tedirgin her akşam et mi yemeliyiz ya?
diyet için o zaman günde 3 çeşit yemek gerekiyor. öğlen sebze yemeği akşam et ve çorba,üstelik her öğün salata yemek şirketi bulmak lazım çalışırken bu kaDAR YEMEK YAPMAK ZOR!
BANA GELİNCE
sabah;haşlanmış 1 yumurta(maydonoz ve yeşil soğan doğradım),çemen ve 3 dilim ekmek
arada 1 mandalina ve 1 oktavya çıklata(kaçırdım)
öğlen pırasa yemeği ,yoğurt, salata ,2 dilim ekmek
arada 1 çay bardağı leblebi
akşam da yayla çorbası,4 adet köfte(çokmu olur?),salata yoğurt
arada da meyve sonra da süt içeceğim?nasıl?valla bence bu diyet çok iyi.herşeyi yiyorsun pek acıkmıyorsun .ama ot gibi hayat oluyor işte...bu diyeti diyetisyene giden ar4kadaşımdan aldım o 4 haftada 6 kilo verdi.
tedirgin bence yemek miktarların biraz fazla.ama tabi çalışma şartların ağırsa bilemem
öptüm
kızlar merhaba ben de zayıflamak istiyorum 58 kiloyum boy 1.60 ama diyet yapamıyorum. Sadece aksam 18 den sonra yemesek verirmiyiz acaba
yok yaw betülcüm ne kırılması. sadece açıklayayım dedim. bide sen liste yapıyor muşsun ben bilmiyordum bunutedirgin sazan seni kırdım mı yoksa!kırdıysam bilerek bişey demedim.
ben koca kepçelerden sandım.bence öğlen iyi yemek akşamı böylece hafifletmek mantıklı .
evet listem düz mantık öğlen sebze salata yoğurt akşam et çorba salata yoğurt
bakalım bayramda geliyor ne yapacağız?
evet canım verirsin yavaşta olsa kilo verirsin ama gün içinde biraz kısarsan yediklerini ( miktar olarak değilkalori olarak) o zaman daha iyi verirsin. bence amaç yavaş ama istikrarlı kilo vermek hızlı giden kilolar aynı hızlı geri geliyor tecrübe ile sabittirkızlar merhaba ben de zayıflamak istiyorum 58 kiloyum boy 1.60 ama diyet yapamıyorum. sadece aksam 18 den sonra yemesek verirmiyiz acaba
boyum 1.60 52 kiloyum okullar açıldığından bu yana sadece yediklerime biraz dikkat edip 6 kilo verdimşimdi bir 4 kilo daha verip istediğim etekleri giyebilmek istiyorum,üst bölgem değil de alt bölgem sorunlu biraz çünkü bacaklarım kalın geliyor gözüme. yediklerime zaten dikkat ediyorum ekstradan şu 4 kiloyu verebilmek için ne yapmalıyım :) Teşekkürler şimdiden
jose bize de yaz yaptıkça listeni.inş başarırsın.benim mide tam bayram yapıyor.kiloma yansımadı ama...
kahvalti 30 gr beyaz yagsiz peynir
1 kucuk domates 3 adet yesil zeytin
1sivri biber 1 dilim kepek ekmegi
acik sekersiz cay...
ara light yogurt elma
yedim simdiye kadar
aslinda kosu bandi olsa evde cok iyi olacakti
1.56 boy 51 kilo kaç olsam düzgün dururum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?