50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canim am aolsun bak simdi pismanligini yasiyorsun ya bir sey yiyecegin zamna ne kadar pisman olacagini dusun vazgecersin ben oyle yapiyorum kolay gelsin ne diyim hepimiz bazen kacamaklar yapiyoruz ama bak yapma gercekten sonradan insan cok pisman oluyor....

ececim regl dönemi vücut ödem topladığı için bu dönem şişkinlik ve dolayısı ile kilo fazlası bile olabiliyor o bakımdan sen çok iyisin,yarım kilo hiç de az değillll...

Benim evet bel sorunum var ve maalesef bu aralar biraz ağrılarım oldu gene..O yüzden yürüyüş bile zor yapıyorum..Doktorum ağrılarım olduğunda yürüyüşe izin vermiyor...

Bu gün yediklerim:

Sabah:
1 bardak sirkeli ılık su

Kahvaltı:
1 domates
4 tane tatlı sivri biber
1/2 tane salatalık
2 zeytin
1 kk kadar beyaz peynir
1 dilim light ekmek
2 kupa şekersiz çay

Öğlen:
1 kase light sütlü form müsli

Ara:
3 yudum türk kahvesi

Ara:
1 tane ceviz büyüklüğünde tuzlu ev kurabiyesi

Akşam: (dün akşamdan kalmıştı,o yüzden yemek yapmadım)
1 kase mercimek çorbası
1 tabak z.yağlı fasulye
2 koca dilim kavun
1 dilim light ekmek...

ay canim benim allah sifa versin biran once sagligina kavusursun insallah bel agrisi da fenadir bilirim peki ne dedi doktor teshis koyabildi mi imkanin varsa canim yuzmeyi tavsiye edebilrim inan cok rahatlatiyor tabi problem nedir bilmiyorum ama ben geceleri uyuyamiyorum yagim kkasiliyordu resmen popomdan itibaren butun gece esim saolsun ovaliyordu ancak oyle rahatlyordum yuzmeye falan gittim simdi cok sukur iyiyim ama arar ara gene oluyor gece sikayetleri allah accilll sifa versin canim valla sen bizden daha fazla kilo verirsin eminim hareketsiz kalmasan cunku menunu kntrol ediyorum hergunun ayri ayri guzel kendine hic haksizlik etme yani:)

[COLOR="#800080"]kızlarr cenazemiz dolayısıyla pazartesiye kadar yokum beni merak etmeyinn..babamın teyzesi vefat etti... kilo bildirimlerini msjla atın ben pazrtesi yada salı listeyi yaparımm....[/COLOR]

eceeee liste kontrolünü sana görev olarak veriyorum puanlamayı sen yap ben gelene kadar canımmm...öpüldünüzz tatlımmm..

ay arkadaslar ben yapamam ki :))) hepinize 10 uzerinden on veririm :)))) cok yufka yurekliyimdirrr. neyse elimden geldigi kadar artik yapabilirsem ama hafta sonuda pek fazla giremiyorum ki ayyy allah ne yapsak?

BURCINcim allah sabir versin cnm! Kizlar ne yapcaz bende giremezsem diye endiseneliyorum maglum esim evde ayrica ben pek karbonhidrat prootein falan bunlarida bilmiyorum ayyyy burcin hemen gelsinnn KOCUM acele et sensiz olmaz..

canım çok geçmiş olsun.öncelikle regl döneminde durgunluk olabiliyor.folikasit konusunda ise bildiğim bir arkadaşımda bebek için kullandı ve kilo aldı ama 3-5 kilo kadar sonra hamile kaldı zaten.

hadi ya ufff neyse daha sonra licagim kilolarin yaninda bu hic kalicak sanirim:)))) am zayiflamadan bebis yok istikrarliyim bakalim gerci kismet rabbim en iyisini bilir..

canım çok geçmiş olsun.öncelikle regl döneminde durgunluk olabiliyor.folikasit konusunda ise bildiğim bir arkadaşımda bebek için kullandı ve kilo aldı ama 3-5 kilo kadar sonra hamile kaldı zaten.

selamlar.. msjınızı gördüm cvp vereyim dedim
ben B12 ve folikasit kullanıyorum aylardır, eksik çıktı diye dr verdi.
bu sırada da kilo vermeye devam ettim.
kilo almak için B12 kullananlar var, öyle etkisi oluyomuş ama dikkat ettikten sonra kilo vermemi hiç etkilemedi.
belki iştah açar folikasit ama direk kilo aldırmaz

ohhh cok icim rahatladi ilginiz iciin tesekkurler sizinde bebek icindi sanirim peki ise yaradi mi ne kadar surede etkisini gordunuz ise yaradiysa simdiden tesekkurler.

ohhh cok icim rahatladi ilginiz iciin tesekkurler sizinde bebek icindi sanirim peki ise yaradi mi ne kadar surede etkisini gordunuz ise yaradiysa simdiden tesekkurler.

merhaba canım. bi süredir burayı takip ediyorum ben de. sizlerin azmi beni de olumlu etkiliyor kilo verme konusunda.

şu folik asit konusunu görünce bildiğim bir kaç şeyi söylemek istedim. öncelikle doktorun bunu verme sebebi, folik asit eksikliği yaşayan bayanlardan doğan bebeklerde çok ciddi sinir sistemi anomalileri görülmesidir. örneğin anensefali ( beyin ve kafatasının büyük bir kısmının doğuştan yokluğudur, ve malesef bebek doğumdan sonra vefat eder ) folik asit eksikliği sonucu oluşan anomalilerden biri. bu nedenle doktorlar hamile kalmayı düşünen bayanlara hemen folik asit başlarlar, hamilelikten önce eksik olma ihtimalini kaldırmak için. demek istediğim bebeğinin sağlığı için kesinlikle doktorunun önerdiği dozda folik asidi kullanmayı ihmal etme canım. iştah kilo vs artışı yapıp yapmadığını bilmiyorum (pek sanmıyorum yaptığını aslında) ama zaten doğacak bebişin sağlığını düşününce bunlar senin için de önemsiz kalıcaktır. onun haricinde doğal ve dengeli beslenmeye çalışmalısın, vücudunda oluşacak herhangi bir vitaminin eksikliği/fazlalığı bebiş için çok ciddi sonuçlar yaratabilir canım. çünkü o herşeyi senin depolarından almaya çalışacak. nasıl bir diyet yaptığını bilmiyorum ama bunlara dikkat etmen çok iyi olur tatlım, istersen varsa diyetisyenine ya da doktoruna bu konuda danışabilirsin. herkese kolay gelsinn

gunaydin arkadslar hafta sonu herkes uyuyor sanirim :))))

SABAH............... 1 KEPEKLI TOST, DOMATES, SALATALIK,2 CATAL MOZERALLA PEYNIRI, 1 CAY BARDAGI SEKERLI CAY (NEDENSE NORMAL CAYI SEKERSIZ ICEMIYORUM)

KAHVALTI SONRASI YESIL CAY..

SIMDILIK BU KADAR...

kizlar ya

ben seyhatteydim hiç dikkat edemedim
Bir de regl oldum
Bir de uçuş şişkinliği de oldu galiba

çok fenaaaaaaaaaaaaaaaa

Kilo: 55,5

Ağlamak istiyoum

milik eller geçici koçluğun hayırlı olsun
her öğün protein, karbon hidrat, vitamin almalıyız o nedenle sadece koçluk için değil bunu uygulamanı tavsiye ederim

protein: süt ürünleri( yoğurt, süt, peynir vs.) ve et ürünleri( tavuk balık kırmızı et vs)

karbon hidrat: ekmek, pilav , makarna ( tahıl ürünleri)(en çok kilo yapan bu guptur)

vitamin:meyveler, sebzeler ( bir çok vitamin grubu var bunlara yukardakiler de girer.)

geçen haftaki kilom 57.9 idi bugün malesef 57.4 aslında hafta içi bir ara 56.9 u görüp ümitlenmiştim. neyse bu haftayı 500 gr ile tamamlayabildim. sizler de durum nasıl

kizlar ya

ben seyhatteydim hiç dikkat edemedim
Bir de regl oldum
Bir de uçuş şişkinliği de oldu galiba

çok fenaaaaaaaaaaaaaaaa

Kilo: 55,5

Ağlamak istiyoum

canım nedenlerini biliyorsun üzülme bu kadar, hele regl öyle bir şişkinlik yapıyor ki bazen 2 kg bile oynatıyor, üzülme iyi seyahatlaer, haftaya telafi ederiz daha çok birlikte burda olacağızve başaracağız.

canım ben arkadaşımın yalancısıyım.o folikasite başlayınca kilo aldığını söyledi hatta bizde farkettik ama zaten çok sürmeden hamile kaldı belki onunla alakalıdır.ya da iştah açıyosa eğer belki onunla ilgilidir.kişiden kişiye değişiyor olabilir.yanlış bilgi verdiysem affola...

ve kızlarr moralim çok bozuk. sabah tartıldım 55.300 üm.54 lü birşey görmek istiyodum ama olmadı.aslına bakarsanız geçen hafta pazar 56.400 idim.
1kg100g vermişim.yinede 54lerde olmak istiyodum.neyse sağlık olsun.haftaya inşallah.gerçi birde sabah tuvalete çıkamadım.dünkü yediklerimin etkisi galiba.dün yazmıştım doğru düzgün yiyemedim.neyse sağlık olsun aynen devam.haftayı 1 kg 100 g ile kapattım.diyet başından beri toplamda 2 kg 900g oldu.

kızlar benim söylemek istediğim şu, hani kilo alma topikleri var bebe bisküvisi fln yiyolar akşamları, orda okudum B12 içiyolar ve kilo alıyolar.
ama ben sağlıklı beslendim B12 ve folikasit içtim, gayet güzel kilo da verdim, hala da veriyorum.
hareket ettikten sonra, iştaha içtiğimiz hapı bahane edip tatlıları fln götürmedikten sonra kilo aldırmıyo hiçbiri.
kullanmanız gerekiyosa kullanın mutlaka, diyet yaparken de herşeyden dengeli yemeye dikkat edin, bebek istiyosanız dengesiz beslenmek tehlikeli çünkü.
sağlıklı beslenince siz de sağlıklı olursunuz, bebeğiniz de. folikasit eksikliği önemli, gebelik düşünüyosak kullanmak lazım.
ama vermek istediğimiz kiloya engel değil, yeterki dengeli beslenip biraz hareket edelim.

[COLOR="#800080"]kızlarr cenazemiz dolayısıyla pazartesiye kadar yokum beni merak etmeyinn..babamın teyzesi vefat etti... kilo bildirimlerini msjla atın ben pazrtesi yada salı listeyi yaparımm....[/COLOR]

Başınız sağolsun Burçincim..Allah sabırlar versin hepinize..

Hızlı verilen kilolar aynı hızla geri alınıyor canım..Uzmanlar haftada 1 kilo verin diyor hep..Yavaş gitsin tam gitsin diyecem ama senin kiloların gayet iyi gidiyor bence...

Bugün tartıldım 52.6 kiloyum. Ne güzel haftaiçi 52.2 leri görmüştüm. İnşallah önümüzdeki hafta düşerim. Hedef 50 azimle vereceğim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…