Canım selam,
Ben de simit delisiyimdir ama diyetisyene gittiğimden beri ne yazık ki mümkün mertebe uzak durmaya çalışıyorum(
Çünkü 1 simit=4 dilim ekmekmiş, haberin olsun..dengelemeyi ona göre yaparsın.
Sevgiler
bende bugün aranıza katılmaya karar verdim.ama bugün regloldum.yinede yediklerime dikkat edip asıl diyetime haftaya başlayacağım.
sabah iki küçük domates -salatalık-6 zeytin-küçük dilim peynir-haşlanmış bir yumurta bu kadar
yeşil çayımı da içtim.şimdi bebişimi yatırıp ev işlerimi yapıcam.spor yapacağımı sanmıyorum ağrım var.bu arada kilom 56.2 hedefim 50
hoşgeldin canım umarım hedefine bir an önce sağlıklı biçimde ulaşırsın. Hedeflerimiz aynıymış bu arada
ohhhh ben 3 gündür çoook bir saldımki sormayın baklavalar dönerler çikolatalar havada uçuşuo bu sabah resmen 52.7 çıktım 51 kilodan fırlamışım..off ya 48 ne zaman olucm çok sıkıldım artık diyet yap yap nereye kadar bide ben böyle bir iki gün yiyince kilomu alıcam gitti oca hafta emeklerimbide açlık otu diye bişey varmış duydunuzmu metabolizmayı hızlandırarak zayıflatıyomuş herkes çok iyi anlatıyoo
kiilom 57.5
hedefim 54
nasıl olcak bilmiyorum iş hayatıyla birlikte.normalde ben kışın ilkbahara kadar bu kiloya ulaşır ve sonra geri verirdim.bu sene veremedim.57.5kiloyla gezdim.okullda da çok acıkıyorumyemeyince elim ayağım titriyoır ders falan anlatamıyorum ne yacağim ben bana akıl verin.bir de her yıl gibi bu kilonun üstüne 3 kilo alırsam offfffffffff
Bu hafta çökmüşüm resmen. 53.2 geçen hafta 52.6 kiloydum. Spor yapamıyorum yürüyecek alan yok, evde de spora başlayamadım bir türlüBugünkü menüm
Sabah
1 domates
1 salatalık
1 dilim peynir
9 -10 zeytin
2 yumurta ile omlet
1 kaseden az badem, ceviz, fındık
1 bardak süt
Ara
1 şişe maden suyu
....
Bunu karatay diyetine göre yaptım şu an hiç acıkmadım bir kaç saat daha birşey yemeyeceğim en az 4 saat aç kalmak gerekiyor. Günde iki öğün yapacağım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?