50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu hafta sonu ben nutella agirlikli beslenicem cunku 6 aydan sonra ilk defa regli oluyorum.ve 2 aydir nutella yada ona benzer hic bir cesit cikolatali urun tuketmedim ve artik deli oluyorum.yani pazartesi baslayalim yada ben basliicam diyiim.hadi bakalim gazamiz mubarek olsunnn.

Ben de varıım!

Sağlıklı beslenme ve spor ile bu işin üstesinden geleceğiz, hadi bakalım. :)

teşekkür ederim bildiğiniz önerebileceğiniz sporlar varmı? aerobik cardiyo etki edermi
aerobik veyaz cardio kesinlikle işe yarar ama biraz bilgi verirsen video ismi de söleyebilirim... kilon fazla değil demiştin boyun kaçtı ? sadece bel bölgesi için mi birde?

bende varım takım olrsak süper olr

bence de

birbirimizi motive edersek işimiz kolaylaşıcaktır :13:

nutella detoksu mu yapıcaksın yani tmam cnm sen paartesi başla bende yarın başliim inş. bugün dengesiz oldu benimde :97:

Ben de varıım!

Sağlıklı beslenme ve spor ile bu işin üstesinden geleceğiz, hadi bakalım. :)

çok doğru diyosun

1.58 boyundayım kilom 52 (53). Belimin ölçüsü 74. İdeal olarak 69 olması gerekiyormuş idealkilo hesaplamada bakmıştım. Bacaklarımda problem yok kalın değiller ama basenim var birazcık. kalçamın ölçüsü 90 sanıyordum 97ymiş meğersem. Kalça kemiğim aslında gözüküyor dokununca hissediyorum kemik olduğunu. Ama düşük bel giyiyorum herşeyi. Yüksek bel fazla giymediğim için çıplak aynadan kendime bakınca can simidi derler ya öyle şişik yandan fırlamış yağlarım gözüküyor. Buda benim doğal olarak canımı sıkıyor. Yani benim sorunum aslında o bölgeden basene kadar diyebilirim.

hazırım şimdi ve daimaaaaaa

hoşbuldum ve hazırım:))Hadi Allh yardımcımız olsun

sana bi onerim var calisiyormusun bilmiyorum ama oyle olsada sorun degil cunku soyliceklerim cok vakit alan bir olay degil.youtube da 8 minutes abs diye bir video var o 8 dakikada yapabikecegin karin hareketlerini gosteriyo ve inan bana cook etkili eger duzenli yaparsan.ben 6 ay once dogum yaptim ve su an karnim yanlarim hepsi gitti.hatta karin kaslarim bile belli.o harekete ek olarak sopali hareketi yapabilirsin 100 tane buda belinin incelmesine yardimci oluyo.ben dogumdan sonra kilo vermeye karar verdigimde ki buda yaklasik 3 ay onceydi kilom 67 belim 79 kalcam 108 di.su an kilom 52 51 belim 67 66 kalcam 90 boyum 156cm ve bahsettigim videonun cok faydasini gordum gunde 1 kezle baslayip 2 hafta sonra 2 defaya cikardim sonra yanina baska plates hareketleri ekledim.rejimde yaptim tabi ve halaa emziriyorum.umarim bir nebzede olsa yardimci olabildim.iyi sanslar.

katilanlarin listesini yapicazmi baslangic kilolariyla beraber bir duzen olmasi acisindan?

ben öğrenciyim sabah akşam olmak üzere dediklerini dikkate alacağım ve yaparım. Teşekkür ederim, adına da çok sevindim. Ben zaten kafama zayıflamayı koyunca haftada her gün egzersiz yapıyorum. Bir gün aksatınca tüm moralim bozuluyor.

canım kilon az olmasına rağmen belin kalın benim bi nebze kalındı belimi çeviriyodum günde 100 kere civarı yararı olmuştu 69dan 62 cme düştü belim

anladım canım... video isimleri yazıyorum aşağıya:)
slim&6 pack 12 dk falan sürüyo
tracey anderson 10 dklık karın kaslarını çalıştıran bi video war
yukardaki 2 video mat üzerinde yapılıyo...
slim cardio core express 30 dklık bi video ayakta ve mat üzerinde hareketler war..
birde 20 dklık etkili bi pilates videosu war : winsor plates intensive abdominals

hazırım şimdi ve daimaaaaaa

tamam cnm

katilanlarin listesini yapicazmi baslangic kilolariyla beraber bir duzen olmasi acisindan?

daha önce yazmıştım ben haftada bir tartılmıyorum bu nedenle listeye katılamıcam.. ama ilk haftanın koçu olmam sebebiyle listeyi hazırlayabilirim herkes başlangıç kilosunu göndersin bana .... daha sonrada gönüllü bi arkadaş varsa listeyi o hazırlar her hafta yada dönüşümlü yaparsınız

bende haftada 1 tartılmıyorum her gün akşam yatmadan önce tartılıyorum yediklerime dikkat etmek açısından bu gün kaçırdımsan ertesi gün daha çok dikkat ediyorum

canım kilon az olmasına rağmen belin kalın benim bi nebze kalındı belimi çeviriyodum günde 100 kere civarı yararı olmuştu 69dan 62 cme düştü belim

Bel çevirme dışında diyet falan yapmışmıydın? dediklerini dikkate alacağım.

winsor plates yaptım 4 parttan oluşan 1 kere denedim. Ama bu dediğin değil sanırım bir daha bakarım teşekkürler... :)

bende haftada 1 tartılmıyorum her gün akşam yatmadan önce tartılıyorum yediklerime dikkat etmek açısından bu gün kaçırdımsan ertesi gün daha çok dikkat ediyorum

o kadar sık tartılmasan daha iyi aslında ama sen bilirsin.....

winsor plates yaptım 4 parttan oluşan 1 kere denedim. Ama bu dediğin değil sanırım bir daha bakarım teşekkürler... :)

rica ederim .... baya bi videosu var winsor'un bu dediğim 20 dklık

Merhaba,

siteye yeni üye oldum buradaki zayıflama grupları motivasyon açısında çok önemli olmalı. ben geçen yıl bu zamanları diyete başlayıp sekiz ayda 15 kg verdim. kış dönemi spor ve diyetle kg vermek bana çok zor gelmedi ama ne zaman yaz geldi benim işim çok zorlaştı .. bende bu zaman zarfında kilomu korumaya çalıştım. 58.8 kg yu bile görmüştüm ama şimd 61 kiloyum. ellili kglara çok yakın olduğum için bu topikte yazmaya karar verdim. umarım birbirimizi motive eder, amaçlarımıza ulaşırız

o kadar sık tartılmasan daha iyi aslında ama sen bilirsin.....

rica ederim .... baya bi videosu var winsor'un bu dediğim 20 dklık

youtube'da aradım ama bu adda video çıkmadı. 20 minutes yazan videosu var. Bir yerden indirmemmi gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…