50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Boyuna göre kilon az bile...Kendini halsiz falan hissetmiyor musun...Ben bir ara 52 kiloya indim tansiyonum yerle bir olmuştu..(Bu arada benim boyum da1.64)...Sen bilirsin tabi ama sonra acısı fena çıkmasın...

Menündeki bir ara öğünde hem incir hem üzüm var..Kanımca bunlardan sadece birini seçsen daha iyi olur diye düşünüyorum..(Bu meyveler şeker açısından zengin çünkü)..Bunun dışında menün güzel,canım da bamya istedi vallahi..

:)))))))))))))))))) oh afiyet olsun guzel bir azim ornegisin kim mantiya bu kadar dayanabilir ki tebrik ederim :))))))

BURCIN soz bu sabah domates salatalik yiyecegim ya bugun yemedim neden biliyor musun sanki tost hic masum deilmis gibi geliyor bana :))) aslina bakarsan cift kasarli bile deildi:))) iste oyle sanki yanina domates falan yesen daha fazla kalori almis olurum diye yemedim.. sence?

afiyet olsun.bence çok güzel özellikle spor olayı müthiş olmuş :)

saol canim evet gercekten bende kendimi cok iyi hissediyorum fakat sonrassinda cok acikiyorum :))) ve suanda da acim sanirim :))) yarim kase %0 yagli yogurt yemeyi dusunuyorum.. eger boyle gidersen gercekten verebiliirm kilolarimi daha onceki haftalarda topik bu kadar kalabalik deildi kopukluk vardi ama BURCIN in azmini gorunce bende heyecanlandim bakalim hakkimizdan hayirlisi..

BURCINN ne yaptin bugun menune uyabildin mi senin menun de cok iyiymis peki sana bir sey sorcam bu kilolari verirken hep ogleyi atladin mi yoksa bu yenii adetin mi:)))hadni diyorlar ya ogun atlamayin falan filannn sen ne diyorsun bu konuda ayrica bir diyetisyenden yardim aldin mi kendi basina mi karar verdin menune simdilik soracaklarim bu kadar:)))))) ilerleyen zamanlarda biktiririm seni :)

haydinnnn bakalımm bu topiğn böyle canlı olması için elimden geleni yapacaömmm sözz ama sizde söz verin buradan kopmayın::))

ımmmmmmmmmmmmm üzümle incirrrrrr....inşallah fazla yimemişindirrr...

bence normal kahvaltı yap tatlımmm hem daha sağlıklı hem daha doyurucu olur..

evet haklisin canim burada yogurdumu doya doya yiyorum cok aciktim ben ya erkenden yattim saat 9 dan beri uyumaya calisiyorum yok uyuyamadim zaten telefonda geldi allah bana gun dogdu kalktim foruma bir bakim dedim hemde yogurt yiyim biraz dedim iyi etmismiyirm :)) eveettt ya kimse birakmasin surekli girip takip edersek ancak motive oluruz lutfen 1 2 gun sonra haydeee bozver olmasin kizlarrrrrr valla siz birakirsaniz ben veremm bu kilolari buarada yarin ki menun hazir mi aklinda burcin?

merhaba kızlar yeni katılanlar olmuş ve de hoş gelmişler

mavlicim sen nerelerdesin canım ya şükür kavuşturana

canım açıkçası öğle yemeği yeme gibi bir adetim hiç olmadı şimdiye kadar..genellikle kahvaltıyı 10-11 gibi yapıyorum yani 12-1 gibi öğle yemeği yeme ihtiyacı duymuyorum..onun yerine meyve keyfi yapıyorum...meyve yemeyi çok seviyorum yaaaa... sonra saat 5-6 gibi akşam yemeğimi yiyorumm gece yine meyve keyfi yapıyorummm..meyveyi öyle bir güzel süslüyorum kii sanki baklava yiyormuşum zannediyorumm,,,daha doğrusu kendimi kandırıyorum öyleee,,hihihihihihihihi

ayrıca hiç diyetisyene gitmedim canım,kendi başıma 1 senede yavaş yavaş hiç sıkılmadan verdimm...daha önce 80-89 kilo ağırlığındakilertopiğindeydim orada zayıfladık beraber benim gibi 30 kilo veren bir iki kişi daha var o topikte...

bugün menümü aşmadım canım aynı yazdığım gibi hadi bakalımmm inşallah bu sefer 48 emerhaba diyecemm...
:88::88:

insallah burcincim birlikte verecez unutma:) buarada bugun tartildim soylemismiydim bilmiyorum 55,100 ciktim bakalim yarin da gidcem spora ac karnina gitmeyi planliyordum ama gene kismet olmicak sanirim kahvaltimi yaptiktan hemen sonra gidicem yani hep tok karnina tartiliyorum tam olarak kilomu henuz bilmiyorum..

ben sayfanıza ilk kez bu akşam baktım.bu yaz başında 58 kiloydum.bodruma tatile geldim ve 60 kilooldum.sonra tekrar 58 oldum.sonra 56 ve yine 60 kiloya çıktım.şimdi 58 kiloyum.yarın istanbula dönüyorum.ama annem benim 55 kilo olmamı istiyor.bense bir türlü kilo veremiyorum.boyum 150 ve 16 yaşındayım.ben kiloyu kalçam ve baldırlarımdan alıyorum.ü ve bence bir genç kız için kilo çok kötü bir sorun.tatlıya karşı çok aşırı bir zaafım var.bana yardım edebilirseniz çok mutlu olurum.şimdiden teşekkürler.

canım buraya sürekli uğra sana hep yardımcı oluruzz..yediklerini bizimle paylaşşşş

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr hadiii nerdesiniz bakalım uykucular daha uyanmadınızmı uyanınn bakalımm bugün bomba gibi hazırlanalım güneeeee......

canım biraz yedim. içimdeki tatlı canavarını kandırdım. ama azaltacağım...çikolatalataları tatlıları bıraktım...canım bamya mevsimi geçiyor, çok güzel şöyle ekşi ekşi, hemen al yap tavsiye ederim.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr hadiii nerdesiniz bakalım uykucular daha uyanmadınızmı uyanınn bakalımm bugün bomba gibi hazırlanalım güneeeee......

gunaydin gunaydin saat 9 da kalktimm bravo bana yavas yavas erken kalkmaya basladim simdi turk kahvemi iciiyorum 10 a kadar da kahvaltimi yapmis olacagim sonra bulasiklari yikayip spora gidecegim..

eveeeeet;

9:10 da bir fincan turk kahvesi

BURCIN bu kahvalti senin iciin ahahahaha..

SABAH...... 3 zeytin, biraz tam yagli peynir , domates, salatalik 1 dilimden biraz az kepekli ekmek(zaten artik beyaz ekmegi yiyemiyorum deneyin inanin alisacaksiniz), ve 1 kupa acai berry ve blueberry karisik sekersiz cay (seker kullanmamaya basladim ama zormus )..

simdilik sabah menum bu birazdan spora gidicem bulasilari yikadiktan sonra...

selam kızlar ben de bir ara bu gruptaydım, uzun zamandır yazmıyordum bir uğramak istedim. zamanında 64 kiloyken başladığım diyeti 54'de noktalamıştım.(boyum 1.60 ) sonra baktım hala basenlerim kalçalarım var istediğim bedene girebilmek ve bacaklarımı inceltmek uğruna rejime spora devam ettim. ramazanda 48'e kadar düştüm ama iştahım bayağ kapandı. gerçekten çok az yiyebiliyordum,spor bile yapmasan hep 48-49 arasında dolaşıyorum herkes zayıfsın diyor ama bence alt taraf hala çok ince değil. mesela bayramda biraz fazla kaçırdım hemen 50 oldum şuan şişlik hissediyorum üzülüyorum. bakıyorum başka kızlara 55 kilo olanlar bacakları kalçaları daha zayıf benim öyle olmuyor o yüzden hep yediklerimi saymak zorundayım. ben de buraya günlük yediklerimi yazacağım ve 50 üzerine çıkmamak için belki diyet yapanlardan bile daha çok çaba sarfedicem.

Son düzenleyen: Moderatör:
gunaydin gunaydin saat 9 da kalktimm bravo bana yavas yavas erken kalkmaya basladim simdi turk kahvemi iciiyorum 10 a kadar da kahvaltimi yapmis olacagim sonra bulasiklari yikayip spora gidecegim..

aferimmmmmmmmmm sanaaaaaaaaa

menü süperr canımmmm böyle devammmmm cumartesiye az kaldııı...

canımm dret etme bu kadar bacakların için spor yap bence sende yağ oranı daha fazla bacaklarında...onları birazz çalıştırırsan sıkılaşırlarr ve incelirler aynı dert bende de varrr..üzülmee..ama şunu diyim ki kilo korumak vermekten dha zorrr..takıl bizze kilo vermesende korusanda takıl bize tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…