50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence de pilatesle bacaklarını eritebilriisn.ama pilates çok nankör bıraktınmı daha kötü oluyosun.Benimde basenelrim var,pilates 2 yıl yaptım ama şimdi 6 aydır faaln yapmayınca kötü oldum,yeniden başaldım bugün...

oooo iki yıll çok istikrarlısın. Ben 1 ay yapıyom hemen sıkılıp bırakıyom

Ben 58 kiloyum boyumda 1.63 felan

O zaman senin yapman gereken alt bölgeye yönelik spor pilates felan uygun olur sanarım

en iyisi öyle yapmak galiba. internetten araştırıp bulayım bari. inşallah işe yarar. çok sağolun kızlar

inşallah istikrarım devam eder,yaşalanınca insan sıkılıyo hemen ben şimdi öyleyim 30 oldummm...tv 8 in sitesinde ebrunun program videoları var 40 dk kadar sana onları yapmanı öneriim sıkmıyo..

inşallah istikrarım devam eder, 1 yıl bile yaşalanınca insan sıkılıyo hemen ben şimdi öyleyim 30 oldummm...tv 8 in sitesinde ebrunun program videoları var 40 dk kadar sana onları yapmanı öneriim sıkmıyo..

sevindim senin adına...ben de korkumdan bayramda doyasıya şekr yiyemedimmm..azmine hayran kaldım bu denhgelemyi inş. ben de bi gün öğrenirim..200 ml light biranın ın kalorisi 108 ken normal bira 144 aklında olsun:)

canım önerilerin için teşekkür ederim, iradeni seninde kontrol altına almanı temenni ediyorum, ben sinirlenince hıncımı tatlılardan çıkaran cinsim:) ve bunu kontrol altına almaya çalışıyorum ama yinede çok başarılı olduğum söylenemez...senin menüne gelince bana kalırsa tahin pekmez ve ayçekirdeği fazla kaçmış keşke yemeseydin yada yerine ceviz veya badem olsaydı!!!,onun dışında menü mükemmel, sana bol yağ yakmalı günler diliyorum..

İyi akşallarr kıslarr bugünki menümü yazıyım

sabah:
2 dilim kepekli ekmekle klasik kahvaltı

ara: nescafe 3 tane yulaflı büskivi

Öğlen:
1 kase çorba Çorba
2-3 kaşık bulgur pilavı

Akşam:
1 kase çorba
1 kase yoğurt
2 dilim kıymalı börek (pastaneden alınmış küçük dilim)

az sonra meyve yada neskafe içicem

merhaba,
bugün yeni bir gün ben yeniden diyete başlıyorum :

sabah kahvaltım 07.30 : iki bardak az şekerli çay
iki adet sade kruvasan
iki adet haşlanmış yumurta
yarım kibrit kutusu peynir

09.15 bir bardak şekersiz türk kahvesi

10.15 bir fincan yeşil çay iki kuru incir beş kuru badem

günlük su içme miktarım soguklardan dolayı çok düştü. ama bol bol bitkiçayı yani daha çok yeşilçay içmeye çalışıyorum. su miktarı yaklaşık 1,5 litre.
selamlarımal
sazan

kızlar ben yemekler konusunda kendimi şartlandırmıyorum.

sabahları haşlanmış yumurta yemeye dikkaet ediyorum ve asla 2dilimi geçmiyorum sadece.

kahvaltıdan sonra her 2,5-3 saatte bir bi şeyler atıştırıyorum. bu bazen baharatlı yoğurt oluyo bazen nesfit.

kahvaltı öğle yemeği ve akşam yemeğini atlamıyorum. akşam yemektede ne varsa küçük porsiyon yapıp yiyorum.

günde 2 bardak yeşil çayımı kesinlikle içiyorum. tabii bol bolda su.

gece yatmadan öncede tarçınlı ılık süt.
vücuttan su atmakta önemli ama ödeminiz kadarını attıktan sonra artık yağdan yakmaya başlamanız gerekiyo. sürekli su kaybetmek bi işe yaramaz bi kaç gün kaçırdığınızda hemen alırsınız bütün verdiklerinizi. bunlar benim nacizane fikirlerim. koly gelsin kızlar. inşallah hemen hemen yakarız şu yağları

kızlarrr ben de bugünkü menümü yazıyım hemen :))

sabah : 1 fincan 2 si 1 arada nescafe
geç uyanınca kahvaltıyla öğle yemeği birleşti gibi oldu
kahvaltı : 1 yumurta ile yapılmış yağsız melemen + 1 dilim etimek+ 1 fincan yeşilçay

ara: 1 elma

ara: 6 badem + 1 kuru incir

akşam : bir kase beyaz lahana salatası (tuzsuz ama 1 tatlı kaşığı zaeytinyağı koydum)
bir bardak çorba :)
1 dilim light ekmek

sporumu da yazayım sabah kalkınca leslie ile 45 dk yürüyüş yaptım. biraz önce de 1 saatimi fitness salonunda geçirdim orada da yine 20 dk hızlı tempo yürüdüm , mekik çektim ve karın bölgesi için çalıştım :)
şu saatten sonra da meyveden başka birşey yemezsem bugünü iyi atlattım gibi

ayyy inanılmaz imrendim ayrıca da maaşallah ne güzel geçmiş bu günün canım yaa.. ben burda bir haftadır iyice saldım kendimi, menümü yazmaya utanıyorum çok klişe olacak ama çok kararlıyım yarın yeniden düzenli beslenmeye başlıyorum! sabah kahvaltı yapma şansım olmuyo ama, ne yapsam ki acaba öğlen direk başlasam nasıl olur? bu konunun içine pat diye daldım inşallah saçmalamamışımdır , hepinize iyi akşamlar :))

teşekkür ederim cnm ya ben de sevindm bgn iyi geçti dün fenaydım çünkü :S karar verdiysen olur bu iş bence başlarsın sen de menünü de yazarsan yorum yapmaya çalışırız..birbirimize gaz verelim biraz dimi ama...ben şahsen buraya yazmaya utanıcam diye yemiyorum bazı şeyleri..forum da bayaa yardımcım oluyor yani )

mrb,genelde insanalr p.tesi dityete başlar ama sen hafta ortası başalmışın:)kahvaltın pğrotein ağırlıklı olmuş,sanki tek yumurta yesen daha güzel olurdu bence.yanında maydonoz falan yesen daha dengeli olurdu+enerji verici bal olabilirdi.içme kapasiten çok iyii bence.ben de sudan çok bitki çayları+yeşil çay içiyorum.su içince üşüyorum...+günde 1 maden suyu içnmni öneririm..mineral alma açısından.ara öğünlerinde çok hoş bencee....umarım güünün devamındadda güzel beslenmişindir.....
Beni de alın aranızaa yaş 17 boy.158 1.59 emin değilim kilo:50 4-5 kilo vermem lazım görüntü olarak 50den fazla duruyorum (

gayet güzel besleniyosun sen .ne güzel hiç abur cubur yok.maşaşllah diiiymm.etimek yemişisn ya geçen bi programda izleidm kızarmış ekmek tüketmek çok iiyiimiş..zayıflamaya direk yardımcı..azmine hayranım sporunda güzell.darısıı benim gibi spor yapamayanalra.....

iiy akşamlar,menüüünü yaz da günah çıkar hepimiz aynıyızz ben yazınca günah çıkarmış giib oluyorum....

bu da benim menümmm:
sabah:mmaalesef kahvaltı yapamadım
ara:1 elma
öğle:domates soslu makarna+yoğurt+bol ot
ara:1 türk kahvesi
akşam:2 ceviz yedim+1 türk kahvesi+1 soda
aralrda 5-6 fincan yeşil çay+bitki çayları içtim.
bugün hiç acıkmadım+canım yemek istemiyo o yüğzden böyle saçma sapan beslendim..çok salakçaydı inşalalh gece acıkmamma....
spor:0 hareket.ama okulda çok yoğundu...dumm....

eylülümm yaşın daha küçük bnece sen spor yap+hayatından abur cuburu fast food ları çıkar oz amn isitediğin kiloya kavuşursun.aman diyet falan yapma....

Oh oh, epeydir yazamıyordum ama hepiniz çok iyi gitmişsiniz valla süper!

Ben 1.5 hafta içinde 4 kgmu verdim. Hiç de yediğimden içtiğimden kısamadım, deli gibi spor da yapamadım, ne yaptım yazayım belki benimle aynı durumda olanlar vardır işine yarar:

Sabah: Her sabah farklı bir şey yemeye çalıştım mesela 2 örnek yazayım:

1) 3 dilim salam + 1.5 dilim çavdar ekmeği + 1 kibrit kutusu keçi peyniri + 1 kibrit kutusu beyaz light peynir ve domates, salatalık.
2) (ya da) 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ile kırılmış yumurta üstüne hafif tuz + light peynir + 7-8 tane zeytin + 1 dilim çavdar + 1 kibrit kutusu light beyaz peynir.

Ara:

Meyvelerden yedim genellikle, (2 küçük elma ya da 2 tane kivi ya da 1 tane muz ya da 3 küçük mandelina)

Öğlen: Yine her öğlen de farklı farklı yemeye çalıştım, mesela:

1) 1 porsiyon tavuk + 1 dilim kepek ekmeği + z.yağlı, limonlu, hafif tuzlu salata
2) 1 kase çorba + küçük tabak tavuklu makarna

Ara:

Yarım avuç beyaz/sarı karışık leblebi ya da 6 tane ceviz ve 7 tane badem + 1 kase yoğurt

Akşam:

1) 1 kase çorba + herhangi bir ana yemek (sebze oluyodu bazen, bazen kıymalı bir şeyler oluyodu) + z.yağlı limonlu hafif tuzlu salata

Akşamdan sonra: Kızlar ben tatlısız yapamadım, kendime yasak koydukça daha çok abarttım o nedenle serbest bıraktım

2 paket çikolata ya da 1 kase kakaolu vanilyalı ve antep fıstıklı dondurma ya da 1/2 paket hanımeli bisküvileri + şekersiz çay

3 gün 30dk yürüdüm normal tempoda, 3 gün de 20dk pilates yaptım hepsi bu. Galiba menüleri eşit dağıtıp, hiçbirşeyden de kısıtlamayınca kendini rahat veriliyor. Bir de sporu abartmıycaksın onu anladım. Çünkü önceden gidiyodum spor salonuna 1 saat ciddi ciddi ter atıyodum, sonra 1 saat de yürüyodum dışarda parkurda ve ekmeği tamamen kesmiştim, tatlıyı ağzıma sürmüyordum öyle bir süre güzel gitti rahat 5kg verdim sonra hormonları mı bozdum ne yaptım yemeyi bir türlü durduramıyordum ve hızla kilo aldım. Bundan çıkardığım sonuçta asla diyeti de sporu da abartmamak oldu, böyle de gayet güzel verdim yani, hiç de birşeyden kısmadım, psikolojim de bozulmadı, gözlerim bayık bayık da bakmadı akşama doğru, enerjim de yatana kadar fulldü. Bilmiyorum benim gibi olan var mıdır aranızda ama bu benim işime yaradı. Kafama taktıkça ve yediklerimin içtiklerimin kalorisini sürekli hesapladıkça kafamda devamlı "bi sonraki öğünde ne yesem acaba?" tarzı sorular oluşmaya başladı, öyle olunca insan ne yediğinden tat alıyo ne de kendi için kalıcı birşeyler yapmış oluyo.

ivrin tebrik ediyorum çok güzel kilo vermişsin.

bende bu başlığa geldim 5-6 kiloda ben verebilsem çok iyi olacak. şuan 58 kiloyum boyumda 1.66

aslında benim sorunum ekmeki fazla yemeek ve suyu yeterince tüketmemek

kızlar öncelikle hepinize merhaba ben eskişehirden excity:) bende aranıza katılmak istiyorum. öncelikle sizinle bi diyet paylaşayım
ÖRNEK DİYET PROGRAMIAYDA ORTALAMA 4 KİLO)
Uyanınca 1 bardak oda sıcaklığında su
Kahvaltı 1 porsiyon mevsim meyvesi. Şekersiz limonlu açık çay . 1 ince dilim kepek ekmeği. 1 kibrit kutusu büyüklüğünde yağsız beyaz peynir . 4 adet yeşil ya da siyah zeytin . 1 porsiyon domates - salatalık - yeşilbiber
Kuşluk 1 porsiyon mevsim meyvesi. 2 adet grisini Şekersiz bitkisel çay
Öğle 2 adet köfte büyüklüğünde tavuk veya peynir ilaveli 1 porsiyon yeşil salata (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ilave edin) . 2 ince dilim kepek ekmeği. 1 su bardağı diyet yoğurt
İkindi 1 porsiyon mevsim meyvesi. 1/4 sokak simidi. 1 kibrit kutusu büyüklüğünde yağsız beyaz peynir . Şekersiz limonlu açık çay
Akşam 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile hazırlanmış 1 porsiyon 4 yemek kaşığı mevsim sebzesi veya sınırsız mevsim salatası . 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile hazırlanmış 1.5 su bardağı kepekli makarna ya da pilav veya 12 yemek kaşığı kuru baklagil . 1 su bardağı diyet yoğurt
Gece 1 porsiyon mevsim meyvesi
Yatarken 1 bardak oda sıcaklığında su

Sağlıklı yaşamanın birinci maddesi sağlıklı beslenmedir. Yediğimiz ve içtiğimiz gıdalara özen gösterdiğimiz sürece, hem fazla kilolarımızdan kurtuluruz, hem de sağlıklı bir yaşama kavuşuruz.

merhaba musss87:)
bende 1.66 boyunda ve 58 kiloyum ve 5-6 kilo vermeyi hedefliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…