Merhaba bayanlar.Ben de 52 kiloyum ve 50 kilo olmak istiyorum.Boyum 158cm.8 aylık bir oğlum var emziriyorum.Ne kadar uyumlu hareket edebilirim bilmiyorum ama ben de grubunuza katılmak istiyorum.
günaydııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrr nirdesiniz yine yahuuuu??????
Hepinize az kalorili,,bolll neşeli bir hafta diliyorummm...haraketttt harakettttt hadiiii bakalımmmm...bu hafta listemizin birincisi kim olacakkkkkk?????ayrıca bu hafta bildirimlerinizi zamanında yapın ki listede çoğalalımmm...
Haftasonu hiç kaçamak yapmadımm gayet güzeldii...kaçamağımı bu pazara saklıyorumm..doğum günümde o yüzdenn..hihihihihihi....
GUNAYDINNN KIZLARRRRRR. Evet yeni bir hafta yenilikler super ya ama tek kotu olan adet sancimmm :)))) resmen yataktan kalkamaadim bugun ya ayrica bakmayin adet sancisi dedigime hala olamadim olunca ne olacak bilmiyorum.. evet arkadaslar yeni kalktim bugun boyle oldu sun anda tuk kahvemi iciyorum.Haftasonu bende kacamak yapmadim :)))) aaaaa burcin yapmazsa bende yapmam :))))) saka bir yana evde oldugumuz iciin kacamak yapmadim disarda olsaydim bilemiyorumm tutardim kendimi heralde:) ama bugun ogelen kaynicak sanirim benim zaten saat 11:46.... cok agrim var cooookkk..
GUNAYDINNN KIZLARRRRRR. Evet yeni bir hafta yenilikler super ya ama tek kotu olan adet sancimmm :)))) resmen yataktan kalkamaadim bugun ya ayrica bakmayin adet sancisi dedigime hala olamadim olunca ne olacak bilmiyorum.. evet arkadaslar yeni kalktim bugun boyle oldu sun anda tuk kahvemi iciyorum.Haftasonu bende kacamak yapmadim :)))) aaaaa burcin yapmazsa bende yapmam :))))) saka bir yana evde oldugumuz iciin kacamak yapmadim disarda olsaydim bilemiyorumm tutardim kendimi heralde:) ama bugun ogelen kaynicak sanirim benim zaten saat 11:46.... cok agrim var cooookkk..
[COLOR="#800080[B]"]ARKADASLAR canlanin biraz ya hareket lazim bu topige biraz girdigim zamanlar kimseyle karsilasmiyorum desem yeridi r yani nerdesiniz olmuyor boyle:))))) isi gucu birakin gelin buraya sabah muhabbetimiz yapalim ya oglen dedikodusu yapalim canim.
burcinnnn hadi kizlari alarma gecir yahu sende yoksun ortalikta ne oluyor kizlarrrrrr hadii gelin ya zaten sancim var sizle konusunca gecer.....ya ben simdi ogelen ymeicem dimi meyveyle gecistiririm sporda yapamam ben bugun. adet olunca evdden cikasim bile gelemz ama 3 gun olacak spor yapamali o yuzden kendimi zorlicam aksam saatinde giderim belki esimde beni alir is donusu tabi agriya da bagli oyle iste kizlar benim adet gunlerimm resmen felaket gunlerii bir cozumu oalan yazsin bana arkadaslar.....
Sabahtan beri temizlik yapıyorum..Şu an tuşlara basarken ellerim titriyor yorgunluktan..
Bi kızlara bakayım dedim,gidip uyuyacağım vallahi...
Bugün yediklerim:
Sabah sirkeli ılık su
Kahvaltı:
1 büyük domates
4 tane tatlı sivri biber
1 kk kadar beyaz peynir
1/2 dilim lihgt ekmek
2 kupa şekersiz çay
Ara:
1 kase light sütlü form müsli
Şimdilik yediklerim bu kadar
Akşama ne yiyeceğim hiç bilmiyorum.Bu gün yemek yapasım da yiyesim de hiçç yok...
Slm kizlar benim tanidigim biri kaldi mi burada ? Varsa el sallasin :)
Ve diger arkadaslar durumunuz nedir ? Kac kilosunuz, kac olmak istiyorsunuz ve bunun icin neler yapiyorsunuz ?
Menü bildiriliyor mu eskisi gibi ?
selam efsun cuğum hoşgeldin
benim de gözlerim seni arıyordu.menü bildiriyoruz, iyi ,kötü,eksik, fazla, az , çok gibi yorumlar yapılıyor.koçumuz var
loralayla. koçumuz haftalık kilo bildirimlerimizi listeliyor. bu sene herkes çok azimli, geçen hafta 1.900 kg bile verdiler, tebrikler loralayla.. kızlar geçen yıl biz 300 gr verince seviniyorduk dakilo bildirim günümüz cumartesi
oh simdi tertemiz evde oturuyorsun ama bununkeyfi sanki bir porsiyon profiterol yemis hazzini veriri bence:)))) bence simdiye kadar yediklerin iyi aksamada sebze yemegi yap varsa sebzen yoksada tavuk falan cikar yagsiz tavada pisir yaninada corba oh afiyet olsun... ay salinda herkes burda bugun ne psiirsemi yazsa ne guzle olur vallahi dusunmesi yapmasindan dah azor geliyor bana :)))) yemeklerin adini koydugum zaman titki tikir yapiveiryorum :) ayrica bence git dinlen cunku cok enerji harcamissin bugun tansiyonunu da kontrol et canim..buarada senin yasin kac lunapiena bir de gercek ismini yazsan cok daha iyi olur yani sakincasi yoksa:)
mrb kızlar bende menümü yazayım
sabah 1kk light peynir 2 tane form bisküvi sütlü kahve
ara yeşil çay
öğlen 1 yeşil elma 1 kuru kayısı 1 yeşil çay
akşam 2 haşlanmış yumurta ile salata 3 form bisküvi
daha spor yapmadım ama 50 dk yapmayı planlıyorum.
kızlar birde ilginç bugün sabah 56,100 idim akşam eve gelince tartıldım 55,900 olmuşum.çoookkk mutlu oldum ama.
canim menun guzel fakat cok cay icmiyor msuun bildigim kadariyla fazla cay kansizlik yapar biraz dikkat et istersen yani kalorisi yok ama genede sen bilirsin kolay gelsin..slm kızlar
bugünün raporu
kahvaltı öncesi 1 bardak su
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta,2 dilim beyaz peynir,domates,salatalık,tatlı biber,2 dilim çavdar ekmeği ve 3 kupa şekersiz çay
ara: 1 elma,1 kupa tarçın ve karanfilli yeşilçay
öğlen: 1 tabak taze fasulye kavurması,1 kase yoğurt,1 söğüş domates ve 1 dilim ekmek
ara: armut
akşam: 1 tabak sebzeli ve tavuklu çorba,köz sebze salatası
şuana kadar 1,5 lt su
birazan eşimle yürüyüşe çıkacağız
canim menun guzel fakat cok cay icmiyor msuun bildigim kadariyla fazla cay kansizlik yapar biraz dikkat et istersen yani kalorisi yok ama genede sen bilirsin kolay gelsin..
sagol canimhosbuldum
hay masallah, her hafta veriliyordur umarim o kilolar ! Ne güzel, yeter ki gitsin kilolar. Bizimkisi kisindi ama, mevsim kilo vermekte cok önemli farkediyor tabi. peki durumun nedir kilo verebildin mi ? Ben aslinda daha cok korumaya bakiyorum simdi, azcik daha versem iyi olur ama öncelikle almama niyetindeyim ve popom biraz fazla eridi, sporla görüntüye calisiyorum yani :)[/QUOTE
evet canım kiloyu vermek kadar korumak da çok önemli, sizinle birlikte ben de bıraktım o dönem burayı .sonra da kilo aldım. şu an 57.9 dayım ama 50 olmak için önümde çok vaktim var ve daha azimliyim.bizlerden melihat ve antibiyotus da yeni geldi. hoşgeldiniz kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?