50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar.
Aslında şu anda 61 kilo civarıyım fakat kısa zamanda ben de 50li kiloları göreceğim için burda yer almak istiyorum. Beni de kabul eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
neslihancımm cnm çook teşekkür ederim..inşallah sende çook güzeel bir gelin olucaksıınn hayırlısıyla mutlu birere ailemiz olsun
saol canım inşallah umarım çok güzel gelinler oluruz
Merhaba kızlar.
Aslında şu anda 61 kilo civarıyım fakat kısa zamanda ben de 50li kiloları göreceğim için burda yer almak istiyorum. Beni de kabul eder misiniz?

buyur canım sende kop gel (=

mrb arkadaşlar 64 .400 gr la diyede başladım 10 gün oldu şimdi sabah 61.700 olmusum hedefim 50 olmak git gide iştahım kapandı çok mutluyum çunku oburdum resmen. hemen doymaya başladım. sadece peynir yogurt ve sute dayanamıyorum çok sevıyorum onlarıda duzene koyacam. sizin gruba dahıl olmak istıyoorum inş 10 gunde 59 olurum. 50 59 grubunda olmak moral olarakdda ii geldı. hoşuma gıttı motıvem yukseldı resmen

tebrikler canim bizde 2 hafta oluyor baslayali ama suarlar kimse topige girmiyor herkesin isi gucu var sanirm yani cok tenha buralar :))

Şu üç günde battım bittim ben. Nasıl berbat ettim ya. 52 leri görmüştüm ne güzel şimdi tekrardan 53 lere çıktım cumartesi korkuyorum 54 çıkar diye ( Canım sıkılıyor spor yapamıyorum. Bugünkü menüde fazla oldu giibi. Dünü söylemiyorum bile tatlı vardı filan.

Sabah
1 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
1 bardak süt
1 dilim peynir
Ara
1 kepekli bisküvi
Öğle
2 kaşık ıspanak
1 porsiyon menemen
1 dilim ekmek
1 salatalık
1 domates
Ara
1 bardak yeşil çay
Akşam
1 meyve tabağı (erik, kavun, üzüm)
1 bardak nescafe

OFF Berbatımmmm(

bence güzel :) bu arada boyun kaç daha ne kadar kilo vercen

Boyum 1.54 şu an kilo cumartesi 52.6 tartılmıştım ama şu an 53 filan olmuştur. Çok şişmiş gibi hissediyorum kendimi bu cumartesi batacağım hemen birşeyler yapmazsam. Bu arada Canan Karatay bugün Saba Tümer'e konuk oldu söyledikleri bana çok mantıklı geldi. Karatay diyetini uygulamaya çalışacağım yani günde 2 öğün, başlangıçta 3 öğün şeklinde. Ben bu kuruyemişleri çok seviyordum bu diyet tam bana göre olacak. Sabah kahvaltısında tereyağ ile pişirilmiş yumurta ve ceviz Karatay'ın dediği gibi cidden tok tutuyor ve bir çay bardağı diyor ben yesem ooo tüm gün acıkmam galiba:) Bi deneyeyim bakalım.

slm kızlarr bugün yine tartıldım noluyo bilmiyomm patır patır gidiyo kilolar.üstelik akşam yemeğinden önce tartıldım 53.900 çççooookkk mutluyumhedefim 54 dü.hedefimi de geçtiğimi görmek süperrrr.umarım herkes istediği kiloya bir an önce düşer.bugünkü menüm ise
sabah
yarım simit
1kk ndan az peynir
1 bardak siyah çay
ara
1 nescafe
öğle
6 kaşık patlıcan yemeği
3 kaşık pilav
1 kase cacık
ara yok
akşam
1 kase yayla çorbası
yeşil salata(marul-roka-dere otu-1 salatalık)
ara
1 nescafe içecem
spor olarak yaklaşık 40 dakika yürüdüm.acayip mutluyum ya.gerçi cumartesinden itibaren diyete 1 hafta ara veriyorum inşallah tekrar almam.:79:

tam olarak nasıl bi diyet bu karatay diyeti.öğle akşam ne var.bende çok duydum çünkü iyi bir diyet olduğunu

tam olarak nasıl bi diyet bu karatay diyeti.öğle akşam ne var.bende çok duydum çünkü iyi bir diyet olduğunu

Çok ayrıntılı bilgim yok sadece bugün programda aklımda kaldıklarıyla şunu diyebilirim 3 ana 3 ara öğün tarzı beslenme vücuttaki insülin direncini arttırıyor. Vücut yemek yedikten 4 saat sonra acıkmaya başlıyor ve bu anda devreye leptin hormonu girip vücutta depodaki yağları yakıyor biz sık yediğimizde hiç leptin hormonu ortaya çıkmamış ve depo yağı yakamamış oluyoruz dolayısıyla günde 2 öğün yememiz gerekiyor. Hemen tabi insanın aklına acıkırım düşüncesi geliyor bunun için çok sıkı bir kahvaltı tavsiye ediyor. Ama bu kahvaltıda karbonhidrat öğeler olmayacak neden çünkü çabuk kana karışıp acıktırıyor o yüzden protein ağırlıklı besleneceğiz. Nasıl avuç içi kadar peynir kibrit kutusu değil yani :) 2 tane yumurta haşlanmış ya da omlet fakat çok pişmemiş olacak, bir çay bardağı ceviz içi, zeytin tuzsuz 10 15 tane olabilir :) Ki diyetlerin çoğunda 5 tane yediğimde çok deniyordu. Ayrıca çerez niyetine gün içerisinde tüketebiliriz. Hatta hoca fazla tüketmemizi istiyor tabi oturupta yarım bir kilo olmaz. Tuzsuz olması ya da tuzu alınmış olması önemli peynir de aynı şekilde. Kırmızı et, balık proteinli ürünler bolca tüketilebilir işin sırrı karbonhidrat yok. Kilo verme aşamasında ekmek, pilav, börek pasta vs yok diyor. Meyvede olmayacakmış bu kısmı biraz bana garip geldi ama bilmiyorum tabi. Az miktarda olsa tüketilmeli diye düşünüyorum. Kendisi 20 yıldır pilav yememiş :) Bu diyette bol protein alımı var yani işin kısası. Eğer kilonuzu verdiniz ideal kilonuza ulaştıysanız abartmadan diğer işte karbonhidratlardan da tüketebiliriz. Benim anladıklarım bunlar ama kitabı varmış ordan okuyup yapıyor arkadaşlar.

Kızlar ben özel bir diyet uygulamıyorum. Klasik dengeli ve sağlıklı beslenme durumunu denemekteyim.

Sabah kahvaltıdan önce ballı sirkeli su içip 5 mil leslie yapıyorum.

Akşam yemeğinden 1.5-2 saat sonra da Callanetics yapıyorum. Yatmadan önce de ballı sirkeli su içiyorum.

Zaten diyet pek yapmam da mümkün olmaz çünkü öğrenciyim ve her an diyet listesinde vs. yazılanları bulamam. Ama dengeli olarak beslendiğim takdirde sonuç alacağımı düşünüyorum...

Yarından itibaren ben de yediklerimi yazacağım buraya, bakalım yorumlar nasıl olacak.

Salı günü okulum başlıyor, sanırım motivasyona daha çok ihtiyacım olacak o yüzden aranıza katıldım.

Hepimize kolay gelsin...

Kızlar ben 1.60 boyunda 53-54 kıloyum kılo vermek ıstıyorum. nasıl bır dıyet uygulayabılırım bu arada ogrencıyım yanı ara ogunde form bıskuvı falanmı yesem ?

Kızlar ben 1.60 boyunda 53-54 kıloyum kılo vermek ıstıyorum. nasıl bır dıyet uygulayabılırım bu arada ogrencıyım yanı ara ogunde form bıskuvı falanmı yesem ?

En başta tabi ana öğünlerin iyi olmalı ki ara öğünlere çok yüklenmeyesin. Form bisküvi olabilir paketin tamamı değil tabi ama onun yerine kuru kayısı ceviz gibi doğal atıştırmalıklar tüketsen daha iyi olur gibi. Ben diyetimin ilk başlarnda çantama kuru kayısı filan koyuyordum ya da küçük bir paket leblebi oluyordu öyle bir avuç kadar filan yiyordum kalorisi en düşük leblebidir. Diyet ürünlerin aslında normalleriyle çok farkı olmadığı da söyleniyor. Paketin üzerinde yazan kaloriyi dikkate alarak yiyebilirsin.

İyi akşamlar bayanlar, bugün biraz yogundum ancak yazmaya fırsat buldum. Menüme gelince
Sabah: 1 dilim çavdarlı ekmek
1 parça peynir
3 adet zeytin
Ara:2 adet light kurabiye
Öğle: 4 kaşık taze fasulye
1 dilim çavdarlı ekmek
Ara:yarım fincan şerbet ( bebek hayırlamaya gittim de )
Akşam: 1 kase tavuklu bulgurlu çorba ve salata

kızlar selam,

oğlumun dişiydi,kulak iltihabıydı,böcek sokmasıydı derken nihayet bugün harfiyen diyet yapabildim!
önümüzdeki hafta diyetisyende kontrolüm var,kesin fırça yiyeceğim ( ama ben de insanım, 22 kg verdikten sonra insan bıkıyor artık!! neyse sabır, 3-4 kg sonra bırakacağım o yüzden dişimi sıkmam lazım..

sabah
1 kibrit kutusu peynir
domates,salatalık,biber
5 zeytin
1 dilim kepekli ekmek

kuşluk
2 küçük taze incir

öğle
1 ortaboy imambayıldı (kızartmadan yaptım)
5 kaşık yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

ikindi
5 küçük dilim karpuz

akşam
1 tabak etli taze fasülye
4 kaşık yoğurt
yağsız salata
1 dilim kepekli ekmek

gece
2 mürdüm eriği
2 dilim karpuz

bu arada 2 litre kadar suyumu içtim, 1,5 saat spor salonunda kardiyo egzersizleri yaptım.
bu gece huzurlu uyuyacağım :)

mrb arkadaşlar ne zamndır girmiyodum buraya 3. gruptayım bi bakıyım burda neler var dedim baya bi hareketlenmiş bu sayfa:))
1.55 boyunda ve 53.4 kiloyum hedefim 48 burda benim gibi olanlar çok galiba önceki sayfalara bi baktımda:))

bayramdan önce 51 kiloya kadar inmiştim ama bayramda fazla kaçırınca hoop geri aldım 2 kiloyu o nedenle sıkı tutmaya çalışıyorum(

bence çok güzel bi münü neden berbat dedinizki?

sabah:
1 bardak süt
ara:
5 tane yer fıstığı
öğlen:
1 çorba kasesi makarna(yağsız)
salata(lahana+havuç )
ara:
1 şeftali
akşam:
akşamları genelde çok hafif şeyler yiyorum ya meyve yada salata
bu akşamda salata yiycem
tek sorunum var oda akşamları 2-3 fincan nescafe içiyorum (şekersiz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…