arakadaşlar bana kızmayın ama bu topicte kilo vermek şuan çok zorrrrrr
önceden sabah öğle akşam herkez yediğini yazar birbirimizi değerlendirir dik biz çok olmuş yada az olmuş bu eksik şu fazla gibi,haftalaık koç seçerdik o herkeze not verirdi ceza bile vardı işin sonun:) her cuma tertılır dürüstçe kilomuzu yazar verdiysek motive olur aldıysak kaçıcak yer arar yerimizde saydıysak hırs yapardıkkkk...demem o kiiiii 3 günde bir buraya yazmayla başaramayız organize olmalıyız düzenli girip menülerini sporunu kilosunu bildirecekler el kaldırsın arkadaşlar
1 leylaela:92:
tekrar ben :)
öğle yemeğim;
2 kepçe domates çorbası
4 yemek kaşığı peynirli makarna yanına 5 top köfte
yağsız limonlu mantar salata
buarada 159cm falan olsam gerek:) ve 56 kiloyum,2077 de 48 le evlendim 52 kiloyken sigarayı bıraktım 57 oldum hemen ardından bu kiloyla hamile kalıp 75 kilo ile doğum yaptım 2 yaşında kızım var 1.5 yılda anaca verdim kilomu amacım sigarayı bıraktığımda aldığım o 5 kiloyu geri verebilmek...
önceden sabah öğle akşam herkez yediğini yazar birbirimizi değerlendirir dik biz çok olmuş yada az olmuş bu eksik şu fazla gibi,haftalaık koç seçerdik o herkeze not verirdi ceza bile vardı işin sonun:) her cuma tertılır dürüstçe kilomuzu yazar verdiysek motive olur aldıysak kaçıcak yer arar yerimizde saydıysak hırs yapardıkkkk...demem o kiiiii 3 günde bir buraya yazmayla başaramayız organize olmalıyız düzenli girip menülerini sporunu kilosunu bildirecekler el kaldırsın arkadaşlar
selam damlaselen
hedefim 4 kilo daha vermek yani 52 olmak oda en kötü ihtimal aslında böylede iyim ama göbeğim var sadece bütün kilom orda onu eritmem lazım kolarım daha ince görünsün istiyorum
buarada bol su içiyorum kızlarrrr
ben de bugün patates diyetine başladım sabah yürüyüşümü yaptım öğlen hüptrik yedim meyveli yoğurttan ve patates diyetinin öğlen menüsünde 2 patates vardı 1ini anca yiebildim akşama 2 patates nasıl yicem bilmiyorum çok geliyoo amaa bi hafta yapıcam kararlıyımm desteklerinizi bekliyorumm :d gaz verin arkdşlar :d
Kızlar Merhaba,
Bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
Açık yüreklilikle düşündüğünüzde, 168 boyda kaç kilo ile 'mükemmel' olunur? Manken gibi, artist gibi vs. (0 beden ve sağlıksız değil ama) olmak için?
tesekkur ederim canim.sanirim seninde kucuk bebegin var.senin durumun nasil?
damlasen su içtikçe alışkanlık yapıyor zaten sen yeterki başla olurmu...
evet hedefime 4 kilo kaldı ama o 15 kiloyu verene kadar da neler çektim..
bende varım canım bu günki kahvaltımı yazmakla başlıyorum
kahvaltıdan önce 1 bardak su
1 dilim çavdar ekmeği
küçük bi dilim peynir 2 adet zeytin
4 tane sucuk halka kesilmiş
2 bardak çay şekersiz
kahvaltıyı 11 gibi yaptım ara öğündede 2.5 gibi türk kahvesi ondan bir saat sonra 1 elma 2 incir 7 gibide akşam yemeği yiyiruz ama ne yapacağıma henüz karar vermedim nası sizce arkadaşlar
ben cevap yazmak istedim canim. bu tamamen degisir. 55 kilo olan biri disardan 58 de gorunebilir 52 de. kemik yapina ve kas/yag oranina bagli. guzel bi vucut istiyosan yag oranina baktir derim. kilodan cok daha onemli.
malesef canım benim henüz bebişim yok evlendikten donra 5 kilo aldım bide tedavi gördüm o zaman da 3 kilo kadar aldım şimdi 3 ü gitti gerisi kalan 5 kiloya inşallah
1.5 yıl önce ben de 10 kilo verdim burada. ama hergün düzenli takip ederdim gerçekten iyi motive oluyor insan bir de her hafta bir kişi koç olurdu menüleri değerlendirirdi. şimdi var mı öyle birşey?arakadaşlar bana kızmayın ama bu topicte kilo vermek şuan çok zorrrrrr
malesef canım benim henüz bebişim yok evlendikten donra 5 kilo aldım bide tedavi gördüm o zaman da 3 kilo kadar aldım şimdi 3 ü gitti gerisi kalan 5 kiloya inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?