50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay kislik hazirlik da ben inanilmaz kalori harcatiryor isnana uzulme yani :)mantiya gelince yeme ya tut kendini yiyince cok pisman olacaksin her kasikda ben aklina gelim manti mi seni sen mi mantiyi ye bilme hemi:))))

yok canim oyle cok spor yapmiyorum ama bir kulube uyeyim burda istedigim zaman gidiyorum uzenmekten fazla elim olmuyor havalar cok kotu cunku valla eve gelene kadar oldum sanki kiyafetlerimle banyoya girmisim :)))) dusun yanii ..

kizlar ya bir sye sorcam simdi esim gelmek uzere ben brokoli yapacaktim ya ne yaptim biliyor musunuz brokoliyi hasladim buruksel lahanasi vardi onu da hasladim bir patatesi de hasladim bunlari bir tavada az yagda iki dondercem sizce bunun kalorisi nasil mercimek corbasi ve sarma acaba sarma yemesem mi ?YARDIM edin esim gelmek uzere buarada burcin ECE ben :)))

memnun oldum ece yemek konusunda benim herif etçil olduğu için hep et yemekleri yapıyorum...dediğin şekilde olur az yağ koy güzel olur ben severimmm hafif salça ıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmm....acıktım ya yemek yemedim daha bennnn...

benimki de normalde etci hemde coooooook ama ona brokoliyi sevdirdim valla hasliyorum suzuyorum az yag ver limon o sekline bayiliyor simdi kavurdum bakalim ne diyecek ahaha ay canim hep onlarimi dusunecegiz biraz da kendimize bakalim hem benimki de son zmanalarda coook kilo aldiii :)))) o da rejim yapsin fark etmedenn ..ama mercimek corbasi bayagi kalorili bir corbaymis cok az icicem yarim kepce falan daha iyi olur ...buarada pisiriken agzima biraz haslanmis patates buruksel lahanasi falan attim ne yalan soylimm :)))

Bugün çok fazla kalorili şey tükettim.
Sabah
1 avuç leblebi
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Ara
1 avuç leblebi
2 dilim karpuz
Öğle
1 tavuk dürüm
Ara
5 burma tatlısı
1 avuç leblebi
Akşam
1 bardak yeşil çay
1 bardak nescafe sade şekersiz

şu anda ev düzenim yok maalesef Ve adet olunca sanırım tatlıları fazla kaçırdım. 1,5 2 saat kadar yürüyüş yaptım 150 mekik çektim. Çok kalorili oldu ama inşallah düzenim oturunca daha düzenli beslenmeye başlayacağım.

gunluk menu;
1 fincan turk kahvesi
SABAH... bit tost ve nar cayi
ARA.......seftali
OGLEN...4 sarma 1 ayran
ARA ..... tuk kahvesi yemek yaparkende bir kac bruksel lahanasi brokoli patates :)
AKSAM... bruksel lahanasi patates ve brokoli haslamasi yagda 2 dondurulmus, 1 sarma, yarim kepce mercimek corbasi

2 bucuk litre su ve 5,5 km yuruyus 15 dakka baska sporlar gunu kapattim yatmadan belki azicik yogurt...
herkese simdiden iyi geceler belki giremem daha..yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar...

merhaba kızlar geçen sene bu forumla epey zayıflamıştım.ancak bu yaz tatili yine kilo aldım.yazın ara ara girdim ama herkes tatildeydi sanırım.eğer izniniz olursa ben de aranıza katılmak istiyorum.dünden beri dikkat etmeye çalışıyorum ama tam düzene oturtamadım daha insan buraya yazınca daha dikkat ediyor. bu arada çizelgemdeki kilomda değilim.değiştirmeye elim gitmedi. boyum 1.57 kilom 54,5.
bugün yediklerime gelince;
sabah apar topar evden çıktım geç kalmışım sadece yarım bardak süt içtim malesef

öğlen 1 gibi eve geldim:
büyük kase çorba içtim.

ara öğün: 4-5 parça karpuz,2 dilim dil peyniri- 1 şeftali

akşam: 5-6 kaşık kıymalı mantı, salata

ara: karpuz yerim.

afiyet olsun.bence çok güzel özellikle spor olayı müthiş olmuş :)

tamam canım çok güzel olur .. kaptanlık biraz yorucu baya boş zaman gerektiriyor, seçilen kaptan bırakmak istediğinde yenisi seçilir.. Gönüllüler kimler??şimdiden kaptanımıza bunları takdim ediyorum

Ben de olmak isterdim ama malum okullar açılıyor,oğluşun dersleri falan bayağı zamanımı alıyor..

Ben oyumu loralayladan yana kullanıyorum.Vallahi o kadar kilo vermiş,deneyimli biri olarak kaptanlık ona yakışır bence..

ay kislik hazirlik da ben inanilmaz kalori harcatiryor isnana uzulme yani :)mantiya gelince yeme ya tut kendini yiyince cok pisman olacaksin her kasikda ben aklina gelim manti mi seni sen mi mantiyi ye bilme hemi:))))

YEDİMMM BİLEEEEEEEE...AMA YARIM TABAK,TABAĞIMIN YARISINI EŞİME VERDİMMMM...:26:

Son düzenleme:
akşam salata yapacaktım ama çocuğu parka götürünce çok yoruldum,üşendim yapmaya.1 bardak yarım yağlı süt içtim.bugünü kapattım.

Bu gün yediklerim:

Sabah sirkeli su içemedim çünkü elma sirkem kalmamıştı

Kahvaltı:
1 domates
4 tane tatlı sivri biber
1 salatalık
1 kk kadar beyaz peynir
2 kupa şekersiz çay

Ara:
1 tane nektar

Öğlen:
1 kase form müsli light sütlü

Ara:
4 tane kayısı kurusu

Akşam:
Yarım tabak mantı
2 dilim kadar karpuz

Yemekten sonra müthiş canım tatlı istedi.Bir fincan türk kahvesi içtim..
Şükür kendime geldim

Bu arada su içemiyorum daha doğrusu unutuyorum..Tüm gün boyunca 4 bardak su..

Hoşgeldin canım...Yazdıklarınla haftada çok rahat 1 kg verirsin bence..Sanırım elmalı tarçınlı çayı kendin hazırlıyorsun değil mi..???

Tartı günü için oy kullanın kızlarrrrrrr....

evet evde kendim hazırlıyorum elmalı karışımı umarım dediğin gibi hafta bir kilo rahat verebilirim çünkü ben son 6 senedir 58 in altına inemedim bir bir insem gelicek inşallah geriside

bnnucum çok üzüldüm geçmiş olsun...Neden böyle birşey oldu ki:44:...Tekrar geçmiş olsun canım...

çok geçmiş olsun canım.
önce sağlık diyorum .

Teşekkür ederim güzel dileklerinize
tahlil sonuçlarımda da birşey çıkmadı piskolojik sanırım bol bol uzanıp toparlanmaya çalışıyorum tekrar teşekkür ederim kolay gelsin herkese

burma tatlıları olmasydı yine iyiydi menün bence tatlım...

10 üzerinden 8 verdim sana kahvaltıda şöyle peynir salatalık domates felan olsaymış tam puanlık menüü..

gel canım gelllllllllllllllllll ne kadar kalabalık olursak o kadar azim olurrr....

süperrr menü devamm canımmmm...sanada 10 üzerinden 9 nedeni sabah ekmek yokkkkk akşamıda mantıdan yarım puan...[/COLO

merhaba kızlar;

Benim boyum 1.63,kilom 48,5. 60 kilodan bu kiloya indim,şimdi de 46 kiloya inmek istiyorum.

Yediklerime gelince;

Sabah
*3 zeytin
*1 domates
*Birazcık light beyaz peynir
*1 dilim çok tahıllı ekmek

Ara
*1 kepekli grissini

Öğlen
*Tavuk rosto ve yanına ıspanak
*1 kase cacık

Ara
*1 kepekli grissini
*1 avuç kuruyemiş

Akşam
*1 incir
*1 avuç kuruyemiş

1,5 litre de su içtim. Öğlem yediğim ve ara öğünlerimi de yaptığım için akşamları canım pek fazla bir şey çekmiyor. Yatmadan önce de biraz yoğurt yerim. Günlük menüm bu.Tabi arada içtiğim çayları saymıyorum çünkü çok içerim ama şekersiz:)

tatlımmm boyuna göre kilon çok iyii bence ama yine sen bilirsin tabii..benim hedefimde 48 ama ben 155 boyundayımm..

facbookda çok güzel bir grup var. ismi 1 hastalık bir çare.. gruba katılmanızı tavsiye ederim. her gün bir hastalık ve çaresi hakkında bilgi veriyor.

ballı sirkeli ılık su

kkahvaltı
1kase sütlü müsli

ara
incir, üzüm

öğle
2 etimek
üçgen peynir
domates
kavun, yeşillik

ara
türk kahvesi

akşam
yarım tabak bamya, bir kaç kaşık yoğurt, bir lokma ekmek

ara
diyet cola, 1 lokum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…