50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlarr bugünkü menüm
sabah
1 bardak ılık su
1haşlanmış yumurta
1 domates 1 salatalık
1 nescafe
ara
1 elma yeşil çay
öğle
5 kaşık pirinç pilavı
5 kaşık kuru fasulye
yoğurt
ara
1 nescafe
akşam
akşamı geçiştirdim biraz önce fasulye pilav şişirdi
2 form bisküvi üzerine lor peyniri
1 domates
ara
2 kara erik yiycem
bugün spora ara verdim 3 gündür üst üste yapıyorum biraz dinlenmek istedim.
bu sabah yine tartıldım 54.800üm yine.cumaya kadar 54 olurmuyumki?offf 54 olmak istiyorum.sonra diyete 1 hafta ara vermek durumunda kalcam.inşallah kilo almam.

buyurun gelin bnde 52 kiloyum canım katıl bize :80:
sağol teşekkürler

çok güzel bir menü.inş istediğin kiloya düşersin

sabah: bir bardak ılık sirkeli su
az dil peyniri bir domates ve bir yumurtayla omlet
bir dilim tam buğday ekmeği
ara: yulaflı bisküvi ( kaç tane olduğunu hatırlmaıorum ama çok iyorum ondn bu aralar regl dönemim canım tatlı istiyo)
öğle: bir kase kırmızı mercimek çorbası yanında bir ince dilim tam buğday ekmeği
ara:bir şeftali ( yoğurtlayıp yiyorum) ve yine form bisküvi
akşam: bir kase çorba ve az nohut yemeği yicem

bugünki kilom 52.0 ( sabah aç karnına) hedef cumaya kadar 51'lerde olayım işte (=

Son düzenleme:

8 puan canım bu menü akşamı salata tarzı felan bol yeşillikli yeseymişin menü 10 puanlık olacakmışşş....hıı bide pilavı 4 kaşığı geçmeyinn...

çok düzensiz bir menüü biskivilerin sayısını bilmemen kötü taraflardan biri ve akşamı çorbayla nohut yemeği ne kadar az yensede bir öğünde olamamışş..10 üzerinden u menüne 5 veriyorumm..

62 kiloyumm..öğrenciyimm..sınav zamanı aldım kilolarıı...boyum da oldukça kısa..1.49 (( 55 olsamm yeter..:44:

gell canımm gell ama buraya geleceksen paylaşımlarının hergün olması lazımm kural buu..

ozaman dahada dikkat ederim şu bisküvileri azaltmam lazım
bugün sabah 8de kalktım bir saat tempolu yürüdüm eve geldm mekik çektim bir dilim tam buğday ekmeği yanında dil peyniri domates ve maydanoz yedim bir bardak yeşil çay içtim..

kızlar bnde katılmak istiorumm aranıza bikere dha girmiştm bu gruba ama malesef yapamadım
ogunden bgne 2 kilo dha aldıımm iştahıma dur diemiorum ama sizinde yardımlarınızla ve birbirimize verdiğimiz moraller ve motiveler sayesnde hepimiznn sağlıklı kilolar verceine inanıormm.
boyum 170
kilom 59
normal diceksnz ama ben cok zayıf biriydim 48 kiloydum ve geçmiş 7 8 ayda cok fzla kilo aldım şuanki kilom bana fazla gelio.zaten tekrar 48 olmak istemiorum 7 kilo verip sağlıklı bi görünüme sahip olmak istiyorm. uyguladığım belli bir diyet yok sadece sbhları eti form musli yiip öğlenleri cok fzla olmamak sartıyla kendimi serbest bırakıp akşamda nesfit yada salata yemeyi umuyorumm..
her akşamda menulerimi yazıcamm yinede.
hepinize iradeli ve sağlıklı kilo vermeler

Hoşgeldin zuzu Sanırım bebeğini emziriyorsun,o yüzden rejim yaparken senin bizden daha fazla kalori alma hakkın var sanırım..steeltea'yi anlamadım cahilliğimi bağışla ama menün çok iyi bence..Tabii günlük beslenme düzeni önemli,öğlen ve akşam yediklerini yazarsan ona göre bizde yorumlarız...

hoşbulduk biraz geç bir cevap oldu kusura bakma,uzun süre şehir dışındaydım yeni döndüm artık sürekli aranızda olucam.Still-tee anne sütünü arttırmak için kullanılan bitki karışımı içeren çay canım.Yediklerime dikkat ederken sütüm azalmasın diye içiyorum.
Bugünkü menüme gelince sabah;
1 kupa şekersiz açık çay
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
3 adet zeytin

ara: 2 adet kepekli bisküvi
1 fincan still-tee

öğle;
salata, soda
sade türk kahvesi

arada biraz peynir ve kepekli grisini yemeyi düşünüyorum
akşam ızgara tavuk göğsü-yeşil salata yapma planım var değişmezse

Bu arada 60 kiloydum ilk mesajımı yazdığımda,yediklerime çok dikkat edemememe rağmen 59.5 olmuşum,sizlerin desteği ve motivasyonuyla hedefime ulaşacağıma inanıyorum.:79:

Canım hoşgeldin...Ben de giremiyorum topiğe birkaç gündür...

Malum okullar açıldı..Bir sürü alış veriş..

Hergün çarşıda ve oğlumun okulundayım neredeyse..

Bu haftam genelde böyle olacak sanırım..

Menüme dikkat etmeye çalışıyorum,fakat çok yorgunum..O yüzden bazen kaçamak yapıyorum ne yalan söyleyeyim...

Buralarda bu hafta gözükmezsem kızmayın ne olur...:90:

İki gündür yoğunluktan girmeye fırsatım olmadı. Bugün gündüz tartıldım 54 filan görünce birden şok oldum gerçi yemek yedikten sonra filan ama olsun. Bugünkü menüm

Sabah
½ salata
Ara
1 kaşarlı tost
Öğle
1 yumurta omlet
1 domates
1 salatalık
1 dilim kepekli ekmek
½ bardak süt
Ara
4 erik
Üzüm az miktarda
1 bardak yeşil çay
Akşam
1 porsiyon ıspanak yumurtalı
2 kaşık yoğurt.
Sabah bir aceleyle evden çıktım salatalık yemeye fırsatım oldu ancak gerçi sabahın çok erken saati. Evde hazırlamıştım kahvaltımı unutmuşum mecbur tost alıp yedim Öğle normal, arada işte kilomu görünce yeşil çaya devam ettim. Akşam şu an yemedimm ama menüde yumurtalık ıspanak var. Yumurta gün içerisinde iki tane olacak ama çok canım istiyor. Bir de ıspanağı sade yiyemem ondan yumurtalı yaptım bakalım.

mrb kızlar.bende bu sabah 54.500ü gördüm ve çok mutluyum.bugünkü menüm ise
sabah
1 bardak ılık su
1kk peynir
domates-salatalık 1er tane
1 zeytin
1 nescafe
2 form bisküvi
ara
1 bardak yeşil çay
öğle
1 kase sebze çorbası
yoğurt
ara
1 kara erik
akşam
bir küçük parça haşlanmış tavuk
yarım haşlanmış patates
1 domates-biraz roka
ara
nescafe içecem.
spor 30 dk egzersiz yaptım.

kızlar dün öğle yemeğimi yedikten sonra mide bulantısı yaşadım ve ardından bütün yediklerimi ayıptır söylemesi çıkarttım akşamda bir iki tane tuzlu kurabiye attım ağzıma yani dün hiçbişey yiyemedim.evdekiler diyet yaptığımdan dolayı midemin küstüğünü söylüyolar zaten biraz küssün çok barışıktık dün tartıldım 51.8 çıkmıştım bu sabah 50.9 kg çıktım tabi midem boş sanırım ondan
yediklermime gelince sabah : bir ince dilim tam buğday ekmeği ve bir haşlanmış yumurta yedim zorla
canım hiç istemiyo

mrb kizlar bende ne zmanadir giremedim cok hastalandim ya usutmusum sanirim kalbim nasil batiyor hala nefes alinca anlatamam kizlaaar benim diyet kac gundur yalan oldu ne diyorsunuz tekrar baslayalim mi :))) ama beni motive etmeniz gerkiyor gene ya hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nerdesiniz ben tekarar kendime soz vermek istiyorum sanirim kilo da aldimm evde yat yta tabi aliyor insan simdi seni daha da anladim lunaaaaaacimmm senin kilo vermen bizimkinden dah azor inan aman neyse cocugunun okulu acildi ya kendini yormadan ekstra hareket etmis olursun iste buna sevinmedim deil umarim sen birakiyorsundur okula servis kullanmiyorsunuzdur

ay kizlar eski motivasyonumu geri istiyorum ne guzel 52 leri gormustumm gerci 52,900 du ama genede 52 iydi yani:))))))))) neyse hadi kizlar gelin ben simdi bir kahve yapicam oncelikle

1 fincan kahve

1 tsot domates biber yesil cay

hadii kizlar toparlaniyoruz tekara deil miii??????????????????????

günaydınnnn kızlarr...
dün ilk günümm güzel geçti sabah müslimi yedim daha sonra 12 gibi pilav ve semizotu yedimm daha sonra akşam yemeği yemedim gece 10 falan gibi bi armut yedimm 12 gibide bi elma yedim ve gnu kapadım.
bgnde saabah tekrar müsli yedim ama busfr yogurtla karıştrdım içinede muz dilimledim çok güzel oldu tavsiye ediorumm kızlar denemelisinz ve tok tutuooo

mrb cnm bir bilgimi paylasim seninle diyetteyken muz onermiyorlar umarim bir taneyi komple karistirmamissindir..

Arkadaşlar merhabaa bende birkaç ay önce 57 den 60 lara çıktım şimdi tekrarr vermek istiyorum...hangi diyetleri yapıyorsunuz ne tavsiye edersiniz??? 2 aylık bir sürem var sonra evleniyorum inşallah

Günaydın, daha doğrusu tünaydın bayanlar.Bu günkü menümü paylaşayım sizlerle.
sabah:
1 dilim çavdarlı ekmek
5 adet zeytin
1 fincan çay
ara:
1 adet küçük elma
1 adet küçük incir
öğle:
1/2 porsiyon köz patlıcan kavurması
1/2 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara:
1 fincan sade türk kahvesi
1 küçük elma(daha yemedim ama kahvemi içtim bile)
akşam:
zeytinyağlı taze fasulye ve yoğurt yemeyi planlıyorum.Bu arada haftada 3 gün 1 saat spor yapıyorum.Umarım motivasyonum düşmez bu şekilde devam edebilirim.

Arkadaşlar merhabaa bende birkaç ay önce 57 den 60 lara çıktım şimdi tekrarr vermek istiyorum...hangi diyetleri yapıyorsunuz ne tavsiye edersiniz??? 2 aylık bir sürem var sonra evleniyorum inşallah

Merhabalar,öncelikle hayırlı olsun.Yaptığım diyete gelince; pek çok diyet denemiş biri olarak en düzenli ve sağlıklı şekilde kilo verdiren yöntemin 3 ana ve en az 2 ara öğün yemek olduğunu söyleyebilirim.Günde en az 2 lt sıvı almak ki bunun 1.5 lt.si su olmak zorunda kilo vermeni ve vücudunun temizlenmesini kolaylaştırıyor.Önünde 2 aylık bir süre varmış bu zaman zarfında çok rahat 5-6 kg verebilirsin aç kalmadan ve kendini zorlamadan.Tek gereken biraz azim ve irade

mrb kızlar ben bu sabah yine tartıldım dayanamayıp hergün tartılıyorum ama daha fazla motive oluyorum.eveettt bu sabah 54.300 idim.. hergün 100-200 gr da gitse acayip mutlu oluyorum.hedefime 300 gr kaldı.ama 1 hafta ara verince bilmiyom nolcak.olsun dönünce 1-2 haftada tekrar toparlarım.bugünkü kaçamaklı menüme gelince
sabah
1 bardak ılık su
1 yumurta ve azcık peynir ile yağsız omlet
1 domates
2 form bisküvi
1 nescafe
ara
1 şeftali
öğlen
işte kaçamak burada okuldan tayin olan bir arkadaş baklava getirmişti.1 kase mercimek çorbasından sonra 1 tane baklava yedim.
ara
1 yeşil çay
akşam
sadece meyve yiycem ve kahve içecem öğlen baklava yediğim için.
bugün spor yapmadım ama 20 dk sadece karın çalışmayı düşünüyorum düşünmüyorum yapacam biraz sonra.

herkese iyi zayıflamalarrrrr

evet cnm tartılınca insanın motivasyonu artıo 100 gram bile gtse başardığını hissedip yola devam ediodun bir baklavadan bişey olmaz arada olur öyle aç bırakma kendini canım (=
süpersin tatlım böyle dewam edersin umarım..

öncelikle hayırlı olsun canım darısı başımıza benimde bayramdan sonra nişanım nisan ayındada düğünüm var inşallah.tek hayalim kuğu gibi bir gelin olmak 51-52 kg gibi bişeyim dün istifra ettiğim için ve bugün bişey yiemediğim için tam kilomu bilemiyorum çünkü midem boş (= görenler artık zayıflamamı söylüyolar ama göbekle başım dertte benimde (=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…