50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

25.9.11 pazar gunu piknige gittim.donuste dinlendikten sonra tartida 58 kg oldugumu gorunce gozlerim yuvasindan firlayacakti.her diyetin basladigi gun pazartesi oldugu icin hemen bu hafta basladim.sok diyetler pek saglikli degil fakat uzun sure yapilacak diyetlerin en basinda bu tur bir sok diyetin olmasi gerektigine inaniyorum,motivasyon acisindan.benim diyetim patates diyeti.sadece bir haftalik bir sok diyet. ilk iki gun cok zorlayan fakat etkisi guzel bir diyet..benim metabolizmam nasil bilmiyorum ama cok cabuk kilo aliyorum..normal diyet programlari uygularken 3 hafta sonucunda bile 2 kg almis bi vucuda sahibim..5.gundeyim bu diyetin ve 3 kg verdim,henuz 2 gunum daha var.bakalim pazartesiye kac kilo olarak gelecegim..sindirim hazimsizlik ve diyet boyunca kabizlik yassayan arkadaslara sandozlu bitki tozunu tavsiye ediyorum bagirsaklarda lavobo acici o ilaclar gibi etki gosteriyor.

eskiden bu topikte günde 50 sayfa birden yazılırdı hatta biraz yavaş olun bizler yetişemiyoruz diye sitem ederdik şimdi sanırım durum öyle değil birde eskilerden kimseler yok sanırım 1 yıl öncesinden bahsediyorum herkez zayıfladımııııı.....:))

nasıl yapıosun nm o patates diyetini? kabızlık yapmıuomu :26:

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ama yaklasık 1.5 aydır diyetteyim düzenli olarak günde 45 dk 1 saat arası yürüyüş yapıyorum boyum 1:55 kilo 57.5 dan şimdi 54.6 yım yavaş veriyorum gibi sizce naıl arkadaşlar

slm 14 eylülden beri diyetteyim şimdi 60.5 olmusum karısık kendımce bı dıyet uyguluyorum bu sıra motıvem dustu bıraz akşamda kaçırdım yemegı aranızda karatay dıyetı yapan varmı yapıpta sonuç alan

canım eşim karatay diyetine benzer bir diyet yaptı hızlı bir şekilde kilo verdi. beslenme ve metabolizma hastalıkları profesörü ahmet aydının taş devri diyeti var. hemen hemen aynılar. tamamen işlenmemiş doğal gıdalarla ve protein yani et ağırlıklı besleniliyor. sağlık problemi için yapmıştı hem sağlığına iyi geldi hem de kilo verdi. 4 haftada 10 kilosu gitti.

ben bunlari yesem varyacok kilo alirim.hani bir laf var su icsem yariyor aynen o sekildeyim..merhaba kizlar uzun sure bir aradan sonra yine buradayim herkese sevgiler..

Yok Karatay diyetinin mantığıda bu kahvaltı ağır yapıyorsun sonra tek öğün. Cidden öyle bir kahvaltı yapınca zaten akşama kadar acıkmıyorsun. Mesela aynı tarz kahvaltı bugün yaptım öğle oldu acıkmadım akşam oldu acıkmadım biraz fındık filan atıştırdım.

arkadaslar ben yeni dahil oldum bu kulube sizlerle kilo verme cabami paylasicam.ben 47 kilo ile hamile kalmis ve 83 kilo ile 3 erken hafta erken dogum yapmis biriyim.ve su an 52 kiloyum.hedefim 49.dogumdan 3 ay sonra power plate 10 seans gittim.65 den 60 a dustum.kaslarim oldukca guclendigi icin plates yapmam kolaylasti ve platesle ve patates rejimiyle 1.5ayda 8 kilo verdim.huysuz
6aylik bir bebegim var emziriyorum ve bulundugum sehirde kimsem yok yardim edicek yalnizim.demem o ki isteyince oluyor arkdaslar.kendimize bahaneler uydurmaktan vazgecip durust olursak oluyor.yeterki azmedelim.simdi vermem gereken 3 kilom kaldi acelem yok onuda vericegimi biliyorum cunku.herkese iyi sanslar.

nasıl yapıosun nm o patates diyetini? Kabızlık yapmıuomu :26:

evet bıraz kabılık yapıyor fakat su ve yesıl cayla bu sorun kalkıyo..hafta sonu da kılom degısmedı arkadaslar..bugun proteın alıyorum bıraz yarın ıse klahana dıyetıne baslıyorum..lahana dıyetının corba olanı degıl sadece suyunu ıcıcem selulıte,cılde,ve toksın atmakta bırebır bır yontemmıs.bakalım ne olacak.hedefe az kaldı olacak :18::18:

arkadaşlar sporla zayıfladığımızda eğer sporu bırakırsak verilen kilolar fazlasıyla geri geliyomuş diye duydum bu doğru mu :44:
ne olur bilgilendirin beni benimde bir yılda aldığım 10 kiloyu vermem lazım :2:

arkadaşlar sporla zayıfladığımızda eğer sporu bırakırsak verilen kilolar fazlasıyla geri geliyomuş diye duydum bu doğru mu :44:
ne olur bilgilendirin beni benimde bir yılda aldığım 10 kiloyu vermem lazım

Son düzenleme:
Kızlar Merhaba,

Bir konuda fikrinizi almak istiyorum.

Açık yüreklilikle düşündüğünüzde, 168 boyda kaç kilo ile 'mükemmel' olunur? Manken gibi, artist gibi vs. (0 beden ve sağlıksız değil ama) olmak için?

merhaba yazını okudum arkadaşım ve gerçekten çok şaişırdım demekki isteyince oluyomuş süper kilo vermişsin tebrikler gerisi kalan 3 kiloya sen o kiloyuda kolaylıkla verirsin

ben de bugün patates diyetine başladım sabah yürüyüşümü yaptım öğlen hüptrik yedim meyveli yoğurttan ve patates diyetinin öğlen menüsünde 2 patates vardı 1ini anca yiebildim akşama 2 patates nasıl yicem bilmiyorum çok geliyoo amaa bi hafta yapıcam kararlıyımm desteklerinizi bekliyorumm gaz verin arkdşlar

arakadaşlar bana kızmayın ama bu topicte kilo vermek şuan çok zorrrrrr
önceden sabah öğle akşam herkez yediğini yazar birbirimizi değerlendirir dik biz çok olmuş yada az olmuş bu eksik şu fazla gibi,haftalaık koç seçerdik o herkeze not verirdi ceza bile vardı işin sonun:) her cuma tertılır dürüstçe kilomuzu yazar verdiysek motive olur aldıysak kaçıcak yer arar yerimizde saydıysak hırs yapardıkkkk...demem o kiiiii 3 günde bir buraya yazmayla başaramayız organize olmalıyız düzenli girip menülerini sporunu kilosunu bildirecekler el kaldırsın arkadaşlar
1 leylaela:92:

ben varim arkadasim.vericek 3 kilom var onuda biran once vermek istiyorumki eski kiyafetlerime girebileyim.naapmamiz gerek soyle yapalim.

Burası çok değişti gerçekten, diğer topikler dolu dolu, burda ses seda yok, yöntem de yok artık...:85:

ben bu sabah itibariyle menülerimi yazmaya başlıyorum ozaman :)
sabah kalkınca 1 bardak su
işe gelince yine 1 bardak su
2 dilim kepekli ekmek
yarım domates 1 küçük salatalık 2 yeşil biber 3 yeşil zeytin
birazda lıght peynir, ve şekersiz çay
1 saat sonra 1 bardak su
1 saat sonra 1 avuç leblebi ve mısır püskülü kiraz sapı karışım şekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…