50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet kızlar grubun yüzkarası olarak karşınızdayım...

Evet sabah tartıldım 100 gr alarak 56,9 kg'den 57 kg'ye çıkmışım..Sinirlerim çok bozuk,mönümün dışına kesinlikle çıkmadım..(Çarşamba günü dışında)..
Sadece hala aşırı kabızlık ve gaz problemim var..Yürüdüğüm zaman karnımı tutma ihtiyacı duyuyorum,o kadar fena yani..

Sanırım bu yüzden tartıda fazla geldim...

Moralim çok kötü ..Şimdi Ortaköye gidip 2 tabak mantı yiyicem..

Son düzenleme:
kızlar pazartesı ıtıbarı ıle ben de dıyete baslıyorum benı de alın aranıza cok sıkı bır dıyet yapmayı dusunmuyorum ama dıkkat edıcem tam 40 gun ondan sonra da dıkkat edıcem yedıklerıme gecen hafta kosu bandı aldım hergun spor da yapıcm hedefım ılk hafta 2 sonrakı haftalarda da 1er kılo vermek toplamda 5 kılo verrsm fıstık gıbı olucm

boyum 1.68 kılom 60 (cızelgede 59um bayramda kılo aldım elım gıtmedı degıstrmeye )pazartesı ne kolomu yazarım arkadaslar

slm kızlar.bugün pek bi durgun buralar.benim bugünkü menüm
sabah
1 köz kırmızı biber 1 köz yeşil biber 2 yumurta ile yaptığım yağsız omlet
3 forn bisküvi
1 bardak yeşil çay
ara
1 nescafe 1 şeftali
öğle
1 kase yayla çorbası
yeşil salata
ara
2 kara erik 1 form çayı
akşam
1 patates ile yapılmış yağsız patates salatası
yoğurt

ara kahve içecem.

1 saat egzersiz yaptım.deli gibi su içtim.kabızlık sorununu bende yaşıyorum.onun için patates iyi bir seçim olmadı galiba ama canım çok istedi.

Bu lipton form yeşil çaydan iç iyi geliyor kabızlığa. Ondan içip yürüyüş yapınca geçiyor :)

kizlar burcinin deyimi ile ben bugun fena kaydim fena nler yedim anlatam cok pismanim ama hep esimin yuzunden 200 gr bile versem uzuluyor adam cok kilo verdin gulum diyor gaza getirdi beni tehdit etti seninle bir daha hic bir yere cikmam dedi:)))) soylemim ya cok utaniyorum yada soylim hamburger patates kola mayonez cikolata eve geldim pasta aman alllahimm benden koc olmaz istifa ediyorum ve gecici koclugumu gonullu arkadas varsa telim ediyorum ayrica yarin belki hic giremem belki de aksam girerimm cunku almanya gidicem arkadasimza tam belli olmamakla birlikte eger bei buralarda goremezseniz merak etmeyin :)))) kucuk bir ihtimal ama genede belli olmaz yani..

kizlar ya ben kendimi cok kilolluu hissediyorum acaba yediklerimden mi hemn bir yesil cay iciim yoksa uyuyamicam o kadar yedimki patlayana kadar cok ozur diliyorum gercekten cok utaniyorum ne yapsamki offffffffffffffffffffffffffffffffffffff gercekten sanki cokk kotu bir sey yapmis gibi utaniyorum sozumu tutamadim neyse kendimi onumuzdeki hafta ciin hazirliyorum cok iyi bir skeilde devam edicemm tabi eger arkadas da kalmazsak uzun sure orda sapitmam umarimm

bu aksamlik bu kadar hepinize kolay gelsin yarin gorusmek uzere gitmezsem girerimm

evet canim patates aksine daha da zorlastirir isini :) neyse olan olmus sen beni gormeliydin bugunn:))) benim yediklerime gore senin menun bey biliyor msuun 10 uzerinden 100000000...... boyle devam eder:))) ayrica arkadaslarin dedigi gibi bende bugun yesil cay icmeye basladim ve ise yaradii vallahi tavsiye ederimm hic beklemeden ic..

ay sorma bende de ne koc olur ya bakiyorum da sen konuya bayagi hakimsin :))) san abir teklifte bulunayim mi GECICI KOCUMUZ olmaya ne dersinn:)))
canim bende bu hafta 500 gr verebildim ama eminim bugun hepsini geri almisimdir:))))))))))))) cok utaniyorum ama neyse olan oldu sabah daha arkadasa gaz veriyordum pisman oluyor insan sonunda diye ama benim sucum yookkk hepsi o alcak hamburgerin sucuuuu:)))

uzulme luna benimde moralim cok bozuk okumusundur ben bugun firardaydimm sem olsan olsan azim ornegi bense yuz karasi olurum arkadsim.neyse mac bitti onumuzdeki maclara bakalimm

buarada bakiyorumda bir kisi disinda kimse menusunu yazmamis ohh yattigim yerden sadece bana kocum diye hitap edilecek sanirimm :))))) saka bir yana bu isi burcin iyi idare ediyordu hem ben bu sitede cok uzun zaman olmadi yani yeni yeni ogreniyorum bazi seyleri hatta bir sey soylim mi siz su herkesin alintisina bir gonderi ile cevap veriyorsunuz ya nasil oluyor yani burcin yapiyor ya herkesin menusune yorum yapiyor mesela simdi salliyorum

luna nin menusu
.....
.....
....

burcin yorum yapmis sonra mesela

minik_eller in menusu
........
.....
.....

burcin gen eyorum yapmis yani herkese bir seferde cevap vermis ayyy bende ne merakliyirm ama bilmiyorum merak da ediyorum tek tek zor oluyor

uzulme luna benimde moralim cok bozuk okumusundur ben bugun firardaydimm sem olsan olsan azim ornegi bense yuz karasi olurum arkadsim.neyse mac bitti onumuzdeki maclara bakalimm

Canım yazdıklarını okudum.Bak bir günlük kaçamakla inan kilo alınmıyor,sadece kilo vermen duruyor.Eğer aynı tempoda üst üste kaçamaklar yaparsan kilo alınıyor emin ol..Yarın biraz dikkat et (pazar pazar,gezmelerde nasıl olur bilmem ama)..En azından yemek zorunda kaldığın şeylerin porsiyonlarını azalt...

Vallahi sana söylüyorum ama bana ne demeli...Gittim ortaköye indirdim mantıları mideme..Ohhhh hiç de rahatsız değilim inan..Çünkü onca sıkıntıyla yemiyorum kilo alıyorum,bari yiyipte kilo alayım...Ama ben de yarından itibaren kilo verme serüvenime beyaz bir sayfa açıyorum..Hadi bakalım,hepimize kolay gelsin...:90:

ececim mesajların altındaki ''alıntı ile cevaplanın'' yanında bir kutucuk var ona tıklıyorsun (kaç tane mesaja cevap yazmak istiyorsan hepsinin altındaki bu kutucuğa tıklaman lazım), en son alıntına gelince ''Alıntı ile cevaplayı''tıklıyorsun(burası önemli)..Herkesin mesajı bir pencerede çıkıyor..Sonra diyelimki en başta benim mesajımın alıntısı var.Mesajımın sonundaki [/QUOTE] ibaresininden sonra tıklayıp yorumunu yazıyorsun..Sonra aşağıdaki mesaja iniyorsun.Onu da aynı şekilde yorumluyorsun....En sonunda Cevaplayı tıklıyorsun..Bu kadar...

Karışık mı anlattım...:44:

Son düzenleme:
ibaresininden sonra tıklayıp yorumunu yazıyorsun..Sonra aşağıdaki mesaja iniyorsun.Onu da aynı şekilde yorumluyorsun....En sonunda Cevaplayı tıklıyorsun..Bu kadar...

[/QUOTE]

''ALINTI İLE CEVAPLA'' nın sağ tarafındaki,en sonda bulunan kutucuk canım..

ibaresininden sonra tıklayıp yorumunu yazıyorsun..Sonra aşağıdaki mesaja iniyorsun.Onu da aynı şekilde yorumluyorsun....En sonunda Cevaplayı tıklıyorsun..Bu kadar...

[/QUOTE]
bakim yapabildim mi:))

''ALINTI İLE CEVAPLA'' nın sağ tarafındaki,en sonda bulunan kutucuk canım..[/QUOTE]

yok canim karisik deildi ama dogru anlamismiyim onu test edelim eger ben basardiysam bana bravo sana tesekkurler buarada sana ozle msj attim gordun muu?

oldu luna oldu :))))) oh be cok zor oluyordu zaben takiliyor site farkinda misiniz bilmiyorum ama cok agir yuledigi zamanlar oluyor fitik oluyordum boylesi cok dah akolay olduu saol gercektenn ..

canım olsun o kadar kaçamak.benimde nişanlım 60 kilo olmamı istiyor ama ben çok rahatsız oluyorum o kiloyla.önümüzdeki hafta cumartesi ve bütün hafta onunla olcam bende mecbur yiycem.döndüğümde yazarım neler yediğimi ve pişmanlıkları.benin nişanlım şu an diyet yaptığımı bile bilmiyor bilse küser bana.

[/QUOTE]

çok güzel anlatmışsın ben de öğrenmiş oldum canım

çok azimlisin çok güzel bir menü , spor da aynı şekilde, umarım devam edersin böyle. malesef ben hiç böyle olamadım ya..

hep beraber yorum yapalım canım bence , kilo bildirimi yapan da fazla yok..bazen kaçamak yapılabiliyor üzülme, sadece yarın da devam etme yeter. hem eşin kızıyormuş, yavaş yavaş verirsin

ohhh afiyet olsun canım.şimdi olsa ne güzel giderdi.ama sen yinede moralini bozma bazen kilo verme duruyo hatta artıyo.bugün bi yazı okudum böyle durumlarda aldığın kaloriyi artırman gerekirmiş.düzenli spor yapıyosan yaptıklarından farklı hareketler yapman gerekiyomuş.vücut otomatiğe bağlıyomuş çünkü.aslında iyi yapmışsın yani

minik_eller 100 mesaj olmadan özelden cevap veremiyomuşum. onun için burdan yazıyım çok ayrıntıya girmeden. öncelikle ne demek canım birşey değil, yardımcı olabildiysem ne mutlu folik asit almanın hamile kalmayı kolaylaştırmaya pek bir etkisi yok canım, onu daha çok hamile kalırsan bebekte eksikliğinden dolayı sorun olmasın diye veriyorlar. eğer herhangi ek bir problem yoksa, hamile kalma ihtimalin ilişkiye girme günlerine bağlı. şöyle bir site buldum burdan da bakabilirsin beslenmeye filan ve diğer merak ettiğin şeylere umarım link vermek yasak değildir Gebelik Hamilelik Doum, Kadn Hastalklar, Ksrlk, Jinekoloji Cinsellik Hakknda Bilgiler.www.e-gebelik.net.Gebe Hamile Kadn Sal

bu arada diyetlerini bozan bütün fıstıklara da burdan selam ederimm yapmayıınn kızlaaar, siz benim motivasyon kaynağımsınıızz. pişman olmakla üzülmekle filan da oyalanmayııp hemen telafi etmeye bakın. mesela ben fazla kaçırdığım günler daha çok yürüyorum, spor yapıyorum. hadii hadiii yapın valla çok iyi hissediyo insan kendini öyle yapınca. mesela " oh bee, o dondurmayı hiç yememiş gibi oldum şimdi." diyosun. pişmanlıktan eser kalmıyo

ben 58 kiloyum boyum 1.74 kendimi biraz zayif buluyorum bende kilo almak istiyorum banada bu konuda yardim edin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…