50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu sabah tartıldım kızlar 52.1 kg çıktım pazartesi günü 53.5 çıkmıştım..perşembe cuma günleri biraz abur cubur yedim çok pişman oldum ama diyeti bırakmadım sizde nasıl olsa kaçırdım diye bırakmayın (= zayıflıyorum ama şu göbek gitmiyo sabah akşam mekik çekiyorum 10-15dk egzersiz yapıyorum..çok belim ağrıyo mekik çekerken bana önerebiilceğiniz göbek ertime egzersizleri veya sitesi var mı kızlar

tebrikler canım.göbek için nesfitin 5er dakikalık 2 videosu var.nesfitin sitesinde download edebiliyosun.acayip etkili.ben başlayalı 12 gün falan oluyo üstelik hareketlerin hepsini de yapmıyorum seçiyorum aradan birde termal sauna kemer ile yapıyorum.başladığımda 71cm idi.şimdi 66 cm.tabi diyet artı kemer artı spor.bu aarada video 5dk ama sadece hareketleri gösteriyo 12 şer tane 2 set halinde yapınca süre uzuyo.

aaa süpermiş bende bakayım hemen canım çok dertliyim şu göbekten benim göbek 83 cm senin 66 süperr

hareketler süper ama ben o kadar kıvrak değilim hemen belim kopar ağrıdan (= umarım başarırım çok saol cnm

hareketler süper ama ben o kadar kıvrak değilim hemen belim kopar ağrıdan (= umarım başarırım çok saol cnm

ilk 2 gün çok zor oluyo.hatta karnın öyle ağrıyoki gülerken falan.ama sonra git gide kolaylaşıyo düzenli yaparsan tabi.ilk başlarda 12 ser tane yapamazsan bile hareketi tam yap ağır ağır 8 tane yap.benim sporcu geçmişim olmasına rağmen bende başlarda çok zorlandım hamlıktan.ama farkı görünce daha bi şevkle yapıyo insan.52,5 kiloymuşsun kilon gayet iyi aslında göbek diye ölçtüğün yer bel kıvrımımı yoksa göbeğin en çıkık yeri mi merak ettim.birde boyun kaç?

boyum 1.61 falan galiba..tam göbeğimi ölçüyorum canım bel ölçüm 68 cm..dediğim gibi kilom iyi bacaklarım kalçalarım yüzüm gayet formda ama göbeğim

kızlarr u sabah tartıldım 54.800 üm.ama kabızlık sorunum çözüldü ondan galiba.ama olsun 54leri gördüm ya çok mutluyummm ve bugünkü menüm
sabah
1 bardak ılık su
1 kk peynir
1 domates 1 salatalık
3 form bisküvi
1 form çayı
ara
2 kara erik nescafe
öğle
patates salataı yağsız
yoğurt
ara
1 elma
akşam
1 kutu light ton balığı
salata
ara nescafe içecem.
bugün 20 dk spor yaptım.sadece kalça ve karın egzersizi.

boyum 1.61 falan galiba..tam göbeğimi ölçüyorum canım bel ölçüm 68 cm..dediğim gibi kilom iyi bacaklarım kalçalarım yüzüm gayet formda ama göbeğim

benimde tam göbeğim 66 değil.belim 66.hiç ölçmemiştim göbeğimi bende ölçtüm 75 geldi.daha önce kaçtı bilmiyorum hiç ölçmemiştim çokmuki acaba.biraz çıkıntı var ama.gözüme çok batmıyo.zaten bi ara 52 idim o zamanda o küçük çıkıntı vardı.

bende katılmak istiyorum hedefim 3 kilo ama veremiyorum

boyum 160
kilom 52
ama balık etli duruyorum yada kendime öyle geliyorum iyi hissetmem için kilo vermem lazım

bende katılmak istiyorum hedefim 3 kilo ama veremiyorum

boyum 160
kilom 52
ama balık etli duruyorum yada kendime öyle geliyorum iyi hissetmem için kilo vermem lazım

sen dörtlü rakamları görmek istiyosun bnm bi arkadaşım vardı senin boyunda 50 kilo. zayıftı ama yinede benm kilo vermem lazım diyodu .bence sende 2 kilo versen yeter :) sonrada biraz dikkat edersin daha çok verirsin

sen dörtlü rakamları görmek istiyosun bnm bi arkadaşım vardı senin boyunda 50 kilo. zayıftı ama yinede benm kilo vermem lazım diyodu .bence sende 2 kilo versen yeter :) sonrada biraz dikkat edersin daha çok verirsin

evet 48-49 ları görmek istiyorum:)kışın 58 kiloya kadar çıktım abur cuburdan diyet yapmadan 51 lere kadar düştüm ama hala vermem gerekiyor
inşallah herkes mutlu olduğu kilolara kavuşur

evet 48-49 ları görmek istiyorum:)kışın 58 kiloya kadar çıktım abur cuburdan diyet yapmadan 51 lere kadar düştüm ama hala vermem gerekiyor
inşallah herkes mutlu olduğu kilolara kavuşur

inşallah bende 54 ten kışın 64 e kadar çıktım şimdi 57 e kadar düştüm bakalım devamı gelirde inşallah bende 7 kilo daha veririm :)

benimki çıkıntı değil adeta tümsek hamile gibi duruyorum canım ben senin 75 iyi 83 benim

slm kızlarrr ben geldimmmmmmmmmmmmmm vveee şokkk oldumm herkezz dökülmüşş resmennn haydi kızlar kendinize gelinnn bakalımm hepinize sıfırrrr puannn.....

ayrıca temmelli gitmedim benn sadece 2 kişi bildirim yapmışş listeye girmek isteyen yokmu???2 kişi için liste yapmıyacammmm....bu hafta size ceza listenizz yokkkk.....

puanlama başlıyorrr hani listelerrr?????

bende bu hafta dikkat edemedim cenaze felan hep yemek koydularrr yedikk...dünde doğum günümdü yine pasta felan getirmişler...yine yedikk şiştikkkk...bugün kaldığım yerden devammm..hadi kızlarrrrr yarışş başlasınnn...

KENDİNİZEEEEEE GELİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN......

hoş geldin canım topiğe neşe verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…