50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam millet ben 168 boy (54 kilo biri olarak dukanın atak evresini yapıp ilk beş günün neticesinde 52 kilo olmayı hedefliorum.

Wish me luck...

slm kızlar bugün nöbetçiydim anca gelebildim ...

sanki biz daha fazlaydık ama bi kaç kişi yazmış menüsünüü kızlarrr nerdesiniz :94:

spor için tebrik ederim ama biraz kötü beslenmişsin hadi bakalım bomba gibi bi menü bekliyorum senden bugün

saol cnm tşkler :87:

kuzucuna geçmiş olsun tüm düzenini etkilemiş sanırım buna rağmen sporunu yapmışsın inş. bugün daha verimli geçmiştir :13:

bende raporumu verip evi toplucam biraz ...

sabah: 2 dilim çavdar ekmeğine kaşarlı,domatesli tost,1 haşlanmış yumurta,bi kaç parça domates

ara:4 fındık,1 hurma

öğlen: ewden bişi hazırlayamadım arkadaşlar çorba söledi bende istedim:))) 1 kase çorba,avuç içi kadar pide ...yanımda ayran wardı bide onu içtim sora :)

ara: 3 kırmızı erik

akşam:dünden çorbam ve tavuk sote vardı yeşil salata ve cacık yaptım yiyom

su: 2 lt olmuştur,aralarda şekersiz ve açık çay içtim yine:))

spor umarım yapabilirim ayakta kaldım hep bakalım artık

bende yazıyım bugün yediklerimi :)
sabah düzgün kahvaltı yapamıyorum 5-6 kere peynir alıyorum kahvaltım bu bazen yanında tam buğday ekmeği yiyorum
10 gibi 1 porsiyon üzüm yedim
12.30 gibi öğle yemeğinde bi kase civarı ezogelin çorbası, etli bezelye yemeği ve 2 kaşık pilav
15'te okul çıkışında herkesin yiyeceğinden(cips,çikolata,bisküvü) sadece bir parça alarak ara öğün yaptım
17de akşam yemeği adana kebap annem yüzünden çok iyi bi menü olmadı ama 8 gibi 1 porsiyon meyve yicem onun dışında bugünlük daha bişey yemek yok :) ve bugün 2.5 lt civarı su içtiğimide belirtmek isterim

ben de veriyim raporumu
sabah 10-15 dk egzersiz
kahvaltı:1 dilim kepek ekmeği,peynir,salatalık
ara:yarım muz
öğlen:iki dilim kadar kepek ekmeği arası peynir
ara:leblebi
akşam:ıspanak,tavuk sote(2 kaşık),yoğurt
ara:elma
ve süt içer yatarım herhalde....

babaanem bize geldi. bende yiyorumda yiyorum. göbeğim şişmeye başladı. kendimi cezalandırıcam yalnız kalınca 1 ay tatlı çiko kesinlikle yasak (

sabah egzersizimi yapmayı unuttum okula geç kaldım kahvaltı bile yapamadan çıktım kendimi çok kötü hissediyorum yaa..
Okulda bir döner ekmek ve ayran
Gün içinde 1,5 litre su
Ara yapmadım...
Eve gelince 1 kabak dolması 1 biber dolması ve yanına yoğurt yedim saat 5 gibi.
1,5 litre su içmeye başladım o saatten bu saate
ve elma sirkeli suda içiyorum 1 bardak
egzersiz yapıcam 8 dkkalık.
Birde dans yeterli olur bugün pof

bende yazayım bu gün ki raporumu
ben bu gün yine iş görüşmeleri için sabah 9 dan akşam 6 ya kadar dışardaydım yine pek iyi bi menü olmadı malesef yorumlarınızı bekliyorum
kahvaltı 10:30
1 kaşarlı simit,çay
öğlen 13:30
6 adet köfte,1 yemek kaşığı kadar pilav,çoban salata,ayran,çay
akşam 7:30
2 kepçe çorba,salata
20:30 2 bardak daha çay içtim su da 1,5 lt falan anca olmuştur
bu gün hava yağışlı ve soğuk olduğu için yürüyüşe çıkamıycam zaten gün boyu yürümekten ayaklarıma kara sular indi 50 mekik çekicem ve 10 dk kadar egsersiz yapıcam bu günlük bu kadar iyi akşamlar herkese yarın görüşürüz

Günün raporu. :)

Sirkeli ballı ılık su
5 mil Leslie

Sabah

1 haşlanmış yumurta
3 çay k. krem peynir
1 ipince dilim salam
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 fincan ikisi bir arada kahve ( uykumun açılması lazımdı :) )

Ara

2 tane karışık meyveli kepekli bisküvi

Yanıma sabah fındık, ceviz falan almayı unuttuğumdan böyle yaptım.

Öğle

Tavuk marine salata ( kocaman bi kase salata! muhteşemdi! )

Ara

3 ceviz

Akşam

1 kase çorba
3 yemek k. taze fasülye
2 yemek k. az yağda kavrulmuş yoğurtlu biber
yarım dilim ekmek

Ara

1 orta muz

Su 2 litreyi geçmek üzere, Start it up'ı yapıp doğru yatağa. :)

İndirdim bakalım slim in 6 serisini, hayırlısı olsun.

Bir de yatmadan bir fincan yeşil çay içeceğim, hiç içmedim bugün. + sirkeli ballı ılık suyumu yatmadan önce de içiyorum bir bardak. :)

Son düzenleyen: Moderatör:

ne güzel canım sen bolbol su içiyosun ben zorla 1,5 lt anca içiyorum valla :)

kahvaltıyı atlama bence.. benim en sewdiğim öğündür öğlen gayet ölçülü olmuş ara öğünde arkadaşlarından aldıklarında öle ama akşam keşke ızgara türü yeseymişsin kebap daha yağlı oluyo sabahları bari peynirli domatesli falan sandviçler hazırla ewde onları al yanına

ohh sabah sporuda yapılmış canım sende kahvaltılarını biraz renklendir :))) birde yediklerin miktar olarak az geldi bana doydun mu ?

babaanem bize geldi. bende yiyorumda yiyorum. göbeğim şişmeye başladı. kendimi cezalandırıcam yalnız kalınca 1 ay tatlı çiko kesinlikle yasak (

sende katıl bize en azından daha ölçülü yersin

kahvaltı olsaydı daha iyiymiş ama yarın daha düenli olursun inş.

öğlen ve akşamı beğendim sabahki simitide eritmişsindir yürüyerek zaten 1 kaşık pilav dışında başka karbonhisratta almamışsın... inş. gönlünce bi iş bulursun kısa sürede

bende bendee kilo vermek istiyorummm burayı takip edip yaptıllarınızı bende uygulayacagım
hoşgeldin canım

sporlara bayıldım menünde gayet güzel hadi bakalım böle dewam yola

bunlara ek olarak bi meyve yedim ve sporumu yaptım ramp it up
bi de yeşil çaya başlasam

Son düzenleme:
ne güzel canım sen bolbol su içiyosun ben zorla 1,5 lt anca içiyorum valla :)

Her ders arasında bir bardak içiyorum valla çok da iyi oluyor. :) Sen de dene alışırsın. Yalnız arada 3 bardak suyu birden içince dersin sonunu zor getirdim vallahi.

sporlara bayıldım menünde gayet güzel hadi bakalım böle dewam yola

Sabah okula gitmeden Leslie, akşamların da slim in 6. :) Teşekkür ederimm.

bunlara ek olarak bi meyve yedim ve sporumu yaptım ramp it up
bi de yeşil çaya başlasam

Senin de menün gayet güzel ama öğlen hazırlayıp götürememen biraz kötü olmuş, biraz zayıf kalmış ama ayranla kurtarmışsın biraz. :)

Yalnız ben bu star it up'a bayıldım, bacaklarım biraz ağrıdı ama geçti şimdi, sanırım bir süre call ı yaptığımdan dolayı daha rahat oldu. Karın kaslarımın yandığını hissettim! :) Call dan daha eğlenceli gibi geldi bana, sevdim bunu. :)

Şimdi de yeşi çayımı aldım, ohh. :)

linguist sen de en azından akşamları bilgisayar başındayken iç bir fincan, böyle böyle alışırsın. :)

kızlar ben de varım, tüm yediklerimi ve haftalık kilomu buraya rapor edeceğim.

aslında yarından sonra başlayacaktım çünkü şu an 3 günde 1 kg verdiren bir diyet var,onu uyguluyorum ama bugün bozar gibi oldum,o yüzden buraya rapor vermek en sağlıklısı...

ben mart ayından bu yana diyetisyene gidiyorum ancak son zamanlarda kilo vermem durduğu ve diyet yapmaktan bıktığım için pek çabalamıyordum.Ancak halamın da kilosu durmuştu, diyetisyeni şu an uyguladığım diyeti vermiş, 3 günde 1 kg vermiş halam. Ben de deniyorum,sonucu yarından sonra bildiririm.

evet şimdi bugün yediklerim:

sabah
1 KK peynir (yerine 1 haşlanmış yumurta da yenilebiliyor)
domates,salatalık,biber,maydanoz,v.s.
2 dilim tam tahıllı ekmek
şekersiz çay

kuşluk
3 kayısı
20 badem (10 yemek gerekiyor ben 20 yedim bugün ((

öğlen
5 adet kurabiye (1 tas çorba içmek gerekiyor)
3 ceviz+8 badem (1 dilim tam tahıllı ekmek yemek gerekiyor)

ikindi
2 kayısı
2 ceviz

akşam
5 ızgara köfte
bol yağsız salata

gece
1 bardak tarçınlı yağsız süt.
(çok acıkılırsa)2 kayısı+2 ceviz

bugün ayrıca şekersiz bitki çayları da dahil 2,5 lt su tükettim.
45 dakika koşu bandında hızlı tempoda yürüyüş yaptım.

herkese kolay gelsin

arkadaslar bugun itibariyle diyeti dururuyorum.bir ilac kullaniyordum sutumun artmasi icin o bitti ve sutum azaldi.onu kullanirken diyet yapabiliyodum cunku sut hormonu salgiliyo.ama bitti maalesef ve ben sonsuza kadar kullanamam ilaci.bebegim 3 aylikken basladim dedim enazindan 6. ayina kadar emsin.6.5 aylik oldu Allaha binlerce sukur emzirdimde ama enaz 1 yasina kadar emse bari diyorum.sutumde azaldi bebegimde dis cikariyor.yani en cok ihtiyaci oldugu zaman.cunku annesutu dogal agrikesici.naapicaami bilmiyorum o yuzden o komposto senin bu havuc benimo salata senin bu mal icecekleri benim.corbalar ve daha ne kadar sut yapicaani dusundugum sey varsa yiyorum.su an tek derdim sutum.aklima baska bisey gelmiyo.bebegimde cok huysuza offffff.emzirmek istiyorummmmm.o yuzden canlarim ben diyete katilmiyorum.ama bildiklerimi sizinle paylasip forumu takip etmeye devam edicem.Allah kolaylik versin hepinize insallah en kisa zamanda istediginiz kilolara ulasirsiniz emekleriniz bosa gitmez.sizde bana dua edin lutfen sutum olsun yavrumu emzirebiliim.mamadan nefret ediyo canim kuzum vermek istemiyorum.

salicakla kalin gozum uzerinizde :)))

merhaba,
dün hastaydım işe gelemedim tüm gün ilaç içip yattım bugün ofisteyim.
pek dikkat edemedim çok fazla abartmadım ama pilav ve ekmek biraz fazla oldu. bu sabahta birazda korkudan tartılamadım. cumartesi tartılcam. haftaiçi kilom hep azalır zaten.

sabah
iki dilim light ekmek
tereyaglı 3 adet yumurta ( bol proteinli bir diyet yapıyorum )
bir parça peynir
iki fincan şekersiz çay içtim

az önce aramda : bir adet kuru incir 8-11 adet fındık ceviz yedim tarçın çubuklu yeşil çayımı içiyorum..

hala hasta olduğum için spor yapamicam. önce iyileşmem lazım

Selam millet ben 168 boy (54 kilo biri olarak dukanın atak evresini yapıp ilk beş günün neticesinde 52 kilo olmayı hedefliorum.

Wish me luck...

merhaba
kilonuz ideal kilonuzun da altında. dukan diyeti yapmış kitabını okumuş oldukça bilgili olarak sormak istiyorum dukan testi yaptınız mı kendi sitesinden? 5 gün atak çok kilosu olanlara öngörülen bir zaman sizin en fazla 2 gün yapmanız lazımdı. anladığım kadarı ile hızlı bir şekilde kg vermek hedefinizde ama atakta verilenlerin bir çogu su ve ilk normal günde yarısından fazlası geri geliyor. demedi demeyin

arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum 57 kiloyum geçen sene 50kiloydum. ama sizin bu yazdıklarınızı yersem ben kilo almaya devam ederim ( 2 hafta önce 5günde 5kilo diyetiyle 55e düşmüştüm ama geri aldım.bu hafta lahana çorbası yaptım ama hiç bir etkisi yok bana. lütfen yardımcı olurmusunuz.ben nasıl kilo vercem. yine 5günde 5kilo diyetine mi başlasam.

slim serisi kalça ve bacakları mükemmel çalıştırıyoo karın bölgesinide öle benim kurtarıcımdır:)) beğenmene sewindim... gündüzleri içmeye çalışıyodum canım yeşil çayı kafein içerdiğinden ee gün içinde fazla çay içtiğimden akşam içersem uyutmuyo sora:)

hoşgeldin cnm:)) umarım bugün listene tam olarak uymuşsundur ....

inş. ilaç kullanmana gerek kalmadan bol sütün olurr arada bekleriz :))

geçmiş olsun canım çabuk toparlasın umarım ....

hoşgeldin sende :)) bence o sağlıksız diyetleri yapma canım.. belkide bu nedenle metobolizmanı yavaşlattın yediklerimiz normal aslında :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…