- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
- 163
ohh beaa sonunda cuma geldiyarın daha çok gezebilmek adına gelir gelmez ewi temizledim birazdan yemeğin yanına ew eriştesi yapıcam ama ben yemiycem inş. dün çok fazla karbo aldığım için bugün kahvaltı dışında ekmek ve türevlerini yemedim akşamıda atlatırsam süper olcak
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta,2 dilim beyaz peynir,yeşil biber,salatalık,domates,2 dilim tam buğday ekmeği
ara: 4 findukkk
öğlen: 1 tabak taze fasille :)) , 1 kase yoğurt
ewe gelince acıktım:))ara öğünüm garip oldu1 kase çorba içtim 3-4 kaşıkta tavuk sote yedim
spor henüz yapamadım akşam dışarda olcas umarım gelince yaparım.. su 2 lt olmuştur sanırım .. şimdilik bu kadar akşamı ve yaparsam sporumu yazarım
tamam canım o zamanbu arada maşallah diyorum resmen yarı yarıya kalmışsın 82 kg dan inmek ne demek bize verebileceğin tüyolar vardır eminim
geçmiş olsun cnmşimdilik ii geçiyo günüm umarım böle dewam eder
sabah kahvaltıda domates, bir dilim ekmek, yumurta yedim ve çay içtim.
Öğlen:Arkadaşımla 1 tane tek lavaşta çiğköfte paylaştık yarısını yedim.Yanına ayran
Gün içinde 1.5 litre su bitti. Saat 3-4 gibi 3 tane yaprak sarması yedim.
Akşam yemeğinde 1 çorba, salata, azcık tursu, makarna ve yanına çok az nohut koyup yedim birde ayran içtim.
Şuan yeni 1.5litrelik suyumu içiyorum, ayrıca sodalı kürümüde içmeye başlıcam...
menülerime yaptığınız yorumlar beni çok mutlu ediyor kızlar :) paylaşınca kendimi daha iyi hissediyorum hem bişey yiceksemde kaçınıyorum
bugünkü menümünde yazıyım hemen
kahvaltı geç kaldığım için hiç düzgün olmadı :/, birkaç parça peynir aldım
öğlen kepek ekmeği arasında peynir domates salatalık
4 gibi 2 mandalina
az sonra da abartmadan arnavut ciğeri yicem daha da bişey yemem
bugün hiç ara öğün yapamadım geç kaldığım için hiçbişey istediğim gibi olmadı malesefve spora hala başlayamadım ne yazıkki
Ben bugün menümü pek beğenmedim.
Slim&6 pack - Slim&limber
Sabah
2 dilim ekmek arasına;
3 çay k. krem peynir
3 dilim domates
3 zeytin
Ara
Ara öğünümü yanımda götürmeyi unutmuşum maalesefBu kadar farkedeceğini hiç düşünmemiştim karnım gurudadı durdu.
Öğle
Yemekleri ısıtırken 3 gün kurusu kayısı
1 kase çorba
3 yemek k. yumurtalı patates
2 yemek k. pirinç pilavı
Ara
5 badem
5 fındık
Ara
10 antep fıstığı
2 gün kusuru kayısı
Akşam
2 parça fırında tavuk
3 yemek k. bulgur pilavı
1 parça bitter çikolata
Su 2 lt. Start it up'ı yapacağım.
Bu arada sabah leslie yerine slim&6 pack ve slim&limber yapmayı düşünüyorum artık. Bana daha etkili gibi geliyor nedense. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bugün karbonhidrat biraz fazla kaçtı, sebze az oldu ama yapacak bir şey yok artık yarın daha dengeli beslenmeye bakacağım. :)
bende yazayım bu günki menümü
kahvaltı 11:00
1 yumurtadan omlet
2 zeytin,peynir,salatalık
çay tabağı kadar patates kızartması
1 dilim çavdar ekmeği,çay
temizlik yapıyorum o yüzden ara falan hiç yapamadım 4 tane baklava saat 2 gibi (enerji için)
akşam 18:00
kramalı havuç çorbası 1 kase
beşamel soslu tavuk 6 yemek kaşığı
arpa şehriye pilavı 3 yemek kaşığı
10:30 da 1 armut 1 de elma yedim su da 2 lt olmuştur
45 dk tempolu yürüdüm 75 mekik çekicem
bu aralar azıttım valla kendime engel olamıyorum ne yapıyım :)))
Start it up yapıldı!
Yalnız karnım çok gergin ve şiş buna nasıl bir çözüm önerirsiniz. Çok rahatsız edici böyle gergin olması. :/
valla linguist cim mart ayında diyetisyene başladığımda 67.8 e kadar kendi başıma düşmüştüm zaten..o sırada hergün 1 saat tempolu yürüyüş yapıp yediklerime dikkat etmiştim. Mart ayından bu yana artık daha da bilinçliyim (en azından artık bir yemekte çorba,pilav ve ekmek olduğunda sadece üçünden birini yersem kilo almayacağımı biliyorum) çok iyi bir diyetisyen ile çalışıyorum,muhteşem bir kadın, aklına takılan her konuda bilgilendirip açıklamasını yapıyor.Benim normalde uyguladığım diyet uzun vadede sonuç isteyenlere daha uygun, çünkü gayet tok kalarak bu kadar kilo vermeyi başarabildik,sonrasında beslenme düzeni oturtulursa kilo almak imkansız gibi birşey oluyor.
geçenlerde Saba Tümer'de Gülben Ergen ve Hülya Avşar'ın diyetisyeni çıkmıştı programa,onun verdiği diyetin aynısını uyguluyorum ben de,onların neden bu kadar kilo verdiğine şaşırmıyorum çünkü bu diyeti uygulayınca diyet bitince de devam etmek istiyorsun,çünkü herşeyi yeme imkanın var.
bu arada şu aralar forumlarda hep ballı,sirkeli sulardan bahsediliyor ya..o sıvıların zayıflatıcı hiçbir etkisi yok ancak vücut için yararlı bir karışım, bilginiz olsun..yani sadece düzgün bir diyet yapıp hergün düzenli 1 saat yürüyüş yapılırsa (eğer çok ciddi -şeker,tiroid gibi- bir rahatsızlık yoksa) kilo vermemek imkansız gibi birşey..
sonra tatlı krizi yaşayanlar için de gece öğününde -saat 21.30-22.30 arası- içilen tarçınlı süt kan şekerini dengeleyip tatlı isteğini azaltmak için ideal..
şimdilik aklıma gelenler bunlar,aklınıza takılan birşey olursa elimden geldiğince bilgim dahilinde cevaplarım
sevgiler
bugünkü icraatım:
sabah
1 kibrit kutusu peynir
domates,salatalık,biber
2 dilim tam tahıllı ekmek
şekersiz çay
kuşluk
10 badem
1 ceviz
4 kayısı
öğlen
1 kase ezogelin çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
ikindi
3 kayısı
3 ceviz
akşam
6 adet yaprak sarma
1 küçük bol biber dolması
yağsız salata
gece
3 kayısı
3 ceviz
bugün içtiğim şekersiz bitki çaylarını da sayarsak toplam 3 lt su tükettim (soda su yerine geçmiyormuş,diyetisyenimiz öyle buyurdu)
1 saat tempolu yürüyüş yaptım açık havada.
iyi geceler
günaydın herkesenasılsınız arkadaşlar ben bugünde dışardayım.. öğleden sonra dışarıya çıkcaz akşamda tiyatroya gidiyoruz ne yiyip içerim allah kerim ama karnım çıkmış hemen dünkü yediklerimle ne güzel düz uyanıyodum çok rahatsız edici bişi bu arkadaşlar yeni koç belirlememiz lazım benim dün görevim sona erdi gönüllü var mı? hatta sıraya koyalım bugün bi liste yapalım
ben yine koptum gittim,diyet filan kalmadı. kan şekerim de düşüyor bu ara dikkat edemeyince. bugün dikkat etmeye başlıyorum ama işteyim kahvaltıda yapamadım acele çıktım evden. ne yesem şaşırdım kaldım. kilo bildiriyor muyduk????
günaydın herkesenasılsınız arkadaşlar ben bugünde dışardayım.. öğleden sonra dışarıya çıkcaz akşamda tiyatroya gidiyoruz ne yiyip içerim allah kerim ama karnım çıkmış hemen dünkü yediklerimle ne güzel düz uyanıyodum çok rahatsız edici bişi bu arkadaşlar yeni koç belirlememiz lazım benim dün görevim sona erdi gönüllü var mı? hatta sıraya koyalım bugün bi liste yapalım
çokta kötü değil aslında asıl ben fena saçmaladım dün akşam:))) dışarı çıktıkya kaçırdım biraz üşüyünce çay demledik ewde çayın yanında da eşime eşlik ettimsporda yok leslie konusuna gelince bence daha kısa amanda daha etkili bi seçim yaparsın derim :)) leslie 1 saat sürüyodu sanırım azcık fazla uyursun hem
spordan sonra mı oluyoki bu durum... mekik çekerken bende karnıma dokunduğumda düz hissederim gerginlikten oluyo ama şişlik nedenki acaba? kas şişmesi diil dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?