onlara da hoşgeldiniz diyorum herkesin bayramı kutlu olsun başarılar kolaylıklar diliyorum .

Aslında bakarsanız bende bu dediklerinizi aynen yapıyorum ama herhangi bi kilo kaybım olmuyor en fazla 52 kiloya kadar inebildim ama en son tartıldığım da 54 kilo olduğumu öğrendim ( diyet yapmakta bir işe yaramıyor yaaaa ((

kızlar merhaba,
ben de 2 buçuk ay önce 60.700 gramdım, boyum 1.60
baktım kendim bi türlü başaramıyorum diyetisyene gittim. ilk 15 günde 2 kg verdim. diyetisyen 1 ay sonrasına kontrole çağırdı. o bir aylık sürede de 2.5 kg verdim. yani 1 buçuk ayda 4.5 kg vermiş oldum 56 kiloya indim. ramazana
girmeden diyetisyen nasıl yemem gerektiğini anlattı ama ben uyamadım açıkçası. zaten irade zor iş, bir de o kadar süre açlıktan sonra imkansızdı benim için. diyetisyen kilon aynı kalsın yeter, ramazanda zayıflayamazsın demişti. aynı da gidiyordu ama şu son haftada 2 kg almışım ne zor iş bu, o kadar ayda emek veriyosun dikkat ediyosun sonra çat diye 3 5 günde kilo alıyosun haksızlık.

kızlar yeni katılıyorum grubunuza ramazan başında kilom 58 di, bugün 60.6 iki gündür deli gibi çikolata tatlı tüketiyorum, kafayı yicem ya kendime hakim olamıyorum.Boyum 1.68 hedefim 54 kg. Erkek arkadaşımı kaç aydır görmüyorum geldiğinde beni tombul tombalak bulmasını istemiyorum sizce 3 haftada 5 kilo falan verebilir miyim sağlıklı bişekilde?:18:

merhaba arkadaşlar :) daha yeni katıldım aranıza ben 60 kiloyum . okullar açılana kadar bi 4-5 kilo vermek istiyorum :97: bugün sporda 2. , diyette de ilk günüm inşallah hep beraber zayıflıcaz hepinize şimdiden kolay gelsin

Merhabalarrr :) bende diyete bugün başladım 60.5 kiloyum hedefim 52 kilo olmak inşallah hep beraber veririz kilolarımızı kolay gelsin herkese

selam kızlar
ılk defa bu bolume yazıorum
ben 55 ıle 52 arasında gıdıp gelıorum
hatta bır ara 57 bıle oldugum oldu
tup bebek tedavısınden dolayı aldıgım kılolarımı vermek ıstıyorum
bana bırılerı duzenlı zayıflama hakkında dıyet lıstesı falan verebılırmı
vede yardımcı olabılırmı
tam 50 olmak ıstıyorum suan 54 um

çok geçmiş olsun canım.
önce sağlık diyorum .

Merhabalarrr :) bende diyete bugün başladım 60.5 kiloyum hedefim 52 kilo olmak inşallah hep beraber veririz kilolarımızı kolay gelsin herkese

Hepiniz formumuza hoşgeldiniz...Umarım hep birlikte sağlıkla fazla kiloları üstümüzden atarız...

bnnucum çok üzüldüm geçmiş olsun...Neden böyle birşey oldu ki:44:...Tekrar geçmiş olsun canım...

Tartı gününü oylamaya koyuyorum arkadaşlar,artık bu konuyu bir sonuca bağlasak iyi olur...Yeni katılan arkadaşların da bilgisi olsun istedim....

Şöyle ki (başka tekliflere de açık olmak üzere):

''H.sonu kaçamaklarını hesaba katıp,bunu h.içi telafi edebilirim:26:,bunun için bence CUMARTESİ olsun'' diyenlerden misin?

Yoksa

''Kaçamak yapanın boynuna,yaptıysan sonucuna tartı üzerinde katlanacaksın,o yüzden PAZARTESİ olsun'' diyenlerden misin?

Hadi arkadaşlar tercihinizi yapın da bir tartı günümüz olsun artık...

Bence pazar olabilir... Tüm bi haftanın sonu ve ertesi gün yeni bir haftanın başı olacağından hem 1 hafta içinde aldığımız yolu görmek hem de eğer hedefimize ulaşamamış isek önümüzdeki yeni haftada diyete daha fazla asılmak adına bence pazar çok uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…