saol canım inşallah umarım çok güzel gelinler oluruzneslihancımm cnm çook teşekkür ederim..inşallah sende çook güzeel bir gelin olucaksıınn hayırlısıyla mutlu birere ailemiz olsun
Merhaba kızlar.
Aslında şu anda 61 kilo civarıyım fakat kısa zamanda ben de 50li kiloları göreceğim için burda yer almak istiyorum. Beni de kabul eder misiniz?
mrb arkadaşlar 64 .400 gr la diyede başladım 10 gün oldu şimdi sabah 61.700 olmusum hedefim 50 olmak git gide iştahım kapandı çok mutluyum çunku oburdum resmen. hemen doymaya başladım. sadece peynir yogurt ve sute dayanamıyorum çok sevıyorum onlarıda duzene koyacam. sizin gruba dahıl olmak istıyoorum inş 10 gunde 59 olurum. 50 59 grubunda olmak moral olarakdda ii geldı. hoşuma gıttı motıvem yukseldı resmen
bence güzel :) bu arada boyun kaç daha ne kadar kilo vercenŞu üç günde battım bittim ben. Nasıl berbat ettim ya. 52 leri görmüştüm ne güzel şimdi tekrardan 53 lere çıktım cumartesi korkuyorum 54 çıkar diye( Canım sıkılıyor spor yapamıyorum. Bugünkü menüde fazla oldu giibi. Dünü söylemiyorum bile tatlı vardı filan.
Sabah
1 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
1 bardak süt
1 dilim peynir
Ara
1 kepekli bisküvi
Öğle
2 kaşık ıspanak
1 porsiyon menemen
1 dilim ekmek
1 salatalık
1 domates
Ara
1 bardak yeşil çay
Akşam
1 meyve tabağı (erik, kavun, üzüm)
1 bardak nescafe
OFF Berbatımmmm(
Boyum 1.54 şu an kilo cumartesi 52.6 tartılmıştım ama şu an 53 filan olmuştur. Çok şişmiş gibi hissediyorum kendimi bu cumartesi batacağım hemen birşeyler yapmazsam. Bu arada Canan Karatay bugün Saba Tümer'e konuk oldu söyledikleri bana çok mantıklı geldi. Karatay diyetini uygulamaya çalışacağım yani günde 2 öğün, başlangıçta 3 öğün şeklinde. Ben bu kuruyemişleri çok seviyordum bu diyet tam bana göre olacak. Sabah kahvaltısında tereyağ ile pişirilmiş yumurta ve ceviz Karatay'ın dediği gibi cidden tok tutuyor ve bir çay bardağı diyor ben yesem ooo tüm gün acıkmam galiba:) Bi deneyeyim bakalım.
tam olarak nasıl bi diyet bu karatay diyeti.öğle akşam ne var.bende çok duydum çünkü iyi bir diyet olduğunu
Kızlar ben 1.60 boyunda 53-54 kıloyum kılo vermek ıstıyorum. nasıl bır dıyet uygulayabılırım bu arada ogrencıyım yanı ara ogunde form bıskuvı falanmı yesem ?
Şu üç günde battım bittim ben. Nasıl berbat ettim ya. 52 leri görmüştüm ne güzel şimdi tekrardan 53 lere çıktım cumartesi korkuyorum 54 çıkar diye( Canım sıkılıyor spor yapamıyorum. Bugünkü menüde fazla oldu giibi. Dünü söylemiyorum bile tatlı vardı filan.
Sabah
1 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
1 bardak süt
1 dilim peynir
Ara
1 kepekli bisküvi
Öğle
2 kaşık ıspanak
1 porsiyon menemen
1 dilim ekmek
1 salatalık
1 domates
Ara
1 bardak yeşil çay
Akşam
1 meyve tabağı (erik, kavun, üzüm)
1 bardak nescafe
OFF Berbatımmmm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?