50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çokkkk şişimmm kızlar,felaket kabızlık yaşıyorum.Karnım da çok ağrıyor...

neden acaba canım yeteri kadar sıvı almıyor musun?
ben de bu problemi yaşıyorum
bazen sabah aç karnına 500 ml ılıksu , bazen türk kahvesi veya nescafe, bazende bugünlerde aktivia yoğurt yiyorum. 60 derecede suyun içine bal koyuncada faydalı oluyo.bir de şişkinlik olmaması için tuvalet ihtiyacı anında giderilmeye çalışılmalı

o göbek hamurisinden sekerim, benim de sorunum göbekti. nisana kadar biraz azaltmaya bak, dügüne göbeksiz hatun olucaksin, yeterki iste

inşallah canım öyle umuyorum belim falan öyle çok kalın değil ama göbekten çok çekiyorum belim 69 cm göbek 84 cm :2: herkes zayıflama iyisin artık o göbek gitmez diyolar ömür boyu diyet spor yapamazsın diyolar motivasyon sıfır..bide regl oldum üstüne..en azından sizlerin yorumları okuyunca iyi oluyorum biraz..

selam kızlar canım çok sıkkın 1 günde 1 kilo alınır mı,dün ile bugün arasında tam 1 kilo fark var....bütün çabalarım boşuna gitti,çok üzgünüm (ve ben her üzüldüğümde iştahım açılır,bırakırım diyeti,kendimi zor tutuyorum mutfağa dalmamak için...niye böyle oldu ki...

bu kadar kısa sürede 1 kg bravo ya, ilk baharda da burdaydım 2 haftada 500 gr veremiyordum.baya zayıflamışsın hedefin kaç bilmiyorum ama bir şey kalmamış gibi

saol canım.diyete 5 eylülde 58.200 ile başladım.bugün 55.400 üm.hedefim 54-53 arası.ben hep başlarda kolay veriyorum ama sonra bi ara takılıyo.ondan cumartesi 54.900 da olsa 54lü bişey görmek istiyorum.

bu kadar kısa sürede 1 kg bravo ya, ilk baharda da burdaydım 2 haftada 500 gr veremiyordum.baya zayıflamışsın hedefin kaç bilmiyorum ama bir şey kalmamış gibi

sağol canım.ben diyete 5 eylülde 58.200 ile başladım.bugün 55.400üm.hedefim 53-54 arası.ben başlarda kolay veriyorum ama sonra bi ara takılıyo.ondan cmtesi 54.900 da olsa 54lü birşey görmek istiyorum.

Sabahları ılık su içiyorum ama bilemedim şimdi..Yapı olarak da barsaklarım az çalışır zaten,dönem dönem oluyor böyle.Kendimi o kadar çok şişman hissediyorum ki.

Yarın sabah ben de ilk kahve içeyim bari şekercim,olmadı ilaç alıcam vallahi.Çünkü sıkıntı vermeye başladı artık...

1 günde 1 kilo alınmaz bence ..Muhtemelen ödem oluşmuştur vücudun da..Biraz bekle,boş mideyle ve tuvaletten sonra tekrar tartıl bence...

Lipton form yeşil çay deneyin. Ben hergün içiyorum tabi arada ara veriyorum ama kabızlık filan olmuyor.

10 üzerinden 8 canımmm

10 üzerinden 10 canımmm...

10 üzerinden 9 canımm

10 üzerinden 9 canım

ARTIK PUANLAMA SİSTEMİ YAPACAMMM BİRİNCİ SEÇMEK ZORLAŞTI HEPİNİZİN MENÜLERİ ÇOK GÜZELLL...MAŞALLAH SİZE BUĞÜN BEN FENA KAYDIMMM...YARIN ZOR SIKI BİR GÜN GEÇİRMEM LAZIMMM....

ECEEEEEEEEEEEEEEE NERDESİN SENDEMİ KAYDIN KIZZZZ????DOKTOR NE DEDİ İNŞALLAH İYİSİNDİRR...

bende yediklerimi yazayım
uyanınca elma sirkeli su,
sabah ;1 küçük ev yapımı poğaça
ara ; 1.5 lt su
öğle ; 5 kaşık pirinç pilavı,5 parça et,yarım kase cacık
ara ; 1 armut
akşam ;semizotu salatası
ara yarım lt su

günaydın kızlar dün dışardaydım fakat genel anlamda iyiydi suyumu falan içtim ama bitki çayı falan içemedim birde akşam biraz pilavı kaçırdım ama yatmadan 40 dk spor yaptım

Lipton form yeşil çay deneyin. Ben hergün içiyorum tabi arada ara veriyorum ama kabızlık filan olmuyor.

Kesinlikle sana katılıyorum..Ben de bu sabah kendi kendime siyah çaydan mı kabızlık yaşıyorum diye sordum çünkü bu sıralar biraz fazla kaçırıyorum..Bir dönem bergamot aromalı yeşil çay (demleme) kullanıyorduk ve çok faydasını görmüştüm..Kesinlikle tekrar başlamam lazım...:90:

Çok şükür bu sabah az da olsa ........ :26::78nasıl yazılır,anladınız siz onu)

slm kızlar.dün menüm 10 puan almış ama bugün 5 alsa iyi.bugün yediklerimi yazayım bişey yemedim aslında
sabah
1 bardak ılık su
1 bardak sütlü nescafe
1kk peynir
3 form bisküvi
1 domates
ara 1 nescafe
öğlen
2 kara erik hiç canım istemedi içim almadı yani yemek yemedim.birde çok uykum var ondan belki
akşam
daha yemedim ama 1 kase mercimek çorbası içecem yanında da muhtemelen hiçbişey.çorba bile istemiyo canım neden bilmiyom.
spor henüz yapmadım şu uyku halim geçer de yaparsam 50 dk egzersiz yapacam yaparsam yazarım.bakalım yarın kaç çıkacam.bugün tartılmadım çok merak ediyorum.

geldimmm kizlar burayim ya sabah kaltim gec 10 bucuk da ve spora gittim kahvaltimi orda yaptim biraz gecti ama olsun 1 tost bir ihlamur tostu kendim yaptim evde neyse doktor henuz bir sey diyemedi sekerim ilac verdi buarada bebek icin gittim artik bebeisimiz olsun istiyoruz ve onun oncesinde gereken tetkitleri yaptirmak istedim cunku uzuun zamandir bebek sahibi olamiyoruz herneyse bu topik bebk topigi deil dimi:))) neyse ya bir sey dicem benim de moralim cok bozuk sadece 500 gr vemisim acaba regliyim ondan mi 4. gunumdeyim 6 7 gun surer ne diyorsununuz bana morel verin zaten motivasyonum sifir buarad aaranizda bilen var mi bilmmiyorum folikasit kilo aldirir mi sanriim anladigiim kadaryl (ulen bu dili icat edenlerin elini opim hemi:))))) folikasit vermis doktor gunde bir defa icicem bilgisi olan benle paylassin lutfen ozet oalrak menum

SABAH.............. tost kepek ekmekli, ihlamur
ARA.................. activa yogurt,3 badem
ARA ..................Turk kahvsi
AKSAM............... balik salata
ARA .................. Yarim mango

2,5 litre su 2 saat spor (yuruyus,bisiklet, kol bisikleti,bir alet daha var bilmiyorum)

Son düzenleme:
kızlar sayfa bugün çok mu durgun ne..yediklerimi yazayım
uyanınca elma sirkeli su,
sabah 1 haşlanmış yumurta,
ara 1.5 lt su,
öğle 6 kaşık makarna(sade-yoğurt)
ara 1 şeftali....yedim
akşama da salata var menümde ve yine su....

canım çok geçmiş olsun.öncelikle regl döneminde durgunluk olabiliyor.folikasit konusunda ise bildiğim bir arkadaşımda bebek için kullandı ve kilo aldı ama 3-5 kilo kadar sonra hamile kaldı zaten.

evet kızlar sporda yaptım.biraz zor oldu ama 45 dakika yapabildim.birazdan da çorba içecem.hala canım istemiyo ama...

Canım ya ben hamilelik öncesi değil de hamilelikte kullanmıştım folik asiti..Öncesinde kullanan arkadaşlarım olmuştu ama kilo yaptığını kimseden duymadım açıkcası...

Bu arada regl olduğun halde 500 gr.vermişsen sana helal olsun diyorum vallahi...Normalde kilo vermek çok güç bir dönem bu dönem sen de biliyorsundur..Bence havalara uçmalısın..

Bu arada tüm isteyenlere Rabbim o duyguyu tattırsın..Sen de sağlıkla yavrunu tez elden kucağına alırsın iyişallah minikcimmmm (ece senmiydin minikkk)..

evet kızlar sporda yaptım.biraz zor oldu ama 45 dakika yapabildim.birazdan da çorba içecem.hala canım istemiyo ama...

Bravvvvooo..E tabi ki siz vereceksiniz kiloları,benim gibi oturan değil herhalde

ay gercekten mi lunacim yani zor mudur kilo vermek o donemde ya ben hic boyle diyet yapmadim ki bilmiyorum o yuzden ayrica kilo vermeyi hamile kalmadan istiyorum ki cok kilo sorunum olmasin sonrasin 2 bucuk yildir olmuyor 4 yillik evliyim umarim olur bu sefer ama ciddi olarak 8 aydir falan dusunuyoruz hayirlisi kismetimizde varsa olacak insallah buarada evet ece ben lunacim :) memnun olmdum tekrar:)))

buarda biraz once balik almaya gittim hicli tempoda yirmi dakka daha yurum hesap ettim 2 kilometre yapmisim kisa gunun kisa kari hesapta yokken iyi oldu acikcasii sporumu yapmistim ama olsun fazla spor goz cikarmaz:)))))

olur mu canim sende hatirladigim kadariyla spor yapiyordun ama bel rahatsizligin vardi yanlis mi hatirliyorum yoksa eger oyleyse hic haksizlik etme kendine lutfennn...ayrica sende super kilo vermissin benceee bende umarim senin gibi 8 kiloyu gorebilirimm ama bu ilactan tirsiyorum insallah korktugum gibi olmaz ay yoksa hamile kalir miyim hemen :))) ay istemem ya bir kac ay daha o kadar beklemisimm biraz daha beklerim allahim duy sesimi:))) 48i gorim biiiiii nolurrrrr...:)))

Son düzenleme:
Sabah
1 kase nesfit
Ara
1 incir
2 erik
Öğle
1 porsiyon menemen
1 kase yoğurt
Ara
1 dilim kavun
1 dankek
1 salkım üzüm
Akşam
1 porsiyon yoğurtlu ıspanak

pff dankek olmasa güzel olacaktı ama evde ne zamandır bekliyor dayanamadım yedim Birazdan yeşil çay içeceğim. Bakalım yarın inşallah düşük olur kilo umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…