50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

3. takımdayım bide buraya uğruyayım dedim.
1.55 boyundayım,53 kiloyum,31 yaşındayım hedef kilom 48
bayramdan önce 51 e kadar düştüm ama geri aldım((
tavsiyelerde bulunursanız sevinirim:))

bu sabah kalktım 100 mekik çektim
kahvaltıdaysa:
1 parça(avuç içi kadar) peynirli börek yedim
1 küçük parça peynir
1 bardak(şekersiz) çay
ara:
1 havuç
1 küçük elma
öğlen:
1 kase tarhana çorbası yiycem(yağsız)
ara:
1 havuç
akşam:
karnıbahar yapıcam(haşlama)
akşam:
100 mekik+50 kol hareketi+50 bel hareketi+50 bacak hareketi(yerde)+100 ip

ben menülerimi sabahtan yazıyorum ve ona göre uyguluyorum benim için daha iyi oluyo çalıştığım için yemekleri akşam yada sabah erken kalkıp yapıyorum yani ne yiycem sabahtan belli oluyo.
menülerime yorum yaparsanız seviinirim.
bayrama kadar hedefim 50 olmak.

Dünkü Menüm.
sabah:
100 mekik çektim
1 kase yoğurt çorbası(yağsız) yedim.
ara:
su
öğlen:
ayran yapıp içine (malzemeleri sabahtan hazırladım )nohut,buğday ve fasulye yağsız ve hafif ayrıca çokta tok tutuyo.
ara:
1 havucum var
akşam:
yine aynı soğuk ayran çorbası(ayran içine buğday+nohut+fasulye)(yağsız)+fasulye piyaz
100 mekik+100 ip+100 kol hareketi+100 bel

3. takımdayım bide buraya uğruyayım dedim.
1.55 boyundayım,53 kiloyum,31 yaşındayım hedef kilom 48
bayramdan önce 51 e kadar düştüm ama geri aldım((
tavsiyelerde bulunursanız sevinirim:))

ben bu topikte daha öncelerde bulunanlardanim. kilom cok mu iyi ? degil ama fena degil artik. 60lari asmisken burada 54´e kadar indim arkadaslarin destegi ve tabi biraz dikkat ve spor ile. simdi 55 kiloyum 6 aydir 53-56 arasinda gidip geliyorum. Cok sey denedim ve en etkili seyin bile bazen islemedigini gördüm. En önemli sey bence umutsuzluga kapilmaman, cünkü öyle yaparsan aniden onca emegini "yemis" oluyorsun. spor yapmani tavsiye edebilirim. genel olarak hafif beslen, yesillikleri bol tüket, özellikle karbonhidrati azaltmaya bak. hergün ayni seyleri yemeni tavsiye etmem, vücut alisiyor cünkü. Metabolizmani arada sasirt. Bir davet mi var? O hafta icerisinde hergün dikkatli ol, o günde fazla abartmadan cis dediklerinden ye. Kendi kendine beslenmenin dengesini kurmaya calis. Bir ögünde misal manti yediysen, digerinde salataya yönel. Ara ögünler yap, ama zorlamadan. Arada bir kereviz, havuc, karnibahar, brokoli gibi sebzeleri kaynat, suyunu hic tuz katmadan corba gibi ic. Bide ben metabolizmam calismak istemediginde bazen pul biber kullaniyordum bazi ögünlerde. mesela az bulgurlu salcasiz patates corbasi icince icine bolca pul biber atiyordum. hatta bi ara kahvaltida siyah ketenli ekmek üzerine labne sürüp bayagi bi biber atmistim hem lezziz hem feci aciydi. ama ise yaradi. midene bu kadar yüklenme tabi. farklilip katip az miktarda yersen yemekleri, otomatikman zamanla miden kücülüyor. Birde sporla destekleyince kilolar mecburen pes ediyorlar.
Havalar sogudu, artik bende önlem almaliyim, onca emekle zorla verdigim kilolari geri almak istemiyorum

Önerilerin için teşekkür ederim efsun aslına bakarsan bu sölediklerini yapıyorum ama bazende takılıp kalıyo insan bazı kilolarda o kilodan inmek çok zor oluyo sanırım onunda sırrı sporda sporla desteklemessen çok çabuk geri alıyosun kiloyu.

bende 7 kilo vermek istiyorum ne olur yardım edin nasıl yapmalıyım sizin yaptıgınız menüyü uygulasam olur mu psikolojim bozuldu yardım edin ne olurrrrrrrrrrrrr

bende 7 kilo vermek istiyorum ne olur yardım edin nasıl yapmalıyım sizin yaptıgınız menüyü uygulasam olur mu psikolojim bozuldu yardım edin ne olurrrrrrrrrrrrr

[SUB][/SUB]

hoşgeldin canım,burada yok öyle bir zorunluluk.

ayy teşekkür ederim canım...o zaman buraya da takılıyorum...

şimdi sizlere bir şey sormak istiyorum ; benim bir kaç gündür başım dönmeye ve ağrımaya başladı sanırım tansyonum yükseliyor.. acaba diyetimle ilgili bir sorunmudur bilemiyorum. bana tavsiye vermek isteyen varmı? diyet günlüğümde menülerimi yazıyorum..

canım bu menü tekyönlü bir menü olmamışmı? biraz sebze olsaydı iyi olurdu diye düşünüyorum..kolay gelsin..

hava erkenden kararmaya başladı off kış gelince hep böyle oluyor yaaaaaa canım sıkıldıkça yemeğe başlıcam heralde yine :/// kendimi nasıl tutucamm

58.2yim sabah itibariyle.sabah:
2 dilim tam bugday ekmeği,domates salatalık 5 zeytin peynir çay
arada elma ayva
öğlen sebze yemeği karpuz yoğurt
arada leblebi galeta
akşam balık salata
anca ilk günden daha az olmaz
herkese iyi akşamlar diliyorum.

merhaba kızlar nasılsınız?
bir kaç hafta önce girip size merhaba demiş ama iş seyahatine gittiğimden dolayı getirisini getirememiştim. bakıyorum da pekte aktif bir topik değil ama öyle de olsa sık sık girip en azından bayrama kadar buraya rapor vereceğim.
kısaca size hikayemden bahsedeyim...

daha önce 76 kg dan 62,6 kiloya kadar düşük kalori - saglıklı beslenme ve spor ile inmiştim. kilolar inat etmeye başlayınca bir kaç ay dukan diyetini denedim onunda zar zor 59,0 kiloya kadar inmiştim ama çok katı yapınca saçlarımı döktü bende o diyeti bıraktım ve verdiğim kilolar hoop fazlası ile geri geldi. tecrübelerimin bana öğrettiği hızlı verilen kg nun aynı hızla geri geldiği ve diyetten sonra hangi diyet olursa olsun salıverirseniz kgların geri geleceğidir. sanırım bir çoğunuzdan daha uzun bir yoldan geliyorum. yetmişleri hatta altmışları geride bırakmışken tam bir moral bozukluğu içindeyim. inat sürecini iyi yönetemedim. bir çok kişinin aksine yaz mevsimi benim için zor diyet yapılan bir dönem kışın ise daha iyi yoğunlaşabililyorum..
neyse bir kaç haftadır korkudan tartılamıyordum ama belimin etrafındaki kalınlaşmadan kg aldığımın farkındaydım. bu sabah artık korkunun ecele faydası olmadığına karar verip tartıya çıktım ve 63,1 kiloyu görerek şok oldum. bu beni üzdü ama en azında 65 e kadar çıkmamıştım. bayramda 9 günlük izin kullanacağım için ister istemez tam uyamasam da en azından bayrama kadar son zamanlarda aldığım artıların bir kısmını da olsa vermek istiyorum ve akşam yemeklerini erken halledip yemek faslını erken bitirmeye karar verdim ki bu kg verdiğim dönemde çok işe yaramıştı.

sabah menüm 2 haşlanmış yumurta
iki dilim kızarmış beyaz ekmek
bir kibrit kutusu kadar peynir
ekmeklerin üzerine az tereyağı...

kahvaltımda olabildiğince protein tüketiyorum ki beni öglen yemegine kadar tok tutuyor. genelde yine tok tuttuğu için ve yag yakımına katkısı olduğu için protein agırlıklı bir yol izleyeceğim

herkese sevgiler

ayrıca günde 2,5 - 3 litre su
iki fincan yeşil çay tüketiyorum.
az önce bir fincan tatlandırıcı şeker katkısı olmayan yeşil çay içtim. yanında da bir adet kuru incir tükettim ki yeşil çayın yanında iyi gidiyor

Merhaba yine ben.
Öğle menüm 12.30 :
2 küçük kepçe domates çorbası
5 yemek kaşığı dolusu et döner
bol salata

14.30 bir fincan şekersiz türk kahvesi

Erken akşam yemeğim 16.00 :
bir kepçe etli nohut yemegi
iki dilim ekmek

sonrasında :
bir fincan şekersiz yeşilçay
2-3 adet kuru incir - kuru meyve vs.

akşam ara öğünde süt içerim aç yatmamak için. bir an önce yeniden altmış ikiyi görmek istiyorum. ahhh ah ne hallere düştüm

sabah 2 dilim ekmek salatalık domares peynir zeytin
arada leblebi
öğlen sebze yemeği yoğurt salata
arada ayva mandalşina
nasıl kızlar?

sabah 2 dilim ekmek salatalık domares peynir zeytin
arada leblebi
öğlen sebze yemeği yoğurt salata
arada ayva mandalşina
nasıl kızlar?

bence çok güzel betülcüm. ama miktarlarını da belirtirsen iyi olur bence. yaş-boy kg kaç? spor var mı spor

bence çok güzel betülcüm. ama miktarlarını da belirtirsen iyi olur bence. yaş-boy kg kaç? spor var mı spor

yaş 30 boy 1.57 kilo 58.koca göbeğim oldu spor yok çocuk var...
akşam pırasa yemeği yoğurt çorbası salata 3 adet çiğ köfte 2 dilim ekmek
arada süt
bugün 57.8im.
buraya fırsatımız oldukça yazalım böylece ne çok yediğimizi farkeder biraz azltırız.

günaydın betülcüm,
evet kilon boyuna göre biraz fazla ama merak etme verirsin. çocuktan sonra eminim daha çoktu ve bi miktar vermişsindir.
yemegin genel olarak güzel ama olabildiğince akşam yemegini hafif ve karbonhidrattan fakir yapmalısın. iki dilim ekmek tamam diyelim de çig köfte fazla olmuş bence.içinde ince bulgur yani karbo var unutma.. yogurt çorbasında sadece yogurt yoktu sanırım pirinc yada un da vardı.bu da karbonhidrat..
salata + ton balıgı yada yanına köfte tavuk vs. de güzel bir seçenek olabilirdi. akşam yemegin ayrıca gayet iyiymiş ara ögüne gerek varmıydı ? neyse çok konuştum ben bu konuda.. spora gelince çocuk hareketli ise yine de hareketli olabilirsin. yada her fırsatı degerlendirebilirsin evde. hareketli olmak için demek istedim..
ben dün akşam yemegimde saat 19.30 gibi bir bardak süt içtim. sonra da bol sulu yerinden bir kupa da mercimek çorbası içtim saat 21.30 gibi. 22.30 dada yattım zaten..
ve bu sabah 62.3 çıktım oley :) . dün 63,1 dim. iki dün dikkat edince artılarımın bir kısmı gitti şükürler olsun. demek ki tam yaglanmamışım.. şimdi hedefim 61 i görmek.
boy 165 cm yaş 33 çocuk yok çalışıyorum.
kahvaltım 07.30
iki dilim ekmek
iki adet haşlanmış yumurta
biraz peynir
birkupa şekersiz çay
az tereyagı ( ekmeküstü )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…