bence de pazar olabilir :) en azından kaçamak yapmamak için bi nedenimiz olur
Arkadaşlar diyet yaparken maydanoz suyu içen oldu mu?? Yararı olur mu acaba??
Ben hiç içmedim,sirkeli su içiyorum ve kesinlikle göbeğim küçülmeye başladı...
ne şekilde içiyorsun peki sirkeli suyu??
Sabah kalkar kalkmaz ve akşam yatağa girmeden hemen önce sıcağa yakın bir bardak ılık suya iki tatlı kaşığı elma sirkesi katarak....(Mide sağlam olmalı tabii)
Kaçamağı pazar yapmamak kaydı ile galiba...Çünkü tartıya sabah (bu durumda pazar sabahı tartılmalıyız) wc'den sonra çıkıyoruz ya,o sebeple...
Ben CUMARTESİ olsun diyorum bu arada...
Bence pazar olabilir... Tüm bi haftanın sonu ve ertesi gün yeni bir haftanın başı olacağından hem 1 hafta içinde aldığımız yolu görmek hem de eğer hedefimize ulaşamamış isek önümüzdeki yeni haftada diyete daha fazla asılmak adına bence pazar çok uygun
Bence tartı günü pazartesi olsun...
o kadarcıkta kaçamak yapmayız artık canımolmadı pazartesi sabahları tartı günümüz olsun
Ben oyumu pazar gününden yana kullanıyorum.Böylelikle Cumartesi günü de yediklerimize içtiklerimize dikkat edebiliriz,haftasonu kaçamağını Pazar günü yapabiliriz.
oyumu cumartesiden yana kullanıyorum
yarın başlıyorum ben bakalım sporsuz bitki çaysız nasıl olacak
iyi akşamlar arkadaşlar.ben 63 kiloyum buna rağmen size katılmayı çok istiyorum...acaba bu mümkün mü ?
Tartı gününü oylamaya koyuyorum arkadaşlar,artık bu konuyu bir sonuca bağlasak iyi olur...Yeni katılan arkadaşların da bilgisi olsun istedim....
Şöyle ki (başka tekliflere de açık olmak üzere):
''H.sonu kaçamaklarını hesaba katıp,bunu h.içi telafi edebilirim:26:,bunun için bence CUMARTESİ olsun'' diyenlerden misin?
Yoksa
''Kaçamak yapanın boynuna,yaptıysan sonucuna tartı üzerinde katlanacaksın,o yüzden PAZARTESİ olsun'' diyenlerden misin?
Hadi arkadaşlar tercihinizi yapın da bir tartı günümüz olsun artık...
iyi akşamlar arkadaşlar.ben 63 kiloyum buna rağmen size katılmayı çok istiyorum...acaba bu mümkün mü ?
Merhaba canım 2 seçenek yazmışsın yeni gördüm. hafta sonu eşimle kesin gezeriz, kaçamak yapabilirim, buraya da giremem..ben oyumu cumartesiden yana kullanıyorum. Ama lütfen uyalım kurallara çünkü çok morelim bozuk.lütfen bana gaz verin.dün denizde eşime şişmanca bir kız gösterdim ben bundan zayıfım değil mi diye sordum.baya bi bakıp düşündü, aynı gibisin dedi.sonra üzülmeyim diye yok yok dese de ben gerçeği anladım.. hakikaten öyle birden 6 kilo aldım kendimi hala fıstık sanıyordum
ben hergün 40 dk pilates yapacağım
kahvaltımı etimek yada sütlü nesfikle yapacağım
3 litre su içmeye çalışacağım
lütfen herkes gelsin , başlayalım hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?