- 19 Temmuz 2011
- 471
- 477
- 323
Sabah
1 kase nesfit
Ara
1 incir
2 erik
Öğle
1 porsiyon menemen
1 kase yoğurt
Ara
1 dilim kavun
1 dankek
1 salkım üzüm
Akşam
1 porsiyon yoğurtlu ıspanak
pff dankek olmasa güzel olacaktı ama evde ne zamandır bekliyor dayanamadım yedimBirazdan yeşil çay içeceğim. Bakalım yarın inşallah düşük olur kilo umarım.
ay gercekten mi lunacim yani zor mudur kilo vermek o donemde ya ben hic boyle diyet yapmadim ki bilmiyorum o yuzden ayrica kilo vermeyi hamile kalmadan istiyorum ki cok kilo sorunum olmasin sonrasin 2 bucuk yildir olmuyor 4 yillik evliyim umarim olur bu sefer ama ciddi olarak 8 aydir falan dusunuyoruz hayirlisi kismetimizde varsa olacak insallah buarada evet ece ben lunacim :) memnun olmdum tekrar:)))
buarda biraz once balik almaya gittim hicli tempoda yirmi dakka daha yurum hesap ettim 2 kilometre yapmisim kisa gunun kisa kari hesapta yokken iyi oldu acikcasii sporumu yapmistim ama olsun fazla spor goz cikarmaz:)))))
olur mu canim sende hatirladigim kadariyla spor yapiyordun ama bel rahatsizligin vardi yanlis mi hatirliyorum yoksa eger oyleyse hic haksizlik etme kendine lutfennn...ayrica sende super kilo vermissin benceee bende umarim senin gibi 8 kiloyu gorebilirimm ama bu ilactan tirsiyorum insallah korktugum gibi olmaz ay yoksa hamile kalir miyim hemen :))) ay istemem ya bir kac ay daha o kadar beklemisimm biraz daha beklerim allahim duy sesimi:))) 48i gorim biiiiii nolurrrrr...:)))
ececim regl dönemi vücut ödem topladığı için bu dönem şişkinlik ve dolayısı ile kilo fazlası bile olabiliyor o bakımdan sen çok iyisin,yarım kilo hiç de az değillll...
Benim evet bel sorunum var ve maalesef bu aralar biraz ağrılarım oldu gene..O yüzden yürüyüş bile zor yapıyorum..Doktorum ağrılarım olduğunda yürüyüşe izin vermiyor...
canım çok geçmiş olsun.öncelikle regl döneminde durgunluk olabiliyor.folikasit konusunda ise bildiğim bir arkadaşımda bebek için kullandı ve kilo aldı ama 3-5 kilo kadar sonra hamile kaldı zaten.
canım çok geçmiş olsun.öncelikle regl döneminde durgunluk olabiliyor.folikasit konusunda ise bildiğim bir arkadaşımda bebek için kullandı ve kilo aldı ama 3-5 kilo kadar sonra hamile kaldı zaten.
selamlar.. msjınızı gördüm cvp vereyim dedim
ben B12 ve folikasit kullanıyorum aylardır, eksik çıktı diye dr verdi.
bu sırada da kilo vermeye devam ettim.
kilo almak için B12 kullananlar var, öyle etkisi oluyomuş ama dikkat ettikten sonra kilo vermemi hiç etkilemedi.
belki iştah açar folikasit ama direk kilo aldırmaz
ohhh cok icim rahatladi ilginiz iciin tesekkurler sizinde bebek icindi sanirim peki ise yaradi mi ne kadar surede etkisini gordunuz ise yaradiysa simdiden tesekkurler.
kizlar ya
ben seyhatteydim hiç dikkat edemedim
Bir de regl oldum
Bir de uçuş şişkinliği de oldu galiba
çok fenaaaaaaaaaaaaaaaa
Kilo: 55,5
Ağlamak istiyoum
selamlar.. msjınızı gördüm cvp vereyim dedim
ben B12 ve folikasit kullanıyorum aylardır, eksik çıktı diye dr verdi.
bu sırada da kilo vermeye devam ettim.
kilo almak için B12 kullananlar var, öyle etkisi oluyomuş ama dikkat ettikten sonra kilo vermemi hiç etkilemedi.
belki iştah açar folikasit ama direk kilo aldırmaz
ohhh cok icim rahatladi ilginiz iciin tesekkurler sizinde bebek icindi sanirim peki ise yaradi mi ne kadar surede etkisini gordunuz ise yaradiysa simdiden tesekkurler.
canım ben arkadaşımın yalancısıyım.o folikasite başlayınca kilo aldığını söyledi hatta bizde farkettik ama zaten çok sürmeden hamile kaldı belki onunla alakalıdır.ya da iştah açıyosa eğer belki onunla ilgilidir.kişiden kişiye değişiyor olabilir.yanlış bilgi verdiysem affola...
[COLOR="#800080"]kızlarr cenazemiz dolayısıyla pazartesiye kadar yokum beni merak etmeyinn..babamın teyzesi vefat etti... kilo bildirimlerini msjla atın ben pazrtesi yada salı listeyi yaparımm....[/COLOR]
ve kızlarr moralim çok bozuk. sabah tartıldım 55.300 üm.54 lü birşey görmek istiyodum ama olmadı.aslına bakarsanız geçen hafta pazar 56.400 idim.
1kg100g vermişim.yinede 54lerde olmak istiyodum.neyse sağlık olsun.haftaya inşallah.gerçi birde sabah tuvalete çıkamadım.dünkü yediklerimin etkisi galiba.dün yazmıştım doğru düzgün yiyemedim.neyse sağlık olsun aynen devam.haftayı 1 kg 100 g ile kapattım.diyet başından beri toplamda 2 kg 900g oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?