Merhaba,
siteye yeni üye oldum buradaki zayıflama grupları motivasyon açısında çok önemli olmalı. ben geçen yıl bu zamanları diyete başlayıp sekiz ayda 15 kg verdim. kış dönemi spor ve diyetle kg vermek bana çok zor gelmedi ama ne zaman yaz geldi benim işim çok zorlaştı .. bende bu zaman zarfında kilomu korumaya çalıştım. 58.8 kg yu bile görmüştüm ama şimd 61 kiloyum. ellili kglara çok yakın olduğum için bu topikte yazmaya karar verdim. umarım birbirimizi motive eder, amaçlarımıza ulaşırız
youtube'da aradım ama bu adda video çıkmadı. 20 minutes yazan videosu var. Bir yerden indirmemmi gerekiyor?
hoşgeldin cnm.. sende bendensin genelde yazın kilo werir herkes bense alırım
Auto-Saved
videonun adına baktım da ''intensivo abdominales'' yazıyo...youtube da warmı bilmiyorum çünkü ben indirmedim eşime video ismi sölüyodum o indiriyodu... torrent falan olabilir belki bilmiyorum ki ama 20 dklık bun and thighs isimli bi videosuda olması lazım kalça ve bacaklar için bunun dışında videolarıda wardı.. içerisindeki hareketler nasıl karın için mi;?
sanırım kadınların üzerinde yeşil renkte bir şey var. Benim yaptığım videolarında üstlerinde siyah giysiler vardı.
hoşgeldin cnm.. sende bendensin genelde yazın kilo werir herkes bense alırım
Auto-Saved
videonun adına baktım da ''intensivo abdominales'' yazıyo...youtube da warmı bilmiyorum çünkü ben indirmedim eşime video ismi sölüyodum o indiriyodu... torrent falan olabilir belki bilmiyorum ki ama 20 dklık bun and thighs isimli bi videosuda olması lazım kalça ve bacaklar için bunun dışında videolarıda wardı.. içerisindeki hareketler nasıl karın için mi;?
ben öğrenciyim sabah akşam olmak üzere dediklerini dikkate alacağım ve yaparım. Teşekkür ederim, adına da çok sevindim. Ben zaten kafama zayıflamayı koyunca haftada her gün egzersiz yapıyorum. Bir gün aksatınca tüm moralim bozuluyor.
evet o mavi taytli adamlar.dogru video.ben bicok aerobik falan filan denedim ama uzun sureli olmuyo hicbiri slklliyorum.bu hem kisa hem slklci degil sopali hareket bu ve bir kac bacak hareketiyle kombine edip yapiyorum ve cok memnunum.sunu biliyorum ki azmin elinden bisey kurtulmuyo.umarim kendin icin dogru olani bulursun.tienen .!.:8 Minute Abs - YouTube bahsettiğin 8 dakikalık video bu değil mi? yaptım biraz önce gerçekten karnım falan çok acıdı
Liste vs. biraz uğraştırıcı bence. Bir de yarış modunda olmaktan ziyade motivasyon modunda olmak daha iyi diye düşünüyorum. Yani yine kilolarımızı bildiririz haftada bir, 15 günde bir artık ne zaman tartılıyorsak. Bunun dışında yaptıklarımız hakkında değerlendirmelerde bulunuruz ne dersiniz?
Açıkcası dediğim gibi liste vs biraz uğraştırıcı ve de herkes aynı anda kilosunu bildirmez falan problem olur. :) Yine de siz bilirsiniz. Ben her türlü uyarım.
herkese selam nasılsınız arkdaşlar bi şey sorucam ebru şallı ile plates yok mu artık tv 8 de bu gün kalktım baktım yok bilginiz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?