tamam tatlım cumartesi tartı günümüz olsun bende yarın sabah başlıyorummm...yediklerimizi hergün yazalımmm....yarın bakalım kaç kilo çıkıcazzzzz..tahmini bir 56-57 çıkarrr...çünkü son 2 aydır diyet yapmıyorummm artıdayım bayaaa...hemen hemen aynı kilodayız seninle kapışalım tatlımmmm....
slm ben ece yaklasik bir haftadir yazmiyorum sanirim.ben bir azimle basliyorum diyete ama sonra gene bozuyorum cok iradesizim.guya diyete baslamistim simdi 56kg 400 gr olmusum :) ay sinirden guluyorum baslayip birakmak sanirim daha cok kilo almaya neden oluyor.kilolarimiz hemen hemen ayni yarin bende size katiliyorum ama lutfen hergun siteyi takip edelim ara ogunlerde falan girip girip yazalim yani bir gunun sonunda yazmayalim ben oyle motive olamiyorum nolur yardim edin ve kuurtulalim su kilolardan benim gaza gelmem lazim ne olur bana ara gazi mi vereceksiniz ne verecekseniz biran once verinn yoksa 70 e dayanirim ben acil vermem lazim bu kilolarii off offf alirken cok iyi ama :) neyse yarin surekli girip yazmaya calsicam lutfen yazalim bir kopukluk oluyor diye dusunuyorum cunku bir hafta olmus ben giremyeli ve cok az ilerleme olmus sayfalarda hadi kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yarin basliyoruz burdaki arkadslarda diyecek ece sen hep basliyorsunn:) simdiden kolay gelsin.....
buarada oyumu pazartesinden yana kullanmak istiyorum cunku evde tartim yok ancak sporda tartilabiliriyorum ayrica loralayla tebrik ederim ben sanirim motive oluyorum :))))))) ama destegine ihtiyacim var hedefim 48 hadi bakalim. bak tekrar soyluyorum ben ortalarda gorunmezsemm bir seyler yapinn beni buraya baglayinnn eger burda deilsem bilinki kacamaklarin ardi sirasi kesilmiyor:)))))))) umudum sensin loralayla:))
Bu gün yediklerim:
Sabah sirkeli ılık su
Kahvaltı:
1 domates
1kk kadar beyaz peynir
1 tane siyah zeytin
1 dilim light ekmek
1 kupa şekersiz çay
Ara:
5 tane fındık
Öğlen:
Bir kase form müsli,light sütlü
Ara:
yarım bardak şekersiz portakal meyvesuyu (hazırlardan %1000 yazanlardan)
Akşam:
1 koca kase domates çorbası
1 porsiyon fırında pişmiş (biraz yağlıydı) tavuk kanat ve patates
2 dilim kadar karpuz...
Küçük magnumun yarısı....
güzel bir konu olmuş :) ben de 1.61 boya 54 kiloyum...ancak tüm kilolar göbek,yüz ve gıdığıma gittiği için rahatsız oluyorum. Insanlar görünce yüzün dolmuş kilo almıssın diyor hemen...sinir oluyorum ! Göbek de cabası...ben de düz hesap 50 kilo olsam ve o kiloyu korusam iyi olacak...ayrıca 4 aydır evliyim her akşam yemek yaptıgım için kendimi tutamıyorum ben de yiyorum. Oysaki bekarken akşamları meyve ile geçiştirebiliyordumbu gidişle daha çok kilo alıcam
göbek için abtronicx2 satın aldım 2 gündür kullanıyorum. Kasları çalıştırıyor gerçekten de... Ayrıca rejime başlamam ve gıdık için düzenli egzersiz yapmam lazım henüz başlamadım
bu forum benim için güzel bir motivasyon olacak...
geldim geldim kapisalim yoksa ben veremem ancak kendimi boyle frenlerim buarada suanda saat 9:45 ve suanda sekersiz turk kahvesi iciyorum bir yarim saat sonra bir tost ve bir nar cayi icmeyi dusunuyorum yani;
9:45................................turk kahvesi
10:15 gibi ........................tost ve cay
12:15 gibi.........................seftali
suanlik bu kadar :) hadi kolay gelsinnn..
kısss saat 11 oldu ne 9.45 i yurtdışındamı yaşıyorsun sen???
fotoğraflarıma baktınız mı????
evet yurtdisindayim :) bir saat var turkiye ile armizda nasil simdilik iyi mi menum oglende 4 adaet orta boy sarma yemek istiyorum yaninda yogurt ve buyuk bir ihtimal aksam da sarma ve corba yicem sence nasil olur, yani bu durum kilo vermeyi zorlastirir mi ? ha buarada 1 gibi falan da sanirim spora giderim...cevabini bekliyorum menum hakkinda:)))
evet canim ben baktim resimlerine tebrik ederim buarada catlak falan oldu mu vucudunda ya benim merak ettigim bir konu da ben migdesi olan biriyim yani resmen gobek gibi bir de migdem var yani kilo verince hani boyle bazi kadinlar ucgen vucudu olur ya oyle olucam diye kokruyorum yani belimde cok ince deil ay ne bilim ya suanda hic mi hic begenmiyorum vucudumu ha birde sen hep kilolu biriymissin ve simdi valla fistik gibisin masallahh hadi verelim kilolari surekli yazarsak bence kendimizi frenleyebiliriz :) ayrica calismiyorsun dimi ben clismiyorum bir de kilo veririken spor yaptin mi?
menün iyi akşamı sarmayı fazla kaçırma tamamdırr...zaten sporada gidecen yakarsın yediklerini arada bir form çayı iç...
burada acai berry bitkisi varya onun yesil caylisinin kapsulune de basladim yani tekrar icmeme gerek var mi bilmiyorum ama icmeye calsiirim sence tarcin cayi nasil hani hazir paketlerden buarada simdi tost yicem gecmi sence kahvalti iciinama erken kalkamiyorum ki bensabah 5 de kalkiyorum esimi ise yolluyorum sonra artik tekrar yatiyorum hemen eskiden yatmiyordum kahvalti yaoiyordum dayanabildigim kadar dayaniyordum guya hi c uyumicam diyordum ama 9 da falan tekrar yataga giriyordum 12 de falan kalkiyordum iste o butun gunumu alt ust ediyordu artik bende o ise gittikten sonra yatiyorum tekrar ve saaat 9:20 gibi falan kalkiyorum en erken. aslinda 9 da kalksam yada 8 de cok iyi olur amma yapamiyorum bakaalim yavas yvas onu da yapabilrim.. ben inaniyorum biz basarcaz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?