50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah:
1/2 dilim tam tahıllı ekmek
1 kibrit kutusu light beyaz peynir
1 cherry domates
1 küçük salatalık

Öğlen:
3/2 kase bakla çorbası (az yağlı, unsuz, bulyonsuz)
1 cherry domates

Aralarda:
4 yemek kaşığı yulaf ezmesi+hafif ıslatcak kadar yağsız süt
1 küçük mandelina
1 küçük yeşil elma

Akşam ne yesem karar veremedim henüz, daha elmam bitmedi

sapıttım dedikten sonra şöle bi yediklerine baktım e aslında hiç de sapıtmamışsın hatta süper diye düşünürken gece yediklerine geldi sıra. sana geceleri bişeyler oluyor belli ki :) kendini akşamları başka bişeylere ver. ben oyalıyodum kendimi ilk haftalarımda ne bilim kaşıma gözüme bakıyodum. saçlarıma bakım yapıodum. evde spor hareketleri yapıodum ki bu çok güzel oyalıyo ve motive edio. spordan sonra hiçbişey yiyesin gelmio. canın tatlı çekince bence hemen bi tarçınlı yoğurt ye tarçın gerçekten çok faydalı bu konuda işe yarıyor. yine de geçmiyorsa ya da canın onu çekmiyorsa bari bi sütlü tatlının üzerine tarçın serpip dene. Senin bu gece krizlerini bastırabilmemiz lazım. yoksa vahim durum. vericem derken alabilirsin. acaba kendini çok mu kasıyorsun kilo vercem diyet yapcam die. psikolojik olarak da canın çekiyo olabilir gerildiğin için. hormonların da sapıtıyo böle olunca tabi. biraz rahatlatmaya çalış kendini. ne diyeti ya bu sağlıklı beslenme filan die umarım başarabiliriz.

harika olmuş cnm bayıldım. tebrikler

arkadaşlar ben de tekrar diyetisyene gittim. spor yapmam gerektiğine karar verdik. evde akşamları spor yapıyorum artık. ve daha sıkı bir program verdi bu sefer.

Sabah: 1 dilim çavdar ekmeği, 1 dilim peynir, 3-4 zeytin, bol yeşillik ve çay
Ara 1: Bol limonlu, zencefilli yeşil çay
Öğle: Protein içerikli bir besin, bol yeşillik, 1 ayran ya da light ice tea ya da maden suyu
Ara 2: 1 meyve, 5-6 badem
Akşam: Protein kaynaklı bir besin, bol salata, 3-4 kaşık sebze yemeği, 1 maden suyu
Gece: 1 bardak tarçınlı süt

yeni menüm bu şekilde tabi ben kendime göre bazı uyarlamalar yapıyorum. mesela dün öğlen rosto vardı iş yerinde ve salata bunlardan yedim pilav ve çorba almadım. sabah bol yeşillik vs pek mümkün olmadığından yanıma bir elma alıp serviste yiyorum akşamdan da iş yerimde yemek üzere sandviç hazırlıyorum ki simit poğaça almayım akşamlarıda her akşam et yemek mümkün değil tabi ki sebze olan akşamlar biraz yoğurt cacık ekliyorum menüme ya da salatayı ton balıklı peynirli filan yapıyorum. menüyü çok sınırları aşmadan kendime göre uyarlamak çok rahatlattı beni. Birebir uymaya çalışmak çok kasıyordu çünkü. Ve bir de karatayı dinliyorum. Badem aldım dün açıktıkça bi-iki badem atıyorum ağzıma. Karataya göre acıkmamak gerekiyormuş. Dün gerçekten hiç acıktığımı hissetmedim. Harikaydı. Badem, ceviz, fındık gibi yemişleri deneyin bence arkadaşlar faydasını gördüm gerçekten. Günde 15 tane badem yiyebilirmişiz mesela. Tabi ben bu kadar abartmadım
Veeee diyete başladığımda 83 cm ölçtüğüm belim dün akşam 74 geldi çok mutlu oldum. Bi gram vermemiş bile olsam :) Benim sorunum bel çevresi ve karın çünkü

benimde aynı şekilde sorunum bel çevresi ve karın maalesef ( 83 den 74 e gerçekten süper bir incelme olmuş, tebrik ederim :)) şu badem, fındık falan ben de çok seviyorum ama her ne kadar yararlı deseler de korkuyorum fazla yemeye yağlı tohumlar sonuçta...ama sen de faydasını görenlerdensin demek...

Nihayet 57 kjiloya düştüm.1 kilo verdim.bir listem var ama ona pek uymuyorum.zaten geriye 3 kilo kaldı.yavaştan veririm inşallah.geçen hafta 58.3 tim.leblebi kızlar gerçekten çok işe yarıyor.tok tutuyor ve sindirime yardımcı.ara ögünde yiyorum.

herkes aynı şeyi söylüyor cnm. yağlı bunlar yenmez vs die. ama yağdan yağa farkediyormuş. biraz araştırdım ben. bünye her aldığı yağı depolamıyormuş. özellikle de kuruyemişlerden aldığı yağları depolama eğiliminde değil. mesela bademin % 54 ü yağmış ama bunun hepsini günlük ihtiyacı için kullanıyormuş. hatta şöyle de bir etkisi varmış ki çok şaşırdım ben kilo verirken vücutta birikmiş yağları yakmak için kullanıyormuş böyle yemişlerden aldığı yağları vücut. hem depolamıyo hem de sahip olduğun yağları kırıyor. kimyadan bildiğimiz benzer benzeri çözer ilkesi yani bundan dolayı korkmadan yiyebileceğimize inanıyorum ben bu yemişleri ki artık acıktıkça ağzıma bi iki badem atıyorum. tabi oturup bi kilo da yemiyorum :)

Son düzenleme:
bugünkü menümde akşam yemeğini fazla kaçırdım sanırım (

kahvaltı : 5 yk yulaf ezmesi ve ıslatacak kadar yani yarım su bardağı light süt

ara: 1 elma ve 2 badem

öğle : lahana yapraklarını doğrayıp üzerine limon sıktım. salata gibi yedim 1 kase ve yanında 1 yk yoğurt + 1 bardak bitki çayı

akşam : 1 kase çorba + kuşbaşı kadar büyülükte 6 parça hindi eti fırında + 4 yk pilav ( işte bu olmamalıydı...)

akşam yemeğimi 5 buçuk gibi yedim son ara öğünümde de 1 greyfurt yemeyi ve 1 fincan da şekersiz türk kahvesi içmeyi düşünüyorum.

veee bir de bugün önüme konan 4 tane tulumba tatlısına hiç dokunmadım bir tane bile yemeden arkadaşımın tabağına koydum hepsini :)) tatlıya olan aşırı düşkünlüğümü azaltıyorum yavaş yavaş

valla tebrik ediyorum seni bravo. hele de tulumba için çok büyük azim bence bu en sevdiğim tatlıdır da kendileri. zamanla tatlı isteği daha da azalıyor gerçekten. :))

slm kızlar...
ben grubunuza yeni katılıyorum. 59 kiloyum ve 50 kiloya düşmek istiyorum. sizlerle beraber umarım yapabilirim bunu. hadi hayırlısı

merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum 58 kiloyum ve 53-52 olmak istiyorum aslında bebiş de düşünüyoruz ama en azından hamile kalana kadar sağlıklı bi şekilde bi kaç kilo daha vermek istiyorum,ne yapmalıyım kızlar

slm bende yeni katıldım. hemen hemen aynı kilodayız hedefler de yaklaşıkı
ben öncelikle ekmegi azaltarak başlamayı düşünüyorum. birde yapabilrsem günde 1 saat yürüyüşe çıkacagım.
hadi bakalım hangimiz önce verecek. yarışalım mı

olur yarışalım,hem gaza gelmiş oluruz,tembellik etmeyiz,ben varım

olur yarışalım,hem gaza gelmiş oluruz,tembellik etmeyiz,ben varım

o zaman yarış başlasınnnn :))))

ben bugun başladım zaten. normalde sabah kahvaltı yarım ekmek yerdim. bugun sadece bir parça yedim (çok zor olsa da ekmeği hayatımdan çıkarıyorum. ühüüü ühüüüü)
ayrıca ben bol tahıllı ekmek ya da çavdar ekmegi yiyorum. bence sende dene kepek ekmekten hem daha faydalı hem de diyet için daha uygun oldugunu düşünüyorum

Kizlar centrum vitamin kullaniyorum,diyette oldugumu belirttim eczaci verdi enerji icin kilo aldirmaz degil mi??

Selammm kıslarrr Bende katıldım aranıza 58 kiloyum (çok uzun zamandır aynı kilodayım sanki kazık çaktım) boy 1.63 felan ilk hedef 55

Hergün gelip yazmaya çalışcam yediklerimi

Kilo bildirimi felan yapıyomuyuz. Düzen nasıl :44:

Kızlar benide alın aranıza Yaza Dügünüm var ve benim 7 kilo vermem gerekiyor Boyum:158 Kilom:56.70
Nezaman Diyet yapmak İstesem aklım sadece yemekte oluyor(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…