50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim de midemde ülser var ama ülserin tipinden olsa gerek (duadonal ülser var bende) bana dokunmuyor.Senin için birşey diyemeyeceğim,ya bir kere deneyip sonuçlarına katlanacaksın ya da bir doktora soracaksın...:44:

bende 57 kiloyum 1 yıl içinde 9 kilo aldım.. eskiden kilo almk için ugrasyordum ama alınca çok pişman oldum çünkü geri veremiyorum annemke iddiaya girdik kim 5 kilo vercek diye pazartesi baslaycgız ama ben kendime hiç güvenemiyorum

meraba ben aranıza yeni katıldım :)

ben 57 kiloyum boyumda 165 kilomdan rahatsız değilim aslında ama göbeğimden bi türlü kurtulamıyorum ne yapsam gitmiyor en zayıf zamanlarımda bile bi ayva göbeğim vardı ne yapsam acaba önerisi olan var mı

Ben oyumu pazar gününden yana kullanıyorum.Böylelikle Cumartesi günü de yediklerimize içtiklerimize dikkat edebiliriz,haftasonu kaçamağını Pazar günü yapabiliriz.

oyumu cumartesiden yana kullanıyorum
yarın başlıyorum ben bakalım sporsuz bitki çaysız nasıl olacak

offf offf ben diyetteyim ya çevremdekilerde illa çok yemek yiyecekler beni sınıyorlar galiba (( ve bende kendimi zor tutuyorum ((

Ben CUMARTESİ olsun diyorum bu arada...

Bence tartı günü pazartesi olsun...

o kadarcıkta kaçamak yapmayız artık canım olmadı pazartesi sabahları tartı günümüz olsun

Ben oyumu pazar gününden yana kullanıyorum.Böylelikle Cumartesi günü de yediklerimize içtiklerimize dikkat edebiliriz,haftasonu kaçamağını Pazar günü yapabiliriz.

oyumu cumartesiden yana kullanıyorum
yarın başlıyorum ben bakalım sporsuz bitki çaysız nasıl olacak

Arkadaşlar benim saydığıma göre pazar için 3 oy (tivicik seni pazar olarak değerlendirdim),p.tesi için 1 oy,c.tesi için 2 oy var...Yarın akşama kadar umarım oy veren sayısı artar da salı günü tartı günümüzü belirlemiş oluruz..

slm kızla rbir veriyorum bir alıyorum 8 kilo vermek istiyorum. burayı düzenli takip etmek istiyorum.tartılma günü bence pazartesi yada cuma olsun . hafta sonu da menü bildirmeyelim . yani bir kaç önce burdaydım böyle yapıyorduk o sistem iyiydi bence.şimdiye kadar yarım yağlı süt ile nesfit yedim ara olarak da meyve yedim birazdan da plates yapacağım gitsin kilolar

Merhaba canım 2 seçenek yazmışsın yeni gördüm. hafta sonu eşimle kesin gezeriz, kaçamak yapabilirim, buraya da giremem..ben oyumu cumartesiden yana kullanıyorum. Ama lütfen uyalım kurallara çünkü çok morelim bozuk.lütfen bana gaz verin.dün denizde eşime şişmanca bir kız gösterdim ben bundan zayıfım değil mi diye sordum.baya bi bakıp düşündü, aynı gibisin dedi.sonra üzülmeyim diye yok yok dese de ben gerçeği anladım.. hakikaten öyle birden 6 kilo aldım kendimi hala fıstık sanıyordum

ben hergün 40 dk pilates yapacağım
kahvaltımı etimek yada sütlü nesfikle yapacağım
3 litre su içmeye çalışacağım

lütfen herkes gelsin , başlayalım hadi

iyi akşamlar arkadaşlar.ben 63 kiloyum buna rağmen size katılmayı çok istiyorum...acaba bu mümkün mü ?

Ne demek canım..Hoşgeldin bile....:))))) Lütfen tartı günü konusunda gün belirtir misin?????

cilekli_seker hoşgeldin tekrar...Ben de yaklaşık iki yıl önce burada tam 12 kilo verip 53'e kadar düşmüştüm.Fakat kışın bel rahatsızlığım yüzünden 4-5 kgmını geri aldım..Vermeye çalışıyorum şimdi...
Tartı günü konusunda ben de aynen senin belirttiğin nedenlerden dolayı c.tesi olsun istiyorum..Biz de önceki grubumuzda öyle yapıyorduk ve memnunduk..Burada da bakalım çoğunluk ne isterse o olacak tabii ama pek katılım yok maalesef...

Şu an itibari ile :

c.tesi 3 kişi
Pazar 3 kişi
p.tesi 1kişi oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…