kalçam baldırım gevşek duruo şort giyemiorum
1.56 boy 51 kilo kaç olsam düzgün dururum?
Boyum 1.58 kilom 59 ben de 48 olmak istiyorum 1.5 aydır diyetisyen kontrolünde diyet yapıorum ama toplam 1.7 kilo verebildim. Herkes kilo verdin bacakların çok gitmiş vs gibi şeyler söylüyor ama sonuçlar hiç de öle göstermiyor. Hatta bacaklarımdan yağ vermem gerekirken aksine 100 er gram almış görünüyorum. Çok yavaş gidiyor moralim çok bozuldu ne yapmam gerekiyor bilemiyorum. Ama çok sıkıldım artık kilomdan ve görüntümden. Diyetisyenle birlikte kilo vermek istemem yanlış bir kararmıydı onu da düşünüyorum hala. Sonuçta para veriyorum ona da. Şüphelerim var yani şevkim de kaçtı. Diyetisyenim de sürekli ooo süper çok iyi gidiyor bu liste size çok uydu deyip duruyor. 1,5 aydır aynı listeyi uyguluyorum ama. Yarın akşam yine gitcem. Ne yapmam gerek bilemiyorum. Gruba katılmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen?
canım merhaba, hoşgeldin öncelikle..bence diyetin biraz fazla kalorili ve sporda yapmıyorsun anladığım kadarıyla ...normalde diyetle haftada 1 kilo verebilmen gerekir..bu 800 gr. civarındada olabilir.bence spor yapmayı dene..
mrb kızlar dunku menumu hemen yazım oncelıkle
sabah:
kk kadar yaglı peynır
1adet domates,1adet bıber
2 kasık yogurt ve sekersız cay
öğle
2 kase mercımek corbası
1 dılım ekmek
ton balıklı salata
aksam
mercımek corbası 1 kase
4 yemek kasıgı taze fasulye
2 kasık yogurt
sımdık dun tartıldıgımda 58.2 gelmıstım ac karnına sabah az once gene tartıldım yıne 58.2yım morelım acayıp bozuldu 100 gr bıle vermemısın 1gunde hedefmde 55 napcam bılmıyorum ulasamıcam sankı:26:oysakı 62.8 kılodan dustum ama gerısı gelmıo napsamkkı sporda yapmaya pek vaktım yok kucuk bebegım yuzunden...ısın kotusu dogum yaptıgımdan berı hastalanmadım daha hıç sanırım bu durumda etkılıo..
bunu bılmyodum cnm ıyı oldu ogrendm.corba bı kase tutm.ara ogun bazen yapyorum bazen yapamyorum bebekten fırsat kalırsa dun mesela 3 eti form bıskuwı ydm.dıger ara ogunde bı mandalına dun 1fıncn yesıl cay ıctm.bugun daha dıkkat edcem bakalm fark edcekmı.bu haftanın sonuna kadar 57 gormem lazm.Canım merhaba. Ben de başarılı olamadım henüz akıl vermek gibi olmasın ama senin menünde dikkatimi çeken sabah hiç ekmeğin yok ama günün sonrası karbonhidrat dolu öğlen hem iki kase çorba hem de ekmeğin var. Bi kase çorba 2 dilim ekmek yerine geçiyormuş. Bu durumda sen öğlen 5 dilim ekmek yemiş oluyosun. Karbonhidrat ve şeker türevleri çok tüketildiğinde de vücut gerekli enerjiyi ordan sağlayarak yağdan yakmaya başlamamış oluyor. Çünkü karbonhidratlar ihtiyacını karşılıyor. Ben çorba içersem hiç ekmek yemiyorum mesela. Bir de hiç ara öğün yapmıyormusun. Zencefil, tarçın, süt, yoğurt, yeşil çay, elma, armut, maden suyu bunlar yağ yaktıran besinler aklında bulunsun bunlarla ara yapabilirsin. Bir de benm diyetisyenim kahvaltıda mutlaka 1 elma yiyoruz unutmuyoruz diyor her seferinde. Elma düzenli tüketildiğinde çok faydalıymış kilo vermek için. İnşallah başarılı olabiliriz. Çok taktım ben de son zamanlarda bu meseleye.
bunu bılmyodum cnm ıyı oldu ogrendm.corba bı kase tutm.ara ogun bazen yapyorum bazen yapamyorum bebekten fırsat kalırsa dun mesela 3 eti form bıskuwı ydm.dıger ara ogunde bı mandalına dun 1fıncn yesıl cay ıctm.bugun daha dıkkat edcem bakalm fark edcekmı.bu haftanın sonuna kadar 57 gormem lazm.
cok saol cnm.hemen alısuerı gdcem.ıncır kaysı falan alcm.yarından sonra sık tartlmam artk.mümkün olduğu kadar ara öğün yapmaya çalış cnm bi de bisküvi ile filan değil de meyve yoğurt süt bitki çayları kuru meyvelerle yapmaya çalış.
bir de sık sık tartılmamamı söyledi bana diyetisenim. sık sık tartılınca bi hormon varmış onu baskılıyomuşsun o da kilo vermeni engelliyomuş. kendine bi gün belirle hep o gün tartıl dedi bana. akşam tartıldıysan akşam toksan tok pijamalıysan pijamalı hep aynı standartlarda tartılmaya çalışmamı önerdi. yardımcı olur umarım. öğrendiklerimi sizinle de paylaşayım istedim. bir de meyvenin yanında süt yoğurt öneriyorlar. yağ yakımını hızlandırıyormuş ve tok tutuyormuş.
teşekkürler cnm hoşbulduk :) spor yapmıyorum, çalışıyorum ve işim masa başı bütün gün bilgisayar başındayım. tüm gün hiç kıpırdamıyorum desem yeri var. benim üst bacak ve karın bölgemde yağlanmam çok 4 kilo bacaklarımda yağ var 8.5 kilo da karın bölgemde. Diyetisyenim aslıdna başarılı biri. Arkadaşlarım onunla kilo verdiler hemde 10 kilodan fazla. Ben de bunu gördüğüm için gittim ama kendimi çok başarısız hissediyorum. Bu kadar zamanda en azından 55e düşmüş olmam gerekirdi diye düşünüyorum ama ben hala 59'um. Programıma da çok güzel uydum kaçamak bile yapmadım. Ne pastalar börekler tatlılar geliyor iş yerimde ama hiç birinden dönüp bi lokma almadım. Bu kadar azmetmişken başarısız olmuş olmak da kırdı şevkimi. Diyetisyenle devam etmelimiyim yoksa kendi başıma mı yapayım bilemedim?
Dediğin gibi kalorim fazla galiba ve metabolizmam da yavaş. Bir de çok fazla ekmek var gibime geliyor menümde. Menümü yazsam yorum yapar mısın?
Sabah: elim kadar iki dilim ekmek peynir bol yeşillik 1 elma ve çay veya kahve
Ara 1: 10 da 3 kayısı zencefilli yeşil çay
Öğlen: elim kadar iki dilim ekmek arasına protein içeren bir besin bol yeşillik ve ayran
Ara 2: 4 te activia içine bi kaşık tarçın + 1 meyve
Ara 3: 6 da 3 kayısı + 5 badem
Akşam: Çorba + bi gün sebze bi gün et yemeği + bol salata + 1 maden suyu
Ara 4: bir bardak light süt veya 1 meyve (yatmadan 1 saat önce)
Günaydınlarrr bende bu gruba katılmak istiyorum en azından motivasyon olur 1.55 boyunda 54 kiloyum hedefim 46 kilo olmak... Daha önce 48 kiloya düştüm ama o kilomu koruyamadım yine hedefim aynı şekilde zayıflamak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?