- 19 Temmuz 2011
- 471
- 477
- 323
Hoşgeldin mavli...Sağlıklı zayıflamalar diliyorum sana...
Oh oh ne güzel sporunu da yapmışsın,maaşallah diyeyim...Ben de bu hafta yürüyüşlerime ara verdim...Kışlık birşeyler hazırlamakla meşgulum şu sıralar,bu da beni çok yoruyor,yürüyüşe çıkamıyorum...Bu gün 15 kilo domates soyup doğradım mesela...Sırtım çok fena...
Fena olan bir şey daha var.bu akşam yemekte mantı var...Eşim istedi,ne yapayım,pişiricem mecburen ..Söz fazla kaçırmamaya çalışacağımmmmm...
canım eti sevmediğim kesin ama ara ara yemeğe çalışıyorummm..ayrıca spor konusuna katılıyorum biyerler tam düzelsin diye spor şart.....
gell tatlım gelll birlikten kuvvet doğarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..
:79::79:
burdayım tatlım geldimmmmmmm iyi etmişin aşmamışın menünü tebrik ederimmm bugünü sağ salim geçirdikkkk az sonra bir ip ucu verem size yineeeee...ayrıca adın ne böyle nicklerle aklımda tutamıyorummmm...
3 litre çookk fazla canım böbreklerini yorarsınnn ayrıca çok su içmekte iyi değillmişş...sadece gününü lavaboda geçirirsinn kıssss... sen onu 2 litre yapp yeterli bence....
canım hoşgeldinnn buraya takıllll kilolaların gitsin biz hergün menümüzü paylaşıyoruzzz sende yazzz birlik olalımmmm...
canım her hafta değilde bu guruba bir kaptan lazım benceee listeyi yapacak,kişilerden yemek listelerini kontrol edecekk...oylama yaparız bir ara seçerizzz...:81:
canım biz cumartesi yazarızzzz...sen pazartesi yazarsın listeyide senin için pazartesi yaparızzzz...çünkü çoğunluk oyunu cumartesiden kullanmışşş...
canım sen düzenli spor yapıyorsan vucudundaki yağlar kasa dönüştüğü için kilo vermiş gibi görünmezsin tartıda aksine almış gibi artıda çıkarsın..ama aslında kas yapıyorsundur...
örneğinn:1 KİLO YAĞ FUTBOL TOPU BÜYÜKLÜĞÜNDE,
1 KİLO KAS TENİS TOPU BÜYÜKLÜĞÜNDEDİR TATLIMMM....
kizlar ya bir sye sorcam simdi esim gelmek uzere ben brokoli yapacaktim ya ne yaptim biliyor musunuz brokoliyi hasladim buruksel lahanasi vardi onu da hasladim bir patatesi de hasladim bunlari bir tavada az yagda iki dondercem sizce bunun kalorisi nasil mercimek corbasi ve sarma acaba sarma yemesem mi ?YARDIM edin esim gelmek uzere buarada burcin ECE ben :)))
memnun oldum ece yemek konusunda benim herif etçil olduğu için hep et yemekleri yapıyorum...dediğin şekilde olur az yağ koy güzel olur ben severimmm hafif salça ıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmm....acıktım ya yemek yemedim daha bennnn...
gunluk menu;
1 fincan turk kahvesi
SABAH... bit tost ve nar cayi
ARA.......seftali
OGLEN...4 sarma 1 ayran
ARA ..... tuk kahvesi yemek yaparkende bir kac bruksel lahanasi brokoli patates :)
AKSAM... bruksel lahanasi patates ve brokoli haslamasi yagda 2 dondurulmus, 1 sarma, yarim kepce mercimek corbasi
2 bucuk litre su ve 5,5 km yuruyus 15 dakka baska sporlar gunu kapattim yatmadan belki azicik yogurt...
herkese simdiden iyi geceler belki giremem daha..yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar...
tamam canım çok güzel olur .. kaptanlık biraz yorucu baya boş zaman gerektiriyor, seçilen kaptan bırakmak istediğinde yenisi seçilir.. Gönüllüler kimler??şimdiden kaptanımıza bunları takdim ediyorum
ay kislik hazirlik da ben inanilmaz kalori harcatiryor isnana uzulme yani :)mantiya gelince yeme ya tut kendini yiyince cok pisman olacaksin her kasikda ben aklina gelim manti mi seni sen mi mantiyi ye bilme hemi:))))
Hoşgeldin canım...Yazdıklarınla haftada çok rahat 1 kg verirsin bence..Sanırım elmalı tarçınlı çayı kendin hazırlıyorsun değil mi..???
Tartı günü için oy kullanın kızlarrrrrrr....
bnnucum çok üzüldüm geçmiş olsun...Neden böyle birşey oldu ki:44:...Tekrar geçmiş olsun canım...
çok geçmiş olsun canım.
önce sağlık diyorum .
Bugün çok fazla kalorili şey tükettim.
Sabah
1 avuç leblebi
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Ara
1 avuç leblebi
2 dilim karpuz
Öğle
1 tavuk dürüm
Ara
5 burma tatlısı
1 avuç leblebi
Akşam
1 bardak yeşil çay
1 bardak nescafe sade şekersiz
şu anda ev düzenim yok maalesefVe adet olunca sanırım tatlıları fazla kaçırdım. 1,5 2 saat kadar yürüyüş yaptım 150 mekik çektim. Çok kalorili oldu ama inşallah düzenim oturunca daha düzenli beslenmeye başlayacağım.
gunluk menu;
1 fincan turk kahvesi
SABAH... bit tost ve nar cayi
ARA.......seftali
OGLEN...4 sarma 1 ayran
ARA ..... tuk kahvesi yemek yaparkende bir kac bruksel lahanasi brokoli patates :)
AKSAM... bruksel lahanasi patates ve brokoli haslamasi yagda 2 dondurulmus, 1 sarma, yarim kepce mercimek corbasi
2 bucuk litre su ve 5,5 km yuruyus 15 dakka baska sporlar gunu kapattim yatmadan belki azicik yogurt...
herkese simdiden iyi geceler belki giremem daha..yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar...
merhaba kızlar geçen sene bu forumla epey zayıflamıştım.ancak bu yaz tatili yine kilo aldım.yazın ara ara girdim ama herkes tatildeydi sanırım.eğer izniniz olursa ben de aranıza katılmak istiyorum.dünden beri dikkat etmeye çalışıyorum ama tam düzene oturtamadım daha insan buraya yazınca daha dikkat ediyor. bu arada çizelgemdeki kilomda değilim.değiştirmeye elim gitmedi. boyum 1.57 kilom 54,5.
bugün yediklerime gelince;
sabah apar topar evden çıktım geç kalmışım sadece yarım bardak süt içtim malesef
öğlen 1 gibi eve geldim:
büyük kase çorba içtim.
ara öğün: 4-5 parça karpuz,2 dilim dil peyniri- 1 şeftali
akşam: 5-6 kaşık kıymalı mantı, salata
ara: karpuz yerim.
Bu gün yediklerim:
Sabah sirkeli su içemedim çünkü elma sirkem kalmamıştı
Kahvaltı:
1 domates
4 tane tatlı sivri biber
1 salatalık
1 kk kadar beyaz peynir
2 kupa şekersiz çay
Ara:
1 tane nektar
Öğlen:
1 kase form müsli light sütlü
Ara:
4 tane kayısı kurusu
Akşam:
Yarım tabak mantı
2 dilim kadar karpuz
Yemekten sonra müthiş canım tatlı istedi.Bir fincan türk kahvesi içtim..
Şükür kendime geldim
Bu arada su içemiyorum daha doğrusu unutuyorum..Tüm gün boyunca 4 bardak su..
merhaba kızlar;
Benim boyum 1.63,kilom 48,5. 60 kilodan bu kiloya indim,şimdi de 46 kiloya inmek istiyorum.
Yediklerime gelince;
Sabah
*3 zeytin
*1 domates
*Birazcık light beyaz peynir
*1 dilim çok tahıllı ekmek
Ara
*1 kepekli grissini
Öğlen
*Tavuk rosto ve yanına ıspanak
*1 kase cacık
Ara
*1 kepekli grissini
*1 avuç kuruyemiş
Akşam
*1 incir
*1 avuç kuruyemiş
1,5 litre de su içtim. Öğlem yediğim ve ara öğünlerimi de yaptığım için akşamları canım pek fazla bir şey çekmiyor. Yatmadan önce de biraz yoğurt yerim. Günlük menüm bu.Tabi arada içtiğim çayları saymıyorum çünkü çok içerim ama şekersiz:)
tatlımmm boyuna göre kilon çok iyii bence ama yine sen bilirsin tabii..benim hedefimde 48 ama ben 155 boyundayımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?