merhaba kızlar;
Benim boyum 1.63,kilom 48,5. 60 kilodan bu kiloya indim,şimdi de 46 kiloya inmek istiyorum.
Yediklerime gelince;
Sabah
*3 zeytin
*1 domates
*Birazcık light beyaz peynir
*1 dilim çok tahıllı ekmek
Ara
*1 kepekli grissini
Öğlen
*Tavuk rosto ve yanına ıspanak
*1 kase cacık
Ara
*1 kepekli grissini
*1 avuç kuruyemiş
Akşam
*1 incir
*1 avuç kuruyemiş
1,5 litre de su içtim. Öğlem yediğim ve ara öğünlerimi de yaptığım için akşamları canım pek fazla bir şey çekmiyor. Yatmadan önce de biraz yoğurt yerim. Günlük menüm bu.Tabi arada içtiğim çayları saymıyorum çünkü çok içerim ama şekersiz:)
ballı sirkeli ılık su
kkahvaltı
1kase sütlü müsli
ara
incir, üzüm
öğle
2 etimek
üçgen peynir
domates
kavun, yeşillik
ara
türk kahvesi
akşam
yarım tabak bamya, bir kaç kaşık yoğurt, bir lokma ekmek
ara
diyet cola, 1 lokum
teşekkürler hoşbulduk arkadaşlar bugün pek diyet olmadı bakalım inşallah yarın iyice yapmaya çalışıcamHoşgeldin mavli...Sağlıklı zayıflamalar diliyorum sana...
[/COLOR]
Ben de olmak isterdim ama malum okullar açılıyor,oğluşun dersleri falan bayağı zamanımı alıyor..
Ben oyumu loralayladan yana kullanıyorum.Vallahi o kadar kilo vermiş,deneyimli biri olarak kaptanlık ona yakışır bence..
YEDİMMM BİLEEEEEEEE...AMA YARIM TABAK,TABAĞIMIN YARISINI EŞİME VERDİMMMM...:26:
afiyet olsun.bence çok güzel özellikle spor olayı müthiş olmuş :)
saol canim evet gercekten bende kendimi cok iyi hissediyorum fakat sonrassinda cok acikiyorum :))) ve suanda da acim sanirim :))) yarim kase %0 yagli yogurt yemeyi dusunuyorum.. eger boyle gidersen gercekten verebiliirm kilolarimi daha onceki haftalarda topik bu kadar kalabalik deildi kopukluk vardi ama BURCIN in azmini gorunce bende heyecanlandim bakalim hakkimizdan hayirlisi..
ballı sirkeli ılık su
kkahvaltı
1kase sütlü müsli
ara
incir, üzüm
öğle
2 etimek
üçgen peynir
domates
kavun, yeşillik
ara
türk kahvesi
akşam
yarım tabak bamya, bir kaç kaşık yoğurt, bir lokma ekmek
ara
diyet cola, 1 lokum
BURCIN soz bu sabah domates salatalik yiyecegim ya bugun yemedim neden biliyor musun sanki tost hic masum deilmis gibi geliyor bana :))) aslina bakarsan cift kasarli bile deildi:))) iste oyle sanki yanina domates falan yesen daha fazla kalori almis olurum diye yemedim.. sence?
BURCINN ne yaptin bugun menune uyabildin mi senin menun de cok iyiymis peki sana bir sey sorcam bu kilolari verirken hep ogleyi atladin mi yoksa bu yenii adetin mi:)))hadni diyorlar ya ogun atlamayin falan filannn sen ne diyorsun bu konuda ayrica bir diyetisyenden yardim aldin mi kendi basina mi karar verdin menune simdilik soracaklarim bu kadar:)))))) ilerleyen zamanlarda biktiririm seni :)
ben sayfanıza ilk kez bu akşam baktım.bu yaz başında 58 kiloydum.bodruma tatile geldim ve 60 kilooldum.sonra tekrar 58 oldum.sonra 56 ve yine 60 kiloya çıktım.şimdi 58 kiloyum.yarın istanbula dönüyorum.ama annem benim 55 kilo olmamı istiyor.bense bir türlü kilo veremiyorum.boyum 150 ve 16 yaşındayım.ben kiloyu kalçam ve baldırlarımdan alıyorum.ü ve bence bir genç kız için kilo çok kötü bir sorun.tatlıya karşı çok aşırı bir zaafım var.bana yardım edebilirseniz çok mutlu olurum.şimdiden teşekkürler.
Menündeki bir ara öğünde hem incir hem üzüm var..Kanımca bunlardan sadece birini seçsen daha iyi olur diye düşünüyorum..(Bu meyveler şeker açısından zengin çünkü)..Bunun dışında menün güzel,canım da bamya istedi vallahi..
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr hadiii nerdesiniz bakalım uykucular daha uyanmadınızmı uyanınn bakalımm bugün bomba gibi hazırlanalım güneeeee......
gunaydin gunaydin saat 9 da kalktimm bravo bana yavas yavas erken kalkmaya basladim simdi turk kahvemi iciiyorum 10 a kadar da kahvaltimi yapmis olacagim sonra bulasiklari yikayip spora gidecegim..
eveeeeet;
9:10 da bir fincan turk kahvesi
BURCIN bu kahvalti senin iciin ahahahaha..
SABAH...... 3 zeytin, biraz tam yagli peynir, domates, salatalik 1 dilimden biraz az kepekli ekmek(zaten artik beyaz ekmegi yiyemiyorum deneyin inanin alisacaksiniz), ve 1 kupa acai berry ve blueberry karisik sekersiz cay (seker kullanmamaya basladim ama zormus )..
simdilik sabah menum bu birazdan spora gidicem bulasilari yikadiktan sonra...
selam kızlar ben de bir ara bu gruptaydım, uzun zamandır yazmıyordum bir uğramak istedim. zamanında 64 kiloyken başladığım diyeti 54'de noktalamıştım.(boyum 1.60 ) sonra baktım hala basenlerim kalçalarım var istediğim bedene girebilmek ve bacaklarımı inceltmek uğruna rejime spora devam ettim. ramazanda 48'e kadar düştüm ama iştahım bayağ kapandı. gerçekten çok az yiyebiliyordum,spor bile yapmasan hep 48-49 arasında dolaşıyorum herkes zayıfsın diyor ama bence alt taraf hala çok ince değil. mesela bayramda biraz fazla kaçırdım hemen 50 oldum şuan şişlik hissediyorum üzülüyorum. bakıyorum başka kızlara 55 kilo olanlar bacakları kalçaları daha zayıf benim öyle olmuyor o yüzden hep yediklerimi saymak zorundayım. ben de buraya günlük yediklerimi yazacağım ve 50 üzerine çıkmamak için belki diyet yapanlardan bile daha çok çaba sarfedicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?