tebrik ederimçok güzel kilo vermişsin
Ne demek canım..Hoşgeldin bile....:))))) Lütfen tartı günü konusunda gün belirtir misin?????
cilekli_seker hoşgeldin tekrar...Ben de yaklaşık iki yıl önce burada tam 12 kilo verip 53'e kadar düşmüştüm.Fakat kışın bel rahatsızlığım yüzünden 4-5 kgmını geri aldım..Vermeye çalışıyorum şimdi...
Tartı günü konusunda ben de aynen senin belirttiğin nedenlerden dolayı c.tesi olsun istiyorum..Biz de önceki grubumuzda öyle yapıyorduk ve memnunduk..Burada da bakalım çoğunluk ne isterse o olacak tabii ama pek katılım yok maalesef...
Şu an itibari ile :
c.tesi 3 kişi
Pazar 3 kişi
p.tesi 1kişi oldu...
hoşbulduk canım.bence de cumartesi olsun...
slm bende aranıza katılmak istiyorum bencede cumartesi olsun.....ben 31 kilo verdim 84 kilodan 53 kiloya düştüm...ama 2-3 kilo kadar şu an artıdayım hedefim şimdilik 50 ama 48 olarak değişecemmm...boyum 155.
adım burçin, 22 yaşındayım, 3 senelik evliyim,2 yaşında kızım var. tanışalım kıslarrr...
slm bende aranıza katılmak istiyorum bencede cumartesi olsun.....ben 31 kilo verdim 84 kilodan 53 kiloya düştüm...ama 2-3 kilo kadar şu an artıdayım hedefim şimdilik 50 ama 48 olarak değişecemmm...boyum 155.
adım burçin, 22 yaşındayım, 3 senelik evliyim,2 yaşında kızım var. tanışalım kıslarrr...
slm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum boyum 1.61 kilom 58 hedefim 52 olmak ama şu üç hafta içinde en azından 55 e inmek istiyorum
yaptıklarım:
elmalı tarçınlı çay günlük 1.5 litre içiyorum
2 litre su içiyorum
akşamları 1 saat yürüyüş
1 saatte yakında egzersiz yapıyorum
yediklerime dikkat ediyorum
başlayalı 3 gün oldu
Harikasın canım nasıl verebiliyorsunuz o kadar benim sizlerin desteğine ihtiyacım var 1 kg bile zor geliyo bana.bu arada cumartesi 5 oldu.
ben de 28 yaşındayım, 1 yıllık evliyim. öğretmenim.bu arada ben bayramda 58. 5 oldum. boyum 158. en az 8 kilo vermeliyim. hayatımın en şişman aylarını yaşıyorum.
Hoşgeldin loralayla..Azmini ayakta alkışlıyorum..31 kilo dile kolay ..Nasıl verdin,diyetisyen yardımıyla mı yoksa kendi kendine uyguladığın bir programla mı????
Yaşın çok gençmiş,buna bağlı olarak da metabolizman bir o kadar da hızlıdır,bu yüzden çok kısa sürede hedefine ulaşıcağına inanıyorum..Güzel ve faydalı paylaşımlar diliyorum...
yok canım kendi başıma düzenli beslenerek az az ama sık sık yiyerek bunun yanında yürüyüşşşş veee önemli iksirim türk kahvesiiiii.......örneğin kahvaltımı yaptım...15 dk sonra tekrar acıktım ama yemek yeme hakkım yokk hemen şekersiz türk kahvesi içtimmm..tık diye iştahımı kesiyordu..ben kaahveyle zayıfladımm...ve daha çok ip uçlarım varrr şu an zamanım yok yazacak ama ayrıntılı bir şekilde yazacağımmm...
listeyi kim yapıyor hadi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr azimm azimmmmmmmmmm bu kilolar bizimle başa çıkamazzz hadiiiiiiiiiii bende yarın başlıyorum 2-3 kilo artım varrr yanii vereceğim artılarla birlikte şimdilik 6 kiloo
hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kızlarrr yarın sıkı yönetime başlıyalımmmm yarışa varım varım diyenlerrrrr....yarın sabah burada toplanacazzzz...kahvaltılarımızı yazzcazzzzzzzzzzzzzzzzz...ama azimm lazımm ben size azim verecemmm
bana takılın hayatınız kaysınnnnnnnnnnnnnnnn...kilolarınız kaçsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....hadi bakalımmmmmmm yokmu takılannnn?????
Bu arada:
c.tesi 5 kişi
pazar 3 kişi
p.tesi 1 kişi olduk...
farmasi,suhan nerelerdesiniz yaaa....Tatili bitiremediniz anlaşılan...:82:
Kahve olayına kesinlikle katılıyorum lorayayla..Bende 12 kilo verme serüvenimde kahveye sık sık başvurmuştum..Ben birde sabah akşam ılık sirkeli su içiyorum..Kesinlikle göbeğimi eritti,çünkü canım tatlı istemiyor,dolayısı ile karbonhidrat alımım azaldı bu karışımı içince.Sanırım insülini dengeliyor kanda..
Vallahi ben takıldım bile sana..Diğer ip uçlarını dört gözle bekliyorum...
Ben de bu gün itibari ile başladım zaten sıkı yönetime.
Sanırım c.tesi diyenler çoğunlukta.Şimdilik c.tesi sabahı olsun mu tartı günümüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?