50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hiçbirşey yemeden kilo verilmez,size kilo vermede ençok yardımcınız olan metabolizmanı öldürüyorsunuz şuan:) 3 ana 3 ara öğün şart arkadaşım ekemek sadece beyaza yasak ama tahıllıyı tüketmelisinizki halsiz kalmıyasınız,meyve şart,sebze ve et ürünleride şart.sağlık için hani

canım ne güzel ablan kavuşmuş meleğine allahım hayırlısıyla kucağına lamayı nasip etsin inşallah buarada düm alşam ben yemekte 2 kepçe çorba içtim ve yeşil mercimek salatası yedim zaten geç kahvaltı yaptığım için bende öğlen yemek yemiyorum meyze falan yiyorum ama dün akşam arkadaşlardaydık çok güzel şeyler hazırlamış ordada palates salatası ve 1 dilim kek yedim regl dönemindeyim ve canım çok tatlı istiyo akşam kendime engel olamadım ama 1 dilimcik yedim :)

veee benim bu gün ki menüm sabah kahvaltıda arkadaştaydım
1 dilim çavdar ekmeği
peynir 1 çay tabağı kadar patates kızartması yedim
2 saat sonra orta türk kahvesi
2saat sonra 1 bardak şekersiz çay
1 saat sonra da 1 elma 2 incir yediim
akşam yemeğinde ise
yoğurt çorbası
kıymalı ıspanak yemeği ve yoğurt var bu günlük bunları yedim arkadaşlar ya benim metebolizma biraz yavaş çalışıyo ayıptır söylemesi 2 gündür çıkmıyorum wc ye ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz

ayni dertten muzdaribim.gun asiri dogadan form iciyorum ama icmedigimde tik yok naapicam bilmiyorum.laksatifleri cok kullnmak istemiyorum bagirsaklari tembellestiriyo cunku.cok lifli yerim ama olmayinca olmuyo genetik sanirim

ayni dertten muzdaribim.gun asiri dogadan form iciyorum ama icmedigimde tik yok naapicam bilmiyorum.laksatifleri cok kullnmak istemiyorum bagirsaklari tembellestiriyo cunku.cok lifli yerim ama olmayinca olmuyo genetik sanirim

evet canım bende çok mecbur kalmadıkça içmemeye çalışıyorum tembellik yaptığı için
kilo vermede en önemli şeylerden biriside metebolizma ne kadar hızlı çalışırsa o kadar çabuk veriyosun ben çok yavaş veriyorum ama hayırlısı yapıcak bi şey yok

kızlar bende tekrardan katılıyım dedim :) 5 günde 5 kilo diyeti yaptım ama sonuna kadar gidemeyip 4. günün ortalarına doğru bıraktım 2-2.5 kilo civarı verdim ama sonraki 3 gün içinde 3 kilo aldım. dikkat etseydim almazdım ama o diyetten sonra canım herşeyi istedi çok kaçırdım iskenderler, baklavalar, dönerler derken başladığım kilodan fazla oldum. bende aranıza katılmak istedim birbirimize destek oluruz hem

çok merak ettim arkadaşım bu nası bi diyet 5 günde 5 kilo zaten böyle diyetlerde her şey yasak olunca insanın canı daha çok istiyo bi boş bırakırda dikkat etmezsen daha fazlasını alıyosun inşallah sende istediğin kiloya biran önce ulaşırsın

ya bu lahana diyetini yapan varmi..va ben yanlis yapiyorum yada birseyler yanlis..3. gunumdeyim hala yerimde sayiyorum toksin mi atiyorum neyim bilmiyorum ama cildim de yaglanma oldu..deneyimi olanlar yazabilirse sevinurummm

ben doğumdan sonra ödem atmada kullandım lahanayı,kaynaya suya atıp 3 dk haşladım ılkken limon sıkıp içtim 15 gün yapıp bırakıyosun sonra bidaha nette yaz araştır doğrusunu yap bence:) çünkü fazla kaynatınca kan şekerini düşürüyor diye biliyorum amacın dışında olmasın yaptığın.birde yanlış anlamayın ama şu şok lara 5 günde 5 kilo diyetlerine falan ben acayip karşıyım yok böyle birşey su ve kas kaybından başka bişey değil bunlar elbetteki fazlasıyla geri alırsın kilo vermenin tek bir şartı var düzenli ve sağlıklı beslenme ve hareket...

patates diyetiydi bu siteden görüp uygulamıştım uygulayan çok kişide olmuş eğer dikkat etseydim almazdım gibime geliyo ama yinede kaybettiğim şey sadece suydu yararı olmadı haklısınız

sok diyeti bende pek saglikli bulmuyorum fakat bu bir hafta icerisinde attigin kilo daha sonra devam edilecek olan normal bir diyet programi icin super motive oluyor diye dusunuyorum..

tabi motivasyon çok önemli genede pek başvurmayalım drim ben:))
bugün bende kaçırdım yemek olayını toplam 4 adet hatta 5 kemalpaşa tatlısı yadim patates kızartması yedim,pilav i tane kızarmış tavuk baget ohhhhh yedim de yedim yani..artık akşama hafif bi çorba salata ve yoğurtla kapatmalıyım bugünü...

selam arkadaşlar bende bu şok diyetler konusunda size katılıyorum bende bu gün biraz fazla kaçırdım
kahvaltıda misafirlerim vardı bakın neler yedim
10:30 kahvaltı yaptım 1 dilim çavdar ekmeği-peynir-2 zeytin-1 çay tabağı kadar papates kızartması-yumurta salatası-sucuk 3 adet halka kesilmiş-domates salatalık
12 de türk kahvesi
1.5 da yeşil çay 10-15 adet kadar antep fıstığı-mini topkek (en küçüklerinden)
2.5 da nescafe
akşam
2 adet köfte-2 yemek kaşığı arpa şehriye pilavı-brokoli

Kesinlikle haklısın. Topik çok boş kaldı. Böyle olunca ben de yazmıyorum açıkcası çünkü kimse yorum yapmıyor, destek olmuyor vs...
Her akşam girip ben de bildirimimi yaparım. Okul olduğundan malum anca girebiliyorum. :) Bu arada 59 oldum artık tamamen bu gruba aitim!

sevindim 59 olmana :) ve bencede her akşam yazarsak daha yararlı olur diye düşünüyorum ne zaman başlarız acaba :)

afiyet olsun en azından akşam dengelersin cnm.... ama ben napıyorum sabah-öğlen düzenli gidip akşamları cozutuyorum eşime yaptıım şeylerden dayanamayıp accık ucundan derken bi bakıyom baya bi semirmişim ama bugün iyiydim inş. böle devam ederim

bugünün raporuna gelicek olursak ;

sabah 1 bardak su 1 nektarin (kahvaltı hazırlamaya başlarken:)

kahvaltı: 2 kase yayla çorbası

ara: yarım nektarin, 3 kavrulmamış fındık

öğlen: köz sebze salatası,avuç içi kadar pide,ayran

ara: 1 parça peynir,1 salatalık

akşam:1 dolu tabak barbunya, yoğurtlu patlıcan salatası,1 büyük dilim tam buğday ekmeği, bi kaç parça turşu

ara: 2 fındık,1 hurma,1 erik

su: 2 lt olmuştur, aralarda açık ve şekersiz çay içtim

spor: 15 dk leslie, 25 dk start it up

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…