50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben bu karatay diyetine başladım gibi öğünlerim saçma oldu şu an için. İşte Karatay diyetine uyarlanmış bugünlük menüm. Hiç ekmek yemedim bugün ve de hiç aramadım.
Sabah
2 dilim peynir
2 kaşık menemen
1 domates
1 salatalık
1 avuç leblebi
Öğle
2 yumurta omlet
1 domates
1 salatalık
1 avuç ceviz, fındık
Ara
4 kuru hurma
Badem, ceviz, fındık
1 bardak yeşil çay

Fazla miktar kuruyemiş var ama akşam yemeği niyetine geçiyor. Yeşil çayımdan sonra nescafe şekersiz içince bugünlük menüm tamamlanmış olacak saat 7 olmadan. Nescafe bildiğim kadarıyla diyete bir zararı yok aksine yağ yakımını sağladığı için yararlı diyorlar tabi krema ve şeker olmaksızın.

Ben 5 günde 5 kilo diyeti var, burdan öğrendim onu yapıyorum bu gün 5. günümdeyim yarın final kiloya ulaşacağım.. 63 kg ile başladım bu sabah 60.5 tum muhtemelen yarında 59.9 civvarı olmayı bekliyorum bu haftalık kilo düşüşüne bakarsam... zor bir diyet değildi.. bu hafta su vermiş olabilirim, 1 hafta daha yapacağım diyetin 2 günü tatil p.tesi tekrar başlayacağım.

Akşamları ben bu kadar nescafe içsem herhalde 5 gün falan hiç uyumam...Aynen böyle oluyorum

Bazı akşamlar canım tatlı istediğinde hadi bir kahve içeyim diyorum,aman allahım gece 3'den önce gözümü kapatamıyorum...O da ancak sayfalarca kitap okuyup,gözlerimi yorarsammm...

Bu arada bu hafta maalesef buradan uzak kaldım,yeni gelen arkadaşlar olmuş,hepsi hoşgelmişler...

Benim regl sendromlarım başladı,bu dönemde müthiş ödem topluyorum ben.Bir de sinirlerim çok kötü.Önüme gelene çatıyorum vallahi.Buraya yazamadım ama rejim durumlarına dikkat ettim.Sadece bugün ikindide kek yaptım ve ondan 1-1,5 dilim kadar yedim..Fakat şunu bir kez daha anladım ki,kesinlikle rejim spor ile desteklenmeli.Ben ne kadar az yersem yiyeyim kesinlikle spor yapmazsan kilo veremiyorum.O yüzden tez elden yürüyüşlerime başlamam lazım..Ah o kadar zor dışarı çıkıyorum kiiiii...Gel motivasyon perisiiiiii gellllllll...

kızlar selam,

bugün herşey yolunda giderken öğleden sonra komşumun getirdiği sultan tatlısı rejimimin içine etti, ama yine de çok keyif aldım yerken
ama 1 saat sporumu yaptım,suyumu da içtim,hatta "zayıflama kürleri" başlığında "bal-tarçın kürü" buldum,az önce onu hazırlayıp içtim, dilerim işe yarar...aranızda uygulayan var mı bu kürü??

evettt,bugünkü icraatlarım

sabah
1 dilim kepekli ekmek
KK peynir
domates,salatalık,biber
2 ceviz
1 bardak şekersiz çay

kuşluk
1 adet incir

öğle
4 ızgara köfte
1 dilim ekmek
yağsız salata
1 KALBURABASTI

ikindi
2 adet SULTAN TATLISI (üzerinde koca ceviz parçası vardı )

akşam
1 tabak kabak yemeği (2 yemek kaşığı zeytinyağı ile hazırlanmış)
5 kaşık yoğurt

gece
gündüzki rezaletlerden dolayı gece öğünü almaya utandım

bal-tarçın kürü deneyimi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.
sevgiler

günaydın kızlar.bende dün yazamadım ama aynen devam ettim.bugünkü ilk kilo paylaşımını da ben yapayım.53.700 evetttttt geçen hafta 55.400 idim.haftayı 1 kg700g ile kapattım.ve hedefime ulaştım.bu aralar herkesin motivesi düşmüş gibi belki biraz artırır.ben 1 hafta yokum.döndüğümde tekrar motivasyona ihtiyacım olmaz umarım. herkese kolay kolay kilo vermeler diliyorum.

Selam kızlar. Dün yoğun bir gündü o yüzden yazamadım. :44:

Bugüne gelirsek;

*Sirkeli ballı ılık su
*5 mil leslie

Sabah

*1 haşlanmış yumurta
*3 tane zeytin
*1,5 dilim kaşar peynir
*1,5 dilim hindi salam
*1 dilim ekmek
*domates, salatalık

Haftasonu tüm aile birlikte kahvaltı yaptığımızdan salam,kaşar girdi araya maalesef.

Bu arada tartım olmadığından takip edemedim ne kadar kilo verdim vs. diye ama yanımızdaki eczanede dijital tartı varmış. Artık pazartesileri tartılıp sizlere bildiricem.

Hepimize kolay gelsin.

Bu hafta çökmüşüm resmen. 53.2 geçen hafta 52.6 kiloydum. Spor yapamıyorum yürüyecek alan yok, evde de spora başlayamadım bir türlü Bugünkü menüm

Sabah
1 domates
1 salatalık
1 dilim peynir
9 -10 zeytin
2 yumurta ile omlet
1 kaseden az badem, ceviz, fındık
1 bardak süt
Ara
1 şişe maden suyu
....
Bunu karatay diyetine göre yaptım şu an hiç acıkmadım bir kaç saat daha birşey yemeyeceğim en az 4 saat aç kalmak gerekiyor. Günde iki öğün yapacağım inşallah.

Kızlar 5 günlük diyetin ardından bugun serbest gündü ama yinede dikkat etmek istiyorum, fakat kahvaltıda çok özlediğim için 1 simit bir kibrit kutusu peynir 2 zeytin 1 salatalık bir bardak çay içim... simit çok zararlı mıdır? ben çok seviyorum

bende 5 günde 5 kilo diyetine başlamayı düşünüyorum, sonuç alabildin mi? ve simit ekmekten daha kalorili diye biliyorum

ben evet güzel sonuç aldım..5 günde 2.5 kilo fakat mekik dışında spor yapmadım.. bride son 3 gündür doğru düzgün tuvalete çıkamadımmuhtemelen daha fazla gitmiştir kilo 3 3.5 kilo civarıdır .. hafta başı yine başlayacağım 5 günlük diyete..çünki bu hafta su kaybettiğimi haftaya daha etkili olcağını düşünüyorum

o zaman beraber başlıyo oluyoruz bende pazartesiyi bekledim ama tek başıma yapınca sadece 1 gün dayanabiliyorum ve bencede daha etkili olur 2. hafta. ve 2.5 kilo 5 gün için çok çok iyi zaten

*Sirkeli ballı ılık su
*5 mil leslie

Sabah

*1 haşlanmış yumurta
*3 tane zeytin
*1,5 dilim kaşar peynir
*1,5 dilim hindi salam
*1 dilim ekmek
*domates, salatalık

Ara

*2 tane mısır ve pirinç patlağı

Öğle

*1 kase çorba
*Tavada hafif yağda öldürülmüş yarım patlıcanı yoğurtladım

Ara

*4 tane küçük sarı erik

Akşam

*1 kepçe çorba
*1 orta kırmızı biber dolması, 1 küçük yeşil biber dolması
*2 yk taze fasülye
*1 dilim ekmek
*4 kaşık yoğurt

2 saat sonra call yapacağım ve su miktarı 2 litreye yaklaştı. Bir de yatmadan önce sirkeli, ballı ılık su içeceğim.Yorumlarınızı bekliyorum.

iyi gözüküyo canım çeşitli ve az besleniyosun en sağlıklısı :) günde 2 litreyi nasıl içiyosun ben 1 litreyi içerken zorlanıyorum bi de leslie ne canım

iyi gözüküyo canım çeşitli ve az besleniyosun en sağlıklısı :) günde 2 litreyi nasıl içiyosun ben 1 litreyi içerken zorlanıyorum bi de leslie ne canım

Diyet uygulamam pek mümkün olmazdı açıkcası belirli bir şeylere bağlı kalamam. Evde ne pişiyorsa azar azar yiyorum. :) Ben 0,5 litrelik pet şişeye koyarak içiyorum hem takip etmem de kolay oluyor öyle.

Leslie Sansone bir yürüyüş videosu canım. 1 saat 10 dk sürüyor. Forumda da konusu var. 5 mil yürümüş oluyorsun gösterilen hareketleri yapınca. Yani 8 km kadar. Walk at home diye geçiyor. Evde yürüyüş yani. :) Dışarı çıkıp yürüyüş yapma imkanı olmayanlar için mükemmel bir şey bence.

Sabah
1 domates
1 salatalık
1 dilim peynir
9 zeytin
2 yumurta omlet
1 kaseden az badem, ceviz, fındık
4 kuru kayısı
Ara
1 şişe maden suyu
Öğle
4 kaşık et kavurma yağsız
3 kaşık yoğurt
Ara
1 bardak yeşil çay
1 külah dondurma
Akşam
1 şişe maden suyu
...

Şeklinde günü tamamlamış oldum. Dondurma olmasa güzel olacaktı ama neyseki yürüdüm biraz. Karatay diyetine anladığım kadar uymaya çalışıyorum bakalım.
.

kızlar acıbadem hastanesinde diyetisyene gidiyorum. her öğünden önce 2 bardak su içiyorum. kahvaltıyı uyanınca ilk yarım saatte yapmak lazımmış metobolizmayı hızlandırmak için.
bugünkü listem;

sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
4 zeytin
peynir (kibrit kutusu kadar bile değildi)
krem peynir de yidim
haftasonu olduğu için listem geniş, haftaiçi daha az yiyorum.

öğlen 13.00
4 yemek kaşığı taze fasülye
1 dilim kepekli ekmek
yağsız salata

ara 16.00
armut

akşam 18.00
dışarda yediğim için salata, evde olsam sebze yemeği, 1 kepçe çorba felan yerdim.

ara 21.00
1 elma

akşam 8 gibi yarım saat kadar dışarda yürüyüş yapıyorum, eve gelince 50 mekik çekiyorum.
1.5 ayda 4.5 kg vermiştim, ramazan ve bayram döneminde kendimi tutamadım 3 kg aldım şimdi diyete devam.

evet canım çok yararlı bişeye benziyo mutlaka bakıcam :)

Bugünkü menüm
Sabah
1 domates
1 salatalık
1 dilim peynir
10 zeytin
2 yumurta omlet
1 kase ceviz içi, fındık
Ara
1 bardak yeşil çay
1 şişe maden suyu
Öğle
4 kaşık et kavurma
3 kaşık süzme yoğurt
1 çay bardağı ceviz içi, fındık
Akşam
1 şişe maden suyu

Dün tartılmıştım 53.4 gelmiştim yürüyüş yaptım filan 52.6 oldum tekrardan. Bağırsaklarımda problem vardı yürüyüş yaptığım icin şişkinlik gidince demekki geçen haftaki kiloma döndüm. Dün çok kafama takılmıştı moralim dibe vurdu.

Canım selam,

Ben de simit delisiyimdir ama diyetisyene gittiğimden beri ne yazık ki mümkün mertebe uzak durmaya çalışıyorum (
Çünkü 1 simit=4 dilim ekmekmiş, haberin olsun..dengelemeyi ona göre yaparsın.

Sevgiler

Canım benim diyetisyenim de buna çok benzer bir diyet verdi ve mart ayından bu yana uyguluyorum.
İlk ay süper dikkatli uyguladım, metabolizmamın çok kötü olmasına ve hayatta hiç spor yapmamış olmama rağmen 1 ayda 4,5 kilo verdim, devamında da toplamda 10 kilo gitti (ben çok dikkat etmedim açıkçası)
Bu arada 1 yıl önce de doğum yaptım o yüzden de gitmesi pek kolay olmadı kiloların..
Sana yazmamın sebebi,bu diyete mutlaka sporla beraber devam et, kiloları -bir süre takılsa da- veriyorsun ve bu tip beslenmeye alışıyorsun,sonrasında kilo alman zorlaşıyor Ben arada çokça kaçamaklar yapmama rağmen hala bu tip beslenmeye devam ediyorum ve hiç te kilo almadım.

Sana kolay gelsin,dilerim en yakın zamanda istediğin kiloya kavuşursun.
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…