Bugunku menum arkadaslar
1 fincan turk kahvesi
SABAH...............1 kepekli tost, yarim domates, yarim salatalik, meyve cayi sekersiz
ARA...................kayisi kurusu
ARA.................. sade neskafe sekersiz,special k kaysi kurusu dogradim icine.
AKSAM...............kiymali bezelye, domates salatasi, pilav
ARA.................. yogurt kayisi
2,5 litre su spor yok
Kocum nasil menuler hakkinda pek fazla yorum yapmiyorsun :)) arkadslar birbirimizin menusune yorum yapalim ya..
Umarım pilavı çok kaçırmamışsındır...
sagol canimhosbuldum
hay masallah, her hafta veriliyordur umarim o kilolar ! Ne güzel, yeter ki gitsin kilolar. Bizimkisi kisindi ama, mevsim kilo vermekte cok önemli farkediyor tabi. peki durumun nedir kilo verebildin mi ? Ben aslinda daha cok korumaya bakiyorum simdi, azcik daha versem iyi olur ama öncelikle almama niyetindeyim ve popom biraz fazla eridi, sporla görüntüye calisiyorum yani :)[/QUOTE
evet canım kiloyu vermek kadar korumak da çok önemli, sizinle birlikte ben de bıraktım o dönem burayı .sonra da kilo aldım. şu an 57.9 dayım ama 50 olmak için önümde çok vaktim var ve daha azimliyim.bizlerden melihat ve antibiyotus da yeni geldi. hoşgeldiniz kızlarr
Selaaaaam evet ben de yeniden buradayımmmm. 54 lerde seyrediyorum hedefim 51 olmak ama...
Bugünki menüm:
Sabah: 1 tane patatesli poaça
Öğle: 1 tzne kepek ekmeğine beya peynrli domatesli biberli tost
Ara: 4 cm2 cik gofret
Akşam: 3 yk pirinç pilavı, 4 yk bamya, yoğurtlu salatalıklı kabaklı salata
Ara: 2 minicik kase dr etkeur light puding, 1 mincik dilim kek
merhaba arkadaşlar,
hafta sonu pek giremedim dolyısı ile kilo bildirimi de yapamadım.
menüme gelince,
evden çıkmadan 1 bardak yağsız süt
öğle ile sabahı birleştirdim.
1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, domates,biber, 2 dilim çavdar ekmeği, şekersiz çay.
ara: 1 armut, 1 şeftali
akşam: 1 kase domates çorbası, 2 tane küçük kıymalı dolma, salata, 2 kaşık yoğurt
ara: meyve yerim 1 tane.
Bugünkü menümün son hali
Sabah
1 yumurta omlet şeklinde
1 dilim peynir
1 dilim kepek ekmek
2 zeytin
Ara
-Ara yapamadım yoğunluktan
Öğle
5 yaş incir
1 küçük tuzlu kuru pasta
Ara
6 erik
Akşam
1 omlet
1 dilim peynir
1 dilim kepek ekmek
1 domates
1 salatalık.
Akşam kahvaltı gibi geçiştirdim bakalım :) Ama canım çok yumurta istiyor. Bir de yoğun diyet yaptım saçlarım dökülüyor mecbur protein beslenmem lazım. Bir dursaydı şu dökülme çok moralim bozuluyor
Selaaaaam evet ben de yeniden buradayımmmm. 54 lerde seyrediyorum hedefim 51 olmak ama...
Bugünki menüm:
Sabah: 1 tane patatesli poaça
Öğle: 1 tzne kepek ekmeğine beya peynrli domatesli biberli tost
Ara: 4 cm2 cik gofret
Akşam: 3 yk pirinç pilavı, 4 yk bamya, yoğurtlu salatalıklı kabaklı salata
Ara: 2 minicik kase dr etkeur light puding, 1 mincik dilim kek
canım karbonhidrat bombardımanı yapmışın bugünn...poğaça+tost+gofret+pilav+puding+kek bunlar olmamışş canımm hani bir kaçı olsa tamam ama hepsi birden hiç olmamışşş..daha sebze ağırlıklı beslenmeni öneririmmm...
Bu arada herkes harika kilolar vemiş , çok azimlisiniz ben hafta sonu biraz saldım kendimi.daha iyi olmalıyım. malesef sizin kadar başarılı değilim.liste için teşekkürler loralayla.tebrik ediyorum dördünüzü de alkışlıyorum:92::92::92::92: bu azimle çok kısa sürede hedefinize ulaşırsınız..
bişey değil tatlım hep beraber hedefimize kısa bir sürede ulaşacaz eminimmmmmmm....çoooooooookk kısa süredeeeeee......
SAOLUN ARKADASLAR gecmis olsun dilekleriniz iciinn:))))
BURCIN sende iyiki acik yakaladin hemen vur aman kacirma firsati :) ya 9 da kalktim fakat kalkamiyorum nasil sancim var anlatamam vurdum kafayi yattim en iyisi kalkmamak dedim ama canim saat 10 bucuk da kalktim lutfen buranin saatiyle dusunn oradaki deilll :) neyse bir kac gun beni boyle idare edeceksiniz ben cok fena geciriyorum reglilerimi umarim bu ay cok kotu gecmez
hadi idare edelimm seni bir kaçgün ama ipin ucunu kaçırmadaaaaa....
mrb kızlar bende menümü yazayım
sabah 1kk light peynir 2 tane form bisküvi sütlü kahve
ara yeşil çay
öğlen 1 yeşil elma 1 kuru kayısı 1 yeşil çay
akşam 2 haşlanmış yumurta ile salata 3 form bisküvi
daha spor yapmadım ama 50 dk yapmayı planlıyorum.
kızlar birde ilginç bugün sabah 56,100 idim akşam eve gelince tartıldım 55,900 olmuşum.çoookkk mutlu oldum ama.
yediklerin çok az canım o yüzden su kaybın olmuş tartıda az rakam görmen ondandırrr....ama bu şekilde kilo verme biraz daha sebze ağırlıklı beslen...
slm kızlar
bugünün raporu
kahvaltı öncesi 1 bardak su
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta,2 dilim beyaz peynir,domates,salatalık,tatlı biber,2 dilim çavdar ekmeği ve 3 kupa şekersiz çay
ara: 1 elma,1 kupa tarçın ve karanfilli yeşilçay
öğlen: 1 tabak taze fasulye kavurması,1 kase yoğurt,1 söğüş domates ve 1 dilim ekmek
ara: armut
akşam: 1 tabak sebzeli ve tavuklu çorba,köz sebze salatası
şuana kadar 1,5 lt su
birazan eşimle yürüyüşe çıkacağız
iştee buuuuu günün en güzel menüsüüüüüü...tebriklerrr
Bugunku menum arkadaslar
1 fincan turk kahvesi
SABAH...............1 kepekli tost, yarim domates, yarim salatalik, meyve cayi sekersiz
ARA...................kayisi kurusu
ARA.................. sade neskafe sekersiz,special k kaysi kurusu dogradim icine.
AKSAM...............kiymali bezelye, domates salatasi, pilav
ARA.................. yogurt kayisi
2,5 litre su spor yok
Kocum nasil menuler hakkinda pek fazla yorum yapmiyorsun :)) arkadslar birbirimizin menusune yorum yapalim ya..
kısss hergün yorum yapıyommm sengörmüyonnn herhaalllllll.. menünn gününn 2. menüsü olarak seçildiii tatlımmm....
sporları da yazalım mı ? eskiden öyle yapılırdı. hatta menüler hergün puanlanırdı, sonra haftanın toplam menü puanı en yüksek olan kişiler sıralanırsı ve 1. yi alkışlardık
sporları da yazalım mı ? eskiden öyle yapılırdı. hatta menüler hergün puanlanırdı, sonra haftanın toplam menü puanı en yüksek olan kişiler sıralanırsı ve 1. yi alkışlardık
benide araniza alirmisiniz?
Bugünkü menümün son hali
Sabah
1 yumurta omlet şeklinde
1 dilim peynir
1 dilim kepek ekmek
2 zeytin
Ara
-Ara yapamadım yoğunluktan
Öğle
5 yaş incir
1 küçük tuzlu kuru pasta
Ara
6 erik
Akşam
1 omlet
1 dilim peynir
1 dilim kepek ekmek
1 domates
1 salatalık.
Akşam kahvaltı gibi geçiştirdim bakalım :) Ama canım çok yumurta istiyor. Bir de yoğun diyet yaptım saçlarım dökülüyor mecbur protein beslenmem lazım. Bir dursaydı şu dökülme çok moralim bozuluyor
günaydınsağlıklı mutlu huzurlu bir dileğiyle günaydın kızlar
eğer menünü geçmemişsen çok güzel bir menü olamuşşş...
saçlar diyet yaparken dökülür canım benim saçım yarı yarıya kalıdıı ama ben 31 kilo verdim ondan...bir kaç kiloyla okadar dökülmez merak etme...menün güzel olmuşş ama şu incirleri yerken 3 ü geçmee canım hemen hemen 1 öğün kalorisi kadar almışsınn...
canım karbonhidrat bombardımanı yapmışın bugünn...poğaça+tost+gofret+pilav+puding+kek bunlar olmamışş canımm hani bir kaçı olsa tamam ama hepsi birden hiç olmamışşş..daha sebze ağırlıklı beslenmeni öneririmmm...
bişey değil tatlım hep beraber hedefimize kısa bir sürede ulaşacaz eminimmmmmmm....çoooooooookk kısa süredeeeeee......
hadi idare edelimm seni bir kaçgün ama ipin ucunu kaçırmadaaaaa....
yediklerin çok az canım o yüzden su kaybın olmuş tartıda az rakam görmen ondandırrr....ama bu şekilde kilo verme biraz daha sebze ağırlıklı beslen...
iştee buuuuu günün en güzel menüsüüüüüü...tebriklerrr
kısss hergün yorum yapıyommm sengörmüyonnn herhaalllllll.. menünn gününn 2. menüsü olarak seçildiii tatlımmm....
tşk ederim
günaydınn uykucu güzeller....
Artık hergün günün menüsünü seçecemm ona göre yediklerinize dikkat edinn bakalımmmmmm......
günaydın canım
menüü süper :81: karnıyarığı közleyerek mi yapıyosun ?İLK MENÜÜÜ BENDEN GELSİNNN:
SABAH:
1 türk kahves,1 bitki çayı
KAHVALTI:
1 haşlama yumurta,peynir,5 zeytin,salatalık domates,biber,1 dilim ekmek
ARA:
1 dilim karpuz,1 şeftali
ARA:
2 fincan sütlü neskafe
AKŞAM:
2 karnıyarık, 3 yk pilav cacık,salata
ARA:
1 dilim karpuz, 1 elma
benide araniza alirmisiniz?
hoşgeldinn
sporlarıda yazıyoruz tabiki canım ama menü puanlama ya gelince bence günlük birincileri alkışlayalımm zaten kilo bildimiyle birinci olanı her hafta seçip alkışlayacaz buna gerek yok bence menüler günlük olsun....
hoşgeldinn aramızaaaaa...paylaşımlarının devamını diliyoruzzz...
canim loralaylaya ozle mesaj atacaksin cumartesi gunu simdilik menunu yazsan yeter bence cumartesi ise
baslangiz kilon
gecenn haftaki kilon
simdiki kilon
hedef kilon
boyun
bunlari bu sekilde mesj atacaksin liste icin..
Menume gelince
SABAH.................... Bu sabah kahve yapacak dermenim bile olmadigi iciin 2 kase ama buyuk special k yedim kaysii kurusu da dogradim icine bilmiyorum cok kalorili mi arkadaslar inanin sabah 3 bucukda kalktimm ilac ictim sicak suya girdim agrimi dindirmeye calsitim amaa yok resmen oluryorumm ben sanki kesiyorlar benii neyse hadi ben kactim yaticam butun gun eger iyi olursam yuruyuse gidicem bugun esimin isi iciin 8 km falan yurumem gerekebilir tabi iyi olursammm...
canim loralaylaya ozle mesaj atacaksin cumartesi gunu simdilik menunu yazsan yeter bence cumartesi ise
baslangiz kilon
gecenn haftaki kilon
simdiki kilon
hedef kilon
boyun
bunlari bu sekilde mesj atacaksin liste icin..
Menume gelince
SABAH.................... Bu sabah kahve yapacak dermenim bile olmadigi iciin 2 kase ama buyuk special k yedim kaysii kurusu da dogradim icine bilmiyorum cok kalorili mi arkadaslar inanin sabah 3 bucukda kalktimm ilac ictim sicak suya girdim agrimi dindirmeye calsitim amaa yok resmen oluryorumm ben sanki kesiyorlar benii neyse hadi ben kactim yaticam butun gun eger iyi olursam yuruyuse gidicem bugun esimin isi iciin 8 km falan yurumem gerekebilir tabi iyi olursammm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?