50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

minikcimm kendini bu kadar zorlama yaa...

Bugün sabah:

sirkeli ılık su

Kahvaltı :
1 domates
3 tane tatlı sivri biber
1 haşlanmış yumurta
1/2 kk beyaz peynir
1 dilim light ekmek
1 kupa şekersiz çay

Ara:
3 tane incir

Ara:
4 tane parmak çörekotlu grissini

Akşam:
1 kase yayla çorbası
4 tane köfte
Az yağlı bol salata
1 dilim light ekmek
2 kupa şekersiz çay

Ve dayanamadımmm tatlı niyetine 2 tane biskrem...

Canım menünü genel olarak beğendim fakat keşke biraz et de olaymış...Şu nar ekşili,pul biberli salatayı ben de deneyeceğim...

peynir ve yoğurtta protein diye canım gerek duymadım.bir de dün akşam ana yemeğim 2 haş yumurta olduğundan bugün karbonhidrat olsun dedim.vee evet o salata müthiş bir lezzet nar ekşisi ve acı seviyorsan.gerçektende doyuruyo kaloriside çok az olduğu için tıka basa yiyebiliyorsun.ben bazen de üzerine birkaç tane mısır atıyorum harika oluyo.ama sebzeler minik minik doğranacak en sonda suyunu içeceksin.

:81: Süper menü :)

Naber zuzum Evlilik sana yaramış sanırsam

Sabah
1 dilim kepek ekmek
1 dilim peynir
1 domates
1 salatalık
1 bardak süt
Ara
3 incir
2 erik
Öğle
1 porsiyon dereotlu kekikli omlet
1 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
Ara
4 incir
5 erik
1 salkım üzüm
1 nescafe
Gün içerisinde toplamda bir avuç ceviz içi.

Bu da benim bugünkü menüm:)

bugünkü menümü yazayım.

sabah

2 dilim çavdar ekmeği
1 kk light peynir
2 bardak şekersiz çay

ara
1 hünnap

öğle:
1 simit
1 büyük sb ayran
domates,salatalık,maydonoz
5-6 tane zeytin
2 çk çilek reçeli

akşam:
5-6 kaşık bamya yemeği
1 kase cacık
2 dilim çavdar ekmeği

ara
biraz karpuz yerim

Yok canım ben peynir ve yoğurdu gördüm,elbette bunlar protein..Et dememin sebebi demir ihtiyacını karşıladığı içindi...:90:

Sanki bu hafta hiç kilo veremeyecekmişim gibi geliyor...

Biraz motivasyonsuzum sanki.Menümün dışına çıkmıyorum ama sanki dünyaları yemişim ve vicdan yapıyorum ..

Yarın da (yani bugün )kardeşime gidicem,mutlaka birşeyler fazla kaçıcak diye düşünüyorum,sanırım bu psikoloji bu yüzden...

Offf ya canım çokkk sıkkın...

buğün çok kararsız kaldım birinciyi seçerken çilek reçelinden kırdım puanını ve bugünün ikincisisin tebrik ederimmm..
hııı bide hünnap ne eğer kalorili bişeyse ikincilikten alıcam seniii...

öyle düşünürsen hep öyle olur canım yemek yemeği yada kaçamak yapmayı aklından çıkar etrafına bak biraz keyif almaya bakkk...

bugünün birincisisin tebrik ederimmmm.....

canım sonuncumuz bugün maleseff sensinnn....gün içinde 7 incir+1 salkım üzüm+1 avuç cevizz bunlar birbirini zıtlaştırmışşş...bunları teker teker kullan..yani keşke bu menüde bir tanesi olsaymışşş..ve akşam yemeğini daha sebze ağırlıklı yeseymişinnnn daha iyi olacaktıı..

ne güzel 2 tane ile yetinebiliyosun ben paketi bitirmeden rahatlayamıyom

:81: Süper menü :)

Naber zuzum Evlilik sana yaramış sanırsam

canım benim seni görmek ne hoş iyiyim ben sen nasılsın ?
ewlilikten ziyade stresi yaradı bide sehir değiştirdim biliyon başka bi okul vs.... baskı altında çok yiyom yaw ben 1,5 ay hep ewdeydim esim işte olunca sıkıldım ... yattım durdum çok haylazlaştım hantallaştım :84:

canım yediğin bişi yok ki öle dert edesin..bi an ewwel kurtul bu psikolojiden ... bu gün yersende yarın telafi edersin olur biter hiç dert etme rahat ol kardeşinle bi arada olmanın tadını çıkar

Son düzenleme:
sabah sabah kahvaltıdan da bişi anlaamadım sinir ettiler tartı sipariş etmiştim dün dağıtıma çıktı diyodu tüm gün dışarı çıkmadım bugün müşteri kendi alacak yazıyo arıyom açmıyolarda nese müşteri temsilcisi ordan şube derken ulaştım...ewe getiricekler bu ne saçmalık lafı geveleyip duruyolar

Sabah tartıldım 52.2 olmuşum. 53.6 ydı cumartesi tartıldığımda bakalım cumartesi son durum ne olacak :) Meyve normalde hiç aramam ama bu sıralar canım felaket istiyor o yüzden ölçüyü biraz kaçırdım ki normalde yemem yani. Diyetisyene gittiğimde günlük olarak 5 porsiyon belirlemişti. Meyve veya et bende çok kilo aldıran şeyler değil en çok unlu tarz yiyecekler aldırıyor anında farkettiriyor. Bugünkü menüm sabah başlangıç
Sabah
1 dilim kepek ekmek
1 dilim peynir
1 kekikli dereotlu omlet
1 salatalık
1 domates.

Ara belki yapamayabilirim dışarda olacağım bakalım.

bnde katılayım bari aranıza (= bnde pazartesi başladım diyete 53.5 kg dım bu sabah 52.3 çıktım boyum 161 cm..aslında hedef kilom falan yok ama çok göbeğim var..hamile gibi duruyorum diyetle birlikte spora başladım ama mekik çekerken belim kopuyor (= sabah akşam 10ar dk göbek çalışıyorum bir ay sonra nişanım nisan ayındada düğünüm var umarım gider şu göbek ve yine umarım burda motive olurum bende yediklerimi yazayım..
PAZARTESİ sabah: 1 adet armut
ara: iki dilim dil peyniri
öğlen: taze fasulye yemeği ve yanında bir domates
ara( 15.00): 4 adet yulaflı bisküvi
ara(17.30): bir adet elma
akşam: bir kaseden az mercimek çorbası 3 yemek kaşığı makarna
gece: bir bardak ılık light tarçınlı süt

SALI sabah: bir adet elma bir adet şeftalibir bardak ılık light tarçınlı süt
ara: bir dilim dil peyniri iki adet yulaflı bisküvi
öğlen: 2 tane etli biber dolması yanında maydanoz
ara(15.00): 5 adet yulaflı bisküvi
ara(17.30): bir adet şeftali
akşam: 3 tane etli biber dolması
gece: bir bardak ılık light tarçınlı süt

ÇARŞAMBA sabah: 2 ince tam buğday ekmeği ile arasına dil peyniri ve domates yanında yeşil çay

sizce nasıl menüm..kahvaltıyı bare düzgün yapayım diye bugün ekmek yedim..aslında ben bu diyette birazda ender saraçın göbek eriten diyetinden esinlendim (=

cnm hoşgeldin:) tatlı ve hamur işine düşkünlük varmı? sadece göbüşten rahatsızlık duyduğunu sölemişsin ya o yüzden soruyorum... yoğurt görmedim hiç menünde dolmayla iyi giderdi aslında özellikle göbüş yağları için yoğurt öneriliyo ... birde o bisküviler yerine meywe yesen daha iyi ...genel olarak güzel ama sabahları yumurta ekleyebilirsin menülerine veya bi öğününde et-balık-tavuk olabilir...protein hem tok tutar hem metobolizmayı hızlandırır hemde kas kaybını önler

birde kesinlikle normal kahvaltını yap sadece meyveyle olmaz arada sıkıldın zaman meyve süt veya yoğurt tercih edebilirsin

meraba arkadaslar ben 20 yasındayım bı 3 kılo fazlam war bundan 2 kafta ıcnde kurtlmak ıstyrum bgn dıyete baslıyorum haftalık kac kılo werdgmı paylascm burda yazmamn sebeı artık fazla kılolrmn cok gzme batması we dıyet yapcam ddkce daha cok yemem onun ıcın burda kendme soz werıorum 2 yda 3 hafta byunca dyetme sadık klcam we 50 kılo olcm umarım:))

günaydın uykucularrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydınnn canım.sabah raporu vereyim.
sabah
1 bardak ılık su
1 bardak form çayı
1 haşlanmış yumurta salatası(içinde birazcık peynir 1kk nun yarısı-marul-dere otu-reyhan-roka-kimyon-pul biber-kara biber-azcık limon süperrr:)
1 domates-2 adet form bisküvi
canım ekmek sevmiyorum.form bisküvi yesem olmaz mı.1 tanesi 18 kalori.şu saman gibi tadı olanlardan.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…