50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü menümün son hali
Sabah
1 yumurta omlet şeklinde
1 dilim peynir
1 dilim kepek ekmek
2 zeytin
Ara
-Ara yapamadım yoğunluktan
Öğle
5 yaş incir
1 küçük tuzlu kuru pasta
Ara
6 erik
Akşam
1 omlet
1 dilim peynir
1 dilim kepek ekmek
1 domates
1 salatalık.

Akşam kahvaltı gibi geçiştirdim bakalım :) Ama canım çok yumurta istiyor. Bir de yoğun diyet yaptım saçlarım dökülüyor mecbur protein beslenmem lazım. Bir dursaydı şu dökülme çok moralim bozuluyor

Umarım pilavı çok kaçırmamışsındır...

sağlıklı mutlu huzurlu bir dileğiyle günaydın kızlar

eğer menünü geçmemişsen çok güzel bir menü olamuşşş...

saçlar diyet yaparken dökülür canım benim saçım yarı yarıya kalıdıı ama ben 31 kilo verdim ondan...bir kaç kiloyla okadar dökülmez merak etme...menün güzel olmuşş ama şu incirleri yerken 3 ü geçmee canım hemen hemen 1 öğün kalorisi kadar almışsınn...

günaydınn uykucu güzeller....

Artık hergün günün menüsünü seçecemm ona göre yediklerinize dikkat edinn bakalımmmmmm......

İLK MENÜÜÜ BENDEN GELSİNNN:

SABAH:
1 türk kahves,1 bitki çayı

KAHVALTI:
1 haşlama yumurta,peynir,5 zeytin,salatalık domates,biber,1 dilim ekmek

ARA:
1 dilim karpuz,1 şeftali

ARA:
2 fincan sütlü neskafe

AKŞAM:
2 karnıyarık, 3 yk pilav cacık,salata

ARA:
1 dilim karpuz, 1 elma

sporları da yazalım mı ? eskiden öyle yapılırdı. hatta menüler hergün puanlanırdı, sonra haftanın toplam menü puanı en yüksek olan kişiler sıralanırsı ve 1. yi alkışlardık

sporları da yazalım mı ? eskiden öyle yapılırdı. hatta menüler hergün puanlanırdı, sonra haftanın toplam menü puanı en yüksek olan kişiler sıralanırsı ve 1. yi alkışlardık

sporlarıda yazıyoruz tabiki canım ama menü puanlama ya gelince bence günlük birincileri alkışlayalımm zaten kilo bildimiyle birinci olanı her hafta seçip alkışlayacaz buna gerek yok bence menüler günlük olsun....

günde 1 şişe sade maden suyu içsen belki iyi gelir mineralsizlikten olabilir... yada bi cilt dr. git tahlil falan yapılsın adet düzensizliği falan yok dimi?çinko veriyolar genelde çinko içeren besinler neler bilmiyorum ama araştırıp beslenmene dahil edebilirsin yada en iyisi uzmana görünmek ..

sağlıklı mutlu huzurlu bir dileğiyle günaydın kızlar
günaydın

canim loralaylaya ozle mesaj atacaksin cumartesi gunu simdilik menunu yazsan yeter bence cumartesi ise
baslangiz kilon
gecenn haftaki kilon
simdiki kilon
hedef kilon
boyun
bunlari bu sekilde mesj atacaksin liste icin..
Menume gelince

SABAH.................... Bu sabah kahve yapacak dermenim bile olmadigi iciin 2 kase ama buyuk special k yedim kaysii kurusu da dogradim icine bilmiyorum cok kalorili mi arkadaslar inanin sabah 3 bucukda kalktimm ilac ictim sicak suya girdim agrimi dindirmeye calsitim amaa yok resmen oluryorumm ben sanki kesiyorlar benii neyse hadi ben kactim yaticam butun gun eger iyi olursam yuruyuse gidicem bugun esimin isi iciin 8 km falan yurumem gerekebilir tabi iyi olursammm...

sag ol...gecmis olsun

geçmiş olsun cnm... rahatsız olmadığın günlerde pek tercih etmeyeye çalış çünkü karbonhidrat deposu onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…