ayy benimde sabah kalkinca dumduzz aksam uzeri nasil cikiyorr yaa deli oluyom...
hele bende su icsem sisiyor...benimde 5-6 kilo vermem lazim nasil olcak bilmem
diet yapiyorum 2-3.gunu canim sarma dolma istemeye basliyo :78:
az az ye sende o zaman çok fazla kısıtlama istersen kendini... sadece pirinç yerine bulgur ağırlıklı bi iç koyarsın olur biter:)))
siyahlı olan videoada anlatan kadın lacivert birsey giymiş üstüne bacak hareketleri yapıyolar orda sadece. Neyse bulamadım ben maalesef.
Arkadaşın önerdiği 8 dakikalık videoyu yaptım biraz önce feci bir ağrı hissettim karnımda. Daha sonra pump it up diye bir video var dans ediyorlar. Kendi sevdiğim müziği açıp onlarla dans ettimfeci terledim. 50 tane sopayla bel kısmımı çalıştırmak için belimi çevirdim sabahlarıda nivea body ile dinamik sabahlar yapıcam. İnş işime yarar bunlar
mutlaka işe yarıcaktır dewam
Merhaba hoşbulduk. benim gibi kışın kg veren birini bulmak güzel. birbimizi motive ederiz böylece :)
bu arada slim in siz packs 8-10 dklık karın hareketleri videsu var. ben nisandan hazirana 3 ay yapmıştım çok faydasını görmüştüm .. henüz spora başlayamadım ama başlayınca eliptik bisikletimden sonra bu videoyu da yapıcam. bulunca sizinle nereden indirebileceğinizi paylaşırım
bende slim in 6 egzersiz programını yapıyorum bi kaç gün start it up yaptım dün ramp it up yapmaya başladım beni kısa sürede inceltiyo forma sokuyo
bende sana katılıyorum yarış işini bende sewmiyorum diyet grupları var zaten biz rekabetten ziyade motive edelim birbirimizi tatlı tatlı :90:Liste vs. biraz uğraştırıcı bence. Bir de yarış modunda olmaktan ziyade motivasyon modunda olmak daha iyi diye düşünüyorum. Yani yine kilolarımızı bildiririz haftada bir, 15 günde bir artık ne zaman tartılıyorsak. Bunun dışında yaptıklarımız hakkında değerlendirmelerde bulunuruz ne dersiniz?
Açıkcası dediğim gibi liste vs biraz uğraştırıcı ve de herkes aynı anda kilosunu bildirmez falan problem olur. :) Yine de siz bilirsiniz. Ben her türlü uyarım.
tartılanlar varsa yazsın kayda geçelim sonra dileyen istediği aman tartılsın :)) ben tartılmadım ama kıyafetlerimden anlıyorum o daha çok hoşuma gidiyo.... bide 55 altına inemesemde incelmeye dewam ediyorum ama tartıyı sabit görünce canım sıkılıyo motivasyonum kayboluyo bu nedenle pek tartılmayı sewmiyom:)) kilomdan ziyade nasıl göründüğüme bakıyorum....bence herkes once bi baslangic kilosunu bildirsin.sonra haftalik yazalim yine gelismeleri.isteyen gunluk tartilir ama hafta sonu bildirim yapariz.(bence)
Günaydın kızlar!
Ballı sirkeli ılık suyumu içip sporumu yaptıktan sonra buraya da bildireyim dedim. Tartıldım ve sonuç 60.7
Bir hafta yemede düzensizlik olunca verdiğimi geri almış bulunmaktayım, ne güzel 59a düşmüştüm.
Ama pes etmek yok, artık beslenme düzenini bozmak da yok. Az zamanım kaldı bu kilolar gi-de-cek!Şimdi gidip kahvaltımı yapayım, akşama tüm günü raporlarım buraya. :)
merak etme hemen gider zaten şişkinliktir çoğu
bende akşama kadar çok iyiyim ama akşam otururkendi atıştışmalar beni mahvediyogünaydın kızlar
bugün dikkat etmeye yeniden başlıyorum. ama haftasonu özellikle de dün iştahım çok açıktı. en son cumartesi sabahı tartılmıştım o yüzden birazda haftasonu çok abarttığım için bu sabah tartılmadım.( her gün tartılmıyorum tartılsam bile dikkate almıyorum sadece cumartesi günleri tartılmayı düşünüyorum tabi kendimi tutabilirsem. sabah oldukça sağlam bir kahvaltı yaptım.. yumurtam kalmadığı için evde bol ekmekli oldu kahvaltım böylece günlük ekmek hakkımı da yemiş oldum. olsun sabah yenenler kiloya direkt yansımıyor o yüzden çokta üzgün değilim ama akşam çok hafif olması lazım. ama eşim bu aralar diyeti çok abartıyorsun artık kilon kalmadı diyor ona uymak istemiyorum ama paso yiyor karşımda kendime hakim olamıyorum bazen.. herkese iyi bir hafta diliyorum
bende bende yarıştan ziyade motivasyonun işe yarayacağı insanlardanım. tabi yarış yapılırsa ben katılamayacağım zira bu bende hiç işe yaramıyor denedimama her hafta kazananı tebrik etmekte bana düşer :))
hoşgeldin cnmmrb arkadaşlar...bende aranıza katılmak istedim...hayatı rejimle geçen habire yediğine içtiğine dikkat eden ve 1-2 kiloyu bile problem eden biri olarak neden bende katılmayayım dedim...umarım benimde sizlere katkım bulunur...
chemescim tartıldınsa yaz henüz liste olayı kesinleşmedi ama ben bu haftalık liste tutucam sonrasına bakarı artık :)merhabalar, bugün kilolarımızı bildiriyor muyuz??pazartesiden pazartesiye bildirim yapalım demiştik sanki.
herkese selam nasılsınız arkdaşlar bi şey sorucam ebru şallı ile plates yok mu artık tv 8 de bu gün kalktım baktım yok bilginiz varmı
sanırım federasyon mu ne yasaklamış ama kendi sitesinde tv çekimlerinden videoları wardı ordan yapabilirsin ...