Evet kızlar grubun yüzkarası olarak karşınızdayım...
Evet sabah tartıldım 100 gr alarak 56,9 kg'den 57 kg'ye çıkmışım..Sinirlerim çok bozuk,mönümün dışına kesinlikle çıkmadım..(Çarşamba günü dışında)..
Sadece hala aşırı kabızlık ve gaz problemim var..Yürüdüğüm zaman karnımı tutma ihtiyacı duyuyorum,o kadar fena yani..
Sanırım bu yüzden tartıda fazla geldim...
Moralim çok kötü ..Şimdi Ortaköye gidip 2 tabak mantı yiyicem..
slm kızlar.bugün pek bi durgun buralar.benim bugünkü menüm
sabah
1 köz kırmızı biber 1 köz yeşil biber 2 yumurta ile yaptığım yağsız omlet
3 forn bisküvi
1 bardak yeşil çay
ara
1 nescafe 1 şeftali
öğle
1 kase yayla çorbası
yeşil salata
ara
2 kara erik 1 form çayı
akşam
1 patates ile yapılmış yağsız patates salatası
yoğurt
ara kahve içecem.
1 saat egzersiz yaptım.deli gibi su içtim.kabızlık sorununu bende yaşıyorum.onun için patates iyi bir seçim olmadı galiba ama canım çok istedi.
milik eller geçici koçluğun hayırlı olsun
her öğün protein, karbon hidrat, vitamin almalıyız o nedenle sadece koçluk için değil bunu uygulamanı tavsiye ederim
protein: süt ürünleri( yoğurt, süt, peynir vs.) ve et ürünleri( tavuk balık kırmızı et vs)
karbon hidrat: ekmek, pilav , makarna ( tahıl ürünleri)(en çok kilo yapan bu guptur)
vitamin:meyveler, sebzeler ( bir çok vitamin grubu var bunlara yukardakiler de girer.)
geçen haftaki kilom 57.9 idi bugün malesef 57.4 aslında hafta içi bir ara 56.9 u görüp ümitlenmiştim. neyse bu haftayı 500 gr ile tamamlayabildim. sizler de durum nasıl
Evet kızlar grubun yüzkarası olarak karşınızdayım...
Evet sabah tartıldım 100 gr alarak 56,9 kg'den 57 kg'ye çıkmışım..Sinirlerim çok bozuk,mönümün dışına kesinlikle çıkmadım..(Çarşamba günü dışında)..
Sadece hala aşırı kabızlık ve gaz problemim var..Yürüdüğüm zaman karnımı tutma ihtiyacı duyuyorum,o kadar fena yani..
Sanırım bu yüzden tartıda fazla geldim...
Moralim çok kötü ..Şimdi Ortaköye gidip 2 tabak mantı yiyicem..
uzulme luna benimde moralim cok bozuk okumusundur ben bugun firardaydimm sem olsan olsan azim ornegi bense yuz karasi olurum arkadsim.neyse mac bitti onumuzdeki maclara bakalimm
buarada bakiyorumda bir kisi disinda kimse menusunu yazmamis ohh yattigim yerden sadece bana kocum diye hitap edilecek sanirimm :))))) saka bir yana bu isi burcin iyi idare ediyordu hem ben bu sitede cok uzun zaman olmadi yani yeni yeni ogreniyorum bazi seyleri hatta bir sey soylim mi siz su herkesin alintisina bir gonderi ile cevap veriyorsunuz ya nasil oluyor yani burcin yapiyor ya herkesin menusune yorum yapiyor mesela simdi salliyorum
luna nin menusu
.....
.....
....
burcin yorum yapmis sonra mesela
minik_eller in menusu
........
.....
.....
burcin gen eyorum yapmis yani herkese bir seferde cevap vermis ayyy bende ne merakliyirm ama bilmiyorum merak da ediyorum tek tek zor oluyor
ibaresininden sonra tıklayıp yorumunu yazıyorsun..Sonra aşağıdaki mesaja iniyorsun.Onu da aynı şekilde yorumluyorsun....En sonunda Cevaplayı tıklıyorsun..Bu kadar...ececim mesajların altındaki ''alıntı ile cevaplanın'' yanında bir kutucuk var ona tıklıyorsun (kaç tane mesaja cevap yazmak istiyorsan hepsinin altındaki bu kutucuğa tıklaman lazım), en son alıntına gelince ''Alıntı ile cevaplayı''tıklıyorsun(burası önemli)..Herkesin mesajı bir pencerede çıkıyor..Sonra diyelimki en başta benim mesajımın alıntısı var.Mesajımın sonundaki
ibaresininden sonra tıklayıp yorumunu yazıyorsun..Sonra aşağıdaki mesaja iniyorsun.Onu da aynı şekilde yorumluyorsun....En sonunda Cevaplayı tıklıyorsun..Bu kadar...ececim mesajların altındaki ''alıntı ile cevaplanın'' yanında bir kutucuk var ona tıklıyorsun (kaç tane mesaja cevap yazmak istiyorsan hepsinin altındaki bu kutucuğa tıklaman lazım), en son alıntına gelince ''Alıntı ile cevaplayı''tıklıyorsun(burası önemli)..Herkesin mesajı bir pencerede çıkıyor..Sonra diyelimki en başta benim mesajımın alıntısı var.Mesajımın sonundaki
ibaresininden sonra tıklayıp yorumunu yazıyorsun..Sonra aşağıdaki mesaja iniyorsun.Onu da aynı şekilde yorumluyorsun....En sonunda Cevaplayı tıklıyorsun..Bu kadar...
Karışık mı anlattım...:44:[/COLOR]
evet canim patates aksine daha da zorlastirir isini :) neyse olan olmus sen beni gormeliydin bugunn:))) benim yediklerime gore senin menun bey biliyor msuun 10 uzerinden 100000000...... boyle devam eder:))) ayrica arkadaslarin dedigi gibi bende bugun yesil cay icmeye basladim ve ise yaradii vallahi tavsiye ederimm hic beklemeden ic..
oldu luna oldu :))))) oh be cok zor oluyordu zaben takiliyor site farkinda misiniz bilmiyorum ama cok agir yuledigi zamanlar oluyor fitik oluyordum boylesi cok dah akolay olduu saol gercektenn ..
slm kızlar.bugün pek bi durgun buralar.benim bugünkü menüm
sabah
1 köz kırmızı biber 1 köz yeşil biber 2 yumurta ile yaptığım yağsız omlet
3 forn bisküvi
1 bardak yeşil çay
ara
1 nescafe 1 şeftali
öğle
1 kase yayla çorbası
yeşil salata
ara
2 kara erik 1 form çayı
akşam
1 patates ile yapılmış yağsız patates salatası
yoğurt
ara kahve içecem.
1 saat egzersiz yaptım.deli gibi su içtim.kabızlık sorununu bende yaşıyorum.onun için patates iyi bir seçim olmadı galiba ama canım çok istedi.
ay sorma bende de ne koc olur ya bakiyorum da sen konuya bayagi hakimsin :))) san abir teklifte bulunayim mi GECICI KOCUMUZ olmaya ne dersinn:)))
canim bende bu hafta 500 gr verebildim ama eminim bugun hepsini geri almisimdir:))))))))))))) cok utaniyorum ama neyse olan oldu sabah daha arkadasa gaz veriyordum pisman oluyor insan sonunda diye ama benim sucum yookkk hepsi o alcak hamburgerin sucuuuu:)))
Vallahi sana söylüyorum ama bana ne demeli...Gittim ortaköye indirdim mantıları mideme..Ohhhh hiç de rahatsız değilim inan..Çünkü onca sıkıntıyla yemiyorum kilo alıyorum,bari yiyipte kilo alayım...Ama ben de yarından itibaren kilo verme serüvenime beyaz bir sayfa açıyorum..Hadi bakalım,hepimize kolay gelsin...:90:
KK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 50-59 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?