şu anda 60.5 oldum akşamları 62.7 hangısı gerçek kilom bıde ben kıyafetle tartılmıyorum 200 300 gr fark bıle beni etkılıyor ya bır 55 kılo olsam en son 66 olmuşrum dun bıraz kaçırdım sabah 2 kayısı öglen kayısı kuru ama başkada bışe yemedim( açlık yok yeme istegıde yok ama halsızlık var pilav ekmek meyve yemiyorum. 14 eyluldn berı dıyetteyım sız ne kadar surede kılo verıyorsunuz
aksam yemeginde ne yiyorsun ona bagli birazda.sana onerim kahvaltiyi gec yapiyorsan ogle yemegi yeme meyve ile gecistir.ben kahvaltimda tahil gevregi cilek ve yarim yagli sut yiyorum.yada muz katiyorum.oglen yemegi yemiyorum cunku kahvaltimi saat 12 de falan yapiyorum oglen elma ve yesil cay aksam yemek yiyorum eger sebze yemegi falan yapmissam yoksa salata yiyorum.aksam bi sutlu kahve o kadar.sabahta gozlerimi sutlu kahveyle acariim ben.o yuzden kahvaltimi gec yapiyorum.bu arada en az 3 lt su.ama yarin itibariyle patates rejimine basliicam.eger yapabilirseniz gunde 8 dakikalik karin eritme hareketlerini yapin.basarilar.
canım ne güzel ablan kavuşmuş meleğine allahım hayırlısıyla kucağına lamayı nasip etsin inşallah buarada düm alşam ben yemekte 2 kepçe çorba içtim ve yeşil mercimek salatası yedim zaten geç kahvaltı yaptığım için bende öğlen yemek yemiyorum meyze falan yiyorum ama dün akşam arkadaşlardaydık çok güzel şeyler hazırlamış ordada palates salatası ve 1 dilim kek yedim regl dönemindeyim ve canım çok tatlı istiyo akşam kendime engel olamadım ama 1 dilimcik yedim :)insallah olur canim yeterki vazgecme ve dua et.sana bisey anlaticam forumla pek alakasiz ama bu guzel bi hikaye benim ablam gec evlendi sanirim 35 36 falandi.1sene sonra hamile kaldi ve bi hastalik yasadi bebegi gelismedi almak zorunda kaldilar.sonra cokk ugrasti ama olmadi doktora gitti ve doktor menepoza girmissin coktan dedi.sonra tup bebek arastirmaya basladilar.tam karar verdiler tup bebek icin islemleri baslattilar bide ne olsa begenirsin.zaten hamileee.doktor mucize dedi.su an 7 aylik hamile ve bebek saglikli Allaha binlerce kere sukur.umudunu kaybetme.ne durumda oldugunu bilmiyorum ama umut cok onemli onu biliyorum.
veee benim bu gün ki menüm sabah kahvaltıda arkadaştaydım
1 dilim çavdar ekmeği
peynir 1 çay tabağı kadar patates kızartması yedim
2 saat sonra orta türk kahvesi
2saat sonra 1 bardak şekersiz çay
1 saat sonra da 1 elma 2 incir yediim
akşam yemeğinde ise
yoğurt çorbası
kıymalı ıspanak yemeği ve yoğurt var bu günlük bunları yedim arkadaşlar ya benim metebolizma biraz yavaş çalışıyo ayıptır söylemesi 2 gündür çıkmıyorum wc ye ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz
ayni dertten muzdaribim.gun asiri dogadan form iciyorum ama icmedigimde tik yok naapicam bilmiyorum.laksatifleri cok kullnmak istemiyorum bagirsaklari tembellestiriyo cunku.cok lifli yerim ama olmayinca olmuyo genetik sanirim
kızlar bende tekrardan katılıyım dedim :) 5 günde 5 kilo diyeti yaptım ama sonuna kadar gidemeyip 4. günün ortalarına doğru bıraktım 2-2.5 kilo civarı verdim ama sonraki 3 gün içinde 3 kilo aldım. dikkat etseydim almazdım ama o diyetten sonra canım herşeyi istedi çok kaçırdım iskenderler, baklavalar, dönerler derken başladığım kilodan fazla oldum. bende aranıza katılmak istedim birbirimize destek oluruz hem
ben doğumdan sonra ödem atmada kullandım lahanayı,kaynaya suya atıp 3 dk haşladım ılkken limon sıkıp içtim 15 gün yapıp bırakıyosun sonra bidaha nette yaz araştır doğrusunu yap bence:) çünkü fazla kaynatınca kan şekerini düşürüyor diye biliyorum amacın dışında olmasın yaptığın.birde yanlış anlamayın ama şu şok lara 5 günde 5 kilo diyetlerine falan ben acayip karşıyım yok böyle birşey su ve kas kaybından başka bişey değil bunlar elbetteki fazlasıyla geri alırsın kilo vermenin tek bir şartı var düzenli ve sağlıklı beslenme ve hareket...
arakadaşlar bana kızmayın ama bu topicte kilo vermek şuan çok zorrrrrr
önceden sabah öğle akşam herkez yediğini yazar birbirimizi değerlendirir dik biz çok olmuş yada az olmuş bu eksik şu fazla gibi,haftalaık koç seçerdik o herkeze not verirdi ceza bile vardı işin sonun:) her cuma tertılır dürüstçe kilomuzu yazar verdiysek motive olur aldıysak kaçıcak yer arar yerimizde saydıysak hırs yapardıkkkk...demem o kiiiii 3 günde bir buraya yazmayla başaramayız organize olmalıyız düzenli girip menülerini sporunu kilosunu bildirecekler el kaldırsın arkadaşlar
1 leylaela:92:
Kesinlikle haklısın. Topik çok boş kaldı. Böyle olunca ben de yazmıyorum açıkcası çünkü kimse yorum yapmıyor, destek olmuyor vs...
Her akşam girip ben de bildirimimi yaparım. Okul olduğundan malum anca girebiliyorum. :) Bu arada 59 oldum artık tamamen bu gruba aitim!
ben de zayıflamak istiyorum..
tabi motivasyon çok önemli genede pek başvurmayalım drim ben:))
bugün bende kaçırdım yemek olayını toplam 4 adet hatta 5 kemalpaşa tatlısı yadim patates kızartması yedim,pilav i tane kızarmış tavuk baget ohhhhh yedim de yedim yani..artık akşama hafif bi çorba salata ve yoğurtla kapatmalıyım bugünü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?