50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!


hem leslie hem callanetics yaparsan çok yüklenmiş olursun bence tek callanetics yeterlidir ben öyle yapıyorum
 

nekadar sürede verdin peki ?? bende bir türlü veremiyorum ama bigün bozduysam ertesi gün devam ettim yine. ne tür spor yaptın yürüyüş,plates vs.. ?
 
benim genelde yediklerim şöyle kızlar. Tecrübeli olanlar değerlendirebilirse sevinrimmm :)

sabahları kalkınca ılık suya limon ve elma sirkesi damlatıyorum bazen için kabuk tarçın koyup bekletip içiyorum. bütün gün en az 2 lt su içiyorum.ve haftada en az 4gün spor yapıyorum. (yürüyüş,hava soğuksa pilates)

kahvaltıda :
domates salata, 1 veya 2 dilim kepek ekmeği.
Kepek yoksa normal ekmeği kızartıp yiyorum. light peynir. Kibrit kutusu kadar:)
haftada 3-4gün haşlanmış yumurta. şekersiz çay

2saat sonra falan 1 meyve 4-5 badem.bazen çay ile beraber 4tane yulaflı bisküvi .(bazen 5 oluyor:) )

Öğlen

çorba ve tavuk (göğüs) 1 dilim kepek ekmeği.
evde yemek olmadığında beyaz peynirli tost ve çorba .

2 saat sonra yine 1 meyve 4-5 badem.bazen çay ile beraber 4tane yulaflı bisküvi ya da kepekli beyaz peynirli tost ve domates salata.

öğlen yemeğini yemem 14.30 gibi oluyor dışarda olluyorum genelde çünkü. oyüden eğer 2.arada tost yediysem akşam yemek yemiyorum. bazen sadece çorba içiyorum.

genelde böyle. akşamları çay içierken kendimi tutamıyorum ama birkaç bisküvi ya da birparça çikolta yiyorum


kilo veremedim sanki 1,5aydır. ama bırakmıyorum yine de:) 50 olmam lazımm. kilomda değişiklik olmasa da bacaklarım falan toplandı .


bu arada boyum 164, kilom geçen çarşamba 59.2 çıkmıştım. ama sabah pek bişy yememiştim. öğleden sonra tartıldım.
Dün akşam 58.6 çıktım
tam kilomu bulamadım bi türlü :)
 


ay tebrik ederim canım çok güzel menü olmuş tek eksiklerin hiç süt ve yoğurt yok onlardanda almaya çalış
 
teşekkür ederim. güzel menü ama niyeyse faydasını göremiyorum ara sıra kaçamak oluyo tabiii. haftasonu erkek arkadaşımla buluşunca dışarda yiyorum o kötü oluyo.
ah bi düzenli uyabilsemmm
 
selam arkadaşlar ben bugün çok yoruldum yarın komşularla oturmamız var ve sıra bende hazırlık ve temizlikle uğraştım bütün gün bu günki menümü yazayım
kahvaltı 11:00
1,5 dilim çavdar ekmeği
sucuklu yumurta (sucuklar küçük 3-4 parçaydı) 1 yumurtadan
1 zeytin,peynir,çay
ara 14:00
nescafe 1 fincan
4 tane kuru pasta
akşam 17:00
3 y.k ciğer
1 tane biber dolması
2 y.k yoğurt
ara 20:30
15 tane antep fıstığı
10 tane badem
1 fincan nescafe (üçü biraradaların 3/1 ini kullanıyorum)
23:00 gibi de 1 elma yerim heralde bu gün su 2,5 yi geçti yatmadanda 75 mekik çekicem bu günlük bu kadar yarın büyük gün çok yoğun geçecek benim için şimdiden iyi geceler sizlere görüşmek üzere...
 
nekadar sürede verdin peki ?? bende bir türlü veremiyorum ama bigün bozduysam ertesi gün devam ettim yine. ne tür spor yaptın yürüyüş,plates vs.. ?

her gün her gün mc donalds ve burger kingde yemeyi bırakınca, yavaşça da olsa başka bir diyete gerek olmadan 59dan 57ye düştüm sonra düzenli bir diyete 3 eylülde başladım canım. bir buçuk ay oldu yani. bir buçuk ayda da 57den 50ye indim.aslında daha hızlı vermek isterdim ama yememden çok kısamadığım için böyle oldu. her hafta 1 kilo civarı verdim.
her gün yürüyüş yapıyorum baya ben. daha doğrusu okul çıkışı geziyoruz bol bol. bazen 4 saat bazen 1 saat de olsa. günde ortalama 2 saat kadar yürümüş oluyorum. haftada 3-4 gün akşamları bacaklara ve karına yönelik hareketler yapıyorum,süresi çok fazla değil dakika tutmuyorum o yüzden. mesela ilkinde 15 tane, 3. yapışımda 20, daha alışınca 30 yaptım, canım yanmaya başlayınca az daha devam ediyorum sonra bırakıyorum.
bunların dışında günlük hayattaki tarzımı değiştirdim. dik duruyorum, karnımı içeri çekiyorum yürürken filan. 4. katta oturuyoruz biz, son haftalarda nadiren asansör kullanıyorum. metro duraklarında, alışverişte filan yürüyen merdiven yerine normalini tercih ediyorum. bu tür küçük şeyleri pek önemsemiyoruz ama alışkanlık haline gelince baya faydası oluyor. farketmeden daha hızlı bir metabolizman oluyor, sonuçta verdikten sonra tekrar almamak için de buna ihtiyacımız olucak
 

çok iyi vermişsin ya. ben hep kilom o kadar çok fazla değil o yüzden yavaş veriyorum. normal diyordum kendimi kandırmışım :) ama kısa sürede sağlıklı veriliomuş. sende gördüm bunu . Boyun peki kaçtı cnm? yanlış anlama yaklaşık aynı değerlerdemiyiz diye soruyorum
 

benim boyum kısa ya 158im sen 164müşsün o boya göre cidden kilon fazla değil canım. yavaş vermen normal. başlarda daha hızlıydı ama benim de artık daha yavaş. her hafta aynı oranda vermedim ilk hafta 2 kilo verdim mesela, sonra giderek azaldı. başta o kadar yürüyüş yapmıyodum, gittikçe arttırdım.bazen bir haftada yarım kiloyu zor verdiğim de oldu. sonuçta diyet yaptıkça metabolizma yavaşlıyo, kiloları korumaya çalışıyo. ben de onu şaşırtıp hızlandırmak için, mesela bir gün çok uzun bir yürüyüş yaptım.pikniğe gittik dere tepe gezdim, her zaman yediğimden farklı çeşitli şeyler yedim filan.

aramızda şöyle bir benzerlik buldum ama benim kilom 47 seninki de 50 gibi olunca, beden-kütle endekslerimiz 19 yani aynı olucak hedeflerimiz bir nevi aynı aslında inşallah o kiloları görürüz ikimiz de canım. pes etme öyle yavaş vermeler olur herkese. daha değişik sporlar yap, spor yapmadığın zamanlarda da olabildiğince çok hareket et. zaten çok fazlan yok yavaş yavaş da olsa verirsin merak etme. aceleye ne gerek var dimi? hiç kilo vermesen bile daha sıkı ve fit görünürsün, sağlığına faydası da yanına kar kalır böyle düşün.
 

ay inşallah cnm yaa. çok acelem yok ocağa kadar veririm heralde. ayda 3 kilo versemm süper.. önümüzdeki hafta salı günü bakıcam kiloma. bakalım fark var mı :) yüzmeyi düşünüyorum.. uygun bi havuz bulursamm. hem göbek eritmeye çok faydalı diye duymuştumm .
 

Saol canım hosbuldum =) Yazın basından beri diyet yapamıyordum sadece herseyden az az yiyerek korudum ama son 1 aydır dikkat etmeme ragmen yediklerime 59lardan kurtulamadım :18: bugunki menumu yazayım =)

Sabah + ögle ( Bir arada oldu okula geç gittigim için )
Muska
Portakal suyu
Domates
Salatalık
Biber

Ara :

3 adet yulaflı diyet bisküvi

Akşam :

3 adet köfte
4 kasık zeytinyaglı fasulye
1 kase cacık

Ara :

1 elma yerim sanırım yada süt içerim :26:

Haftanın 2 günü böyle biraz saçma ve düzensiz oluyor menum ama idare etmek zorundayım artık :26:
 
Son düzenleme:

verirsin verirsin merak etme. yüzmeyi ben de bayadır düşünüyorum, çok faydalı bence de kesinlikle. en çok kalori yaktıran sporlardan biriymiş. havuz bakıcam ben de ama havalar çok soğudu diye biraz hevesim kaçtı.:18: ikide bir hasta oluyorum da. gene unutmazsam bu hafta bi bakıcam umarım.
 

İstanbulda belediyenin yaptığı spor komplekslerinde bedava ama haftada 2 gün. Temiz olmaz diye düşünüyorum ama geçen yıl arkadaşım gitmiş gayet temizdi dedi . bi araştırayımm.
 
ay nedendir bilmiyorum bir üşengeçlik geldi bana sabahları kalktığımda nivea body dinamik sabahlar yapıyordum 2gündür içimden hiç bişey gelmiyor yapmıyorum.Ama akşam telafi olsun diye belimi çeviriyorum sopa yardımıyla benim kendime gelmem lazım !!
 

Titre ve kendine gel! Kilolar gidiyor durmalarına izin verme! :))


Ben de dün yazmayı unuttum buraya, bugünün raporunu vereyim.

Slim&6pack ve Slim&Limber

Sabah

1 yumurta
2 dilim eski kaşar
1 domates
3 zeytin
1 dilim ekmek

Ara

2 tane çikolatalı form bisküvi

Öğle


Tavuk marine salata kocaman
1 grisini

Ara

10 tane kuru çekirdekli üzüm

Akşam

1 kase çorba(tavuk,pirinç ve havuç vardı içinde)
Bir küçük kepçe mercimek
Bir küçük kepçe bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt


Su 2 lt civarı. Start it up yapacağım 1 hafta oldu bakalım. :)

800 gram gitmiş geçtiğimiz haftaaa Umarım bu hafta 1 kilo olur da 58leri görürüm. :))
 
selamlar ben bu gün yoruldum koşturmaktan çaydı kahveydi neyse geçti gelelim bu günki menümüze
kahvaltı 11:00
2 dilim çavdar ekmeği
1 yumurtadan sucuklu yumurta
peynir,2 zeytin,çay
ara falan yok malesef 18:00
3 adet kayısı
akşam 19:00
2 adet börek (patatesli-kaşarlı)
4 adet kuru pasta
1 çorba kasesi şehriye salatası
21:00
orta şekerli türk kahvesi
su 1.5 lt yatmadan da 75 mekik çekicem bu arada bmu gün sabah tartıldım 52.7 800 gramcık gitmiş neyse gitsinde
bunada razıyım ben
 

bende aynı şekildeyim ne spor yapıyorum ne yediklerime dikkat ediyorum 3 gündür falan, hastalığım yakın onun yüzünden olduğunu düşünüyorum habire tatlı yeme isteği var
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…