50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy benimde sabah kalkinca dumduzz aksam uzeri nasil cikiyorr yaa deli oluyom...
hele bende su icsem sisiyor...benimde 5-6 kilo vermem lazim nasil olcak bilmem
diet yapiyorum 2-3.gunu canim sarma dolma istemeye basliyo :78:

az az ye sende o zaman çok fazla kısıtlama istersen kendini... sadece pirinç yerine bulgur ağırlıklı bi iç koyarsın olur biter:)))

mutlaka işe yarıcaktır dewam

bende slim in 6 egzersiz programını yapıyorum bi kaç gün start it up yaptım dün ramp it up yapmaya başladım beni kısa sürede inceltiyo forma sokuyo

bende sana katılıyorum yarış işini bende sewmiyorum diyet grupları var zaten biz rekabetten ziyade motive edelim birbirimizi tatlı tatlı :90:

bence herkes once bi baslangic kilosunu bildirsin.sonra haftalik yazalim yine gelismeleri.isteyen gunluk tartilir ama hafta sonu bildirim yapariz.(bence)
tartılanlar varsa yazsın kayda geçelim sonra dileyen istediği aman tartılsın :)) ben tartılmadım ama kıyafetlerimden anlıyorum o daha çok hoşuma gidiyo.... bide 55 altına inemesemde incelmeye dewam ediyorum ama tartıyı sabit görünce canım sıkılıyo motivasyonum kayboluyo bu nedenle pek tartılmayı sewmiyom:)) kilomdan ziyade nasıl göründüğüme bakıyorum....

merak etme hemen gider zaten şişkinliktir çoğu

bende akşama kadar çok iyiyim ama akşam otururkendi atıştışmalar beni mahvediyo eee görüncede canı çekiyo insanın bende eşimde sewiyoruz öle bişiler atıştırmayı napcaz bakalım sabır

hoşgeldin cnm

merhabalar, bugün kilolarımızı bildiriyor muyuz??pazartesiden pazartesiye bildirim yapalım demiştik sanki.
chemescim tartıldınsa yaz henüz liste olayı kesinleşmedi ama ben bu haftalık liste tutucam sonrasına bakarı artık :)

herkese selam nasılsınız arkdaşlar bi şey sorucam ebru şallı ile plates yok mu artık tv 8 de bu gün kalktım baktım yok bilginiz varmı

sanırım federasyon mu ne yasaklamış ama kendi sitesinde tv çekimlerinden videoları wardı ordan yapabilirsin ...

bu arada 'z' harfinde bi problem var klavyede bazen çıkmıyo siz ekleyin okurken :)))

Son düzenleme:

merhaba linguist.. ne güzel saat 15:30 da evdesin. keşke benim de öyle bir işim olsaydı.. 18.00 de işten çıkıyorum eve varmam tam bir saat sürüyor ne yazık ki. start it up - ramp it up- burn it up hepsini indirdim , 15 gün start it up yaptım ama ramp it up çok zor geldi. bıraktım ( ama karın hareketleri videkosunu severek ve uzun süre yapmıştım. bide bu videolar çok uzun sürüyor nasıl yapıyorsun skılmadan yaa.. çok imrendim..

akşam eşim abartıyor atıştırmayı. paket paket kremalı bisküviler götürüyor. oda kilolu ama benim uyarılarımı dikkate almıyor. almak istemiyor ne yazık ki kg almaya devam ediyor. bide diyor ki bana kg verdir. böyle yerken ben nasıl kg verdireceksem ona.. neyse her koyun kendi bacağından asılır. o bisküvilere hayır diyebiiyorum ama ben akşam yemegini işyerinde yapar eve gidince bişi yemezdim. o zaman eşim şehirdışında idi haftaiçi ve bunu yapmak çok kolay oluyordu. ama artık her akşam evde sofra kuruyorum ve eşim de ben yemezsem yemiyor inat ediyor. sonra gidip abur cubura abanıyor.. oof of bu adam bana kg aldıracak

cnm baya geç çıkıyomuşsun işten ben sewiyorum bu programı bide sonucunu düşündükte daha bi gazla dewam ediyorum ama burn it up bi defa yaptım uzun geldi banada ve okadar kasmaya gerek yok dedim :) sende start yap üstüne de karın videosu süper olur:)) bide yeni versiyonu mu elindekiler ? rapid results olarak yenilemiş seriyi..ben şimdi eskisini yapıyom buna alışınca yeni ramp it up yapcam...

bizde eşimle yürüyüşe falan çıkıyoz ama üstüne bi güzel tıkınıyoz bazen de ben onu ayartıyom aklımıza ne düşerse illa yapıp yicez bide içimiz rahat etmiyo :86:

teşekkür edrim kızlar bu videoları nerden bulucaz internettenmi indiricez acaba

Deli olucam ya! Günde 3-3,5 litre su içiyorum. Sabah kalktığımda 1bardak, susadığımda 1 bardak. Okuldayken 12 den 5 bucuğa kadar 1,5 litre su. Eve geldiğimde akşam yine 1.5 litre suyu yatana kadar bitiriyorum. Sabah kalktığımda karnım bu şişkinliğe nazaran düzken, su içince dopdolu oluyor. Wcye gitsemde yine şişkin. Nedir bunun sebebi? Göbeğimi eskisine nazaran ben biraz daha eritmiştim ama su içinde şişkinlik oluşuyor ve kendimi yine eskisi gibi hissediyorum. Oysa çoğu kadında böyle problem görmedim ben. Napıcam ya... Bir çaresi vardır herhalde?

banada aynısı oluyo bi bardak içsem bile hemen şişiveriyo

Bugünün raporunu bildiriyorum. :)

Sirkeli ballı ılık su
5 mil Leslie

Sabah

1 haşlanmış yumurta
4 çay k. krem peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 fincan yeşil çay

Ara

3 ceviz

Öğle

1 kase çorba
3 yemek k. taze fasülye
5 yemek k. makarna

Ara

5 fındık

Akşam

Balık
Az salata

Su 1.5 lt bitti, yatana kadar 2'yi geçer. :) 1 fincan daha yeşil çay içerim.
Bir de call yapıyordum akşamları ama artık onun yerine slim in 6 yapmayı planlıyorum. Buna ısınamadım maalesef.

Böyle işte, öğlen makarna 1-2 kaşık daha az olsaydı iyi olacaktı ama akşam telafi ettiğimi düşünüyorum. :)

Bir de yakın zamanda kuru kayısı ve kuru erik almayı planlıyorum, ara öğünleri hareketlendirmek lazım biraz. :)

banada aynısı oluyo bi bardak içsem bile hemen şişiveriyo

su tutucak şeyler mi tüketiyosunuz acaba tuzu azaltın belki işe yarar..birde turşu,tuzlu zeytin ve peynirde yapıyo olabilir

sen zaten öz eleştiri yapmışsın menün genel olarak güzel aralarda yapılmış makarnayı da telafi etmişsin :81: yalnızz hadi akşam balık wardı ama öğlene yoğurt veya ayran eklesen daha iyi olurdu..fasulyeyide daha fazla yiyebilirdin ama doyduysan tamamdır

bende yazayım yediklerimi içtiklerimi :))

kahvaltı: kaşarlı omlet, 1 dilim çavdar ekmeği, az beyaz peynir,domates,salatalık,yeşil biber ve bi tutam maydonoz

ara: 1 minik haşhaşlı çörek ve açık çay(arkadaş yapmış getirmiş aldım bende sırf ayıp olmasın diye )

öğlen: 1 tabak kabak yemeği, küçük kase yoğurt( ekmek yemedim artık)

ara: 1 elma,3 kavrulmamış fındık, 1 hurma

akşam: 1 kase mercimek çorba,1 tabak tavık sote,1 minik köz patlıcan ,söğüş domates,1 kupa ayran ve yarım dilim çavdar ekmeği

ara: 1 şeftali

su: 2 lt, ve okulda 3-4 kupa açık çay içtim.. yeşil çay yok bugün

spor: ramp it up

ben zeytin peynir yemiyorum zaten. Yemeklere kendi tuzu dışında tuz katmıyorum ama dahada dikkat ederim bundan sonra :S

bende yazayım bu gün yedikleri ama malesef ben bu gün dikkat edemedim yediklerime ve ara öğünlerime kahvaltıda arkadaş vardı bütün öğleden sonra da iş görüşmeleri için dışardaydım ama yinede yazayım

1 bardak su
patates kızartması dolu dolu 1 çay tabağı kadar,1 zeytin,peynir,domates,salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği,2 bardak şekersiz çay
malesef ara falan yok akşamda
1 tabak makarna 4 tane kabak mücver
2 bardak şekersiz çay yaklaşık 1,5 lt su fazla su
45 dk yürüyüş ve 50 mekik işte bu kadar bu gün diyetimi uygulayamadım çok mutsuz ve huzursuzum (

Haklısın yoğurt eksik oldu bugün. Aklımda bulunsun o da. :)
Makarna yerine fasülyeyi fazla yiyebilirdim bence de. Neyse artık sağlık olsun. :)

Valla ne diyim gayet güzel bir menü. Kuruyemiş, yoğurt, meyve, sebze her şey var. :) Spor da yapılmış. Tebrik ediyorum! Böyle devam edelim hepimiz inş.

ben zeytin peynir yemiyorum zaten. Yemeklere kendi tuzu dışında tuz katmıyorum ama dahada dikkat ederim bundan sonra :S

Peynir, zeytin yerine domates salatalıkla doyurursunuz karnınızı. :) Peynir yemiyorsunuz peki süt? İçebiliyorsanız sabah o şekilde telafi edilebilir bence. Tuz olayını çok iyi yapıyorsunuz, ben de aynı şekilde uyguluyorum. Ve evde pişen yemeklerden abartmamak şartıyla yiyorum. Bir de spor. Böyle böyle halledeceğiz. :)

2 öğün şeklinde olması pek iyi olmamış ama en azından bugün ipin ucunu kaçırdım deyip sporu aksatmamışsınız. :) Telafi edilmeyecek bir şey değil bence canınızı sıkmayın, umudunuzu kaybetmeyin. :)

Son düzenleyen: Moderatör:

evet ama inşallahh bundan sonra daha dikkatli olucam buranında motivasyon açısından çok faydalı olacağına inanıyorum arkadaşlar

selam arkadaslar ben bu gun feci dagildim.bebegim cok huzursuzdu bugun.

sabah 1 sadece yarim yagli sutle yapilmis nescafe ve uzum hosafi disinda hic bisey yiyemedim.

saat 3 gibi bir muz (oglumla beraber)

saat 4.30 da bulgurlu sebze lapasi

saat. 6.30 da 1 porsiyon yogurtlu makarna(az yagli yogurt)

saat 10 da 2 dilim cavdar ekmegi (nutellali) ve az sutlu nescafe.

1 saat sonrada rezene cayi

bu arada 3 lt den fazla su ictim.
karmakarisik.ben bile bisey anlamadim.sabah ve aksamda 8 dk karin hareketi 100 sopali hareket.bikac kalca bacak hareketiyle 25 30 dk tamamliyorum. benden bu kadar.cok basarisiz.

sabah tartildim kilom 51.7 idi.ben her sabah ve gece yatmadan tartiliyorum.neyse umarim oglum biraz rahat olurda bende duzene oturturum.herkese iyi sanslar.yaringece gorusmek uzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…