Çokkkk şişimmm kızlar,felaket kabızlık yaşıyorum.Karnım da çok ağrıyor...
istahini frenlemek icin öncelikle karbonhidrat iceren herseyi azaltmalisin, daha dengeli beslenmeye calismalisin.
benimde tatliya karsi feci bir tutkum var, onun yanisira mutfagimizda hamur isleri hic ama hic eksik olmaz. Börekler cörekler, tatlilar, mantilar falan, cok zorlandim inan. Ama midemi kücülttükten sonra ufak bir parca bisey yiyince kaniyorum artik. Yani sartlanirsam. Yoksa sohbet ederken falan kacacaksa dayanamiyor insan. Öncelikle kafanda belirlemelisin. Hedefini göz önünde tutarak, ama bunu yersem hedefime asla ulasamam diye ya bir orta yol bulacaksin yada cok güclüysen tamamen yasak bu cis diye ellemiyeceksin diye.
Diyelim ki kacirdin o zman kendini fena halde cezalandir ehrgün 1 saat sporla mesela.
o göbek hamurisinden sekerim, benim de sorunum göbekti. nisana kadar biraz azaltmaya bak, dügüne göbeksiz hatun olucaksin, yeterki iste
bu kadar kısa sürede 1 kg bravo ya, ilk baharda da burdaydım 2 haftada 500 gr veremiyordum.baya zayıflamışsın hedefin kaç bilmiyorum ama bir şey kalmamış gibi
bu kadar kısa sürede 1 kg bravo ya, ilk baharda da burdaydım 2 haftada 500 gr veremiyordum.baya zayıflamışsın hedefin kaç bilmiyorum ama bir şey kalmamış gibi
neden acaba canım yeteri kadar sıvı almıyor musun?
ben de bu problemi yaşıyorum
bazen sabah aç karnına 500 ml ılıksu , bazen türk kahvesi veya nescafe, bazende bugünlerde aktivia yoğurt yiyorum. 60 derecede suyun içine bal koyuncada faydalı oluyo.bir de şişkinlik olmaması için tuvalet ihtiyacı anında giderilmeye çalışılmalı
selam kızlar canım çok sıkkın 1 günde 1 kilo alınır mı,dün ile bugün arasında tam 1 kilo fark var....bütün çabalarım boşuna gitti,çok üzgünüm(ve ben her üzüldüğümde iştahım açılır,bırakırım diyeti,kendimi zor tutuyorum mutfağa dalmamak için...niye böyle oldu ki...
Sabahları ılık su içiyorum ama bilemedim şimdi..Yapı olarak da barsaklarım az çalışır zaten,dönem dönem oluyor böyle.Kendimi o kadar çok şişman hissediyorum ki.
Yarın sabah ben de ilk kahve içeyim bari şekercim,olmadı ilaç alıcam vallahi.Çünkü sıkıntı vermeye başladı artık...
sabah
nestle nesfit, yarım yağlı süt ile
ara
1 dilim kepek ekmek ,üçgen peynir
öğle
4 dal marul, 4 sıkım etsiz çiğ köfte
ara
bir dilim karpuz, 1 incir
akşam
balık, salata, beelki 1 lokma ekmek yerim
şimdilik 1 litre su devam edeceğim, sabah işe gitmeden 15 dk spor yapıyorum sadece ama o bile belli ediyo kendini belim inceldi biraz. ve bugün 56.9 yani 56lı rakamları gördüğüme çok sevindim, umarım cumartesi 56.9 diyebilirim ve bu 1kg demek
selam kızlar bugünkü menüm
sabah
çeyrek simit
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
1 ince dilim salam
1 bardak yeşil çay
ara
2 kuru kayısı 1 nescafe
öğle
közlenmiş sebze salatası yağsız(1 adet köz.patlıcan-1 adet köz.kırmızı biber-2 adet köz.yeşil biber-1 adet köz.soğan-1 diş sarımsak ile)
1 kase light yoğurt
ara
1 elma 1 yeşil çay
akşam
yaklaşık 150 g tavuk eti ile yağsız tavuk sote-1 kase dolusu salata-yoğurt
ara
daha yapmadım ama sadece yeşil çay ya da nescafe içmeyi düşünüyorum.acıkırsam belki bir elma yerim.
bugün spor yapmadım ama yaklaşık 1 saat yürüdüm.
Sabah
1 dilim kepek ekmek
1 dilim peynir
1 domates
1 salatalık
1 çay bardağı süt
Ara
2 erik
1 incir
Öğle
3 kaşık fasülye
3 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmek
Ara
2 incir
Akşam
1 porsiyon sebzeli makarna (Yağ,tuz sos yok)
Spor: 30 dk yürüyüş, 50 mekik.
Şu an kendimi şişmiş hissettim. Birazdan yeşil çay içeceğim geçer inşallah.
Bu gün yediklerim:
Sabah:
Sirkeli ılık su
Kahvaltı:
1 domates
4 tatlı sivribiber
1 kk kadar beyaz peynir
2 kupa şekersiz çay
1/2 dilim light ekmek
Ara:
1 kase light yoğurta doğranmış 1 armut
Ara:
1 kupa kiraz saplı form çayı
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
1 tabak z.yağlı fasulye
Bollll salata (az yağlı)
1 dilim light ekmek
2 Kupa şekersiz çay...
Lipton form yeşil çay deneyin. Ben hergün içiyorum tabi arada ara veriyorum ama kabızlık filan olmuyor.
geldimmm kizlar burayim ya sabah kaltim gec 10 bucuk da ve spora gittim kahvaltimi orda yaptim biraz gecti ama olsun 1 tost bir ihlamur tostu kendim yaptim evde neyse doktor henuz bir sey diyemedi sekerim ilac verdi buarada bebek icin gittim artik bebeisimiz olsun istiyoruz ve onun oncesinde gereken tetkitleri yaptirmak istedim cunku uzuun zamandir bebek sahibi olamiyoruz herneyse bu topik bebk topigi deil dimi:))) neyse ya bir sey dicem benim de moralim cok bozuk sadece 500 gr vemisim acaba regliyim ondan mi 4. gunumdeyim 6 7 gun surer ne diyorsununuz bana morel verin zaten motivasyonum sifir buarad aaranizda bilen var mi bilmmiyorum folikasit kilo aldirir mi sanriim anladigiim kadaryl (ulen bu dili icat edenlerin elini opim hemi:))))) folikasit vermis doktor gunde bir defa icicem bilgisi olan benle paylassin lutfen ozet oalrak menum
SABAH.............. tost kepek ekmekli, ihlamur
ARA.................. activa yogurt,3 badem
ARA ..................Turk kahvsi
AKSAM............... balik salata
ARA .................. Yarim mango
2,5 litre su 2 saat spor (yuruyus,bisiklet, kol bisikleti,bir alet daha var bilmiyorum)
geldimmm kizlar burayim ya sabah kaltim gec 10 bucuk da ve spora gittim kahvaltimi orda yaptim biraz gecti ama olsun 1 tost bir ihlamur tostu kendim yaptim evde neyse doktor henuz bir sey diyemedi sekerim ilac verdi buarada bebek icin gittim artik bebeisimiz olsun istiyoruz ve onun oncesinde gereken tetkitleri yaptirmak istedim cunku uzuun zamandir bebek sahibi olamiyoruz herneyse bu topik bebk topigi deil dimi:))) neyse ya bir sey dicem benim de moralim cok bozuk sadece 500 gr vemisim acaba regliyim ondan mi 4. gunumdeyim 6 7 gun surer ne diyorsununuz bana morel verin zaten motivasyonum sifir buarad aaranizda bilen var mi bilmmiyorum folikasit kilo aldirir mi sanriim anladigiim kadaryl (ulen bu dili icat edenlerin elini opim hemi:))))) folikasit vermis doktor gunde bir defa icicem bilgisi olan benle paylassin lutfen ozet oalrak menum
SABAH.............. tost kepek ekmekli, ihlamur
ARA.................. activa yogurt,3 badem
ARA ..................Turk kahvsi
AKSAM............... balik salata
ARA .................. Yarim mango
2,5 litre su 2 saat spor (yuruyus,bisiklet, kol bisikleti,bir alet daha var bilmiyorum)
evet kızlar sporda yaptım.biraz zor oldu ama 45 dakika yapabildim.birazdan da çorba içecem.hala canım istemiyo ama...
Canım ya ben hamilelik öncesi değil de hamilelikte kullanmıştım folik asiti..Öncesinde kullanan arkadaşlarım olmuştu ama kilo yaptığını kimseden duymadım açıkcası...
Bu arada regl olduğun halde 500 gr.vermişsen sana helal olsun diyorum vallahi...Normalde kilo vermek çok güç bir dönem bu dönem sen de biliyorsundur..Bence havalara uçmalısın..
Bu arada tüm isteyenlere Rabbim o duyguyu tattırsın..Sen de sağlıkla yavrunu tez elden kucağına alırsın iyişallah minikcimmmm (ece senmiydin minikkk)..
Bravvvvooo..E tabi ki siz vereceksiniz kiloları,benim gibi oturan değil herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?