sabah:
1 bardak süt
ara:
5 tane yer fıstığı
öğlen:
1 çorba kasesi makarna(yağsız)
salata(lahana+havuç )
ara:
1 şeftali
akşam:
akşamları genelde çok hafif şeyler yiyorum ya meyve yada salata
bu akşamda salata yiycem
tek sorunum var oda akşamları 2-3 fincan nescafe içiyorum (şekersiz)
bende 5 günde 5 kilo diyetine başlamayı düşünüyorum, sonuç alabildin mi? ve simit ekmekten daha kalorili diye biliyorum
ben evet güzel sonuç aldım..5 günde 2.5 kilo fakat mekik dışında spor yapmadım.. bride son 3 gündür doğru düzgün tuvalete çıkamadımmuhtemelen daha fazla gitmiştir kilo 3 3.5 kilo civarıdır .. hafta başı yine başlayacağım 5 günlük diyete..çünki bu hafta su kaybettiğimi haftaya daha etkili olcağını düşünüyorum
*Sirkeli ballı ılık su
*5 mil leslie
Sabah
*1 haşlanmış yumurta
*3 tane zeytin
*1,5 dilim kaşar peynir
*1,5 dilim hindi salam
*1 dilim ekmek
*domates, salatalık
Ara
*2 tane mısır ve pirinç patlağı
Öğle
*1 kase çorba
*Tavada hafif yağda öldürülmüş yarım patlıcanı yoğurtladım
Ara
*4 tane küçük sarı erik
Akşam
*1 kepçe çorba
*1 orta kırmızı biber dolması, 1 küçük yeşil biber dolması
*2 yk taze fasülye
*1 dilim ekmek
*4 kaşık yoğurt
2 saat sonra call yapacağım ve su miktarı 2 litreye yaklaştı. Bir de yatmadan önce sirkeli, ballı ılık su içeceğim.Yorumlarınızı bekliyorum.
iyi gözüküyo canım çeşitli ve az besleniyosun en sağlıklısı :) günde 2 litreyi nasıl içiyosun ben 1 litreyi içerken zorlanıyorumbi de leslie ne canım
Diyet uygulamam pek mümkün olmazdı açıkcası belirli bir şeylere bağlı kalamam. Evde ne pişiyorsa azar azar yiyorum. :) Ben 0,5 litrelik pet şişeye koyarak içiyorum hem takip etmem de kolay oluyor öyle.
Leslie Sansone bir yürüyüş videosu canım. 1 saat 10 dk sürüyor. Forumda da konusu var. 5 mil yürümüş oluyorsun gösterilen hareketleri yapınca. Yani 8 km kadar. Walk at home diye geçiyor. Evde yürüyüş yani. :) Dışarı çıkıp yürüyüş yapma imkanı olmayanlar için mükemmel bir şey bence.
Kızlar 5 günlük diyetin ardından bugun serbest gündü ama yinede dikkat etmek istiyorum, fakat kahvaltıda çok özlediğim için 1 simit bir kibrit kutusu peynir 2 zeytin 1 salatalık bir bardak çay içim... simit çok zararlı mıdır? ben çok seviyorum
kızlar acıbadem hastanesinde diyetisyene gidiyorum. her öğünden önce 2 bardak su içiyorum. kahvaltıyı uyanınca ilk yarım saatte yapmak lazımmış metobolizmayı hızlandırmak için.
bugünkü listem;
sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
4 zeytin
peynir (kibrit kutusu kadar bile değildi)
krem peynir de yidim
haftasonu olduğu için listem geniş, haftaiçi daha az yiyorum.
öğlen 13.00
4 yemek kaşığı taze fasülye
1 dilim kepekli ekmek
yağsız salata
ara 16.00
armut
akşam 18.00
dışarda yediğim için salata, evde olsam sebze yemeği, 1 kepçe çorba felan yerdim.
ara 21.00
1 elma
akşam 8 gibi yarım saat kadar dışarda yürüyüş yapıyorum, eve gelince 50 mekik çekiyorum.
1.5 ayda 4.5 kg vermiştim, ramazan ve bayram döneminde kendimi tutamadım 3 kg aldımşimdi diyete devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?