dün akşam bide 2 adetbeypazarı kurusu yedim bide sade maden suyu içtim içine limon sıkarak :)))
bugün sabah: 1 orta boy şeftali,1 bardak su
kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim beyaz peynir, domates,salatalık,1 dilim çavdar ekmeği
ara: 3 fındık,1 hurma
öğlen: 1 tabak kadar patlıcan yemeği ,1 kase yoğurt,yarım dilim ekmek
ara: 3 fındık,1 kuru kayısı,1 lokmak ekmek ve ince 1 dilim kaşar (fırından yeni almıştır canım çekti ekmeği :)))
akşam: 1 kase çorba, 2 adet sandal sefası(kabak,tavuklu ve kaşarlı),1 kase bol dereotlu cacık,yarım dilim çavdar ekmeği
su:2,5 lt civarı
yürüyüş yaptık bugün 45 dk :))
slim serisi kalça ve bacakları mükemmel çalıştırıyoo karın bölgesinide öle benim kurtarıcımdır:)) beğenmene sewindim... gündüzleri içmeye çalışıyodum canım yeşil çayı kafein içerdiğinden ee gün içinde fazla çay içtiğimden akşam içersem uyutmuyo sora:)
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ama yaklasık 1.5 aydır diyetteyim düzenli olarak günde 45 dk 1 saat arası yürüyüş yapıyorum boyum 1:55 kilo 57.5 dan şimdi 54.6 yım yavaş veriyorum gibi sizce naıl arkadaşlar
arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum 57 kiloyum geçen sene 50kiloydum. ama sizin bu yazdıklarınızı yersem ben kilo almaya devam ederim( 2 hafta önce 5günde 5kilo diyetiyle 55e düşmüştüm ama geri aldım.bu hafta lahana çorbası yaptım ama hiç bir etkisi yok bana. lütfen yardımcı olurmusunuz.ben nasıl kilo vercem. yine 5günde 5kilo diyetine mi başlasam.
bence süper artık zayıflamana bile gerek yok.ben de 1 56 boyundayım ve kilom malesef 58.bana 54 çok iyi oluyor ama ne zamandır(6aydır) böyle kilolu geziyorum.4kilo bizim gibi kısalarda çok farkediyor.dikkat edeyim derken daha da yiyorum.biri bana dur desinnnn
selam arkadaşım aynı kaderi paylaşıyoryuz benimde boyum 1.55 kilom 57,5 yaklaşık 2 aydır diyet yapıyorum kendimi çok kasmadan çünkü herşeyi yasakladığım zaman canım daha çok istiyo diyeti bozuyorum ve daha çabuk kilo alıyorum o yüzden canımın istediğinden azar azar yiyorum şimdi kilom 53,5 hedefim 50-51 inşallah darısı sana canım
ay ne güzel bir dilek.ben geçen yıl 50ye düştüm.ama bana hiç yakışmadı.etim sıkı heralde şimdi bile insanlar sen iyisin diyorlar o zaman herkes ama herkes derhal kilo al diyordu.senin çevren ne diyor kilona? şimdi sabah 54 akşam 55 olsam yeter ama...
kışları ben hep 57-58e çıkar ilkbaharda 54-55 e düşerdim ama bu yaz düşemedim.yaşım 30 oldu ondan mı acaba?eğer veremezsem martta diyetisyen yolu gözüküyor.pazartesi başlıycam diyete...
bende bugünkü menümü yazıyım :)
sabah peynirin yanında bugün 1 domates 1 salatalık daha yedim yarın daha çeşitli yapıcam kesinlikle :)
ara da 10-15 üzüm yedim
öğle yemeğinde bi kase kadar sebze çorbası, rosto köfte ve 2-3 kaşık makarna
ara da yine 10-15 üzüm
akşam yemeğinde bir tabak karnıbahar bir tabak taze fasulye bir dilim tam buğday ekmeği bi kase yoğurt
akşam üzeride 15 civarı badem yedim ve dayanamayıp 10 tane falan eti cicibebe yedim
hergün bişeyden bozuyorumbugün 2lt civarı su içtim, yeşilçay içemiyorum, spora da inş yarın sabah başlıcam :)
her gün böyle gidersen benden önce 50 olcaksın :))
Başlıyorum rapora. :)
Sirkeli ballı ılık su
Leslie 5 mil
Sabah
1 haşlanmış yumurta
3 çay k. krem peynir
3 zeytin
1 orta boy domates
1 dilim ekmek
Ara
İkisi bir arada kahve
Öğle
Yarım kase çorba
Bir kepçe bulgur pilavı
Patates püresi, üstünde biraz et vardı ( az yedim ve tuzsuzdu nerdeyse )
1 yemek k. barbunya
Küçük kase salata ( havuç, göbek, mor lahana )
Biraz yoğurt
Yarım dilim revani
Ara
İkisi bir arada kahve
Ara
2 tane karışık meyveli kepekli bisküvi
Akşam
Yarım kepçe çorba
4 yemek k. barbunya
2 yemek k. pilav
Salata
2 lt su, yatmadan start it up yapacağım ve sirkeli ballı suyu içeceğim. Birazdan da yeşil çay içerim.
Öğlen yediklerim çok gözüküyor ama aslında o kadar da çok değildi. =)) Çeşit fazlaydı sadece. :)
Kahve bir tane olsaydı daha iyi olurdu biliyordum ama derste uyumamam lazımdı. :)
Valla asıl ağrıyı bugün hissettim, oturmaya çalışırken bile bacaklarım fena halde acıyor ama yılmak yok zorlansam da bu akşam da yapacağım hareketleri. :)
Haklısın ben işin uyku kısmını hiç düşünmemiştim, gündüzleri içmeye çalışacaksın artık dediğin gibi. :)
Menün de çok güzel bu arada. Aynen devam ediyoruz böyle. :)
geç oldu ama ben anca gelebildim menümü yazıyorum hemen
sabah 11:00
1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurtadan omlet,1 zeytin,peynir,çay
öğlen 15:30
üçü bir arada kahve,3 tane kuru pasta
ara 17:30
yeşil çay yarım saat sonra 1 elma
akşam 19:00
2 kepçe çorba,2 tane dolma biber dolması(içi kıyma,bulgur ve pirinç le hazırlanmış)
salata,yoğurt
akşam oturmaya arkadaşlar geldi cips falan alıp gelmişler dayanadım 21:00 de 5 tane cips,15 tane falanda antep fıstığı yedim 2 bardakda çay içtim.yememem gerekirdi biliyorum kendimi suçlu hissediyorum bi daha olmaz inşallah
bu arada su 2 lt oldu yatmadan öncede 50 mekik ve 10 dak egzersiz apıcam bu günlük bu kadar
Kızlar selam,
Benim diyet bugün bitti,yarın tartılmam gerekiyordu ama dayanamadım bugün öğlen tartıldım, 57.6 çıktım :))) 3 gün önce tartıldığımda 58.7 idim.
Sonuç başarılı olduğu için 3 gün daha bu programı uygulamam gerekiyormuş,sonrasında normal diyetime döneceğim.
Bugünkü icraatlere gelirsek:
sabah
1 haşlanmış yumurta
domates,salatalık,biber
2 dilim ekmek
şekersiz çay
kuşluk
4 kayısı
10 badem
öğle
1 kase domates çorbası
1 dilim tam tahıllı ekmek
ikindi
2 kayısı
5 badem
akşam
5 köfte ızgara
bol yağsız salata
gece
1 bardak yağsız tarçınlı süt
2 kayısı
2 ceviz
dayanamayıp 3 tane de meyveli form bisküvilerinden yedim
Bu arada 1 saat boyunca tempolu yürüyüş yaptım
Gün boyunca 2,5 lt kadar su ve şekersiz bitki çayları tükettim.
Hepinize iyi geceler
Dizlerimin üstü start it up'ı bir kere yapma sonucu bu kadar ağrırken, bugün yapmakta bayağı bir zorlanacağımı düşünüyordum. Ama düşündüğüm kadar olmadı. Tabi biraz ağrı hissettim ama kim bilir hangi kaslar çalışıyor da ağrıyor. Yıllardır orada biblo gibi durmuşlar demek ki öyle. :) Başarıyla bitirdim bugün de start it up'ı, mutluyum. Ama uyumakta biraz geciktim. Sabahın 6sında Leslie beni bekler. :) Hadi iyi geceler, sirkeli ballı suyumu içip yatıyorum. =)
buraya fazla takılan yok mu. kahvaltıda
2 yumurta
1 domates 1 salatalık 1 avuç ii kadar penir yedım karatay dişyetı apmaya çalışıyorum 2 haftadır 60 ım ve kilom inmed daha bir yerde galıba yanlı yapıyorum
bence süper artık zayıflamana bile gerek yok.ben de 1 56 boyundayım ve kilom malesef 58.bana 54 çok iyi oluyor ama ne zamandır(6aydır) böyle kilolu geziyorum.4kilo bizim gibi kısalarda çok farkediyor.dikkat edeyim derken daha da yiyorum.biri bana dur desinnnn
slm kızlarrrbugün bi kırgınlık var üzerimde gözlerim falan buğulu görüyo biraz dinleniim uyuyayım dedim uyuyamayınca başım ağrıdı ve kendimi karbonhidrata verdim :18: beypazarı kurusu yedim sayısını bilmiyom
bugün yediklerimi yaziim:
kahvaltı: dereotlu ve kaşarlı omlet(1 yumurtalı),2 dilim beyaz peynir, domates,yeşil biber, 2 dilim çavdar ekmeği
ara: 1 elma
öğlen: 2 sandal sefası, 3 yk patlıcan yemeği,1 ayran
ara: 1 dilim çavdar ekmeği,1 ince dilim peynir ve yeşil çay
ara: bey. kurusu
akşamı salatayla çorbayla atlatsam bari(( bide ramp yapiim bari yorgundum ama yapmam lazım
su:2 lt oldu
Çok teşekkür ettiim! :)maşallah canım çok ölçülü yemişsin Nazar sporlarda süper
bugün yeşil çay içtim :))) ben dün ara verdim ramp ta 3 gün yaptım ve üstüne nöbette tüm gün ayakta kalınca popom bacaklarım tutuldu resmeno ne müthiş bi acıydı :)))
merhabalar kızlar :)
bugünki menüm
sabah 1 yumurta kk kadar peynir 2 çeri domates yarım salatalık ve 1 tam buğday ekmeği
ara 15 civarı üzüm
öğle ezogelin çorbası 3-4 kaşık nohut 2-3 kaşık pilav
ara yapmayı unuttum
akşam 4 gibi 2 lahmacun yediim
6 gibi de bi elma yedim bugün başka birşey yemeyip yediğim lahmacunlarla dengelemeye çalışıcam. hergün olduğu gibi yine akşam bozdumsporu sabah uykulu olduğumdan yapamıyorum yatmadan önce sporumuda yapıp öyle yatıcam
sabah kahvaltıda sucuklu yumurta ve çay sadece :)
öğlen tek lavaşlı ciğ köfte ve ayran. Ara yapmıyorum.
1,5 litre su.
Akşam çorba, turşu ve yaprak sarması yanınada yoğurt.
Şimdi zayıflama kürümü içiyorum ayrıca 1,5 litre suya basladım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?