50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba bayanlar.Ben de 52 kiloyum ve 50 kilo olmak istiyorum.Boyum 158cm.8 aylık bir oğlum var emziriyorum.Ne kadar uyumlu hareket edebilirim bilmiyorum ama ben de grubunuza katılmak istiyorum.

Aramıza hoşgeldin canım...

Ben pazar günü irmik helvası yedim vallahi...Ama yediğim saat akşamın 5'iydi ve ondan sonra ağzıma sudan başka bir şey koymadım...Bu sabah tartıldım kilom aynıydı şükür....

Geçmiş olsun canım yaa..Aslında sen sürekli spor yapıyorsun,ben düzenli egzersiz yaptığımda hiççççç sancım olmaz..Demek ki bünyesel..Tekrar geçmiş olsun..

öncelikle geçmiş olsun tatlımmm...kaçamak yapmadığın için sevindimmm...aman bu aralar dikkat et kendine kaçamak yapacaksan sadece yarım porsiyon sütlü tatlı yada dondurmayı tercih et...

ARKADASLAR canlanin biraz ya hareket lazim bu topige biraz girdigim zamanlar kimseyle karsilasmiyorum desem yeridi r yani nerdesiniz olmuyor boyle:))))) isi gucu birakin gelin buraya sabah muhabbetimiz yapalim ya oglen dedikodusu yapalim canim.
[COLOR="#800080[B]"]
canım ben her zaman girip kontrol ediyorum bende bakıyorum kimse bişey yazmamış diye çıkıyorumm..[/COLOR][/B]

canım ben girip bakıyorum sizlerr yoksunuzzz yahuuu 12 e kadar uyuyan benmiyimm kısssss::)))))))spora gelince kendini fazla zorlama ağrın varsa ertele bence..kendimden bilirim hiç bişey yapasım gelmez...ben adet sancısını doğum yapmadan önce çookk zor geçirirdimmm...bir alışta 3 tane ağrı kesici alırdım anca biraz dinerdii..bayılırdım duvarları tekmelerdimmmm...ayyy çok kötüydüüü...doğumdan sonraa...az dindi..şu an yine ağrı olur ama eskisi gibi değil...en azından ağrı kesici içmiyorum artıkkk....

ayrıca kızlar ben listeyi yaptım yayınladımmm...şimdi bana kilo bildirimi yapanlar listeye giremiyecek maleseffff...haftaya cumartesi kilo bildimini yapın listede adınız olsunnnnn.ayrıca paylaşımda bulunmayanlarrr listeden çıkarılır diye bir maddemiz olduğunu hatırlatayımm yineeee.....herkeze boll kilo vermelerrrrrrrrrrrrrrrrr.....

Sabahtan beri temizlik yapıyorum..Şu an tuşlara basarken ellerim titriyor yorgunluktan..

Bi kızlara bakayım dedim,gidip uyuyacağım vallahi...

Bugün yediklerim:

Sabah sirkeli ılık su

Kahvaltı:

1 büyük domates
4 tane tatlı sivri biber
1 kk kadar beyaz peynir
1/2 dilim lihgt ekmek
2 kupa şekersiz çay

Ara:
1 kase light sütlü form müsli

Şimdilik yediklerim bu kadar

Akşama ne yiyeceğim hiç bilmiyorum.Bu gün yemek yapasım da yiyesim de hiçç yok...

oh simdi tertemiz evde oturuyorsun ama bununkeyfi sanki bir porsiyon profiterol yemis hazzini veriri bence:)))) bence simdiye kadar yediklerin iyi aksamada sebze yemegi yap varsa sebzen yoksada tavuk falan cikar yagsiz tavada pisir yaninada corba oh afiyet olsun... ay salinda herkes burda bugun ne psiirsemi yazsa ne guzle olur vallahi dusunmesi yapmasindan dah azor geliyor bana :)))) yemeklerin adini koydugum zaman titki tikir yapiveiryorum :) ayrica bence git dinlen cunku cok enerji harcamissin bugun tansiyonunu da kontrol et canim..buarada senin yasin kac lunapiena bir de gercek ismini yazsan cok daha iyi olur yani sakincasi yoksa:)

Slm kizlar benim tanidigim biri kaldi mi burada ? Varsa el sallasin :)

Ve diger arkadaslar durumunuz nedir ? Kac kilosunuz, kac olmak istiyorsunuz ve bunun icin neler yapiyorsunuz ?
Menü bildiriliyor mu eskisi gibi ?

Slm kizlar benim tanidigim biri kaldi mi burada ? Varsa el sallasin :)

Ve diger arkadaslar durumunuz nedir ? Kac kilosunuz, kac olmak istiyorsunuz ve bunun icin neler yapiyorsunuz ?
Menü bildiriliyor mu eskisi gibi ?

selam efsun cuğum hoşgeldin
benim de gözlerim seni arıyordu.menü bildiriyoruz, iyi ,kötü,eksik, fazla, az , çok gibi yorumlar yapılıyor.koçumuz var
loralayla. koçumuz haftalık kilo bildirimlerimizi listeliyor. bu sene herkes çok azimli, geçen hafta 1.900 kg bile verdiler, tebrikler loralayla.. kızlar geçen yıl biz 300 gr verince seviniyorduk da kilo bildirim günümüz cumartesi

Bu arada herkes harika kilolar vemiş , çok azimlisiniz ben hafta sonu biraz saldım kendimi.daha iyi olmalıyım. malesef sizin kadar başarılı değilim.liste için teşekkürler loralayla.tebrik ediyorum dördünüzü de alkışlıyorum:92::92::92::92: bu azimle çok kısa sürede hedefinize ulaşırsınız..

SAOLUN ARKADASLAR gecmis olsun dilekleriniz iciinn:))))

BURCIN sende iyiki acik yakaladin hemen vur aman kacirma firsati :) ya 9 da kalktim fakat kalkamiyorum nasil sancim var anlatamam vurdum kafayi yattim en iyisi kalkmamak dedim ama canim saat 10 bucuk da kalktim lutfen buranin saatiyle dusunn oradaki deilll :) neyse bir kac gun beni boyle idare edeceksiniz ben cok fena geciriyorum reglilerimi umarim bu ay cok kotu gecmez

mrb kızlar bende menümü yazayım
sabah 1kk light peynir 2 tane form bisküvi sütlü kahve
ara yeşil çay
öğlen 1 yeşil elma 1 kuru kayısı 1 yeşil çay
akşam 2 haşlanmış yumurta ile salata 3 form bisküvi

daha spor yapmadım ama 50 dk yapmayı planlıyorum.

kızlar birde ilginç bugün sabah 56,100 idim akşam eve gelince tartıldım 55,900 olmuşum.çoookkk mutlu oldum ama.

sagol canim hosbuldum

hay masallah, her hafta veriliyordur umarim o kilolar ! Ne güzel, yeter ki gitsin kilolar. Bizimkisi kisindi ama, mevsim kilo vermekte cok önemli farkediyor tabi. peki durumun nedir kilo verebildin mi ? Ben aslinda daha cok korumaya bakiyorum simdi, azcik daha versem iyi olur ama öncelikle almama niyetindeyim ve popom biraz fazla eridi, sporla görüntüye calisiyorum yani :)

Ay ne güzel şeyler yazmışsın teşekkürler canımcım .Gerçekten temiz evin keyfi başka oluyor,aynen profiterol yemiş gibi...

Akşam ben de tavuk pişirmeye karar vermiştim zaten,fırında yapıcam..Yanındada kavun yiyeyim diyorum(çok severim de kendilerini ama kalorisi hakkında bilgim yok doğrusu,bakmam lazım)..Bu günü de kurtarmış olurum herhalde..Yemek yapmak her zaman bana da zor gelmiştir,vallahi koca evi temizle desinler ama yemek yap demesinler,çocuk da olunca yemek yapmak bir zevkten öte mecburiyet halini alıyor ve bu da çokkk sıkıcı geliyor bana..
Canım kimlik yaşım 38 ama ruh yaşım inan 20'den büyük değildir..Gerçek ismime gelince sonsuz hoşgörünüze sığınarak yazmayayım diyorum (bu şekilde daha bağımsız olduğumu hissediyorum)..Siz bana kısaca luna deyin olsun bitsin...

Çok güzel menün,şu yeşil çay içme olayına bir de ben adapte olabilsem..

slm kızlar

bugünün raporu

kahvaltı öncesi 1 bardak su
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta,2 dilim beyaz peynir,domates,salatalık,tatlı biber,2 dilim çavdar ekmeği ve 3 kupa şekersiz çay

ara: 1 elma,1 kupa tarçın ve karanfilli yeşilçay

öğlen: 1 tabak taze fasulye kavurması,1 kase yoğurt,1 söğüş domates ve 1 dilim ekmek

ara: armut

akşam: 1 tabak sebzeli ve tavuklu çorba,köz sebze salatası

şuana kadar 1,5 lt su
birazan eşimle yürüyüşe çıkacağız

Bugunku menum arkadaslar

1 fincan turk kahvesi
SABAH...............1 kepekli tost, yarim domates, yarim salatalik, meyve cayi sekersiz
ARA...................kayisi kurusu
ARA.................. sade neskafe sekersiz,special k kaysi kurusu dogradim icine.
AKSAM...............kiymali bezelye, domates salatasi, pilav
ARA.................. yogurt kayisi
2,5 litre su spor yok

Kocum nasil menuler hakkinda pek fazla yorum yapmiyorsun :)) arkadslar birbirimizin menusune yorum yapalim ya..

Son düzenleme:
canim menun guzel fakat cok cay icmiyor msuun bildigim kadariyla fazla cay kansizlik yapar biraz dikkat et istersen yani kalorisi yok ama genede sen bilirsin kolay gelsin..

Çok güzel menün,şu yeşil çay içme olayına bir de ben adapte olabilsem..[/QUOTE]

ben de nefret ede ede içiyorum.birazdan yine içicem.ama tadı çok kötü yaaa.

canim menun guzel fakat cok cay icmiyor msuun bildigim kadariyla fazla cay kansizlik yapar biraz dikkat et istersen yani kalorisi yok ama genede sen bilirsin kolay gelsin..

tşk ederim yorumun için çok açık içiyorum alışkanlık okulda daha çok içiyorum her tenefüs bide eve gelince içerim azaltsam ii ama içmeyince yorgunluğum çıkmıyo

merhaba arkadaşlar,

hafta sonu pek giremedim dolyısı ile kilo bildirimi de yapamadım.

menüme gelince,
evden çıkmadan 1 bardak yağsız süt

öğle ile sabahı birleştirdim.

1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, domates,biber, 2 dilim çavdar ekmeği, şekersiz çay.

ara: 1 armut, 1 şeftali

akşam: 1 kase domates çorbası, 2 tane küçük kıymalı dolma, salata, 2 kaşık yoğurt

ara: meyve yerim 1 tane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…