sen de bendensin o zaman :)) verilen kiloyu korumak daha büyük mesele zaten..verdiklerini alınca da tutuşuyosun bizim gibio krizler bana da çok uğruyolar ama burda birbirimize destek olarak yine veririz umarım şu kiloları
O bölgeye yönelik spor yapıyorum (spor aletiyle), sabah uyannca, yeşil çay&limon, gün içinde 20 dakika boyunca yürüyorum,
Her gün kahvaltım şöyle; 1 haşlanmış rafadan yumurta, 2 dilim peynir, yarım domates, 2 dilim salatalık, 4 tane yeşil zeytin, 2 dilim kepek ekmek ve kahvaltıdan sonra 200 ml yarım yağlı süt ve bir çorba kaşığı bal...
Hahahaha kahvaltım baya bi iyiymiş, ama kahvaltıyı bu şekilde yapmayınca kendimi kötü hissediyorum
Kahvaltımın böyle ama gün içinde sadece akşam yemeği yiyorum ve yemeklerim yağdan uzak olmalarına dikkat ediyorum.
kahvaltıyı hafif bişeylerle geçiştirince gün içinde daha fazla yiyorum ben doymak bilmiyorumöyle olmasındansa kahvaltıyı güzel yapıp akşama doğru yediklerimizi kısmak daha doğru olur heralde::
Ya sorma, çok moralim bozuldu. O kadar da düzenli yapmıştım. Yetmiyormuş gibi reglim de kesildi hızlı kilo verdiğimden :/ Max 3 kilo verilmeliymiş 1 ayda, kadın doğum doktorum öyle söyledi. Ayda 1 en idealiymiş. Öyle kısıtlaya kısıtlaya yiyince şimdi de bi yeme krizleri geliyor ki engel olunmuyor :)
Destek şart ya, birbirimizi gazlamadan olacak iş değil :)) Çünkü etrafındakiler bir de yanlış yönlendiriyor, "yok bence kilon normal", "bu kadarcık herkeste var, bak bende de var" vs. insana bi rahatlık çöküyor eldeki disiplini de kaybediyorsun böyle olunca :)
aynen yaa..etraftakiler çok etkiliyor..onlar yedikçe ben de yiyorum sonrada kilolar alıp başını gidiyor işte( disiplin şart !!!
Ben bugün güzel başlamıştım da akşam yemeğinden sonra canım bi tatlı çekti, kendimi durduramadım yine 5-6 tane kuru kayısı, 3-4 tane kuru erik, bi tane light meyveli yoğurt, 1 tane orta boy keçiboynuzu yedim. Ama yemekten hemen sonra yiyince hoş olmadı tabiiHavalar soğuk diye midir acaba insanın canı daha çok tatlı çekiyo ya!
Ben de bugün oldukça iyi gidiyordum taa ki 1 saat öncesine kadar( Kahvaltıda 4 tane form bisküvi ve bir bardak çay içtim ilk ara öğünümde 1 mandalina , öğle yemeğimde yağsız tuzsuz lahana salatası yaptım kendime ve yanında da bir fincan bitki çayı. saat 4 sıralarında 7 tane badem yedim ve akşam yemeğimde de 1 dilim uno light ekmek , 3 yemek kaşığı mantar yemeği ve light yoğurt yedim... ama işte tüm bunları yediğim ince bir dilim cezerye ve 2 yemek kaşığı kadar höşmerim helvasıyla mahvetmiş bulunmaktayım sanırım ( ama mecburiyetten yedim gibi bişi oldu yoksa kararlıyım tatlı yememeye...
merhaba canım,
çok da mahvetmiş sayılmazsın öyle düşünme arada bi kaçamaklar olacak tebi o kaçamakların keyfini çıkarmaya bak :) höşmerim sütlü tatlı zaten 2 kaşıktan zarar gelmez. ertesi gün biraz daha dikkat et. kahvaltını çok az yapmışsın yanlız bisküvi ile kahvaltımı olur. eğer yapabiliyorsan zeytin peynir yumurta ile eni konu yap kahvaltını. o zaman gün daha güzel geçiyor emin ol. karatay diyetini inceledin mi hiç. kahvaltıları müthiş. bayıldım. forumlarda var bence bi bak :)
canım meraba,
sen tatlı krizini baya bi abarmışsın. 6 kayısı 2 porsiyon, 5 kuru erik 1 porsiyon keçiboynuzunu da 1 porsiyon varsayarsak toplam 4 porsiyon şekerli gıda almışsın. Bi de üstüne meyveli yoğurt fena olmuş. Meyveli yoğurtları önermiyorlar. Sadelerini tercih ediyorum ben probiyotik yoğurtların ve içine tarçın katıyorum bi çay kaşığı. tarçın tatlı krizini engelliyor. içeceklerine de katabilirsin dal olarak tarçını eğer tatlı krizin sürekliyse. eğer çok krizin tutuyor ve durduramıyorsan kendini bu kadar kuru meyve yerine bi porsiyon sütlü tatlı ye bence. hazır sütlü tatlılardan bulunduruyorum ben dolabımda çok krize girersem onlardan tüketiyorum. Diyetisyenimin önerileri doğrutusunda yazıyorum bunları. Yardımcı olur umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?