merhaba arkadaşlar öncelikle hepimize bolllbolllll kilo vermeli günler diliyorumbende şu an 59kg mım ve aranıza katılmak istiyorum.Hedefim 50kg olmak.ama hipoglisemi hastasıyım ve kendim bilinen diyetleri uygulayamıyorum.Çarşamba günü diyetisyenden randevu aldım,yani diyete başlayacağım.Bankacıyım haliyle tüm gün oturuyorum.Size sormak istediğim şey;yürüyüş falan yapmadan,bacak kalça göbek çalıştırıcı hareketler(mekik gibi) işe yarıyor mu ve yeterli oluyor mu?Diyete başladığımda bende listemi sizinle paylaşacağım.İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız..:18:
merhaba arkadaşlar öncelikle hepimize bolllbolllll kilo vermeli günler diliyorumbende şu an 59kg mım ve aranıza katılmak istiyorum.Hedefim 50kg olmak.ama hipoglisemi hastasıyım ve kendim bilinen diyetleri uygulayamıyorum.Çarşamba günü diyetisyenden randevu aldım,yani diyete başlayacağım.Bankacıyım haliyle tüm gün oturuyorum.Size sormak istediğim şey;yürüyüş falan yapmadan,bacak kalça göbek çalıştırıcı hareketler(mekik gibi) işe yarıyor mu ve yeterli oluyor mu?Diyete başladığımda bende listemi sizinle paylaşacağım.İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız..:18:
ben haftasonları çok yiyorum yaff(
aynen ben de(hadi evdeyim hamur işi yapıyım diyorum,sonra ye ye dur (
merhaba arkadaşlar
bende 59 kiloyum ve 1 aydır veremedim . aranıza katılmak istiyorum ama nasıl oluyor bu gruplar bilmiyorumçünkü siteye yeni girmeye başladım. anladığım kadarı ile hafta hafta gruplar oluyor. Herkes uyguladığı diyeti paylaşıyor . 1günde ne yedik gibii.. 1 hafta sonra da sonucu söylüyoruz sanırım.. doğru muyum ?
Hafta hafta gruplar dediğiniz o gruplar yarışıyor. Burada ise gün içinde yediklerimizi, yaptığımız sporları veya yaptığımız özel bir yöntem vs. varsa onları paylaşıyoruz. Yani yarıştan ziyade birbirimizi motive etme yöntemiyle zayıflıyoruz. :) Haftada bir isteyen kilo bildirimi yapıyor şu an belli bir sistematiği yok ama. Bir koçumuz oluyor, değerlendiriyor yediklerimizi, sporlarımızı vs. Diğer kişiler de birbirini değerlendirebiliyor tabi, öneride bulunabiliyor. Bu şekilde. :) Hoş geldiniz. :)
Selam bende uzun zamandır zayıflama topiclerini takip ediyordum, son 1 aydır 59larda takılıp kaldımBende artık menumu paylasmaya karar verdim en azından son 1 aydır neden kilo veremedigimi, nerde hata yaptıgımı yazınca daha iyi görürüm sanırım :44: umarım benide aranıza alırsınız =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?