50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tekrar ben :)
öğle yemeğim;
2 kepçe domates çorbası
4 yemek kaşığı peynirli makarna yanına 5 top köfte
yağsız limonlu mantar salata

buarada 159cm falan olsam gerek:) ve 56 kiloyum,2077 de 48 le evlendim 52 kiloyken sigarayı bıraktım 57 oldum hemen ardından bu kiloyla hamile kalıp 75 kilo ile doğum yaptım 2 yaşında kızım var 1.5 yılda anaca verdim kilomu amacım sigarayı bıraktığımda aldığım o 5 kiloyu geri verebilmek...

bende varım canım bu günki kahvaltımı yazmakla başlıyorum
kahvaltıdan önce 1 bardak su
1 dilim çavdar ekmeği
küçük bi dilim peynir 2 adet zeytin
4 tane sucuk halka kesilmiş
2 bardak çay şekersiz
kahvaltıyı 11 gibi yaptım ara öğündede 2.5 gibi türk kahvesi ondan bir saat sonra 1 elma 2 incir 7 gibide akşam yemeği yiyiruz ama ne yapacağıma henüz karar vermedim nası sizce arkadaşlar

çok güzel canım 1 yılda istikrarını bozmamışsın hedefin kaç kilo ?
bende 2006 da 49 kilo ile evlendim zaten ailemiz biraz tombiş bende kilo almaya elverişliyim evlendikten sonra 53-54 e kadar çıktım ve 2 tüp bebek tedavisi gördüm kullandığım hormaon ilaçlarındanda 3.5 kilo kadar aldım enson 57.5 kiloyken karar verdim diyet yapmaya 1.5 ay oluyo ve su an 54.5 kiloyum hedefim 50-52 inşallah

selam damlaselen
hedefim 4 kilo daha vermek yani 52 olmak oda en kötü ihtimal aslında böylede iyim ama göbeğim var sadece bütün kilom orda onu eritmem lazım kolarım daha ince görünsün istiyorum
buarada bol su içiyorum kızlarrrr

slm canım topikte sayfaların su gibi aktığı günlerden hatırlıyorum sanki seni kızın çok küçüktü o zamanlar ara ara baksamda 1 hafta düzenli girip sonra yeniden bırakıyorum burayı... ama kendime gelmem lazım yoksa çok fena olcak yarından itibaren bende burdayım menülerimle :87:

ne güzel canım sen hedefine ulaştın sayılır o zaman darısı bana ve tüm isteyen arkdaşlara su konusuna gelince malesef ben çok fazla su içen birisi değilim elimden geldiği kadar içmeye zorluyorum kendimi ama malesef çok fazla içemiyorum

tamam yarın itibaren başla sen de ozaman
şimdi pobiyotikli keten tohum kayısı karışımı yoğurdumu ara öğün olarak tüketmekteyim:))
akşam dışarda işimiz olduğu için diyet bozulabilir

damlasen su içtikçe alışkanlık yapıyor zaten sen yeterki başla olurmu...
evet hedefime 4 kilo kaldı ama o 15 kiloyu verene kadar da neler çektim..

destına sonuna kadar desteklıyorum senı :))) eger kılon 65 ve uzerı ıse bu dıyet ıle haftada 5 kg vermek garantı gıbı yanı cok kısı yaptı etrafımda hepsını gozlemledım.ben 58 ıle basladım 55 e ındım patatesle..patateslerı yerken kırmızı bıber yada acı bıber sosları kullanabılırsın..acı bıber sayesınde kabızda olmuyorsun..basarılar

ben cevap yazmak istedim canim. bu tamamen degisir. 55 kilo olan biri disardan 58 de gorunebilir 52 de. kemik yapina ve kas/yag oranina bagli. guzel bi vucut istiyosan yag oranina baktir derim. kilodan cok daha onemli.

damlasen su içtikçe alışkanlık yapıyor zaten sen yeterki başla olurmu...
evet hedefime 4 kilo kaldı ama o 15 kiloyu verene kadar da neler çektim..

başladım canım aklıma geldikçe içiyorum zorla da olsa inşallah canım bu kalan 4 kiloyuda kolaylıkla verirsin

arkadaslar ben bugun disarda oldugum icin yazamadim ama yarin sabah patates rejimine basliyorumm.bakalim hayirlisi.sabah kilomu ve yedigim ictigimi yazicam.benim kucuk bebegim var bayaa huysuz ondan firsat bubilirsem 8 dakikalik karin eritme hareketlerinide yapicam.hepimize iyi sanslar.

aksam yemeginde ne yiyorsun ona bagli birazda.sana onerim kahvaltiyi gec yapiyorsan ogle yemegi yeme meyve ile gecistir.ben kahvaltimda tahil gevregi cilek ve yarim yagli sut yiyorum.yada muz katiyorum.oglen yemegi yemiyorum cunku kahvaltimi saat 12 de falan yapiyorum oglen elma ve yesil cay aksam yemek yiyorum eger sebze yemegi falan yapmissam yoksa salata yiyorum.aksam bi sutlu kahve o kadar.sabahta gozlerimi sutlu kahveyle acariim ben.o yuzden kahvaltimi gec yapiyorum.bu arada en az 3 lt su.ama yarin itibariyle patates rejimine basliicam.eger yapabilirseniz gunde 8 dakikalik karin eritme hareketlerini yapin.basarilar.

ben cevap yazmak istedim canim. bu tamamen degisir. 55 kilo olan biri disardan 58 de gorunebilir 52 de. kemik yapina ve kas/yag oranina bagli. guzel bi vucut istiyosan yag oranina baktir derim. kilodan cok daha onemli.

Haklısın yağ oranının kaç olduğu çok önemli. Ynıt için teşekkürler

malesef canım benim henüz bebişim yok evlendikten donra 5 kilo aldım bide tedavi gördüm o zaman da 3 kilo kadar aldım şimdi 3 ü gitti gerisi kalan 5 kiloya inşallah

insallah olur canim yeterki vazgecme ve dua et.sana bisey anlaticam forumla pek alakasiz ama bu guzel bi hikaye benim ablam gec evlendi sanirim 35 36 falandi.1sene sonra hamile kaldi ve bi hastalik yasadi bebegi gelismedi almak zorunda kaldilar.sonra cokk ugrasti ama olmadi doktora gitti ve doktor menepoza girmissin coktan dedi.sonra tup bebek arastirmaya basladilar.tam karar verdiler tup bebek icin islemleri baslattilar bide ne olsa begenirsin.zaten hamileee.doktor mucize dedi.su an 7 aylik hamile ve bebek saglikli Allaha binlerce kere sukur.umudunu kaybetme.ne durumda oldugunu bilmiyorum ama umut cok onemli onu biliyorum.

1.5 yıl önce ben de 10 kilo verdim burada. ama hergün düzenli takip ederdim gerçekten iyi motive oluyor insan bir de her hafta bir kişi koç olurdu menüleri değerlendirirdi. şimdi var mı öyle birşey?

malesef canım benim henüz bebişim yok evlendikten donra 5 kilo aldım bide tedavi gördüm o zaman da 3 kilo kadar aldım şimdi 3 ü gitti gerisi kalan 5 kiloya inşallah

insallah olur canim yeterki vazgecme ve dua et.sana bisey anlaticam forumla pek alakasiz ama bu guzel bi hikaye benim ablam gec evlendi sanirim 35 36 falandi.1sene sonra hamile kaldi ve bi hastalik yasadi bebegi gelismedi almak zorunda kaldilar.sonra cokk ugrasti ama olmadi doktora gitti ve doktor menepoza girmissin coktan dedi.sonra tup bebek arastirmaya basladilar.tam karar verdiler tup bebek icin islemleri baslattilar bide ne olsa begenirsin.zaten hamileee.doktor mucize dedi.su an 7 aylik hamile ve bebek saglikli Allaha binlerce kere sukur.umudunu kaybetme.ne durumda oldugunu bilmiyorum ama umut cok onemli onu biliyorum.

şu anda 60.5 oldum akşamları 62.7 hangısı gerçek kilom bıde ben kıyafetle tartılmıyorum 200 300 gr fark bıle beni etkılıyor ya bır 55 kılo olsam en son 66 olmuşrum dun bıraz kaçırdım sabah 2 kayısı öglen kayısı kuru ama başkada bışe yemedim( açlık yok yeme istegıde yok ama halsızlık var pilav ekmek meyve yemiyorum. 14 eyluldn berı dıyetteyım sız ne kadar surede kılo verıyorsunuz

Herkeze selammm
bu hafatayı böyle tanışma ve alışma yapalım koç sistemine haftaya geçelim,adaylar isim belirtsin:))
ben bugünkü menümü yazayım
kahvaltım;
dünle aynı klasik domates salatalık 3 yeşil zeytin lıght peynir şekersiz çay sonra sında ödam atıcı çayım sonra türk kahvesi ve aralarda sürekli bolbol su....
öğle yemeğim;
3 kaşık beşamel soslu et,5 kaşık erişte,gene 3 5 kaşık sebze çorbası...menüde erişte olunca ekmek yemedim:)
aradan 3 saat geçti sayılır ara öğün olarak üzüm yiyorum ve sürekli suuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…