50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bende de reaktif hipoglisemi var,birkaç yıl önce düzenli beslenip spor yaparak 10 kilo verdim 2 ayda.7-8 bazen 9 öğün bile yiyordum,yürüyüş de yapmadım çok,zaten kış aylarıydı.hergün ebru şallının videolarından birini yaptım.protein ağırlıklı beslendim,meyveyi bile sütle yiyordum. senin de göbeğinde birikmiştir yağlar herhalde. hipoglisemiden dolayı.

öncelikle hoşgeldin ve geçmiş olsun :)
rahatsızlığını bilmiyorum ama benim göbeğim varken sadece mekik çekmenin bana baya yararı oluyodu şimdi göbeğim yok ama kalçam için egzersiz yapıyorum onunda işe yarayıp yaramadığını zamanla görücez :)

arkadaşlar az sonra dışarı çıkıcaz dışarda da kendimi tutmaya çalışıcam
gitmeden bugün yediklerimi yazıyım çünkü bugün tekrar girebilceğimi sanmıyorum
kahvaltımı 10 gibi 2 kk peynir 2 çeri domates 1 adet jambon yarım dilim tam buğday ekmeği
1 gibi 15-20 üzüm yedim az sonra 2-3 tane mandalina yicem akşam neler yicem bakalım
bu arada kimse koçluğa aday değilse ben denemeye çalışırım elimden geldiği kadar..

çok teşekkür ederim arkadaşlar ilginize.Canım hipoglisemi düşük şeker anlamına geliyo,2saatten uzun süre hiçbirşey yemediğimde bayılıyorum ben,kriz yaşıyorum e bu da haliyle çok tehlikeli oluy nedenle diyetisyenden destek alıcam.Evet göbekte yağlar birikti malesefama bende düzenli bir diyet ve birazda egzersizle umarım sizler gibi kilo veririm.Geçen yaz 51kg dım ama bu krizler dolayısıyla sürekli atıştırarak 59 oldum.

arkadaşlar bende kilo vermeye çalışanlardanım. on gündür dukan diyeti yapıyorum ve şimdiden 3 kilo verdim. biliyorsunuzdur belki dukan diyetinde bir gün kilo almışken bir gün vermiş olabiliyor insan. o yüzden haftalık tartılmayı denicem. tabiki her gün üç kere tartılan bir insan olarak bunu yapamıyorum:)))
bu arada 55,6 kiloyum. hiç de iyi bir durum deil çünkü boyum 152
tabiki bu kilo geçici bir durum hepimiz için

merhaba arkadaşlar
bende 59 kiloyum ve 1 aydır veremedim . aranıza katılmak istiyorum ama nasıl oluyor bu gruplar bilmiyorum çünkü siteye yeni girmeye başladım. anladığım kadarı ile hafta hafta gruplar oluyor. Herkes uyguladığı diyeti paylaşıyor . 1günde ne yedik gibii.. 1 hafta sonra da sonucu söylüyoruz sanırım.. doğru muyum ?

Hafta hafta gruplar dediğiniz o gruplar yarışıyor. Burada ise gün içinde yediklerimizi, yaptığımız sporları veya yaptığımız özel bir yöntem vs. varsa onları paylaşıyoruz. Yani yarıştan ziyade birbirimizi motive etme yöntemiyle zayıflıyoruz. :) Haftada bir isteyen kilo bildirimi yapıyor şu an belli bir sistematiği yok ama. Bir koçumuz oluyor, değerlendiriyor yediklerimizi, sporlarımızı vs. Diğer kişiler de birbirini değerlendirebiliyor tabi, öneride bulunabiliyor. Bu şekilde. :) Hoş geldiniz. :)

Ben de iki günlük menülerimi yazayım bari. :)

15.10.2011 cumartesi

Slim&6pack ve Slim&Limber

Sabah

1,5 dilim ekmek
domates
3 çay k. krem peynir
3 çay k. reçel
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta

Ara

3 gün kurusu kayısı

Öğle

4-5 kaşık az yağda kavrulmuş domates ve biber
4 kaşık pirinç pilavı

Ara

2 siyah erik

Akşam

1 kase çorba
1 dilim su böreği
1 ince dilim pasta
1 fincan açık çay

Start it up. :)

Bugün bir sünnet düğünü vardı dün de onun kınası vardı eğlencesine. :) Bu börekle pasta ordan kaçtı yani. =))

16.10.2011 pazar

Slim&6pack ve Slim&Limber

Sabah

1 haşlanmış yumurta
3 çatal patates kızartması
1 dilim eski kaşar
2 zeytin
domates

Ara

bir minik salkım üzüm

Öğle

5 yemek k. pilav
biraz haşlanmış tavuk
1 kutu ayran

Ara

2 gün kurusu kayısı

Akşam

Yoğurtlu kabak 5-6 kaşık kadar
3 yemek k. bulgur pilavı

Start it up!

Bugün de sünnet düğünü olduğundan öğle yemeğim öyle oldu. :) Ama pastadan yemedim bu sefer!

İki gün de su 1,5 litre falandır. Evdeyken su içmeyi unutuyorum anlaşıldı. Okuldayken daha fazla içiyorum. Bakalım yarın tartılacağım umarım kötü bir sonuçla karşılaşmam. Zaten eğer veremediysem, bir hafta daha şansımı deneyip sonrasında diyetisyene gideceğim, çünkü artık hormonlarla ilgili falan bir sıkıntı olduğunu düşünmeye başlayacağım. :S

teşekkür ederimm. hoşbulduk :)

buraya yaklaşık 3 kere yarın dıyete başlıyorum yazdım ama 3undede eskısınden daha çok yedım ama artık soz werıorum hem kendıme hem bu yazıyı okuyan herkese ılk hafta saglıksız oldugunu bıldıgm halde şok dıet yapcam haftaya pazartesnden ıtıbaren gunluk yedığım herseyı brda yazıcam 50 gunum we wermem gereken 5 kılom war ltfen destek olun motıveye we agzımı tutmaya ıhtıyacım war

benim bugün ki menüm
kahvaltı 11:30
1 haşlanmış yumurta
1 zeytin,peynir,salatalık
yarım poğaça,çay
1 y.k patates salatası
1 y.k patlıcan slatası
ara 14:00
orta türk kahvesi
ara 16:30
6 adet badem,4 adet fındık
akşam 18:00
mercimek çorbası
5 köfte,1 y.k pilav
turşu,ayran

ben pek düzenli giremiyorum ama bazen az bazen çok buralara bakmaya çalışıyorum her gün. öyle arada selam vermek, sizi motive etmek istiyo canım :124:
verdiğim kilolarda forumu ve özellikle bu grubu okumamın çok etkisi oldu, insan kendine benzeyen ve birbirine yardım edenleri gördükçe daha umutlu oluyor. buraları okudukça ve kilo verdikçe daha bi ısındım size. sevgi paylaştıkça çoğalır demişler :13: ben de paylaşıyım dedim.
sakın pes etmeyinn kızlarr! bir gün fazla kaçırınca emin olun bütün emekler boşa filan gitmiyor, önemli olan fazla kaçırdığınız günden sonraki gün ne yaptığınız. sonraki gün dikkat edip sporla filan da telafi etmeye çalışırsanız hiçbişeycik olmuyor amaan bugün çok yedim bitti mahvoldu her şey diyip kendinizi üzmeyin, sonra insan diyete devam edecek motivasyonu bulamıyor. ben ilk başlarda öyle yapıyodum böyle bi panik havasında filan :18: baktım böyle yaptıkça daha çok yiyesim geliyo sinirim bozuluyo. ben de sakinleştirdim kendimi. insanlık hali arada çok kaçırdığım oluyo ama napıyorum bi öğünde çok kaçırdıysam diğer öğünlerde kısıyorum, daha çok spor yapıyorum. ee diyelim bunlar da olmadı bütün gün bir fiyaskoydu tamam diyorum yarın daha dikkatli olucam, ve sonraki gün abartmıyorum yemeyi. önceden hani arada fazla kaçırdım ya hemen kilo alıcam ya da en azından o hafta veremiycem sanıyodum. ama tartılar hiç de öyle söylemedi önemli olan vazgeçmemekmiş ben bunu öğrendim kilo verme yolculuğumda fıstıklar. herkese iyi gecelerr. umarım bir parça da olsa umut verebilmişimdir size

Son düzenleme:
spora başladım bende sabahları kahvaltı yapmıyorum hiç hoşlanmıyorum midem kötü oluyo öğlen çok yiyorum ben bide hareketsizlik işe başladıgımdan beri 9 kg almıştım elma sirkesi içmeye başladım sandoloz bitki çayı ne varsa işe yarayacak işte :)

Selam bende uzun zamandır zayıflama topiclerini takip ediyordum, son 1 aydır 59larda takılıp kaldım Bende artık menumu paylasmaya karar verdim en azından son 1 aydır neden kilo veremedigimi, nerde hata yaptıgımı yazınca daha iyi görürüm sanırım :44: umarım benide aranıza alırsınız =)

Son düzenleme:
bende yazıcam artık buraya diyet yapamıyorum belki yazamın faydası olur.i sabah kahvaltıdan önce 2 bardak su kahvaltıda 3 galeta 2 bardak çay 2 kaşık bal ara öğün 2 tane bisküvi 1 bardak papatya çayı öğlen kavun 1 kepçe yemek 1 dilim ekmek ara 1 salkım üzüm. öğlen leslie yaptım 25 dk.birazdan da callanitics yapcam bakalım.artık zayıflamak istiyorum

menünü yazınca hatan varsa biz de söyleriz farketmeni sağlarız, ama 80lerden düşmüşsün büyük olasılıkla kilo vermen durmuştur bi şok diyet uygulayıp tekrar normal yediklerine dönersen yararı olur diye düşünüyorum arada öyle hareketlendirmek gerekiyomuş. Araya almak ne demek canım hoşgeldin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…