50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ablalarim(benden buyuksunuz sakincasi yoksa abla dedim) ben meyve yemeyi cok seviyorum gun boyunca hangi siklikla yememi tavsiye edersiniz?

ablalarim(benden buyuksunuz sakincasi yoksa abla dedim) ben meyve yemeyi cok seviyorum gun boyunca hangi siklikla yememi tavsiye edersiniz?

3-4 porsiyonu geçmesin canım doğalda olsa içinde şeker var ve yakılamassa onlarda depoya gidiyo malesef mesela 1 elma 1 porsiyon , 1 armut 1 porsiyon muz büyükse yarısı 1 porsiyon,3-4 kuru kayısı 1 porsiyon gibi ...taneli meyveleri bende tam bilmiyorum... bu arada yaşın kaç gelişim çağındaysan çokta fazla kasma bence

himmm dikkate alicam ...16 yasindayim canim olurmu?bi zarari olmaz dimi zayiflamamin

beslenme tarzını bilmiyorum ama çok gençsin bu yüzden fazla kısıtlama kendini ... ama abur cuburdan ve hamur işlerinden uzak dur bol sebze meyve yemeye dikkat et sonuçta tatlı yemekten iyidir... sütt yoğurt protein yani et balık yumurta gibi şeyler ye ama fazla yağlı olmamasına dikkat et

beni bilgilendirdiyin icin cok sag ol...57 kiloyum 50 kq ne kadar surede dusmem saglikli ola bilir?ha benim hic kilo problemim yoktu universite sinavlari falan derken stres yaptim aldim kilolari off simdide.........

beni bilgilendirdiyin icin cok sag ol...57 kiloyum 50 kq ne kadar surede dusmem saglikli ola bilir?ha benim hic kilo problemim yoktu universite sinavlari falan derken stres yaptim aldim kilolari off simdide.........

ne kadar uzun sürede verirsen o kadar iyi canım ama zaten metobolizmanda ii çalışıyodur yaşından ötürü:)yediklerini kısıtlaman yerine spora yönelirsen kısa sürede istediğin görünüme kavuşursun:)) biçimli bi vucudun olur ....

bisiklete binmeyi cok seviyorum kalori yaktirir her halde...baska ne yapmami onerirsin off okullar baslicak duyunde var ben kaldim bu kilolarla(((((

Kızlar bir koşuşturmadır gidiyor..Anca şimdi oturabildim b.sayar başına..

Yarın da kardeşime gidicem,yalvardım sakın börek-çörek falan yapma ama eminim yapacak ben ne yapacağım bilmiyorum vallahi..Kardeşim çok yoğun çalışıyor ve böyle keyifli anlarımız maalesef çok az oluyor,kendimi kısmaya çalışacağım ama bakalım umarım becerebilirim..

Bugün sabah:

sirkeli ılık su

Kahvaltı :
1 domates
3 tane tatlı sivri biber
1 haşlanmış yumurta
1/2 kk beyaz peynir
1 dilim light ekmek
1 kupa şekersiz çay

Ara:
3 tane incir

Ara:
4 tane parmak çörekotlu grissini

Akşam ızgara köfte ve domates çorbası yapıcam.Yanında da bol salata

Biraz önce dışarı çıktım .Bir tanıdıkla karşılaştım..Bana lütfen artık kilo verme,yeter dedi..Geçen sene 53 lerdeki haline göre bu halin çok iyi dedi...Ben ince kemikli ve yapı olarak da ince yapılıyım aslında..(Çok şükür basen,kalça,kalın bacaklı değilim,accık göbekten muzdaribim)..O yüzden sanırım kilo vermiş halimi bana çok yakıştırmıyorlar ama ben ısrarla daha ince olmak istiyorum..Bazen psikolojik bir sorunum mu var acaba diye düşünmüyor değilim...:44:

Kızlar selam,

Geçen sene bu zamanlar doğum yaptım, 82 kg.dan 58 kg.a kadar düştüm,hedef 55.
Sanırım Mart ayından bu yana diyet yapmaktan bıktım,epeydir ara verdim,diyetisyene de ayda bir kere kontrole gidiyorum artık,onu da bırakmak üzereyim.
Kış gelmek üzere ve ben Ekim sonuna kadar 55 kg olmak istiyorum çünkü kışın kilo vermek çok daha zor.

Bu arada doğumdan bu yana tüm beslenme şeklimi değiştirdim,evdeki fritözü de mutfakta kuytu köşelere kaldırdım, mücveri bile fırında yapıyorum artık.

Yaklaşık 1,5 ay önce bir salona abonelik yaptırdım, düzenli olarak gidiyorum, vücudumda kaslar oluşmaya başladı,süper memnunum.Şimdi tek ihtiyacım olan şu son 3-4 kilo için motive olabilmek,bunun da sizin sayenizde olacağını düşünüyorum..Önceden "doğum sonrası kilolarımızdan birlikte kurtulalım" topiğinde tüm arkadaşlar harika motive olup kilo vermiştik ama o topikte kimseler kalmamış

Başlangıç olarak ta -bugün ve birkaç gündür devam eden rezaletlerimi durdurabilmek adına- bugün yediklerimi yazıyorum

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu az yağlı peynir
domates,salatalık,biber
1 dilim kepekli ekmek

Kuşluk
1 incir

Öğlen
6 adet yağsız tavada balık fileto (bir dondurulmuş gıda firmasının dikdörtgen dilimli balıkları)
yağsız salata

İkindi
yaklaşık 100 gr NUTELLA

Akşam için yağsız patlıcan musakka hazırlıyorum,fırında pişireceğim.Yanında da 5 kaşık dolusu yoğurt ve 1 dilim kepekli ekmek var.

Gece 22.00 gibi ise bir şeftali yemeyi planlıyorum,tabii son dakika eşimle birbirimizi provoke edip yarım kilo dondurma yemezsek..

Sevgiler,

merhaba cnm hoşgeldin inş. burda yeniden motive olup kalan fazlalıklarıda gönderirsin

ewet gelelim günün raporuna :)

kahvaltı: 1yumurtadan maydonozlu omlet,1 tatlı biber,domates,salatalık,beyaz peynir, 2 dilim çavdar ekmeği ve 3 kupa açık,şekersiz çay

ara: elma

öğlen: 2 tabak sebzeli tavuk çorbası,1 kase yoğurt ve 1 dilim çavdar ekmeği

ara: armut ve bitki çayı

akşam: 1 tabak yayla çorbası, patlıcan yemeği ve 1 kase yoğurt

yaklaşık 2 lt su :) akşam yürüyüşü çıkarız yine sonrada maden suyu içerim limonlu

kızlar benim bugünkü menüm
sabah
1 bardak ılık su
1 kk light peynir
1 dometes 1 salatalık
2 form bisküvi
1 sütlü nescafe
ara
1 kuru kayısı 1 yeşil çay
öğle
1 tabak dolusu yağsız salata(domates-yeşil biber-kırmızı biber-roka-dere otu-marul-salatalık ile üstüne nar ekşisi biraz pul biber süper oluyo)
ara
1 yeşil çay
akşam
1 kase yoğurtlu makarna yağsız-sossuz-söğüş domates,soğan
ara
1 nescafe içtim-1 şeftali yemeyi düşünüyorum.

bu arada bugün spor yapmıycam.birde ben dayanamayıp hergün tartılıyorum.her sabah ilk işim bu.bu sabah 55.400ü gördüm.1 hafta beklemek istiyorum ama sabredemiyorum.su kaybımı ki bu.ama çok su içiyorum yeşil çay kahve acayip sıvı tüketiyorum.onun için acıkmıyorum aslında.birşey yiyesim gelmiyo.

gecmis olsun dileklerinde bulunan arkadaslar cooook saolun hepinize ayri ayri tesekkur ederdim ama iannin hala hic halim yokk hemen menuyu yazip yaticam

Eveet arkadslaar gelelimm benim menume

SABAH.......................... 2 Kase special k icine kuru kayisi dogradim
ARA ............................. Aktiva yogurt
AKSAM..........................4 Kasik pilav, bezelye 1 tabak,yarim kase yogurt
ARA .............................turk kahvesi icerim heralde

suana kadar 2 litre su ictim, 6 bucuk km disarda yuruyus (zorunda oldugum iicin yurudumm yoksa mumkun deil bu sanci varken spor yapmam )

Canım menünü genel olarak beğendim fakat keşke biraz et de olaymış...Şu nar ekşili,pul biberli salatayı ben de deneyeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…