slm kızlarrrbugün bi kırgınlık var üzerimde gözlerim falan buğulu görüyo biraz dinleniim uyuyayım dedim uyuyamayınca başım ağrıdı ve kendimi karbonhidrata verdim :18: beypazarı kurusu yedim sayısını bilmiyom
bugün yediklerimi yaziim:
kahvaltı: dereotlu ve kaşarlı omlet(1 yumurtalı),2 dilim beyaz peynir, domates,yeşil biber, 2 dilim çavdar ekmeği
ara: 1 elma
öğlen: 2 sandal sefası, 3 yk patlıcan yemeği,1 ayran
ara: 1 dilim çavdar ekmeği,1 ince dilim peynir ve yeşil çay
ara: bey. kurusu
akşamı salatayla çorbayla atlatsam bari(( bide ramp yapiim bari yorgundum ama yapmam lazım
su:2 lt oldu
merhabalar kızlar :)
bugünki menüm
sabah 1 yumurta kk kadar peynir 2 çeri domates yarım salatalık ve 1 tam buğday ekmeği
ara 15 civarı üzüm
öğle ezogelin çorbası 3-4 kaşık nohut 2-3 kaşık pilav
ara yapmayı unuttum
akşam 4 gibi 2 lahmacun yediim
6 gibi de bi elma yedim bugün başka birşey yemeyip yediğim lahmacunlarla dengelemeye çalışıcam. hergün olduğu gibi yine akşam bozdumsporu sabah uykulu olduğumdan yapamıyorum yatmadan önce sporumuda yapıp öyle yatıcam
sabah kahvaltıda sucuklu yumurta ve çay sadece :)
öğlen tek lavaşlı ciğ köfte ve ayran. Ara yapmıyorum.
1,5 litre su.
Akşam çorba, turşu ve yaprak sarması yanınada yoğurt.
Şimdi zayıflama kürümü içiyorum ayrıca 1,5 litre suya basladım yine
Neyse artık biraz kaçnış karbonhidratlar ama sporu yap ki erisinler. :)
Çok teşekkür ettiim! :)
Yaşasın yeşil çay içilmiş.Hala bacaklarım fena, 1 haftaya geçer herhalde. :)
Anlaşılan bugün hepimiz çozutmuşuz biraz.. :)))
Ara yapmamanın nedeni farklı bir diyet uygulaman mı? Ama su olayın süper. Fazlası da zarar tabi unutma, 3 iyidir. :)
Benim de rapor vaktim geldi sanırım. :)
Sirkeli ballı ılık su
Leslie 5 mil
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 domates
4 çay k. krem peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
Ara
5 fındık
5 badem
2 gün kurusu kayısı
Öğle
Yarım kase çorba
1 kepçe pirinç pilavı
1 tane orta karnıyarık
3 tane brüksel lahanası ( ilk defa yedim :S )
Bir kaç kaşık yoğurt
Küçük kase salata
Yarım dilim kavun
Akşam saat 5 gibi yedim
Az yağda kavrulmuş 4 yemek k. patates
Biraz salatalık
Bir iki çatal kıvırcık salatası
2 fincan az şekerli çay
+ Şu paket gofretler var ya muzlu falan 2 tane onlardan
Ara
5 badem
5 fındık
2 gün kurusu kayısı
Artık su ve yeşil çayla devam edicem yatana kadar. Akşam yemeği erken oldu, o gofretler olduğu için ara yapıp suyla falan geçiştircem işte. Start it up tabi ki yapılacak! Çok seviyorum onu, sevmediğim hiç bir hareket de yok içinde. :))
sporu yapınca vicdanım rahatladı birazcıkdün sormayı unuttum 12 dklık bi streching videosu var slim in 6 'in '' slim&limber'' diye onuda indirdin mi? yeni başladın ya ilk günler üstüne onuda yap inanılmaz rahatlatıyooo
ne güzel her sabah erken kalkıp düzenli dewam ediyosun leslie yeara öğünleri de renklendirmişsin bu arada menün de güzel yine bol çeşitli :)) gofretlerde nazarlık olsun hadi bakalım tartı yüzünü güldürcek:)) yalnız tartılmadan bi gün önce akşam yaptığın sporu yapma kaslar şiştiğinden dolayı daha ağır çıkarsın dinlenme gününden sonra tartıl.... haa ben takılmam öle şeylere ben incelmeye bakarım diyosan tartılabilirsin
Ara yapmamanın nedeni farklı bir diyet uygulaman mı? Ama su olayın süper. Fazlası da zarar tabi unutma, 3 iyidir. :)
Ben diyet uygulamıyorum diyet yapınca fazlasıyla kastığım için sadece yediklerime dikkat ediyorum.
3ten fazla içemiyorum en fazla 3,5 olur zaten şişkinlik yapıyor göbek öbür güne uyandığımda gitmiş oluyor ama neyse
kızlar boyum 168 kilom 58 yarın elma diyetine baslıyorum hedefim 53 bana dua edinnnnn
diyet yapmaya karar verdiğim için mi niye bilmiyorum,sanki daha çok yemek istiyorum(zor tutuyorum.yediklerimi yazayım
kahvaltı:1 dilim ekmek,peynir
ara: Mısır patlaklı diyet ürünlerden
öğlen:2 dilim ekmek arası,peynir
ara:mandalina
akşam:5 kaşık pilav,barbunya
ara:bir dilim ekmek,sosis
süt tozu ile hazırşadığım az şekerli kahve(
bence süper artık zayıflamana bile gerek yok.ben de 1 56 boyundayım ve kilom malesef 58.bana 54 çok iyi oluyor ama ne zamandır(6aydır) böyle kilolu geziyorum.4kilo bizim gibi kısalarda çok farkediyor.dikkat edeyim derken daha da yiyorum.biri bana dur desinnnn
diyetisyen listesi sonuçta ama 3 günlük bi diyetse daha fazla yapma bence ... öğlenler az gibi geliyo verdiğin kg içinde tebrik ederim
Ben mutlu oluyorum sporu yapınca gerçekten. :) Evet evet 5 video işte slim serisi hepsini indirdim. Aklımda bulunsun bu akşam onu da yapayım o zaman. :)
Evet biraz o yataktan kalkış anı zor oluyor ama kalkınca problem kalmıyor. :)
Evet araları renklendirdim sonunda.Umarım güldürür yüzümüü tartıı.. :)) aa bak o kas şişmesi olayını bilmiyordum ben. :S Duruma göre bakarım artık ya, ama sağol bilgilendirdiğin için. :) Valla tartı da önemli incelmek de benim için. =))
her zaman ki en son ben kaldım bende yazaım menümü
kahvaltı 11:30
sucuklu yumurta(1 yumurtadan),peynir,2 dilim çavdar ekmeği,çay
öğlen 15:30
1 nescafe,20 tane antep fıstığı,5 badem,1 ceviz
ara 17:00
1 fincan yeşil çay,1 saat sonra 1 elma
akşam 19:00
2 kepçe çorba,1 tane dolma biber,3 y.k ciğer,salata,yoğurt
45 dk.yürüyüş yaptım ve 50 mekik çektim
bu gün bende kaçamak yaptım dayanamadım eşim baklava almış 4 tane baklava yedim malesef,1 fincan da sütlü kahve içtim saat 21:00 gibi canım istiyo yiyorum sonra vicdan azabı duyuyorum
kızlar boyum 168 kilom 58 yarın elma diyetine baslıyorum hedefim 53 bana dua edinnnnn
diyet yapmaya karar verdiğim için mi niye bilmiyorum,sanki daha çok yemek istiyorum(zor tutuyorum.yediklerimi yazayım
kahvaltı:1 dilim ekmek,peynir
ara: Mısır patlaklı diyet ürünlerden
öğlen:2 dilim ekmek arası,peynir
ara:mandalina
akşam:5 kaşık pilav,barbunya
ara:bir dilim ekmek,sosis
süt tozu ile hazırşadığım az şekerli kahve(
evet canım yaa, diyetisyenin verdiği diyet bu,sadece 3 gün yapıyorsun,başarılı olursa 3 gün daha yapıyorsun sonrasında normal diyete devam ediyorsun, ben yaklaşık 1 yıldır diyet yapıyorum 82 kilodan buralara geldim,haliyle vücut yoruldu artık kilo vermek istemiyor, o yüzden epeyce durdu kilo vermem o yüzden böyle bir hızlandırmayı seçtik.
evet öğlen bana da az geldi,ikindide acıkıyorum bu yüzden ama kısa süreli olduğu için idare ediyoruz işte..
neyse ki yarın son günüm, sonrasında normale döneceğim çok şükür..
sevgiler
kızlar dün neler yediğimi yazmayı unuttum:
sabah
1 KK peynir
domates,salatalık,biber
2 dilim ekmek
şekersiz çay
kuşluk
13 badem (3 tane fazla kaçırmışım)
4 kayısı
öğlen
1 kase mercimek çorbası (3 kepçe dolusu)
1 dilim ekmek (tam tahıllı)
ikindi
2 kayısı
8 badem (yine 3 kaçmış)
akşam
5 ızgara köfte
yağsız salata
gece
3 kayısı
3 ceviz
dün sabah 1 saat tempolu yürüyüşümü yaptım
nezle olduğum için spor salonuna gidemiyorum 4-5 gündür,pazartesi tekrar salona devam..
herkesin günü güzel ve verimli geçsin!
İnşallah bir gün bende bu gruba girebilirim
ne dimek canım rica ederim
dün hepimiz birden cozutmuşuz anlaşılanumarım bugün tatlısız az karbolu,bol hareket bol proteinli ve sebzeli bi gün geçirmişsindir:)))
boyun kilona göre iyi gibi duruyo .. bölgesel fazlalıklar varsa da böle sağlıksız diyetler yerine spora yönelsen daha iyi
bişi yemiyosun ki gün içinde.. açlık hissetmen çok normal... öğlenleri yanında yemek götürme imkanın yokmu ki ? ben öle yapıyorum çünkü..
tamam canım o zamanbu arada maşallah diyorum resmen yarı yarıya kalmışsın 82 kg dan inmek ne demek bize verebileceğin tüyolar vardır eminim
geçmiş olsun cnmşimdilik ii geçiyo günüm umarım böle dewam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?