50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya sorma, çok moralim bozuldu. O kadar da düzenli yapmıştım. Yetmiyormuş gibi reglim de kesildi hızlı kilo verdiğimden :/ Max 3 kilo verilmeliymiş 1 ayda, kadın doğum doktorum öyle söyledi. Ayda 1 en idealiymiş. Öyle kısıtlaya kısıtlaya yiyince şimdi de bi yeme krizleri geliyor ki engel olunmuyor :)

Destek şart ya, birbirimizi gazlamadan olacak iş değil :)) Çünkü etrafındakiler bir de yanlış yönlendiriyor, "yok bence kilon normal", "bu kadarcık herkeste var, bak bende de var" vs. insana bi rahatlık çöküyor eldeki disiplini de kaybediyorsun böyle olunca :)

aynen yaa..etraftakiler çok etkiliyor..onlar yedikçe ben de yiyorum sonrada kilolar alıp başını gidiyor işte ( disiplin şart !!!

uff dunku menum berbat oyusdn yazmzmcm.rejımı bozdum dun.ve sonuc 700gr almsm.bıgunde bukadar fark olurmu ya sok oldum.bugun toparlama ewresndym.ve orucluyum.bakalm nolcz.

Ben bir türlü başlayamadım yaa, içime fil kaçmış gibi doymuyorum malesef.
Sadece maydanoz suyuna limon sıkıp içiyorum sabah ve akşam onun dışında bişey yapamıyorum (

Merhaba arkadaşlar bende 1,5 senelik evliyim evlendiğimden bu yana 7 kilo aldım maalesef
Boyum 1,60 kilom 59 oldu kendimi iyi hissetmiyorum bu kiloda bi de bebek olayını düşünüyorum bu kiloda hamile kalırsam sonrası için daha problem olucak umarım yine eski kiloma dönerim.
Sizler neler yapıyorsunuz kilo vermek için? Aranızda hedeflediği kiloya inenler var mı?

Bugün merdiven inip çıkarken fark ettim, bacaklarım kalınlarmış yaaa! 5 kiloda bacak kalınlığı bu kadar fark eder mi! Şok oldum! Yağ bağlamış ya bildiğiniz! Bugün düzgün başladım gibi ama yatmadan evvel bozcam diye çok fena korkuyorum. Şimdi bi tane meyveli yoğurt yedim. Küçücük bişey nasıl 100kalori anlamıyorum

ben de ilk günümde birkaç fire versemde iyi atlattım sayılır :)) yarın spora da başlıyorum bu akşam yolculuk var da o yüzden spor yapamadım bugün hazırlıklar falan :S yarından itibaren gün içinde yediklerimi de yazıcam buraya sizlerden de yorum almak istiyorum

Ben bugün güzel başlamıştım da akşam yemeğinden sonra canım bi tatlı çekti, kendimi durduramadım yine 5-6 tane kuru kayısı, 3-4 tane kuru erik, bi tane light meyveli yoğurt, 1 tane orta boy keçiboynuzu yedim. Ama yemekten hemen sonra yiyince hoş olmadı tabii Havalar soğuk diye midir acaba insanın canı daha çok tatlı çekiyo ya!

Ben de bugün oldukça iyi gidiyordum taa ki 1 saat öncesine kadar ( Kahvaltıda 4 tane form bisküvi ve bir bardak çay içtim ilk ara öğünümde 1 mandalina , öğle yemeğimde yağsız tuzsuz lahana salatası yaptım kendime ve yanında da bir fincan bitki çayı. saat 4 sıralarında 7 tane badem yedim ve akşam yemeğimde de 1 dilim uno light ekmek , 3 yemek kaşığı mantar yemeği ve light yoğurt yedim... ama işte tüm bunları yediğim ince bir dilim cezerye ve 2 yemek kaşığı kadar höşmerim helvasıyla mahvetmiş bulunmaktayım sanırım ( ama mecburiyetten yedim gibi bişi oldu yoksa kararlıyım tatlı yememeye...

herekse iyi akşamalr,fazlalaıklarını daha önce bu forum aracılığıyla vermiştim.burda hesap verme kaygısıyla yiyemiyodum,iyi oluyodu.bugün yediklelrimi yazarak başlıyorum.herekse iyi zayıflamalar....
sabah:1 haşlanmış yumurta+1dilim çavdar ekmeği
ara:1 elmalı kurabiye
öğle:makarna+yoğurt
ara:1 mandalina
akşam:1 dilim kepkli tost
4-5 kupa yeşil çay+2 fincan türk kahvem+2,5 lt ılık su içtim.hiiçç hareket yapmadım maleseffff

mrb kızlar dun ıtıbaryle dıyetıme kaldgm yerdn dewam edcem.oncelık dun ıtıbaryle kılm 58.6 cktı.bu hafta sonuna kadar 57gormem sart.dunku yedklermı yazm.1ymk kasgyla hazrladgm mantarlı omlet.yanında liglt peynr az domates ve 3zeytn maydonz ve yesıl cay.ogleyn 3 ıncr.aksam yogurtlu yaprak sarma.diet kola.ve 2tane hosbeş oda tatlı nıytıne

canım meraba,
sen tatlı krizini baya bi abarmışsın. 6 kayısı 2 porsiyon, 5 kuru erik 1 porsiyon keçiboynuzunu da 1 porsiyon varsayarsak toplam 4 porsiyon şekerli gıda almışsın. Bi de üstüne meyveli yoğurt fena olmuş. Meyveli yoğurtları önermiyorlar. Sadelerini tercih ediyorum ben probiyotik yoğurtların ve içine tarçın katıyorum bi çay kaşığı. tarçın tatlı krizini engelliyor. içeceklerine de katabilirsin dal olarak tarçını eğer tatlı krizin sürekliyse. eğer çok krizin tutuyor ve durduramıyorsan kendini bu kadar kuru meyve yerine bi porsiyon sütlü tatlı ye bence. hazır sütlü tatlılardan bulunduruyorum ben dolabımda çok krize girersem onlardan tüketiyorum. Diyetisyenimin önerileri doğrutusunda yazıyorum bunları. Yardımcı olur umarım.

merhaba canım,
çok da mahvetmiş sayılmazsın öyle düşünme arada bi kaçamaklar olacak tebi o kaçamakların keyfini çıkarmaya bak :) höşmerim sütlü tatlı zaten 2 kaşıktan zarar gelmez. ertesi gün biraz daha dikkat et. kahvaltını çok az yapmışsın yanlız bisküvi ile kahvaltımı olur. eğer yapabiliyorsan zeytin peynir yumurta ile eni konu yap kahvaltını. o zaman gün daha güzel geçiyor emin ol. karatay diyetini inceledin mi hiç. kahvaltıları müthiş. bayıldım. forumlarda var bence bi bak :)

merhaba kadınlarkulübü sakinleri.50 kg ağırlığında 17 yaşında 1.58 boyundayım hedefin 4-5 kilo vermek inşallah başarırım.

haklısın cnm, kahvaltıya ben de çok önem veriyorum.Ama dün kahvaltı saatinde yoldaydım ve bisküvi çayla geçiştirmek zorunda kaldım.bugün daha iyiydi :))

kahvaltı :1 dilim light ekmek - 2 zeytin - domates/salatalık- 1 parça light beyaz peynir ve 2 badem

ara: 1 mandalina - 1 fincan türk kahvesi

öğle:1 tane fındık lahmacun (sadece bu kadarcık lahmacun yedim diye başka bişey yemek istemedim.)

ara: 1 avuç kabak çekirdeği

akşam : 1 dilim light ekmek - 3 yk mantar yemeği ( az yağlı) - 3 yk light yoğurt - küçük bir kase dolusu limonlu lahana ( salata niyetine )

sonuncu ara öğünümde de 1 elma yerim 1 bardak da bitki çayı tamamdır :))

Dogru soyluyosun valla ya tum onlar yerine yarim paket bitter mi yesem diye bile dusundum. Ufak ufak ya, nasi yedigini bilemiyo insan, az gibi geliyo. Bi de diger tatlilara gore kalorisi cok dusuk bunlarin ama 3-5 tane yersen max. Ama kesmiyo evet, sutlu tatli almak lazim. Meyveli yogurt da cok sekerli geldi zaten :/ bi sure alisma evresi olsun bari, nazar boncugu :)) tavsiyene uycam.

Gerci ben bugun yine sapittim. Sabah bi eksi elma yedim, oglen yarim kepekli tost icine cok ince dilim light beyaz peynir yaninda 3 tane cherry domates, aksam izgara somon yedim. Amaaaa az evvel 40gr bitter cikolata, 2 tane sade lokum, kocam kase vanilya-cilek-kakaolu dondurma yedim. Simdi de taze fasulye+pilav yiyiyorum cok kucuk bi porsiyonda. Gerci bugun 312cal kardio egzersizden, 320cal de yuruyusten harcadim ama gece yemek cok sakat ya! Gunduz hic acikmiyorum bu sebeple cok az yiyip ogunleri sacma sapan gecistiriyorum ama gece biseyler oluyo, ozellikle de tatli cekiyo canim. Nasil onune gecicem bunun bilmiyorum :'(

Herkese günaydın..aranıza yeni katıldım ve sanırım bu topiğin en şişkosuyum,60 kiloyum 60-69 da fazla kalmam nasılsa diye umduğum için burdan başladım..yaş 31,1 çocuk,1.57 boy..nisan ayında 53 kiloydum,sütten kesince bebişi 7 kilo almışım,almışım diyorum nedense farketmemişim emziren anneler dikkat..bu sabah evden apar topar çıktığım için sabah ev yapımı 1 poaça yedim,kötü başlangıç:2:lütfen bana da yardımcı olun..çok da motive olamıyorum niyeyse....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…