ablalarim(benden buyuksunuz sakincasi yoksa abla dedim) ben meyve yemeyi cok seviyorum gun boyunca hangi siklikla yememi tavsiye edersiniz?
himmm dikkate alicam ...16 yasindayim canim olurmu?bi zarari olmaz dimi zayiflamamin
beslenme tarzını bilmiyorum ama çok gençsin bu yüzden fazla kısıtlama kendini ... ama abur cuburdan ve hamur işlerinden uzak dur bol sebze meyve yemeye dikkat et sonuçta tatlı yemekten iyidir... sütt yoğurt protein yani et balık yumurta gibi şeyler ye ama fazla yağlı olmamasına dikkat et
beni bilgilendirdiyin icin cok sag ol...57 kiloyum 50 kq ne kadar surede dusmem saglikli ola bilir?ha benim hic kilo problemim yoktu universite sinavlari falan derken stres yaptim aldim kilolari off simdide.........
ne kadar uzun sürede verirsen o kadar iyi canım ama zaten metobolizmanda ii çalışıyodur yaşından ötürü:)yediklerini kısıtlaman yerine spora yönelirsen kısa sürede istediğin görünüme kavuşursun:)) biçimli bi vucudun olur ....
bisiklete binmeyi cok seviyorum kalori yaktirir her halde...baska ne yapmami onerirsin off okullar baslicak duyunde var ben kaldim bu kilolarla(((((
bisiklet,yürüyüş,dans ... sewdiğin herhangi bir fiziksel aktivite olabilir
eğer menünü geçmemişsen çok güzel bir menü olamuşşş...
selam herkeseee...
menümü geçmedim canım sadece akşam ara öğünde meyve yemedim.çay içtimm.
sagol canimhosbuldum
hay masallah, her hafta veriliyordur umarim o kilolar ! Ne güzel, yeter ki gitsin kilolar. Bizimkisi kisindi ama, mevsim kilo vermekte cok önemli farkediyor tabi. peki durumun nedir kilo verebildin mi ? Ben aslinda daha cok korumaya bakiyorum simdi, azcik daha versem iyi olur ama öncelikle almama niyetindeyim ve popom biraz fazla eridi, sporla görüntüye calisiyorum yani :)[/QUOTE
evet canım kiloyu vermek kadar korumak da çok önemli, sizinle birlikte ben de bıraktım o dönem burayı .sonra da kilo aldım. şu an 57.9 dayım ama 50 olmak için önümde çok vaktim var ve daha azimliyim.bizlerden melihat ve antibiyotus da yeni geldi. hoşgeldiniz kızlarr
ne güzel havalar soguyunca bizim tayfa toplaniyor desene :)
ben bu arada kilo verdim aslinda, hani hedefim nisanda 55ti galiba unuttum da hemen. ama su an Ramazandan sonra bile 54lerdeyim. Sen ne zamana kadar 50 olma niyetindesin ?
Genel olarak midemin kücüldügünü söyleyebilirim ama sporu nisandan bu yana belki 5 kere yapmisimdir, dikkat da etmedim pek. en tehlikeli zaman simdiki mevsim, mideyi büyütürsem yine ayni sorunlar baslicak.
Slm melahatt :80:
Selaaaaam evet ben de yeniden buradayımmmm. 54 lerde seyrediyorum hedefim 51 olmak ama...
Selam seker :80: Sen öncelerde kac kiloydun ? Desene hedefimiz hemen hemen ayni
hep beraber insallah eskisi gibi burada birbirimize destek olarak veririz fazlaliklari
Herkes incecik olsun
Kızlar selam,
Geçen sene bu zamanlar doğum yaptım, 82 kg.dan 58 kg.a kadar düştüm,hedef 55.
Sanırım Mart ayından bu yana diyet yapmaktan bıktım,epeydir ara verdim,diyetisyene de ayda bir kere kontrole gidiyorum artık,onu da bırakmak üzereyim.
Kış gelmek üzere ve ben Ekim sonuna kadar 55 kg olmak istiyorum çünkü kışın kilo vermek çok daha zor.
Bu arada doğumdan bu yana tüm beslenme şeklimi değiştirdim,evdeki fritözü de mutfakta kuytu köşelere kaldırdım, mücveri bile fırında yapıyorum artık.
Yaklaşık 1,5 ay önce bir salona abonelik yaptırdım, düzenli olarak gidiyorum, vücudumda kaslar oluşmaya başladı,süper memnunum.Şimdi tek ihtiyacım olan şu son 3-4 kilo için motive olabilmek,bunun da sizin sayenizde olacağını düşünüyorum..Önceden "doğum sonrası kilolarımızdan birlikte kurtulalım" topiğinde tüm arkadaşlar harika motive olup kilo vermiştik ama o topikte kimseler kalmamış
Başlangıç olarak ta -bugün ve birkaç gündür devam eden rezaletlerimi durdurabilmek adına- bugün yediklerimi yazıyorum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu az yağlı peynir
domates,salatalık,biber
1 dilim kepekli ekmek
Kuşluk
1 incir
Öğlen
6 adet yağsız tavada balık fileto (bir dondurulmuş gıda firmasının dikdörtgen dilimli balıkları)
yağsız salata
İkindi
yaklaşık 100 gr NUTELLA
Akşam için yağsız patlıcan musakka hazırlıyorum,fırında pişireceğim.Yanında da 5 kaşık dolusu yoğurt ve 1 dilim kepekli ekmek var.
Gece 22.00 gibi ise bir şeftali yemeyi planlıyorum,tabii son dakika eşimle birbirimizi provoke edip yarım kilo dondurma yemezsek..
Sevgiler,
ne güzel havalar soguyunca bizim tayfa toplaniyor desene :)
ben bu arada kilo verdim aslinda, hani hedefim nisanda 55ti galiba unuttum da hemen. ama su an Ramazandan sonra bile 54lerdeyim. Sen ne zamana kadar 50 olma niyetindesin ?
Genel olarak midemin kücüldügünü söyleyebilirim ama sporu nisandan bu yana belki 5 kere yapmisimdir, dikkat da etmedim pek. en tehlikeli zaman simdiki mevsim, mideyi büyütürsem yine ayni sorunlar baslicak.
Slm melahatt :80:
Selam seker :80: Sen öncelerde kac kiloydun ? Desene hedefimiz hemen hemen ayni
hep beraber insallah eskisi gibi burada birbirimize destek olarak veririz fazlaliklari
Herkes incecik olsun
ayy amin inş. incecik oluruz yeniden
kızlar benim bugünkü menüm
sabah
1 bardak ılık su
1 kk light peynir
1 dometes 1 salatalık
2 form bisküvi
1 sütlü nescafe
ara
1 kuru kayısı 1 yeşil çay
öğle
1 tabak dolusu yağsız salata(domates-yeşil biber-kırmızı biber-roka-dere otu-marul-salatalık ile üstüne nar ekşisi biraz pul biber süper oluyo)
ara
1 yeşil çay
akşam
1 kase yoğurtlu makarna yağsız-sossuz-söğüş domates,soğan
ara
1 nescafe içtim-1 şeftali yemeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?