50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:)))))))))) cok haklisin canim. benim cocugum yok ama artik istiyoruz simdi de olmuyor sanirim :)))iki ays onra 4 yil bitecek evliligime abakalim artik kismet bende iste cocuk falan olmadan kilolarimi vermek istiyorum boyum kisa benim ve cok killolu hissediyiorum kendimi acil vermem laazim bakalim kac kilo vericez ama benim tarti almam sart eve cunku ben sporda tartiliyorum yag olcumu falanda yapiyor iyi o ama eve de alim bir tane sanirim tarti gunu de cumartesi bende cumartesi pazar gitmiyorum spora genelde :)) ben pazartesi yazsam ne olur yada sende pazartesi benim iciin gene tartil olmazmi:)

yok ya bende geç kahvaltı yaıyorum ama öğle yamağini meyveyle geçiştiriyorum..

aslinda bende oyle yapiyordum gec kalktigim iciin acaba bu yuzden mi kilo aldim dedim cunku ben diyet yapiyorum guya aksine kilo aliyorum ilk etapda verdim gibi gorunuyor sonr abir bakiyorumm yuh kilo almisimm :))) aman ben kendimi cozemedim daha :)))ya yada ben oglenleri en azindan bir bardaklik hazir corbalar varya ondan icsek nasil olur en azindan kalorisi falan herseyei yaziyor ne yedigimizi biliriz?

ben de yüzüm ve gıdığımdan çok rahatsızım. ne gibi egzersiz yapacaksın bu bölge için. ben bir de sırtımdan ve göbeğimden rahatsızım bacaklarım kalçam ince

loralayla canım resimlerine baktım, harikasın. size hayretler içinde bakıyorum. ne demek 30 kilo.. şurda bir kaç kiloyu veremiyorum. bildim bile kilolarımdan rahatsız olurdum bu kadar kafasına takan insan nasıl zayıflamaz.. ara ara dikkat ediyorum bırakınca hepsi gidiyo.bu beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmek gerek. geçen yıl düğünüm olacak diye zorla 5 kio verip 53 oldum o bile iyi değildi.. ah 49 olsam ah

buarada herkese meraba bende aranıza gelebılırmyım acabaaaaaaaaaaaaaa:26::26:

tabi canım biz de yeni yeni toplaşıp bugün itibariyle başladık. cumartesi tartı günümüz. az ve sık yiyoruz. sabah öğle akşam yanında mutlaka ara öğün yapıyoruz.menülerimizi yazıyoruz ve yorumlayacağız.sporla destekleyip bol su içiyoruz.

kızlar nasıl olsun koçluk sistemi de olabilir her hafta biri koç olup 10 üzerinden puan yapabilir ben ilk baharda burdayken böyle yapıyorduk.

kızlar bende 57 58 gıdıp gelıyorum gıdıgım var yuvarlak hatlıyım gıdıgımın azalmaını ıstıyorum ha bu arada boyum 167 ama ben 55 kılo olmak ısıtoyrum sımdı saay kacta ne yıyceceksınız bayramda kılo almıss gıbı hıssedıyorum kendımı hemen yankalrımdan alırım bu durumdan hıc hoslanmıyorum nelr yedıkleırnızı banada solermısınız

valla canim ben sabah turk kahvesi sonra tost ve nar cayi sekersiz tabi bunlar yedim ictim simdi de bir seftali yedim cekirdegi hala elimde:) bu saate kadr bunlari yedim ictim ve ayrica 1 bucuk litre su ictimm suana kadar aksama kadar 3 litreyi bulmak isitiyorum sizce cok mu 3 litre ...

canım cok su ıcmek yararlı olmayabılır benım arkadasım soylemıstı her bunyenın bellı su ıcme ıhtıyacı varmıs dur bı ıyıce ogreneyım donerım sıze

Hoşgeldin canım....

teşekkürler loralayla..

Ben de ne kadar rejim yaparsam yapayım eğer akşam 7'den sonra yemek yersem kilo veremiyorum..
Menünü beğendim fakat akşam keşke biraz et olsaymış diye düşündüm...Proteini mutlaka yumurtadan alıyorsundur ama demir anlamında et şart diye düşünüyorum...Vejeteryan mısın yoksa...???

fotoğraflarıma baktınız mı????

Evettt inanmıyorum ikisinin aynı kişi olduğuna..Azmin elinden hiçbir şeyin kurtulamayacağının bir örneğisin vallahi...Tebrikler...

Soruyu lorayaylaya sormuşsun ama duramadım bende...Bölgesel problemler için o bölgeyi çalıştıracak spor-egzersiz şart canım...Yoksa ne kadar zayıflarsan zayıfla bölgesel çıkıntılar kalıyor...

buarada herkese meraba bende aranıza gelebılırmyım acabaaaaaaaaaaaaaa:26::26:

Hoşgeldin canım...

kizlar ben spora gidiyorum yanima sarmami aldim yogurdumu aldim ogelen yemegimi orda yiyecegim acaba sonrasinda spora devam etsem nasil olurki genelde yemekden sonra spor yapilmaz deniyor ama oyle cok abarti birsey yemicem ki yani sisirmez beni :) daha once neler neler yiyorudm da :) bu sanki ara ogun gibi geliyor banaa hahahaha neyse ne tavsiye ediyorsunuz cabuk cevap bekliyorum cikmak uzereyimm cunkuu simdiden saolun:)kolay gelsin...

slm arkadaşlar bir aksilik çıkmazsa bende aranıza geliyorum bugünden itibaren boy 1,60 kilo 58:26:

yeni arkadslar hosgeldiniz insallah hepimiz azmimizin sonucunu alicaz pes etmek yok:)))

buarada spordan geldim 5,5 km yurudum ve cok az baska sporlar yaptim 15 dakika falan kendimi suanlik iyi hissediyorum fakat spordan sonra cok acikiyorum suanda kendimi inanin zor tutuyorum saat 2 ile 2,5 arasi oglen yemegimi yedim kucuk bir degisiklikle yogurt yarine sarmanin yaninda ayran ictim kutu ayranlar yani yazdigimin disina cikmadim aferim bana aksam saat 6 gibi falan aksam yemegimizi yeriz biz onda da;

AKSAM.... 4 5 kucuk sarma bir kase corba belki yaninda brokoli haslamasi (brokoliyi yarin yemeyi dusunuyordum) Nasil arkadaslar iyi mi gunun sonunda da toplam yediklerimin ozetini cikaricam haaaaaaaaaaaaaa tartildim 55.600 ciktim bakalim pazartesi kac kiloyu gorecegim tartida hepimize bol kalorisiz gunlerrrrrr:)..

BURCIN ilham kaynagim nerdesinnn :))))))

slm arkadaşlar bir aksilik çıkmazsa bende aranıza geliyorum bugünden itibaren boy 1,60 kilo 58:26:

Hoşgeldin mavli...Sağlıklı zayıflamalar diliyorum sana...

Oh oh ne güzel sporunu da yapmışsın,maaşallah diyeyim...Ben de bu hafta yürüyüşlerime ara verdim...Kışlık birşeyler hazırlamakla meşgulum şu sıralar,bu da beni çok yoruyor,yürüyüşe çıkamıyorum...Bu gün 15 kilo domates soyup doğradım mesela...Sırtım çok fena...

Fena olan bir şey daha var.bu akşam yemekte mantı var...Eşim istedi,ne yapayım,pişiricem mecburen ..Söz fazla kaçırmamaya çalışacağımmmmm...

selam kızlar ,ben de yediklerimi yazayım
uyanınca elma sirkeli su.
sabah ; sahanda 1 yumurta ,2 dilim çavdarlı ekmek,4-5 çatal peynir...
ara ; 1 lt su , 1 tane yulaflı bisküvi..
öğle ; 1 küçük kase yoğurt , 2 kaşık pirinç pilavı , avuç içi kadar haşlanmış tavuk göğsü ,5 tane biber turşusu ...
ara ; yarım lt su, 2 tane yulaflu bisküvi ,6 tane üzüm..

akşamı henüz yemedim ama semiz otlu salata yapacağım...
spor yapamıyorum bu aralar kalbim sıkışıyor sürekli (korkuyorum)akşam çıkabilirsem hafif tempolu yürüyüş yapacağım,yazarım yine...(bu sabah tartıldım : 62.9 kg çıktım )

canım eti sevmediğim kesin ama ara ara yemeğe çalışıyorummm..ayrıca spor konusuna katılıyorum biyerler tam düzelsin diye spor şart.....

gell tatlım gelll birlikten kuvvet doğarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..
:79::79:

burdayım tatlım geldimmmmmmm iyi etmişin aşmamışın menünü tebrik ederimmm bugünü sağ salim geçirdikkkk az sonra bir ip ucu verem size yineeeee...ayrıca adın ne böyle nicklerle aklımda tutamıyorummmm...

3 litre çookk fazla canım böbreklerini yorarsınnn ayrıca çok su içmekte iyi değillmişş...sadece gününü lavaboda geçirirsinn kıssss... sen onu 2 litre yapp yeterli bence....

canım hoşgeldinnn buraya takıllll kilolaların gitsin biz hergün menümüzü paylaşıyoruzzz sende yazzz birlik olalımmmm...

canım her hafta değilde bu guruba bir kaptan lazım benceee listeyi yapacak,kişilerden yemek listelerini kontrol edecekk...oylama yaparız bir ara seçerizzz...:81:

canım biz cumartesi yazarızzzz...sen pazartesi yazarsın listeyide senin için pazartesi yaparızzzz...çünkü çoğunluk oyunu cumartesiden kullanmışşş...

canım sen düzenli spor yapıyorsan vucudundaki yağlar kasa dönüştüğü için kilo vermiş gibi görünmezsin tartıda aksine almış gibi artıda çıkarsın..ama aslında kas yapıyorsundur...

örneğinn:1 KİLO YAĞ FUTBOL TOPU BÜYÜKLÜĞÜNDE,
1 KİLO KAS TENİS TOPU BÜYÜKLÜĞÜNDEDİR TATLIMMM....

güzel canımm devammm.........

[B .!.:
[/B]canım her hafta değilde bu guruba bir kaptan lazım benceee listeyi yapacak,kişilerden yemek listelerini kontrol edecekk...oylama yaparız bir ara seçerizzz...:81:

...[/COLOR]

tamam canım çok güzel olur .. kaptanlık biraz yorucu baya boş zaman gerektiriyor, seçilen kaptan bırakmak istediğinde yenisi seçilir.. Gönüllüler kimler??şimdiden kaptanımıza bunları takdim ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…