50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün akşam bide 2 adetbeypazarı kurusu yedim bide sade maden suyu içtim içine limon sıkarak :)))

bugün sabah: 1 orta boy şeftali,1 bardak su

kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim beyaz peynir, domates,salatalık,1 dilim çavdar ekmeği

ara: 3 fındık,1 hurma

öğlen: 1 tabak kadar patlıcan yemeği ,1 kase yoğurt,yarım dilim ekmek

ara: 3 fındık,1 kuru kayısı,1 lokmak ekmek ve ince 1 dilim kaşar (fırından yeni almıştır canım çekti ekmeği :)))

akşam: 1 kase çorba, 2 adet sandal sefası(kabak,tavuklu ve kaşarlı),1 kase bol dereotlu cacık,yarım dilim çavdar ekmeği

su:2,5 lt civarı

yürüyüş yaptık bugün 45 dk :))

bende bugünkü menümü yazıyım :)

sabah peynirin yanında bugün 1 domates 1 salatalık daha yedim yarın daha çeşitli yapıcam kesinlikle :)
ara da 10-15 üzüm yedim
öğle yemeğinde bi kase kadar sebze çorbası, rosto köfte ve 2-3 kaşık makarna
ara da yine 10-15 üzüm
akşam yemeğinde bir tabak karnıbahar bir tabak taze fasulye bir dilim tam buğday ekmeği bi kase yoğurt
akşam üzeride 15 civarı badem yedim ve dayanamayıp 10 tane falan eti cicibebe yedim

hergün bişeyden bozuyorum bugün 2lt civarı su içtim, yeşilçay içemiyorum, spora da inş yarın sabah başlıcam :)

her gün böyle gidersen benden önce 50 olcaksın :))

Başlıyorum rapora. :)

Sirkeli ballı ılık su
Leslie 5 mil

Sabah

1 haşlanmış yumurta
3 çay k. krem peynir
3 zeytin
1 orta boy domates
1 dilim ekmek

Ara

İkisi bir arada kahve

Öğle

Yarım kase çorba
Bir kepçe bulgur pilavı
Patates püresi, üstünde biraz et vardı ( az yedim ve tuzsuzdu nerdeyse )
1 yemek k. barbunya
Küçük kase salata ( havuç, göbek, mor lahana )
Biraz yoğurt
Yarım dilim revani

Ara

İkisi bir arada kahve

Ara

2 tane karışık meyveli kepekli bisküvi

Akşam

Yarım kepçe çorba
4 yemek k. barbunya
2 yemek k. pilav
Salata

2 lt su, yatmadan start it up yapacağım ve sirkeli ballı suyu içeceğim. Birazdan da yeşil çay içerim.

Öğlen yediklerim çok gözüküyor ama aslında o kadar da çok değildi. =)) Çeşit fazlaydı sadece. :)
Kahve bir tane olsaydı daha iyi olurdu biliyordum ama derste uyumamam lazımdı. :)

Valla asıl ağrıyı bugün hissettim, oturmaya çalışırken bile bacaklarım fena halde acıyor ama yılmak yok zorlansam da bu akşam da yapacağım hareketleri. :)

Haklısın ben işin uyku kısmını hiç düşünmemiştim, gündüzleri içmeye çalışacaksın artık dediğin gibi. :)

Menün de çok güzel bu arada. Aynen devam ediyoruz böyle. :)

geç oldu ama ben anca gelebildim menümü yazıyorum hemen
sabah 11:00
1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurtadan omlet,1 zeytin,peynir,çay
öğlen 15:30
üçü bir arada kahve,3 tane kuru pasta
ara 17:30
yeşil çay yarım saat sonra 1 elma
akşam 19:00
2 kepçe çorba,2 tane dolma biber dolması(içi kıyma,bulgur ve pirinç le hazırlanmış)
salata,yoğurt
akşam oturmaya arkadaşlar geldi cips falan alıp gelmişler dayanadım 21:00 de 5 tane cips,15 tane falanda antep fıstığı yedim 2 bardakda çay içtim.yememem gerekirdi biliyorum kendimi suçlu hissediyorum bi daha olmaz inşallah
bu arada su 2 lt oldu yatmadan öncede 50 mekik ve 10 dak egzersiz apıcam bu günlük bu kadar

Kızlar selam,

Benim diyet bugün bitti,yarın tartılmam gerekiyordu ama dayanamadım bugün öğlen tartıldım, 57.6 çıktım :))) 3 gün önce tartıldığımda 58.7 idim.
Sonuç başarılı olduğu için 3 gün daha bu programı uygulamam gerekiyormuş,sonrasında normal diyetime döneceğim.

Bugünkü icraatlere gelirsek:

sabah
1 haşlanmış yumurta
domates,salatalık,biber
2 dilim ekmek
şekersiz çay

kuşluk
4 kayısı
10 badem

öğle
1 kase domates çorbası
1 dilim tam tahıllı ekmek

ikindi
2 kayısı
5 badem

akşam
5 köfte ızgara
bol yağsız salata

gece
1 bardak yağsız tarçınlı süt
2 kayısı
2 ceviz
dayanamayıp 3 tane de meyveli form bisküvilerinden yedim

Bu arada 1 saat boyunca tempolu yürüyüş yaptım
Gün boyunca 2,5 lt kadar su ve şekersiz bitki çayları tükettim.

Hepinize iyi geceler

Dizlerimin üstü start it up'ı bir kere yapma sonucu bu kadar ağrırken, bugün yapmakta bayağı bir zorlanacağımı düşünüyordum. Ama düşündüğüm kadar olmadı. Tabi biraz ağrı hissettim ama kim bilir hangi kaslar çalışıyor da ağrıyor. Yıllardır orada biblo gibi durmuşlar demek ki öyle. :) Başarıyla bitirdim bugün de start it up'ı, mutluyum. Ama uyumakta biraz geciktim. Sabahın 6sında Leslie beni bekler. :) Hadi iyi geceler, sirkeli ballı suyumu içip yatıyorum. =)

buraya fazla takılan yok mu. kahvaltıda
2 yumurta
1 domates 1 salatalık 1 avuç ii kadar penir yedım karatay dişyetı apmaya çalışıyorum 2 haftadır 60 ım ve kilom inmed daha bir yerde galıba yanlı yapıyorum

bence süper artık zayıflamana bile gerek yok.ben de 1 56 boyundayım ve kilom malesef 58.bana 54 çok iyi oluyor ama ne zamandır(6aydır) böyle kilolu geziyorum.4kilo bizim gibi kısalarda çok farkediyor.dikkat edeyim derken daha da yiyorum.biri bana dur desinnnn

5 günde 5 kilo diyeti nasıl bişey?bence sağlıklı vermeye bak.diyet menülerine bak.

selam arkadaşım aynı kaderi paylaşıyoryuz benimde boyum 1.55 kilom 57,5 yaklaşık 2 aydır diyet yapıyorum kendimi çok kasmadan çünkü herşeyi yasakladığım zaman canım daha çok istiyo diyeti bozuyorum ve daha çabuk kilo alıyorum o yüzden canımın istediğinden azar azar yiyorum şimdi kilom 53,5 hedefim 50-51 inşallah darısı sana canım

ay ne güzel bir dilek.ben geçen yıl 50ye düştüm.ama bana hiç yakışmadı.etim sıkı heralde şimdi bile insanlar sen iyisin diyorlar o zaman herkes ama herkes derhal kilo al diyordu.senin çevren ne diyor kilona? şimdi sabah 54 akşam 55 olsam yeter ama...
kışları ben hep 57-58e çıkar ilkbaharda 54-55 e düşerdim ama bu yaz düşemedim.yaşım 30 oldu ondan mı acaba?eğer veremezsem martta diyetisyen yolu gözüküyor.pazartesi başlıycam diyete...

benim bünyem kilo almaya çok müsait hemen alıyorum bana 57 çok geliyo yanlarım ve midem var benim oralar çıkıyo çok rahatsı oluyorum şimdi iyi ama ben biraz daha zayıflamak istiyorum 50 kilo bana iyi oluyo

slm kızlarrr bugün bi kırgınlık var üzerimde gözlerim falan buğulu görüyo biraz dinleniim uyuyayım dedim uyuyamayınca başım ağrıdı ve kendimi karbonhidrata verdim :18: beypazarı kurusu yedim sayısını bilmiyom

bugün yediklerimi yaziim:

kahvaltı: dereotlu ve kaşarlı omlet(1 yumurtalı),2 dilim beyaz peynir, domates,yeşil biber, 2 dilim çavdar ekmeği

ara: 1 elma

öğlen: 2 sandal sefası, 3 yk patlıcan yemeği,1 ayran

ara: 1 dilim çavdar ekmeği,1 ince dilim peynir ve yeşil çay

ara: bey. kurusu

akşamı salatayla çorbayla atlatsam bari(( bide ramp yapiim bari yorgundum ama yapmam lazım
su:2 lt oldu

cicibebeler olmasaymış 10 numara menüymüş bu gün dengelersin umarım

her gün böyle gidersen benden önce 50 olcaksın :))

keşke gitsem ama mümkün değil:)) en azından 1 hafta 10 gün falan gidebilseydim ama bugün karbonhidrat yükledim baya

maşallah canım çok ölçülü yemişsin Nazar sporlarda süper

bugün yeşil çay içtim :))) ben dün ara verdim ramp ta 3 gün yaptım ve üstüne nöbette tüm gün ayakta kalınca popom bacaklarım tutuldu resmen o ne müthiş bi acıydı :)))

öğlen zayıf olmuş dışardamıydın acaba? onun dışında ii sayılır cipsten de fazla yememişsin bugün biraz fazla hareket edersin olur biter:)

diyetisyen listesi sonuçta ama 3 günlük bi diyetse daha fazla yapma bence ... öğlenler az gibi geliyo verdiğin kg içinde tebrik ederim

hergün düzenli olarak girip menü paylaşan arkadaşlarımız var...

gel canım birbirimize dur diyelim

Son düzenleme:
merhabalar kızlar :)
bugünki menüm
sabah 1 yumurta kk kadar peynir 2 çeri domates yarım salatalık ve 1 tam buğday ekmeği
ara 15 civarı üzüm
öğle ezogelin çorbası 3-4 kaşık nohut 2-3 kaşık pilav
ara yapmayı unuttum
akşam 4 gibi 2 lahmacun yediim
6 gibi de bi elma yedim bugün başka birşey yemeyip yediğim lahmacunlarla dengelemeye çalışıcam. hergün olduğu gibi yine akşam bozdum sporu sabah uykulu olduğumdan yapamıyorum yatmadan önce sporumuda yapıp öyle yatıcam

sabah kahvaltıda sucuklu yumurta ve çay sadece :)
öğlen tek lavaşlı ciğ köfte ve ayran. Ara yapmıyorum.
1,5 litre su.
Akşam çorba, turşu ve yaprak sarması yanınada yoğurt.
Şimdi zayıflama kürümü içiyorum ayrıca 1,5 litre suya basladım yine

Neyse artık biraz kaçnış karbonhidratlar ama sporu yap ki erisinler. :)

Çok teşekkür ettiim! :)

Yaşasın yeşil çay içilmiş. Hala bacaklarım fena, 1 haftaya geçer herhalde. :)

Anlaşılan bugün hepimiz çozutmuşuz biraz.. :)))

Ara yapmamanın nedeni farklı bir diyet uygulaman mı? Ama su olayın süper. Fazlası da zarar tabi unutma, 3 iyidir. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…