50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kahvaltı: yumurta,1 dilim çavdar ekmeği,peynir
ara:sütlü kahve,2 tane yulaflı bisküvi
öğlen:ekmek arası peynir
ara:mandalina
akşam:2 dilim ekmek,salata,kırmızı et
ara:çerez,yeşil çay ..
su da 2-3 lt arası

siz de spor var işte ben de o yok,spor yapmalıyımmmmm(

sabah kahvaltıda domates, bir dilim ekmek, yumurta yedim ve çay içtim.
Öğlen:Arkadaşımla 1 tane tek lavaşta çiğköfte paylaştık yarısını yedim.Yanına ayran
Gün içinde 1.5 litre su bitti. Saat 3-4 gibi 3 tane yaprak sarması yedim.
Akşam yemeğinde 1 çorba, salata, azcık tursu, makarna ve yanına çok az nohut koyup yedim birde ayran içtim.
Şuan yeni 1.5litrelik suyumu içiyorum, ayrıca sodalı kürümüde içmeye başlıcam...

Son düzenleme:
menülerime yaptığınız yorumlar beni çok mutlu ediyor kızlar :) paylaşınca kendimi daha iyi hissediyorum hem bişey yiceksemde kaçınıyorum
bugünkü menümünde yazıyım hemen
kahvaltı geç kaldığım için hiç düzgün olmadı :/, birkaç parça peynir aldım
öğlen kepek ekmeği arasında peynir domates salatalık
4 gibi 2 mandalina
az sonra da abartmadan arnavut ciğeri yicem daha da bişey yemem
bugün hiç ara öğün yapamadım geç kaldığım için hiçbişey istediğim gibi olmadı malesef ve spora hala başlayamadım ne yazıkki

Ben bugün menümü pek beğenmedim.

Slim&6 pack - Slim&limber

Sabah

2 dilim ekmek arasına;
3 çay k. krem peynir
3 dilim domates
3 zeytin

Ara

Ara öğünümü yanımda götürmeyi unutmuşum maalesef Bu kadar farkedeceğini hiç düşünmemiştim karnım gurudadı durdu.

Öğle

Yemekleri ısıtırken 3 gün kurusu kayısı
1 kase çorba
3 yemek k. yumurtalı patates
2 yemek k. pirinç pilavı

Ara

5 badem
5 fındık

Ara

10 antep fıstığı
2 gün kusuru kayısı

Akşam

2 parça fırında tavuk
3 yemek k. bulgur pilavı

1 parça bitter çikolata

Su 2 lt. Start it up'ı yapacağım.

Bu arada sabah leslie yerine slim&6 pack ve slim&limber yapmayı düşünüyorum artık. Bana daha etkili gibi geliyor nedense. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bugün karbonhidrat biraz fazla kaçtı, sebze az oldu ama yapacak bir şey yok artık yarın daha dengeli beslenmeye bakacağım. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
bende yazayım bu günki menümü
kahvaltı 11:00
1 yumurtadan omlet
2 zeytin,peynir,salatalık
çay tabağı kadar patates kızartması
1 dilim çavdar ekmeği,çay
temizlik yapıyorum o yüzden ara falan hiç yapamadım 4 tane baklava saat 2 gibi (enerji için)
akşam 18:00
kramalı havuç çorbası 1 kase
beşamel soslu tavuk 6 yemek kaşığı
arpa şehriye pilavı 3 yemek kaşığı
10:30 da 1 armut 1 de elma yedim su da 2 lt olmuştur
45 dk tempolu yürüdüm 75 mekik çekicem
bu aralar azıttım valla kendime engel olamıyorum ne yapıyım :)))

Start it up yapıldı!

Yalnız karnım çok gergin ve şiş buna nasıl bir çözüm önerirsiniz. Çok rahatsız edici böyle gergin olması. :/

valla linguist cim mart ayında diyetisyene başladığımda 67.8 e kadar kendi başıma düşmüştüm zaten..o sırada hergün 1 saat tempolu yürüyüş yapıp yediklerime dikkat etmiştim. Mart ayından bu yana artık daha da bilinçliyim (en azından artık bir yemekte çorba,pilav ve ekmek olduğunda sadece üçünden birini yersem kilo almayacağımı biliyorum ) çok iyi bir diyetisyen ile çalışıyorum,muhteşem bir kadın, aklına takılan her konuda bilgilendirip açıklamasını yapıyor.Benim normalde uyguladığım diyet uzun vadede sonuç isteyenlere daha uygun, çünkü gayet tok kalarak bu kadar kilo vermeyi başarabildik,sonrasında beslenme düzeni oturtulursa kilo almak imkansız gibi birşey oluyor.

geçenlerde Saba Tümer'de Gülben Ergen ve Hülya Avşar'ın diyetisyeni çıkmıştı programa,onun verdiği diyetin aynısını uyguluyorum ben de,onların neden bu kadar kilo verdiğine şaşırmıyorum çünkü bu diyeti uygulayınca diyet bitince de devam etmek istiyorsun,çünkü herşeyi yeme imkanın var.

bu arada şu aralar forumlarda hep ballı,sirkeli sulardan bahsediliyor ya..o sıvıların zayıflatıcı hiçbir etkisi yok ancak vücut için yararlı bir karışım, bilginiz olsun..yani sadece düzgün bir diyet yapıp hergün düzenli 1 saat yürüyüş yapılırsa (eğer çok ciddi -şeker,tiroid gibi- bir rahatsızlık yoksa) kilo vermemek imkansız gibi birşey..

sonra tatlı krizi yaşayanlar için de gece öğününde -saat 21.30-22.30 arası- içilen tarçınlı süt kan şekerini dengeleyip tatlı isteğini azaltmak için ideal..

şimdilik aklıma gelenler bunlar,aklınıza takılan birşey olursa elimden geldiğince bilgim dahilinde cevaplarım

sevgiler

bugünkü icraatım:

sabah
1 kibrit kutusu peynir
domates,salatalık,biber
2 dilim tam tahıllı ekmek
şekersiz çay

kuşluk
10 badem
1 ceviz
4 kayısı

öğlen
1 kase ezogelin çorbası
1 dilim çavdar ekmeği

ikindi
3 kayısı
3 ceviz

akşam
6 adet yaprak sarma
1 küçük bol biber dolması
yağsız salata

gece
3 kayısı
3 ceviz

bugün içtiğim şekersiz bitki çaylarını da sayarsak toplam 3 lt su tükettim (soda su yerine geçmiyormuş,diyetisyenimiz öyle buyurdu )
1 saat tempolu yürüyüş yaptım açık havada.

iyi geceler

makarnayı fazla kaçırmadıysan ii geçirmişsin günü:)))

sabah kötü olmuş... akşamda sadece ciğer mi yedin? salata ,yoğurt falan yemedin mi;?

çokta kötü değil aslında asıl ben fena saçmaladım dün akşam:))) dışarı çıktıkya kaçırdım biraz üşüyünce çay demledik ewde çayın yanında da eşime eşlik ettim sporda yok leslie konusuna gelince bence daha kısa amanda daha etkili bi seçim yaparsın derim :)) leslie 1 saat sürüyodu sanırım azcık fazla uyursun hem

havalar soğudundan mı nedir bende de yeme isteği mevcut ama şöle bi durum var bu gibi gıdalar (tatlı,hamur işi) yedikçe yiysin geliyo iştah açıyo çünkü bi dur dememiz lazım

Start it up yapıldı!

Yalnız karnım çok gergin ve şiş buna nasıl bir çözüm önerirsiniz. Çok rahatsız edici böyle gergin olması. :/

spordan sonra mı oluyoki bu durum... mekik çekerken bende karnıma dokunduğumda düz hissederim gerginlikten oluyo ama şişlik nedenki acaba? kas şişmesi diil dimi?

canım çok tşkler verdiğin bilgiler için

en güzeli açık havada spor zaten bol oksijenli liste dışına çıkmamaşsın bugün tebrikler

günaydın herkese nasılsınız arkadaşlar ben bugünde dışardayım.. öğleden sonra dışarıya çıkcaz akşamda tiyatroya gidiyoruz ne yiyip içerim allah kerim ama karnım çıkmış hemen dünkü yediklerimle ne güzel düz uyanıyodum çok rahatsız edici bişi bu arkadaşlar yeni koç belirlememiz lazım benim dün görevim sona erdi gönüllü var mı? hatta sıraya koyalım bugün bi liste yapalım

Son düzenleme:

ben yine koptum gittim,diyet filan kalmadı. kan şekerim de düşüyor bu ara dikkat edemeyince. bugün dikkat etmeye başlıyorum ama işteyim kahvaltıda yapamadım acele çıktım evden. ne yesem şaşırdım kaldım. kilo bildiriyor muyduk????

bende koptum 2 gündür ya( simit falan ye canım peynir de bulabilirsen çok keyifli bişi olur:)) dışarı çıkcaktım markete acaba fırınada mı uğrasam dedim şimdi simit çok sewerimde chemescim kopsanda ayrılma yaz buraya mutlaka tekrar düzene gircektir .. ne kadar programlı olduğunu ve şahane menülerini hatırlamıyo değilim kilo bildirimiyle ilgili bi gelişme olmadı liste yapmıyoruz ama kg veren varsa yazsın mutlaka kutlarız görüşürüz canım

evet listeyi hazırlayalım haftalık kilolarımı falan da belirleyelim bi dahaki hafta karşılaştırırız :) ve arnavut ciğerini bi tabak kadar abartmadan yedim yanında ayran içtim ama ondan sonra kendimi tutamayıp 2 tane danette yedim hastalığım yakın olduğundan mazur görün ben gönüllü olmak isterdim ama henüz acemiyim hem haftaiçi bi tek akşamları girebiliyorum :/

Ne bileyim sebzesi az olduğundan pek de iyi gözükmedi gözüme menüm. :) Çok kaçırmadıysan sorun değil telafi edersin artık bir şekilde. Spor olsaydı tabi daha iyi olurmuş. :) Ya bana da daha etkili gibi geldi ondan böyle bir karar aldım zaten. Ama yine aynı saatte uyanırım,zaten leslie yaparken biraz sıkışık oluyordu duş, kahvaltı, hazırlanma falan. Böyle rahat rahat kahvaltımı yapar giyinir giderim okuluma. Hem de daha etkili bir spor yapmış olurum. :))

Spordan sonra değil yemekten sonra genelde o yüzden kas şişmesi değildir sanırım. Zaten mesela çorbayı içerken daha böyle bi şiştiğimi hissediyorum doymuşum gibi geliyor ama biliyorum ki doymadım daha. Midem mi çok küçüldü ne oldu bilemedim yani. :) Ya da benim hastalık yakın sanırım ondan da oluyor olabilir. :/

Dikkat et dışarıda da sağlıklı beslenebilirsin aman ha ipin ucunu kaçırayım deme. :)) Dün sporu da yapmadın ya vücut direkt sinyali vermiş dikkat etmezsen böyle olur işte diye. =)
Ben bu koçluk işinde yer alamayacağım galiba, çünkü anca kendi menümü yazacak vakit bulabiliyorum, herkesi kontrol etmem zor olur. :) Aslında müsait olan kişiler bildirse de ona göre bi program yapılsa. Ha ama illa ihtiyaç olursa yapmaya çalışırım koçluk. :)

sabah kahvaltıda bir dilim ekmek yedim: haşlanmış yumurta ve pekmez yanına çayla kahvaltımı tamamladım.
Ara vermedim sabah kalktığımdan beri susadıkça su içiyordum zaten.
Öğlende (saat 1 civarı)sosisli sandvic yedim minik sandvic ekmeğinde 1 tane sosis vardı. yanınada patates kızarması ayran napimm menü böleydi
ara yaptım diyebilirim 1 tane kestane yedim sadece gün içinde 1.5 litre su bitirdim
Akşam yemeğinde kıvırcık salatası, 1çorba ve azcık makarna yedim
şuan sodalı form çayı kürümü içiyorum.
Sabah egzersiz yapmadım ama 10 gibi dans edip 100 kere bel hareketi yapıcam bide 8.dakikalık videoyu yaparım olur biter dırırıırırn

evet bugün yediklerim;
kahvaltımı çok abarttım nasıl olsa kahvaltı kolay eriyor diye
kahvaltımda 2 kk peynir, 2 çeri domates, 1 adet jambon, 2 dilim ekmeğin arasında kaşar peynir+jambon, yarım dilim ekmeğe fındık ezmesi, yarım dilim ekmeğe krem peynir üstüne bir jambon. evet dediğim gibi normal kahvaltıma oranla baya fazla oldu ama ekmeğim tam buğday ekmeği ve benim bu ekmeğimin iki dilimi normal bir dilim ekmek boyunda belirtmek isterim
hiç ara yapmadım kahvaltı baya tuttu, kahvaltıyı 10 gibi yaptıktan sonra 3 gibi nestle nesfit yedim
7 gibi de 1 tabak civarı bol yoğurtlu mantı yedim
9 gibi de 15 civarı üzüm yedim
ve spora bugün başladığımıda söylemek istiyorum callanetics e başladım ama daha 10. dksında zorlanmaya başladım 10 saat nasıl yapıcam cidden merak ediyorum

bende yazayım bu gün ki menümü
kahvaltı 11:00
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta,2 zeytin
peynir,salatalık,çay
dışardaydım bu gün ara yapmadım
16:00 da
salata tabağı(içindekiler)
1 y.k patlıcan salatası
1 y.k tavuk salatası
1 y.k italyan salata
2 tane mercimek köftesi
akşam 20:00
15 adet badem
1 ceviz,5 fındık
1 tane elmalı kurabiye,çay
22:00 da
1 elma
su 2 lt olmuştur 75 mekik çekip yatıcam bu günlük bu kadar arkadaşlar

merhaba arkadaşlar öncelikle hepimize bolllbolllll kilo vermeli günler diliyorumbende şu an 59kg mım ve aranıza katılmak istiyorum.Hedefim 50kg olmak.ama hipoglisemi hastasıyım ve kendim bilinen diyetleri uygulayamıyorum.Çarşamba günü diyetisyenden randevu aldım,yani diyete başlayacağım.Bankacıyım haliyle tüm gün oturuyorum.Size sormak istediğim şey;yürüyüş falan yapmadan,bacak kalça göbek çalıştırıcı hareketler(mekik gibi) işe yarıyor mu ve yeterli oluyor mu?Diyete başladığımda bende listemi sizinle paylaşacağım.İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız..:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…