50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ek olarak 2 küçük kase çorba içtim.. yeşillik yıkamaya üşendim salata yapmadım artık...yemeklerden başka da bişi çekmedi canım ....

ama sporumu yaptım :))) dün ara vermem ii olmuş bugün rahat yaptım ramp it up ı::)))

kahvaltı için öğlen ve aralarda güzel:)) lahmacunu 1 tane alıp yanına ayran ve yeşillikle doyursaydın süper olurdu ..ince hamurlu olduğundan bu şekilde tükeltilmesinin pekte bi sakıncası yok aslında ..neyseki erken saatte yemişsin sporla yakarsın nasılsa

kaç sarma yedin adet yazmadığından yorum yapamıyorum ama değişik bi menü olmuş :)) zayıflama kürün kaç lt peki? fazla sıvı tüketip böbrekleri de yormamak lazım

Benim de rapor vaktim geldi sanırım. :)

Sirkeli ballı ılık su
Leslie 5 mil

Sabah

1 haşlanmış yumurta
1 domates
4 çay k. krem peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek

Ara

5 fındık
5 badem
2 gün kurusu kayısı

Öğle

Yarım kase çorba
1 kepçe pirinç pilavı
1 tane orta karnıyarık
3 tane brüksel lahanası ( ilk defa yedim :S )
Bir kaç kaşık yoğurt
Küçük kase salata
Yarım dilim kavun

Akşam saat 5 gibi yedim

Az yağda kavrulmuş 4 yemek k. patates
Biraz salatalık
Bir iki çatal kıvırcık salatası
2 fincan az şekerli çay
+ Şu paket gofretler var ya muzlu falan 2 tane onlardan

Ara

5 badem
5 fındık
2 gün kurusu kayısı

Artık su ve yeşil çayla devam edicem yatana kadar. Akşam yemeği erken oldu, o gofretler olduğu için bir de ara yaptığımdan gerisini suyla falan geçiştircem işte. Start it up tabi ki yapılacak! Çok seviyorum onu, sevmediğim hiç bir hareket de yok içinde. :))

Su da 1,5 litre, tamamlayacağım ama 2'ye.

Son düzenleyen: Moderatör:

sporu yapınca vicdanım rahatladı birazcık dün sormayı unuttum 12 dklık bi streching videosu var slim in 6 'in '' slim&limber'' diye onuda indirdin mi? yeni başladın ya ilk günler üstüne onuda yap inanılmaz rahatlatıyooo

ne güzel her sabah erken kalkıp düzenli dewam ediyosun leslie ye ara öğünleri de renklendirmişsin bu arada menün de güzel yine bol çeşitli :)) gofretlerde nazarlık olsun hadi bakalım tartı yüzünü güldürcek:)) yalnız tartılmadan bi gün önce akşam yaptığın sporu yapma kaslar şiştiğinden dolayı daha ağır çıkarsın dinlenme gününden sonra tartıl.... haa ben takılmam öle şeylere ben incelmeye bakarım diyosan tartılabilirsin

Son düzenleme:

Ben mutlu oluyorum sporu yapınca gerçekten. :) Evet evet 5 video işte slim serisi hepsini indirdim. Aklımda bulunsun bu akşam onu da yapayım o zaman. :)

Evet biraz o yataktan kalkış anı zor oluyor ama kalkınca problem kalmıyor. :)

Evet araları renklendirdim sonunda. Umarım güldürür yüzümüü tartıı.. :)) aa bak o kas şişmesi olayını bilmiyordum ben. :S Duruma göre bakarım artık ya, ama sağol bilgilendirdiğin için. :) Valla tartı da önemli incelmek de benim için. =))

her zaman ki en son ben kaldım bende yazaım menümü
kahvaltı 11:30
sucuklu yumurta(1 yumurtadan),peynir,2 dilim çavdar ekmeği,çay
öğlen 15:30
1 nescafe,20 tane antep fıstığı,5 badem,1 ceviz
ara 17:00
1 fincan yeşil çay,1 saat sonra 1 elma
akşam 19:00
2 kepçe çorba,1 tane dolma biber,3 y.k ciğer,salata,yoğurt
45 dk.yürüyüş yaptım ve 50 mekik çektim
bu gün bende kaçamak yaptım dayanamadım eşim baklava almış 4 tane baklava yedim malesef,1 fincan da sütlü kahve içtim saat 21:00 gibi canım istiyo yiyorum sonra vicdan azabı duyuyorum

Ara yapmamanın nedeni farklı bir diyet uygulaman mı? Ama su olayın süper. Fazlası da zarar tabi unutma, 3 iyidir. :)[/QUOTE]

Ben diyet uygulamıyorum diyet yapınca fazlasıyla kastığım için sadece yediklerime dikkat ediyorum.
3ten fazla içemiyorum en fazla 3,5 olur zaten şişkinlik yapıyor göbek öbür güne uyandığımda gitmiş oluyor ama neyse

diyet yapmaya karar verdiğim için mi niye bilmiyorum,sanki daha çok yemek istiyorum(zor tutuyorum.yediklerimi yazayım
kahvaltı:1 dilim ekmek,peynir

ara: Mısır patlaklı diyet ürünlerden

öğlen:2 dilim ekmek arası,peynir

ara:mandalina

akşam:5 kaşık pilav,barbunya

ara:bir dilim ekmek,sosis

süt tozu ile hazırşadığım az şekerli kahve(

Ben de senin gibi yediklerime dikkat ediyorum, diyet yapmıyorum ama ara öğün yapmaya çalışırsan daha iyi olur sanırım senin için. Gerçi bünyeni bilemem, yine en iyisini sen bilirsin. :)
Ben suyu çok kaçırdığımda saniyede bir tuvalette aldığımdan soluğu, gerektiği kadar içiyorum. :))

kızlar boyum 168 kilom 58 yarın elma diyetine baslıyorum hedefim 53 bana dua edinnnnn

İyi şanslar!

Siz de diyet yapıyorum demeyin kendinize. :) Ben mesela diyet yapmıyorum, her şeyden ölçülü, yeterince ve dengeli yiyorum. Tabi ki abur cuburlardan da uzak duruyorum. Sabah ve öğle öğünleriniz çok az geldi bana. :/ Özel olarak uyguladığınız bir diyet mi bu?

Start it up yapıldı! Sirkeli su içilip yatılacak. :) Slim&Limber'ı bu akşam yapamadım sporum geç saate kaldığından, yarına artık. =)

kızlar selam,

ben de sizler gibi 1.55 boyundayım.
diyetisyenim bizim boylarımızda bir kadının 53-55 kilo arası olması gerektiğini söyledi,bana hedefi 55 olarak belirledi.
54,6 da çok güzel bir kilo,çok ta kasmaya gerek yok.

sevgiler

diyetisyen listesi sonuçta ama 3 günlük bi diyetse daha fazla yapma bence ... öğlenler az gibi geliyo verdiğin kg içinde tebrik ederim

evet canım yaa, diyetisyenin verdiği diyet bu,sadece 3 gün yapıyorsun,başarılı olursa 3 gün daha yapıyorsun sonrasında normal diyete devam ediyorsun, ben yaklaşık 1 yıldır diyet yapıyorum 82 kilodan buralara geldim,haliyle vücut yoruldu artık kilo vermek istemiyor, o yüzden epeyce durdu kilo vermem o yüzden böyle bir hızlandırmayı seçtik.

evet öğlen bana da az geldi,ikindide acıkıyorum bu yüzden ama kısa süreli olduğu için idare ediyoruz işte..

neyse ki yarın son günüm, sonrasında normale döneceğim çok şükür..

sevgiler

kızlar dün neler yediğimi yazmayı unuttum:

sabah
1 KK peynir
domates,salatalık,biber
2 dilim ekmek
şekersiz çay

kuşluk
13 badem (3 tane fazla kaçırmışım )
4 kayısı

öğlen
1 kase mercimek çorbası (3 kepçe dolusu)
1 dilim ekmek (tam tahıllı)

ikindi
2 kayısı
8 badem (yine 3 kaçmış )

akşam
5 ızgara köfte
yağsız salata

gece
3 kayısı
3 ceviz

dün sabah 1 saat tempolu yürüyüşümü yaptım
nezle olduğum için spor salonuna gidemiyorum 4-5 gündür,pazartesi tekrar salona devam..

herkesin günü güzel ve verimli geçsin!

Siz de diyet yapıyorum demeyin kendinize. :) Ben mesela diyet yapmıyorum, her şeyden ölçülü, yeterince ve dengeli yiyorum. Tabi ki abur cuburlardan da uzak duruyorum. Sabah ve öğle öğünleriniz çok az geldi bana. :/ Özel olarak uyguladığınız bir diyet mi bu?

Evet haklsın,diyet yok:))yoo aslında sabahları pek bir şey yemeği sevmiyorum,yiyemiyorum.Öğlen okuldayım,akşam eve gelince aranıp duruyorum işte(

ne dimek canım rica ederim

dün hepimiz birden cozutmuşuz anlaşılan umarım bugün tatlısız az karbolu,bol hareket bol proteinli ve sebzeli bi gün geçirmişsindir:)))

kızlar boyum 168 kilom 58 yarın elma diyetine baslıyorum hedefim 53 bana dua edinnnnn

boyun kilona göre iyi gibi duruyo .. bölgesel fazlalıklar varsa da böle sağlıksız diyetler yerine spora yönelsen daha iyi

bişi yemiyosun ki gün içinde.. açlık hissetmen çok normal... öğlenleri yanında yemek götürme imkanın yokmu ki ? ben öle yapıyorum çünkü..

tamam canım o zaman bu arada maşallah diyorum resmen yarı yarıya kalmışsın 82 kg dan inmek ne demek bize verebileceğin tüyolar vardır eminim

geçmiş olsun cnm şimdilik ii geçiyo günüm umarım böle dewam eder

ohh beaa sonunda cuma geldi yarın daha çok gezebilmek adına gelir gelmez ewi temizledim birazdan yemeğin yanına ew eriştesi yapıcam ama ben yemiycem inş. dün çok fazla karbo aldığım için bugün kahvaltı dışında ekmek ve türevlerini yemedim akşamıda atlatırsam süper olcak

kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta,2 dilim beyaz peynir,yeşil biber,salatalık,domates,2 dilim tam buğday ekmeği

ara: 4 findukkk

öğlen: 1 tabak taze fasille :)) , 1 kase yoğurt

ewe gelince acıktım:))ara öğünüm garip oldu 1 kase çorba içtim 3-4 kaşıkta tavuk sote yedim

spor henüz yapamadım akşam dışarda olcas umarım gelince yaparım.. su 2 lt olmuştur sanırım .. şimdilik bu kadar akşamı ve yaparsam sporumu yazarım

götürüyorum ekmek arası peynir götürüyorum,ara olarak da meyve ya da çerez:))genellikle akşamları ipin ucu kaçıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…