50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaslar pazartesiden itibaren leylaela nin koclugunda duzenli kilo ve yediklerimizi bildirmeye baslayalim bence katilmak isteyenlerin listesini yapalim ve bakalim hafta sonunda en cok kim kilo vermis olmazmi?sen ne diyorsun leylaela?

slm kızlar
koçluk sistemini yeniden getiriyorsak bastan bi sıra yapalım o zaman kim ne zaman koç olacak belli olsun ... bide ilk etapta puanlama sistemi olmasın şu eksik bu fazla gibi hatalarımızı değerlendirip fazla kaçırdığımızda spora teşvik edelim ki telafi olsun kaçamaklar... puanlama işin içine girince işler değişiyo tüm menüleri birbiriyle kıyaslamak değerlendirmek yorucu olabilir ... sınaw kağıdı gibi aman ona eksik olmasın buna fazlamı wermişim gibi bunlar benim fikirlerim tabi sizler neler düşünüyosunuz?

şu ana kadar neler yemişim bakalım

kahvaltı: 1,5 dilim çavdar ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, domates,salatalık,biber,beyaz peynir

ara: 4 kavrulmamış fındık, 1 kuru kayısı

öğlen: barbunya ,1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kutu ayran

ara: 1 nektarin

ara: tam buğday ekmeğine kaşarlı domatisli tost:)

aralarda şekersiz açık çay içtim...

okuldan geldim kurt gibi açtım bende tost yaptım ohh ii geldi walla öğle aramız yarım saat bende ewden hazırlayıp götürüyorum artık 3 gündür daha iyi oluyo umarım bıkmam bu şekilde dewam ederim :84: biraz ewi toplayıp yemek yapıciim

akşam: limon soslu ve baharatlı tavık sote,köz patlıcan salatası,2-3 yemek kaşığı barbunya,1 bardak ayran

puanlama sisteminin nasil oldugu konusunda hic bi fikrim yok cunku daha cookk yeniyim.yonlendirmeleriniz dogrultusunda ne gerekiyorsa yaparim kendi adima.2.5 kilom var fazla ama emziriyorumda spor cok fazla yapmasamda arada 1 saatlik yapiyorum haftada 3 defa falan ve cok yuruyorum otobus kullanmiyorum pek.neyse demem o ki yonlendirirseniz yaparim.senle baslayalim pazaretesi sen naapilmasi gerek onceden anlat bana.katilmak isteyen olursa katilir olmaz mi?

daha önce herkes dönüşümlü olarak 1 haftalığına koç oluyodu.. yediğimizi içtiğimizi varsa yaptığımız sporları yazıp haftanın koçu değerlendiriyodu...
menüler genelde 3 ana öğün 3 ara öğün seklindeydi... şok diyet yapan olmuyodu... menüleri değerlendiriirken de yeterli protein(et-balık-tavuk-yumurta) , kalsiyum(süt ürünleri) almış mı ya da yeterince meyve ve sebze tüketmiş mi bunlara dikkat ediyorduk ... bitki çaylarıda war tabi bi de... haftada bir tartılıp liste tutuluyordu birde .... aklıma gelenler bunlar şimdilik

arkadaşlar bende katılmak isterim amam bende çok yeni olduğum için bu koçluk ve puanlama sistemini bilmiyorum ama zamanla öğrenirim motive olmamız açısından çok faydalı olacağını düşünüyorum
bende varım kızlarrrrrrrr

o zaman senin koclugunda basliyormuyuz pazartesi gunu? damlaselen de katiliyor sen bizi yonlendirirsin.pazartesi naapmamiz gerek bize pazar gunu soyle tam olarak baslayalim tamammi?

benim zayıfladığım dönemde sen de buralardaydın,hatırladın mı beni?? ne güzeldi o zaman forum,hiç boş kalmazdı ve çok sistemliydik. hem kilo verip hem keyifli vakit geçiriyorduk. 10 kilo vermiştim o zaman 2 ay gibi bir sürede.

selamlar,ben de zayıflamak istiyorum((süper bi forum olmuş böyle birlikte olunca insan yerken vicdan azabı çeker sanki:))
ben hep 47-48 idim taaa ki evlenene kadar:))evlendim çalışmaya başladım parasal olarak rahatladım ve şu an 55 kiloyum..bu kilolaları vermek istiyorum...

o zaman senin koclugunda basliyormuyuz pazartesi gunu? damlaselen de katiliyor sen bizi yonlendirirsin.pazartesi naapmamiz gerek bize pazar gunu soyle tam olarak baslayalim tamammi?

yalnızanne ve damlaselen tamamdır bu hafta ben koç olurum normalde koçumuz pazartesi-cuma günleri menü yorumluyodu hafta sonları dışarda falan olduğumuzdan daha özgür takılıyoduk ama ben menü yazan olursa bugünden başlarım .... hem pazartesiye daha sistemli başlamış oluruz

olips sende hoş geldin aramıza

chemescim hatırlamaz olurmuyum hiç nasılsın bakalım ? sende burdasın artık o zaman :87: inş. eskisi gibi canlanır burası

chemescim hatırlamaz olurmuyum hiç nasılsın bakalım ? sende burdasın artık o zaman :87: inş. eskisi gibi canlanır burası

iyiyim canm,ama kilo aldım deli gibi,evlilik yaradı baya. iş, ev derken kendime vakit ayıramadım aldım kiloları. beslenme düzenim de bozuldu. neyse geçen hafta spor yapmaya başladım 1.6 kilo vermişim, devamı gelicek inşallah. sen nasılsın??

bende iyiyim canım aynı dert bende de var bu yaz ewlendim eş durumundan baska bi şehre geldim yaz tatili eşim çalışıyo burda kimseyi tanımıyom memlekete de baya uzak yedim uyudum tatil boyunca acısı çıktı tabi neyse veririz hep birlikte nasılsa bu arada mutluluklar dilerim

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım şuan 52 kiloyum hedefim 45 yada 48 olmak. Asıl amacım düşük bel giymekten oluşan bel bölgemdeki yağları yok etmek. Ve Tabii ki de küçük basenciğimle su ve yemek yiyince şişen göbeğimi. Bana tavsiyeniz ne olabilir. burda herkes diyet dışında ne yapıyor diyet yapmayı seven birisi değilim yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum..

Son düzenleme:
evet arkadaşlar gelelim yapacaklarımıza :))

-daha öncede dediğim gibi öğünlerimizin 3 ana , 3 ara olmasına dikkat edelim
-kahvaltıyı kesinlikle atlamayalım ve güzel bi kahvaltı yapalım
-tam buğday,çavdar ve tahıllı ekmekler tüketelim dönüşümlü olarak(kepek kansızlık yapıyomuş bu nedenle ben pek tercih etmiyorum:)
-öğünlerden birinde kırmızı et/balık/tavuk gurubundan biri olsun
-hafta da iki üç öğün bakliyat tüketelim.nohut-fasulye yemeği, fasulye piyazı, nohut veya yeşil mercimek salatası, yeşil mercimek yemeği, mercimek çorbası ya da kuru börülce , bakla gibi.... (bunlarda bitkisel kaynaklı protein çünkü)
-bol yoğurt ve süt olsun menülerimizde
-sebze ve meyveleri de unutmayalım tabi:) 1 adet meyve 1 porsiyon meyve oluyo... günde 3-4 porsiyon tüketebiliriz ara öğünlerimizde:)
-kavrulmamış ceviz,fındık, badem tüketmeye çalışalım.... kuru meyvelerle süper oluyo:) özellikle çalışanlar için
-kısacası her gün mutlaka öğünlere et, sebze, yoğurt, süt,meyve ve tahıl grubu dengeli şekilde dağıtılacak
-günde 2- 2,5 lt civarı su olmazsa olmazımız zaten ayrıca yeşil çay ve her türlü bitki çayınıda unutmuyoruz... sevenler varsa günde 1 fincan türk kahveside çok faydalı :) şekersiz,sütle hazırlayıp tüketebilirsiniz ...

menüleri gün sonunda toplu olarak yazarsak daha iyi olur bütünü görmek açısından :) spor yapanlar da mutlaka belirtsin.... tartı olayı içinde bi gün belirleyelim liste yapabiliriz ama ben haftalık tartılmıyorum eksildiysem hemen telafi etme yoluna gidiyom çünkü :):)

ewet arkadaşlar hazırmıyız

merhabalar bölgesel incelme için en iyisi spor yapmak ve hamur işi tatlı tüketmemek çünkü direk karın bölgesine gidiyolar ....

merhabalar bölgesel incelme için en iyisi spor yapmak ve hamur işi tatlı tüketmemek çünkü direk karın bölgesine gidiyolar ....

teşekkür ederim bildiğiniz önerebileceğiniz sporlar varmı? aerobik cardiyo etki edermi

bende varım takım olrsak süper olr

bende katılıyorum kızlar :) ben diyet tarafı değilim onun yerine sağlıklı beslenme lafını daha mantıklı buluyorum sırf bunu uygulayarak abartmadan yiyerek 6-7 kg civarı vermiştim :) şimdi ona tekrar başlamak istiyorum ama bitürlü başlayamadım hep beraber olursak daha kolay olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…