50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saat : 11.00
biri kupa sebze çorbası

ögle yemegi : 12.45
iki kepçe sebze çorbası
iki kepçe nohut yemegi
iki dilim ekmek
bir büyük kase salata ( az yaglı )
iki mandalina

birazdan şekersiz türk kahvesi ve yanında şeker niyetine iki kuru kayısı yiyeceğim

tedirgin her akşam et mi yemeliyiz ya?
diyet için o zaman günde 3 çeşit yemek gerekiyor. öğlen sebze yemeği akşam et ve çorba,üstelik her öğün salata yemek şirketi bulmak lazım çalışırken bu kaDAR YEMEK YAPMAK ZOR!
BANA GELİNCE
sabah;haşlanmış 1 yumurta(maydonoz ve yeşil soğan doğradım),çemen ve 3 dilim ekmek
arada 1 mandalina ve 1 oktavya çıklata(kaçırdım)
öğlen pırasa yemeği ,yoğurt, salata ,2 dilim ekmek
arada 1 çay bardağı leblebi
akşam da yayla çorbası,4 adet köfte(çokmu olur?),salata yoğurt
arada da meyve sonra da süt içeceğim?nasıl?valla bence bu diyet çok iyi.herşeyi yiyorsun pek acıkmıyorsun .ama ot gibi hayat oluyor işte...bu diyeti diyetisyene giden ar4kadaşımdan aldım o 4 haftada 6 kilo verdi.
tedirgin bence yemek miktarların biraz fazla.ama tabi çalışma şartların ağırsa bilemem
öptüm

Merhaba betülcüm,
tabi ki her akşam et ye diye bir şey yok ama karboyu ne kadar hafif tutarsan o kadar iyi olur çünkü proteini yakarken vucut extra kalori yakıyor ve ynaında karbo yediysen onu depo ediyor.
yediklerin fazla demişsin nesi fazla anlamadım. iki kepçe deyince senin aklına büyük kepçeler mi geliyor bizim yemekhanedeki kepçe gayette küçük ayrıca pilav varken yemedim tercihimi iki dilim ekmekten yana kullandım nede olsa en azından yag içermiyor. ayrıca kahvaltı ve öğle yemegini ne kadar sağlam yaparsan akşam hafif atlatma imkanın o kadar kolay oluyor ben sadece akşam yemegini erken yiyerek ( ögleyin ve sabah kahvaltısında istediğim herşeyi yedim ) 2 ayda farketmeden 3 kilo vermiştim..
liste ile gittiğini bilmiyordum ben hiç liste kullanmadım bana kasıcı geliyor ben bu 10 küsür kg yuda listesiz verdim o yüzden ben en iyisi senin yediklerine yorum yapmayayım çünkü havada kalıyor.

sadece son olarak şunu söyleyeyim protein ne olursa olsun asla fazla olmaz karbodan kesip proteinden yeme imkanın varsa bu seçeneği kullanabilirsin derim.
akşam yemegimde ben : 16.00 gibi iki haşlanmış yumurta yedim iki kayısı bir kuru incir bir fincan şekersiz yeşilçay içtim. akşam da sdece bir kupa çorba içmeyi planlıyorum. akşam yemeklerimi evde yersem 19.30 - 20.00 den önce yeme şansım yok o yüzden saçmasapan da olsa ofiste yapmayı tercih ediyorum hemde böylece yolda açlıktan bayılmamış oluyorum

Son düzenleme:
tedirgin sazan seni kırdım mı yoksa!kırdıysam bilerek bişey demedim.
ben koca kepçelerden sandım.bence öğlen iyi yemek akşamı böylece hafifletmek mantıklı .
evet listem düz mantık öğlen sebze salata yoğurt akşam et çorba salata yoğurt
bakalım bayramda geliyor ne yapacağız?

kızlar merhaba ben de zayıflamak istiyorum 58 kiloyum boy 1.60 ama diyet yapamıyorum. sadece aksam 18 den sonra yemesek verirmiyiz acaba

herkese günaydın
akşam yediklerimden sonra ( saat:16 :00 da yediklerim ) akşam hiçbişi yemedim bunun sonucunda sabah 61.4 çıktım dün 62,3 çıkmıştım çok iyi gidiyorum snaırım. keşke bayramda da akşam yemeklerini erkenden bitirebilsem ama tatilde çok zor. sabahta kurt gibi aç kalkmıştım 3-4 dilim kızarmış ekmek yedim üstüne tereyağı sürerek. yanında biraz peynir bir adet haşlanmış yumurta ve şekersiz çay. bir çay kaşığı da nutella yedim.:26: neyse ki sabah kahvaltısı günün en zararsız öğünü gün içinde yakarım nasılsa ama alışkanlık haline getirirsem kilo vermemi kısıtlayablir. yok yaw betülcüm ne kırılması. sadece açıklayayım dedim. bide sen liste yapıyor muşsun ben bilmiyordum bunu listene uyduğun için ben dışardan çatlak sesler çıkarmak istemem sen aynen devam et bence. işte sabah öğlen yiyorum akşam fakir gibi aç yatıyorum tıpkı bir manken ablanın dediği gibi. kahvaltıyı kraliçe gibi ögleni prenses gibi yiyip akşam hint fakiri gibi aç yatıyorum.

kızlar merhaba ben de zayıflamak istiyorum 58 kiloyum boy 1.60 ama diyet yapamıyorum. sadece aksam 18 den sonra yemesek verirmiyiz acaba
evet canım verirsin yavaşta olsa kilo verirsin ama gün içinde biraz kısarsan yediklerini ( miktar olarak değilkalori olarak) o zaman daha iyi verirsin. bence amaç yavaş ama istikrarlı kilo vermek hızlı giden kilolar aynı hızlı geri geliyor tecrübe ile sabittir

bu arada çok çabuk kilo verdiğimi düşünen arkadaşlar için bir hatırlatma.. ben temmuz ayında 59.0 kiloyu bile görmüş ama daha sonra saldım çayıra moduna girdiğim için ( birazda iş seyahatinden dolayı ) tekrar 63 leri görmüş bir arkideşinizim. şu anda verdiklerim artılarımdır. eger 59 un altına düşersem o zaman buraları inleticem hehehhehe

boyum 1.60 52 kiloyum okullar açıldığından bu yana sadece yediklerime biraz dikkat edip 6 kilo verdim şimdi bir 4 kilo daha verip istediğim etekleri giyebilmek istiyorum,üst bölgem değil de alt bölgem sorunlu biraz çünkü bacaklarım kalın geliyor gözüme. yediklerime zaten dikkat ediyorum ekstradan şu 4 kiloyu verebilmek için ne yapmalıyım :) Teşekkürler şimdiden

merhaba hoşgeldin,
altı kg verdiğine göre ne yapman gerektiğin biliyorsun. ama bir süre sonra kilo vermen zorlaşabilir. zamana yaymak en iyisi. az kilo ver ama vermeye devam et, asla vazgeçme..bol bol hareket ve buraya gelip ne yediğini yazman. bizim gibi.. kolay gelsin.

şimdi ofiste porselen demlikte sıcak su ile demlediğim şekersiz ve tatlandırıcısı yeşil çayımı içiyorum.
bugün 07.30 da yaptığım kahvaltıda karbo yu abarttığım için yanında bişi yemicem. ceza.. heheh. ama 3 saati geçti hala acıkmadım öyle çok

okadar hirslandim ki anlatamam kizlarr
bir diyet listesi yaptim kendime 5-6 kilo fazlam var vermem lazim
gobegim cikti ve belim kalinlasti son zamanlarda deli gibi yemek yiyorum yaa
engel olamiyorum kendime birde regl olacagim cok acikiyorum
amaa bitti cok hirsli ve iradeleyim sabah sicak su icmekle basliyorum gune
ve sonrasinda uygulayacagim diyet listesindekiler.....

kahvalti 30 gr beyaz yagsiz peynir
1 kucuk domates 3 adet yesil zeytin
1sivri biber 1 dilim kepek ekmegi
acik sekersiz cay...

ara light yogurt elma
yedim simdiye kadar
aslinda kosu bandi olsa evde cok iyi olacakti

kahvalti 30 gr beyaz yagsiz peynir
1 kucuk domates 3 adet yesil zeytin
1sivri biber 1 dilim kepek ekmegi
acik sekersiz cay...

ara light yogurt elma
yedim simdiye kadar
aslinda kosu bandi olsa evde cok iyi olacakti

sabah için çok az bence.bu gidişle çok kilo verirsin.
ben onca yemeğe rağmen kilo almamamın mutluluğunu yaşıyorum.bu sabah 57.7 çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…