50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba :)
Ben de 1.60-1.62 dogumdan sonra 58 kiloda cakildim kaldim sizi okuyorum simdi bende okuduklarimla kenid kendime ugrasicam ins 53 olurum ,2.bebege kilo vermeden hamile kalmak istemiyorum off yine kilo alicam hamilelikte onceden ne guzel zayiftim bu hamilelik cok kilo aldiriyor cok sarsiyor insani :)

46 kilobenim kendi gorusumle cok kotu durur ya kadinda cok zayif sevmiyorum tabi sismanda sevmiyorum ama boyuna gore 50-51 kilo iyi sanirim cok zayif hasta gibi kalcasiz falan hic sevmem oyle kadinlari goguste yoksa hele resmen tahta.
canım benim boyum 1.70 46 kio olduğum günleri bilirim,fotoğraflarıma da bakıyorum hiç zayıf değilmişim,ama kemiklerim iri değildir,sanırım kemik yapısıyla da alakalı bir durum. hiç tahta gibi değilmişim.

ben de 1.70im, 47 ye inmek istiyorum aslında. ne kadar zayıflarsam zayıflayayım iri görünüyorum ya çok moral bozucu! Ben 57 kiloyum şu an, benle aynı boyda olup 65 kilo olan arkadaşım var tığ gibi duruyor. bense hantal duruyorum, göbekli, bacakları kalın.... benle aynı kiloda olup 1.55 arkadaşım var, o da fit duruyo.. benim günahım ne anlamadım (

ya kızlar şaka mı yapıyorsunuz:44:1.70 ve 47 kilo olmak gözümün önüne getiremiyorum
zorlayıncada çirkin ir görüntü oluşuyor
yapmayın arkadaşlar sağlıklı olan kiloları kendinize hedef yapın

kemik ve kas yapısıyla alakalı herhalde ,benim de aynen öyle. 46 kiloluk fotoğrafım yanımda olsaydı da bir koysaydım şuraya,o kiloda olan insanlar zayıflıktan,açlıktan ölücek gibi duruyor. benim maşallah her şey yerinde.50-51 kilo olurdum hep, bir ara 46 ya düştüm, isteyerek zayıflamadım ama .çok da kötü değildim,pek farkeden olmadı bile zayıfladığımı.şimdi hedefim 52 ama spor yapıp kas kitlemi artırmayı planlıyorum. belki daha fit dururum böylece.

o kiloda nasıl olduğumu bilmesem bana da korkunç gelirdi herhalde. çünkü o kiloda olan arkadaşlarım somalililer gibi,boyları daha kısa olsa da. aslında diyetisyene gitmek lazım. acaba kaç kilodan sonra yağlanmaya başlıyor vücut. benim 51 den sonra yağlanıyordur kesin. üst kısmıma alıyorum ve bariz belli olyor göbeğimden yağ biriktirdiğim.

merhaba
aranıza yeni katıldım bende..diyetime de bugün itibariyle başlamış bulunuyorum :)) boyum 1,69 ve şu an 57 kiloyum. vermem gereken 8 kilo var fakat bi türlü veremiyorum. Tek başına olmuyor bu iş bence..En azından düzenli olarak yediklerimi yazarsam ve buradaki arkadaşlara karşı kendimi sorumlu hissedersem kaçamak falan yapmam diye düşünüyorum.Umarım işe yarar :S

Yani 1.69 boya, 49 kğ öyle mi?
53 daha ideal olur kanısındasyım : ))

açıkçası hedefimi biraz büyük tutmak istedim yoksa öbür türlü nasıl olsa 4 kilocuk fazlam var bişi olmaz deyip motivasyon sağlayamıyorum napıyım ( ama yine de 50 yi geçmek istemem (tabi verebilirsem )

50'den aşağı inme, 54'ten yukarı çıkma
Verirsn o kadar kiloyu, kontrollü diyet ve spor yaparsan : ))
Ben 1.60 boy, 54 kğ 4 kğ'mı vermekle uğraşıyorum; kondiyon bisikleti alıcam ben, hem sıkılışmak hem yağları eritmek için :))

spor olmadan verilmiyor zaten..ben yazın her sabah yürüdüm ve her gün aksatmadan 1 saat yüzdüm 52 kiloya kadar indim ve çokk mutluydum. sonra 2 ay gibi kısa bir sürede hareketsizlikten geri aldım. verdiklerimi alınca daha da kötü hissettim tabii şu an depresyon modundayım ama pazartesi bende başlıyorum spor salonuna hergün gitmeye çalışıcam.

O kadar kilo için depresyona girilmemeli ama tabi bu depresyon da zayıflaman için iyi motive ediyorsa o zaman söylenecek söz yok
Bölgesel kiloların mı var yoka?

O kadar kilo için depresyona girilmemeli ama tabi bu depresyon da zayıflaman için iyi motive ediyorsa o zaman söylenecek söz yok
Bölgesel kiloların mı var yoka?

evet malesef bölgesel kilolardan muzdaribim :'( direk göbeğim çıkıyor, üst bölgem kilo alıyor. Öyle oluncada kilo normal olsa bile iri görünüyor insan..

evet malesef bölgesel kilolardan muzdaribim :'( direk göbeğim çıkıyor, üst bölgem kilo alıyor. Öyle oluncada kilo normal olsa bile iri görünüyor insan..

Offff! en kötü bölgelerden biri göbak karın bölgesi bende de aynı sorun mevcut başka yerden almam, hatta zayıf sayılırım ama direk göbek meydanda....
O bölge için uzun süre spor yapmak (ama aksatmadan ve düzenli bir şekilde), sabah uyanır uyanmaz, ılık limonlu su ya da bol limonlu taze yeşil çay veeee bol bol yürüyüş yapmak tabikii..... Gerçekten etkisi oluyor, bir kaç yıl önce denemiştim ve tamamen göbek gitmese de baya bi incelme oldu ama sonradan sporu ve diyeti bırakınca geri fites oldu

ahh o geri vitesler bir olmasa zaten :))ben bir de mekik çekmeye çalışıyorum her gün onun da faydası oluyor..Bu sefer kesin kararlıyım gidecek bu göbek :)) kendime en fazla 1,5 ay verdim..salsaya da başladım ayrıca dans ederken çıkmamalı şu göbek

Şuanda Göbek Eriten Diyet & Egrersizler adlı bir yazı okuyroum sen de bakalım :)
Diyet.in - Gbek Eriten Diyet - Ender Sara

Selam kızlar, ben de aranıza yeni katıldım. 163'e 55kg'yum. 5 kilo verme hedefindeyim. Yazın 2 ay boyunca düzenli ve basit egzersizler yapmıştım, çok güzel kilo vermiştim ama şimdi stresten dolayı, ve kan hapından, verdiğimi bi güzel aldım. Her gece düzenli olarak 3-4 paket çikolata artı kek falan yiyince ve az önce yarım ekmeği homini gırtlak sek yiyince artık kilo vermem gerektiğini anlamış bulunmaktayım. Her şeyden öte çok sağlıksız beslenmeye başladım, bu kan hapı beni bitirdi resmen! Aç mıyım, tok muyum anlamadan yemeye başladım. Yedikçe yedim, bu defa da tat alma duyum falan azaldı mı ne yaptı artık... Bu krizler de geldi mi de gitmiyor yahu Birkaç gün sadece çorbayla mı beslensem acaba ya :'(

sen de bendensin o zaman :)) verilen kiloyu korumak daha büyük mesele zaten..verdiklerini alınca da tutuşuyosun bizim gibi o krizler bana da çok uğruyolar ama burda birbirimize destek olarak yine veririz umarım şu kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…