50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar
25.09.2011
sabah:
5 zeytin
ara:
1 tane şeftali
öğlen:
1 porsiyon patlıcan yemeği(yağ yok)
salata(yağsız)
ara:
1 bardak ayran
akşam:
1 parça tavuk göğsü(haşlanmış)
salata(yağsız)
ara:
1 şeftali(yemedim henüz ama yiycem)
su tamam
spor(deli gibi temizlik yaptım heralde koşsam bu kadar yorulmazdım )
bu günkü menüm bu kızlar
dünkü menüm.

26.09.2011
sabah:
cornfleks+y.y.süt(4 yk)
ara:
1 şeftali
1 elma
öğlen:
1 kase yoğurt çorbası
salala(kırmızı lahana)
daha öğlen yemeğimi yemedim ama yarım saat sonra yiycem inşallah:)))
ara:
1 ayran içicem
akşam:
daha belli değil akşama tekrar yazarım ama büyük ihtimalle salata
böle sabahtan ne yiyeceğime karar verince daha iyi oluyo dolabın kapağına yazıp asıyorum tavsiye ederim çok işe yarıyo ne yesem diye düşünmek zorunda kalmıyosun.
buda bugünkü menüm hafta sonuna kadar hedefim 51-52 omak
inşallah yapabilirim.

merhaba arkadaşlar ben de aranıza bugün katılıyorum şu anda 55 kiloyum ve 50 olmak istiyorum hepimize kolay gelsin diyorum..

bi ara bende her sabah simit yiyordum artık içim kuruycaktı sabah kahvaltı yapmadan çıkıyodum mecburen simit yada poğoça ama poğaça daha tehlikeli olduğu için mecburen simite sarılıyodum ama hiç de iyi yapmamışım neyseki kurtuldum ondan şimdi azda olsa sabahları kahvaltı yapmaya çalışıyorum.

bende bugün aranıza katılmaya karar verdim.ama bugün regloldum.yinede yediklerime dikkat edip asıl diyetime haftaya başlayacağım.
sabah iki küçük domates -salatalık-6 zeytin-küçük dilim peynir-haşlanmış bir yumurta bu kadar
yeşil çayımı da içtim.şimdi bebişimi yatırıp ev işlerimi yapıcam.spor yapacağımı sanmıyorum ağrım var.bu arada kilom 56.2 hedefim 50

Merhaba bayanlar haftasonu pek giremedim,ama diyete son sürat devam ediyorum.58.7 kg olmuşum bu hafta 800 gr verebildim.Olsun 800 olsun bizim olsun di mi
bugünkü menüme gelince
sabah: 1 dilim çavdarlı ekmek
3 adet zeytin
1/2 elma
1 fincan çay

ara yapamadım
öğle: peynirli sandeviç(kepekli ekmek ile)
1 bardak ayran
ara: sade türk kahvesi
akşam:daha karar vermedim ne pişireceğime ama ızgara köfte yada tavuk olur sanırım.

hoşgeldin canım umarım hedefine bir an önce sağlıklı biçimde ulaşırsın. Hedeflerimiz aynıymış bu arada

ohhhh ben 3 gündür çoook bir saldımki sormayın baklavalar dönerler çikolatalar havada uçuşuo bu sabah resmen 52.7 çıktım 51 kilodan fırlamışım..off ya 48 ne zaman olucm çok sıkıldım artık diyet yap yap nereye kadar bide ben böyle bir iki gün yiyince kilomu alıcam gitti oca hafta emeklerim bide açlık otu diye bişey varmış duydunuzmu metabolizmayı hızlandırarak zayıflatıyomuş herkes çok iyi anlatıyoo

kiilom 57.5
hedefim 54
nasıl olcak bilmiyorum iş hayatıyla birlikte.normalde ben kışın ilkbahara kadar bu kiloya ulaşır ve sonra geri verirdim.bu sene veremedim.57.5kiloyla gezdim.okullda da çok acıkıyorum yemeyince elim ayağım titriyoır ders falan anlatamıyorum ne yacağim ben bana akıl verin.bir de her yıl gibi bu kilonun üstüne 3 kilo alırsam offfffffffff

Sabah
2 yumurta omlet
1 dilim peynir
9 zeytin
1 bardak süt
Öğle
1/2 kase ceviz içi, fındık, badem
Akşam
1 ceviz içi

Bugün bu kadar çünkü dışardaydım ve yemeğe fırsatım hiç olmadı zaten hiç acıkmadım da ama mecbur yiyeyim dedim vakit çok geç oldu. Bugünlükte böyle

Bende düşünüyorum acaba 48 i ne zaman görücem.
vallaha dikkat et canım ben ramazan bayramından önce 51 e kadar düştüm hatta 50 küsür oldum ama benimde havalarda uçuştu dönerler tatlılar bi baktım hooooooppp 54 olmuşum şimdide zorla 53 e düştüm bakalım bu hafta sonuna kadar ne olucak dikkat ediyorum ama

sık sık ara öğünler yapmaya çalış canım işe giderken yanına badem,ceviz fındık falan al öğleden önce yersin öğleden sonrada meyve ye
özellikle kuru yemişler insana enerji veriyo.

Merhaba.
Bende bugun diyet yapmaya karar verdim. 55 kiloyum 158 boyundayim. Göbisim ve basenlerim cok. Kendimi 100 kilo gibi hissediyorum. Evlendikden sonra sanki dahada bos biraktim kendimi.

Spora gitmeye vaktim yok haftanin 6gunu 10 saat calistigim icin. Ama ise bisikletle gidip geliyorum. 7km kadar evden ise,7 km isten eve derken baya bi yoruluyorum. Hergun gitmiyorum bisikletle ama diyete basliyacagim icin hergun gitmem iyi olur diye dusunuyorum.

4-5 kilo versem super olcak. Iyi sanslar dileyin bana kizlar

Merhaba.
Bende bugun diyet yapmaya karar verdim. 55 kiloyum 158 boyundayim. Göbisim ve basenlerim cok. Kendimi 100 kilo gibi hissediyorum. Evlendikden sonra sanki dahada bos biraktim kendimi.

Spora gitmeye vaktim yok haftanin 6gunu 10 saat calistigim icin. Ama ise bisikletle gidip geliyorum. 7km kadar evden ise,7 km isten eve derken baya bi yoruluyorum. Hergun gitmiyorum bisikletle ama diyete basliyacagim icin hergun gitmem iyi olur diye dusunuyorum.

4-5 kilo versem super olcak. Iyi sanslar dileyin bana kizlar

evet bayanlar 50.5 olmustum kı bugun regl oldum we ne çıkolatalar ne sekerler neler neler yedım sormayın ama hıc moral bozmaya gerek yok yarın geri diete donüyorum ve 49.0 oluorum bı 10 gun içinde bi guncukten bişey olmaz hem arda kendımızıde odullendırmelıyız dımıı(

nerde bu topikkk ahalisiiii heeeeeeyyyyyy :92: ben üç haftadır diyetteyim sadece bir buçuk kilo verebildim..bu ne yavaşlık yaaa aranızda açlık otu kullanan var mı tuvalete çıkartarak zayıflatıyomuş..benm metabolizmam çok yavaşşş

ben bunlari yesem varyacok kilo alirim.hani bir laf var su icsem yariyor aynen o sekildeyim..merhaba kizlar uzun sure bir aradan sonra yine buradayim herkese sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…