- 19 Temmuz 2011
- 471
- 477
- 323
canım zayıflayınca heryerden zayıflıyorsun mesela benim bacaklarım çok kalındı onlarda eridi yürüyüşten başka hiç spor yapmadım..ayrıca ilk 15 kiloyu hiç spor yapmadan verdimmm..vucudumda sarkma olmadı ama gevşeme var...onlarıda sıkılaştırmak lazım elbet....ben çalışmıyorum canım ev hanımıyım...biraz kilo alınca hiçbirimiz kendimizi beyenmeyiz bendede bu olur azcık göbek çıksın deliririm ve yemek yeme ihtiyacı duyarım sanki bir şeylerden hıncımı alacam gibi ama halbuki ne kadar yanlışşşş...çocuk varmı sende..benim 2 yaşında kızım var..
yok ya bende geç kahvaltı yaıyorum ama öğle yamağini meyveyle geçiştiriyorum..
güzel bir konu olmuş :) ben de 1.61 boya 54 kiloyum...ancak tüm kilolar göbek,yüz ve gıdığıma gittiği için rahatsız oluyorum. insanlar görünce yüzün dolmuş kilo almıssın diyor hemen...sinir oluyorum ! göbek de cabası...ben de düz hesap 50 kilo olsam ve o kiloyu korusam iyi olacak...ayrıca 4 aydır evliyim her akşam yemek yaptıgım için kendimi tutamıyorum ben de yiyorum. Oysaki bekarken akşamları meyve ile geçiştirebiliyordumbu gidişle daha çok kilo alıcam
göbek için abtronicx2 satın aldım 2 gündür kullanıyorum. kasları çalıştırıyor gerçekten de... ayrıca rejime başlamam ve gıdık için düzenli egzersiz yapmam lazım henüz başlamadım
bu forum benim için güzel bir motivasyon olacak...
ben de yüzüm ve gıdığımdan çok rahatsızım. ne gibi egzersiz yapacaksın bu bölge için. ben bir de sırtımdan ve göbeğimden rahatsızım bacaklarım kalçam ince
buarada herkese meraba bende aranıza gelebılırmyım acabaaaaaaaaaaaaaa:26::26:
kızlar bende 57 58 gıdıp gelıyorum gıdıgım var yuvarlak hatlıyım gıdıgımın azalmaını ıstıyorum ha bu arada boyum 167 ama ben 55 kılo olmak ısıtoyrum sımdı saay kacta ne yıyceceksınız bayramda kılo almıss gıbı hıssedıyorum kendımı hemen yankalrımdan alırım bu durumdan hıc hoslanmıyorum nelr yedıkleırnızı banada solermısınız
valla canim ben sabah turk kahvesi sonra tost ve nar cayi sekersiz tabi bunlar yedim ictim simdi de bir seftali yedim cekirdegi hala elimde:) bu saate kadr bunlari yedim ictim ve ayrica 1 bucuk litre su ictimm suana kadar aksama kadar 3 litreyi bulmak isitiyorum sizce cok mu 3 litre ...
güzel bir konu olmuş :) ben de 1.61 boya 54 kiloyum...ancak tüm kilolar göbek,yüz ve gıdığıma gittiği için rahatsız oluyorum. insanlar görünce yüzün dolmuş kilo almıssın diyor hemen...sinir oluyorum ! göbek de cabası...ben de düz hesap 50 kilo olsam ve o kiloyu korusam iyi olacak...ayrıca 4 aydır evliyim her akşam yemek yaptıgım için kendimi tutamıyorum ben de yiyorum. Oysaki bekarken akşamları meyve ile geçiştirebiliyordumbu gidişle daha çok kilo alıcam
göbek için abtronicx2 satın aldım 2 gündür kullanıyorum. kasları çalıştırıyor gerçekten de... ayrıca rejime başlamam ve gıdık için düzenli egzersiz yapmam lazım henüz başlamadım
bu forum benim için güzel bir motivasyon olacak...
evet gelelim benim bugünlük menümeeeee
ilk başta bugünlük 2 ip ucu:
1:SABAHTAN MENÜNÜZÜ HAZIRLAYIP BİR KAĞIDA YAZIN..GÜN BOYUNCA O LİSTEDE OLMAYAN ŞEYLERİ YEMEYİNN HAKKINIZ OLANI YİYİN SADECE
2:KAHVALTIDAN ÖNCE BİTKİ ÇAYI METABOLİZMAYI HIZLANDIRIR BAĞIRSAKLARIN HIZLI ÇALIŞMASINI SAĞLAR.BEN DOĞUŞ FORM ÇİLEKLİ VE KAYISILIYI İÇİYORUM.ACAYİP TUVALETE GEÇİRİYORRR...
SABAH:
1 şekersiz türk kahvesi,1bitki çayı
KAHVALTI:
1 haşlama yumurta,peynir,5 zeytin,salatalık,karpuz biber,1 dilim kepek ekmeği
ARA:
1 dilim karpuz,yarım şeftali
AKŞAM:
salata,4 yk bulgur pilavı,cacık
ARA:
1 şeftali,1 salatalık
NOT:AKŞAM YEMEKLERİ SAAT 7 Yİ GEÇMESİNN...BEN KAHVALTIYI GEÇ YAPTIĞIM İÇİN ÖĞLE YEMEK YEME GEREĞİ DUYMUYORUM MEYVEYLE GEÇİŞTİRİYORUM..
fotoğraflarıma baktınız mı????
evet canim ben baktim resimlerine tebrik ederim buarada catlak falan oldu mu vucudunda ya benim merak ettigim bir konu da ben migdesi olan biriyim yani resmen gobek gibi bir de migdem var yani kilo verince hani boyle bazi kadinlar ucgen vucudu olur ya oyle olucam diye kokruyorum yani belimde cok ince deil ay ne bilim ya suanda hic mi hic begenmiyorum vucudumu ha birde sen hep kilolu biriymissin ve simdi valla fistik gibisin masallahh hadi verelim kilolari surekli yazarsak bence kendimizi frenleyebiliriz :) ayrica calismiyorsun dimi ben clismiyorum bir de kilo veririken spor yaptin mi?
buarada herkese meraba bende aranıza gelebılırmyım acabaaaaaaaaaaaaaa:26::26:
slm arkadaşlar bir aksilik çıkmazsa bende aranıza geliyorum bugünden itibaren boy 1,60 kilo 58:26:
yeni arkadslar hosgeldiniz insallah hepimiz azmimizin sonucunu alicaz pes etmek yok:)))
buarada spordan geldim 5,5 km yurudum ve cok az baska sporlar yaptim 15 dakika falan kendimi suanlik iyi hissediyorum fakat spordan sonra cok acikiyorum suanda kendimi inanin zor tutuyorum saat 2 ile 2,5 arasi oglen yemegimi yedim kucuk bir degisiklikle yogurt yarine sarmanin yaninda ayran ictim kutu ayranlar yani yazdigimin disina cikmadim aferim bana aksam saat 6 gibi falan aksam yemegimizi yeriz biz onda da;
AKSAM.... 4 5 kucuk sarma bir kase corba belki yaninda brokoli haslamasi (brokoliyi yarin yemeyi dusunuyordum) Nasil arkadaslar iyi mi gunun sonunda da toplam yediklerimin ozetini cikaricam haaaaaaaaaaaaaa tartildim 55.600 ciktim bakalim pazartesi kac kiloyu gorecegim tartida hepimize bol kalorisiz gunlerrrrrr:)..
BURCIN ilham kaynagim nerdesinnn :))))))
Hoşgeldin canım....
teşekkürler loralayla..
Ben de ne kadar rejim yaparsam yapayım eğer akşam 7'den sonra yemek yersem kilo veremiyorum..
Menünü beğendim fakat akşam keşke biraz et olsaymış diye düşündüm...Proteini mutlaka yumurtadan alıyorsundur ama demir anlamında et şart diye düşünüyorum...Vejeteryan mısın yoksa...???
Evettt inanmıyorum ikisinin aynı kişi olduğuna..Azmin elinden hiçbir şeyin kurtulamayacağının bir örneğisin vallahi...Tebrikler...
Soruyu lorayaylaya sormuşsun ama duramadım bende...Bölgesel problemler için o bölgeyi çalıştıracak spor-egzersiz şart canım...Yoksa ne kadar zayıflarsan zayıfla bölgesel çıkıntılar kalıyor...
Hoşgeldin canım...
slm arkadaşlar bir aksilik çıkmazsa bende aranıza geliyorum bugünden itibaren boy 1,60 kilo 58:26:
yeni arkadslar hosgeldiniz insallah hepimiz azmimizin sonucunu alicaz pes etmek yok:)))
buarada spordan geldim 5,5 km yurudum ve cok az baska sporlar yaptim 15 dakika falan kendimi suanlik iyi hissediyorum fakat spordan sonra cok acikiyorum suanda kendimi inanin zor tutuyorum saat 2 ile 2,5 arasi oglen yemegimi yedim kucuk bir degisiklikle yogurt yarine sarmanin yaninda ayran ictim kutu ayranlar yani yazdigimin disina cikmadim aferim bana aksam saat 6 gibi falan aksam yemegimizi yeriz biz onda da;
AKSAM.... 4 5 kucuk sarma bir kase corba belki yaninda brokoli haslamasi (brokoliyi yarin yemeyi dusunuyordum) Nasil arkadaslar iyi mi gunun sonunda da toplam yediklerimin ozetini cikaricam haaaaaaaaaaaaaa tartildim 55.600 ciktim bakalim pazartesi kac kiloyu gorecegim tartida hepimize bol kalorisiz gunlerrrrrr:)..
BURCIN ilham kaynagim nerdesinnn :))))))
valla canim ben sabah turk kahvesi sonra tost ve nar cayi sekersiz tabi bunlar yedim ictim simdi de bir seftali yedim cekirdegi hala elimde:) bu saate kadr bunlari yedim ictim ve ayrica 1 bucuk litre su ictimm suana kadar aksama kadar 3 litreyi bulmak isitiyorum sizce cok mu 3 litre ...
kızlar bende 57 58 gıdıp gelıyorum gıdıgım var yuvarlak hatlıyım gıdıgımın azalmaını ıstıyorum ha bu arada boyum 167 ama ben 55 kılo olmak ısıtoyrum sımdı saay kacta ne yıyceceksınız bayramda kılo almıss gıbı hıssedıyorum kendımı hemen yankalrımdan alırım bu durumdan hıc hoslanmıyorum nelr yedıkleırnızı banada solermısınız
tabi canım biz de yeni yeni toplaşıp bugün itibariyle başladık. cumartesi tartı günümüz. az ve sık yiyoruz. sabah öğle akşam yanında mutlaka ara öğün yapıyoruz.menülerimizi yazıyoruz ve yorumlayacağız.sporla destekleyip bol su içiyoruz.
kızlar nasıl olsun koçluk sistemi de olabilir her hafta biri koç olup 10 üzerinden puan yapabilir ben ilk baharda burdayken böyle yapıyorduk.
:)))))))))) cok haklisin canim. benim cocugum yok ama artik istiyoruz simdi de olmuyor sanirim :)))iki ays onra 4 yil bitecek evliligime abakalim artik kismet bende iste cocuk falan olmadan kilolarimi vermek istiyorum boyum kisa benim ve cok killolu hissediyiorum kendimi acil vermem laazim bakalim kac kilo vericez ama benim tarti almam sart eve cunku ben sporda tartiliyorum yag olcumu falanda yapiyor iyi o ama eve de alim bir tane sanirim tarti gunu de cumartesi bende cumartesi pazar gitmiyorum spora genelde :)) ben pazartesi yazsam ne olur yada sende pazartesi benim iciin gene tartil olmazmi:)
aslinda bende oyle yapiyordum gec kalktigim iciin acaba bu yuzden mi kilo aldim dedim cunku ben diyet yapiyorum guya aksine kilo aliyorum ilk etapda verdim gibi gorunuyor sonr abir bakiyorumm yuh kilo almisimm :))) aman ben kendimi cozemedim daha :)))ya yada ben oglenleri en azindan bir bardaklik hazir corbalar varya ondan icsek nasil olur en azindan kalorisi falan herseyei yaziyor ne yedigimizi biliriz?
selam kızlar ,ben de yediklerimi yazayım
uyanınca elma sirkeli su.
Sabah ; sahanda 1 yumurta ,2 dilim çavdarlı ekmek,4-5 çatal peynir...
Ara ; 1 lt su , 1 tane yulaflı bisküvi..
öğle ; 1 küçük kase yoğurt , 2 kaşık pirinç pilavı , avuç içi kadar haşlanmış tavuk göğsü ,5 tane biber turşusu ...
Ara ; yarım lt su, 2 tane yulaflu bisküvi ,6 tane üzüm..
Akşamı henüz yemedim ama semiz otlu salata yapacağım...
Spor yapamıyorum bu aralar kalbim sıkışıyor sürekli (korkuyorum)akşam çıkabilirsem hafif tempolu yürüyüş yapacağım,yazarım yine...(bu sabah tartıldım : 62.9 kg çıktım )
[B .!.:[/B]canım her hafta değilde bu guruba bir kaptan lazım benceee listeyi yapacak,kişilerden yemek listelerini kontrol edecekk...oylama yaparız bir ara seçerizzz...:81:
...[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?