Dogru soyluyosun valla yatum onlar yerine yarim paket bitter mi yesem diye bile dusundum. Ufak ufak ya, nasi yedigini bilemiyo insan, az gibi geliyo. Bi de diger tatlilara gore kalorisi cok dusuk bunlarin ama 3-5 tane yersen max. Ama kesmiyo evet, sutlu tatli almak lazim. Meyveli yogurt da cok sekerli geldi zaten :/ bi sure alisma evresi olsun bari, nazar boncugu :)) tavsiyene uycam.
Gerci ben bugun yine sapittim. Sabah bi eksi elma yedim, oglen yarim kepekli tost icine cok ince dilim light beyaz peynir yaninda 3 tane cherry domates, aksam izgara somon yedim. Amaaaa az evvel 40gr bitter cikolata, 2 tane sade lokum, kocam kase vanilya-cilek-kakaolu dondurma yedim. Simdi de taze fasulye+pilav yiyiyorum cok kucuk bi porsiyonda. Gerci bugun 312cal kardio egzersizden, 320cal de yuruyusten harcadim ama gece yemek cok sakat ya! Gunduz hic acikmiyorum bu sebeple cok az yiyip ogunleri sacma sapan gecistiriyorum ama gece biseyler oluyo, ozellikle de tatli cekiyo canim. Nasil onune gecicem bunun bilmiyorum :'(
haklısın cnm, kahvaltıya ben de çok önem veriyorum.Ama dün kahvaltı saatinde yoldaydım ve bisküvi çayla geçiştirmek zorunda kaldım.bugün daha iyiydi :))
kahvaltı :1 dilim light ekmek - 2 zeytin - domates/salatalık- 1 parça light beyaz peynir ve 2 badem
ara: 1 mandalina - 1 fincan türk kahvesi
öğle:1 tane fındık lahmacun (sadece bu kadarcık lahmacun yedim diye başka bişey yemek istemedim.)
ara: 1 avuç kabak çekirdeği
akşam : 1 dilim light ekmek - 3 yk mantar yemeği ( az yağlı) - 3 yk light yoğurt - küçük bir kase dolusu limonlu lahana ( salata niyetine)
sonuncu ara öğünümde de 1 elma yerim 1 bardak da bitki çayı tamamdır :))
benimde aynı şekilde sorunum bel çevresi ve karın maalesefarkadaşlar ben de tekrar diyetisyene gittim. spor yapmam gerektiğine karar verdik. evde akşamları spor yapıyorum artık. ve daha sıkı bir program verdi bu sefer.
Sabah: 1 dilim çavdar ekmeği, 1 dilim peynir, 3-4 zeytin, bol yeşillik ve çay
Ara 1: Bol limonlu, zencefilli yeşil çay
Öğle: Protein içerikli bir besin, bol yeşillik, 1 ayran ya da light ice tea ya da maden suyu
Ara 2: 1 meyve, 5-6 badem
Akşam: Protein kaynaklı bir besin, bol salata, 3-4 kaşık sebze yemeği, 1 maden suyu
Gece: 1 bardak tarçınlı süt
yeni menüm bu şekilde tabi ben kendime göre bazı uyarlamalar yapıyorum. mesela dün öğlen rosto vardı iş yerinde ve salata bunlardan yedim pilav ve çorba almadım. sabah bol yeşillik vs pek mümkün olmadığından yanıma bir elma alıp serviste yiyorum akşamdan da iş yerimde yemek üzere sandviç hazırlıyorum ki simit poğaça almayımakşamlarıda her akşam et yemek mümkün değil tabi ki sebze olan akşamlar biraz yoğurt cacık ekliyorum menüme ya da salatayı ton balıklı peynirli filan yapıyorum. menüyü çok sınırları aşmadan kendime göre uyarlamak çok rahatlattı beni. Birebir uymaya çalışmak çok kasıyordu çünkü. Ve bir de karatayı dinliyorum. Badem aldım dün açıktıkça bi-iki badem atıyorum ağzıma. Karataya göre acıkmamak gerekiyormuş. Dün gerçekten hiç acıktığımı hissetmedim. Harikaydı. Badem, ceviz, fındık gibi yemişleri deneyin bence arkadaşlar faydasını gördüm gerçekten. Günde 15 tane badem yiyebilirmişiz mesela. Tabi ben bu kadar abartmadım
Veeee diyete başladığımda 83 cm ölçtüğüm belim dün akşam 74 geldi çok mutlu oldum. Bi gram vermemiş bile olsam :) Benim sorunum bel çevresi ve karın çünkü
benimde aynı şekilde sorunum bel çevresi ve karın maalesef( 83 den 74 e gerçekten süper bir incelme olmuş, tebrik ederim :)) şu badem, fındık falan ben de çok seviyorum ama her ne kadar yararlı deseler de korkuyorum fazla yemeye yağlı tohumlar sonuçta...ama sen de faydasını görenlerdensin demek...
veee bir de bugün önüme konan 4 tane tulumba tatlısına hiç dokunmadım bir tane bile yemeden arkadaşımın tabağına koydum hepsini :)) tatlıya olan aşırı düşkünlüğümü azaltıyorum yavaş yavaş
merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum 58 kiloyum ve 53-52 olmak istiyorum aslında bebiş de düşünüyoruz ama en azından hamile kalana kadar sağlıklı bi şekilde bi kaç kilo daha vermek istiyorum,ne yapmalıyım kızlar
slm bende yeni katıldım. hemen hemen aynı kilodayız hedefler de yaklaşıkı
ben öncelikle ekmegi azaltarak başlamayı düşünüyorum. birde yapabilrsem günde 1 saat yürüyüşe çıkacagım.
hadi bakalım hangimiz önce verecek. yarışalım mı
olur yarışalım,hem gaza gelmiş oluruz,tembellik etmeyiz,ben varım
ama ben tam bi tatlı canavarıyım.ne yapcam ben:44::44:
ya kızlar şaka mı yapıyorsunuz:44:1.70 ve 47 kilo olmak gözümün önüne getiremiyorum
zorlayıncada çirkin ir görüntü oluşuyor
yapmayın arkadaşlar sağlıklı olan kiloları kendinize hedef yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?