sağol teşekkürlerbuyurun gelinbnde 52 kiloyum canım katıl bize :80:
slm kızlarr bugünkü menüm
sabah
1 bardak ılık su
1haşlanmış yumurta
1 domates 1 salatalık
1 nescafe
ara
1 elma yeşil çay
öğle
5 kaşık pirinç pilavı
5 kaşık kuru fasulye
yoğurt
ara
1 nescafe
akşam
akşamı geçiştirdim biraz önce fasulye pilav şişirdi
2 form bisküvi üzerine lor peyniri
1 domates
ara
2 kara erik yiycem
bugün spora ara verdim 3 gündür üst üste yapıyorum biraz dinlenmek istedim.
bu sabah yine tartıldım 54.800üm yine.cumaya kadar 54 olurmuyumki?offf 54 olmak istiyorum.sonra diyete 1 hafta ara vermek durumunda kalcam.inşallah kilo almam.
slm kızlarr bugünkü menüm
sabah
1 bardak ılık su
1haşlanmış yumurta
1 domates 1 salatalık
1 nescafe
ara
1 elma yeşil çay
öğle
5 kaşık pirinç pilavı
5 kaşık kuru fasulye
yoğurt
ara
1 nescafe
akşam
akşamı geçiştirdim biraz önce fasulye pilav şişirdi
2 form bisküvi üzerine lor peyniri
1 domates
ara
2 kara erik yiycem
bugün spora ara verdim 3 gündür üst üste yapıyorum biraz dinlenmek istedim.
bu sabah yine tartıldım 54.800üm yine.cumaya kadar 54 olurmuyumki?offf 54 olmak istiyorum.sonra diyete 1 hafta ara vermek durumunda kalcam.inşallah kilo almam.
sabah: bir bardak ılık sirkeli su
az dil peyniri bir domates ve bir yumurtayla omlet
bir dilim tam buğday ekmeği
ara: yulaflı bisküvi ( kaç tane olduğunu hatırlmaıorum ama çok iyorum ondn bu aralar regl dönemim canım tatlı istiyo)
öğle: bir kase kırmızı mercimek çorbası yanında bir ince dilim tam buğday ekmeği
ara:bir şeftali ( yoğurtlayıp yiyorum) ve yine form bisküvi
akşam: bir kase çorba ve az nohut yemeği yicem
bugünki kilom 52.0 ( sabah aç karnına) hedef cumaya kadar 51'lerde olayım işte (=
62 kiloyumm..öğrenciyimm..sınav zamanı aldım kilolarıı...boyum da oldukça kısa..1.49(( 55 olsamm yeter..:44:
bende bu hafta dikkat edemedim cenaze felan hep yemek koydularrr yedikk...dünde doğum günümdü yine pasta felan getirmişler...yine yedikk şiştikkkk...bugün kaldığım yerden devammm..hadi kızlarrrrr yarışş başlasınnn...
KENDİNİZEEEEEE GELİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN......
Canım hoşgeldin...Ben de giremiyorum topiğe birkaç gündür...
Malum okullar açıldı..Bir sürü alış veriş..
Hergün çarşıda ve oğlumun okulundayım neredeyse..
Bu haftam genelde böyle olacak sanırım..
Menüme dikkat etmeye çalışıyorum,fakat çok yorgunum..O yüzden bazen kaçamak yapıyorum ne yalan söyleyeyim...
Buralarda bu hafta gözükmezsem kızmayın ne olur...:90:
günaydınnnn kızlarr...
dün ilk günümm güzel geçtisabah müslimi yedim daha sonra 12 gibi pilav ve semizotu yedimm daha sonra akşam yemeği yemedim gece 10 falan gibi bi armut yedimm 12 gibide bi elma yedim ve gnu kapadım.
bgnde saabah tekrar müsli yedim ama busfr yogurtla karıştrdım içinede muz dilimledim çok güzel oldu tavsiye ediorumm kızlar denemelisinz ve tok tutuooo
Arkadaşlar merhabaa bende birkaç ay önce 57 den 60 lara çıktım şimdi tekrarr vermek istiyorum...hangi diyetleri yapıyorsunuz ne tavsiye edersiniz??? 2 aylık bir sürem var sonra evleniyorum inşallah
evet cnm tartılınca insanın motivasyonu artıo 100 gram bile gtse başardığını hissedip yola devam ediodun bir baklavadan bişey olmaz arada olur öyle aç bırakma kendini canım (=mrb kızlar ben bu sabah yine tartıldım dayanamayıp hergün tartılıyorum ama daha fazla motive oluyorum.eveettt bu sabah 54.300 idim..hergün 100-200 gr da gitse acayip mutlu oluyorum.hedefime 300 gr kaldı.ama 1 hafta ara verince bilmiyom nolcak. olsun dönünce 1-2 haftada tekrar toparlarım.bugünkü kaçamaklı menüme gelince
sabah
1 bardak ılık su
1 yumurta ve azcık peynir ile yağsız omlet
1 domates
2 form bisküvi
1 nescafe
ara
1 şeftali
öğlen
işte kaçamak burada okuldan tayin olan bir arkadaş baklava getirmişti.1 kase mercimek çorbasından sonra 1 tane baklava yedim.
ara
1 yeşil çay
akşam
sadece meyve yiycem ve kahve içecem öğlen baklava yediğim için.
bugün spor yapmadım ama 20 dk sadece karın çalışmayı düşünüyorum düşünmüyorum yapacam biraz sonra.
herkese iyi zayıflamalarrrrr
süpersin tatlım böyle dewam edersin umarım..Günaydın, daha doğrusu tünaydın bayanlar.Bu günkü menümü paylaşayım sizlerle.
sabah:
1 dilim çavdarlı ekmek
5 adet zeytin
1 fincan çay
ara:
1 adet küçük elma
1 adet küçük incir
öğle:
1/2 porsiyon köz patlıcan kavurması
1/2 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara:
1 fincan sade türk kahvesi
1 küçük elma(daha yemedim ama kahvemi içtim bile)
akşam:
zeytinyağlı taze fasulye ve yoğurt yemeyi planlıyorum.Bu arada haftada 3 gün 1 saat spor yapıyorum.Umarım motivasyonum düşmez bu şekilde devam edebilirim.
Arkadaşlar merhabaa bende birkaç ay önce 57 den 60 lara çıktım şimdi tekrarr vermek istiyorum...hangi diyetleri yapıyorsunuz ne tavsiye edersiniz??? 2 aylık bir sürem var sonra evleniyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?