bence de pilatesle bacaklarını eritebilriisn.ama pilates çok nankör bıraktınmı daha kötü oluyosun.Benimde basenelrim var,pilates 2 yıl yaptım ama şimdi 6 aydır faaln yapmayınca kötü oldum,yeniden başaldım bugün...
Ben 58 kiloyum boyumda 1.63 felan
O zaman senin yapman gereken alt bölgeye yönelik spor pilates felan uygun olur sanarım
bence de pilatesle bacaklarını eritebilriisn.ama pilates çok nankör bıraktınmı daha kötü oluyosun.Benimde basenelrim var,pilates 2 yıl yaptım ama şimdi 6 aydır faaln yapmayınca kötü oldum,yeniden başaldım bugün...
inşallah istikrarım devam eder, 1 yıl bile yaşalanınca insan sıkılıyo hemen ben şimdi öyleyim 30 oldummm...tv 8 in sitesinde ebrunun program videoları var 40 dk kadar sana onları yapmanı öneriim sıkmıyo..
sevindim senin adına...ben de korkumdan bayramda doyasıya şekr yiyemedimmm..azmine hayran kaldım bu denhgelemyi inş. ben de bi gün öğrenirim..200 ml light biranın ın kalorisi 108 ken normal bira 144 aklında olsun:)
ben de güzel olmayan menümü ayzayım:
sabah:1 yeşil elm+1 bardak ılık su
geç kahvaltı:1 bardak süt+1 dilim çavdar ekmekle 1 haşlanmış yumurta+yağsız peynir+3-4 yeşil zeytin+2 lokma tahin pekmez+maydonoz+domates
ara:1 sade türk kahvesiama yanında 1 tane çikolatalı şeker
ara:1 avuç ayçiçeği çekirdeği+1 portkall
akşamatlıcan yemeği+yoğurt+salata
ara:1 sade türk kahvesi yanında hiçbişey yemedim acı acı içtim....
ara:1 yeşil elma
hareket :ev süpür+sil+ütü+çamaşır as+topla .....(klasik pazar egzersizleri..:))
az sonra 30dk kadar pilates yapcam ardından da tarçınlı süt içcem 12 gibi de yatarım .sütten sonra inş.canım bişey istemez.....
ayyy inanılmaz imrendim ayrıca da maaşallah ne güzel geçmiş bu günün canım yaa.. ben burda bir haftadır iyice saldım kendimi, menümü yazmaya utanıyorumçok klişe olacak ama çok kararlıyım yarın yeniden düzenli beslenmeye başlıyorum! sabah kahvaltı yapma şansım olmuyo ama, ne yapsam ki acaba öğlen direk başlasam nasıl olur? bu konunun içine pat diye daldım inşallah saçmalamamışımdır , hepinize iyi akşamlar :))
mrb,genelde insanalr p.tesi dityete başlar ama sen hafta ortası başalmışın:)kahvaltın pğrotein ağırlıklı olmuş,sanki tek yumurta yesen daha güzel olurdu bence.yanında maydonoz falan yesen daha dengeli olurdu+enerji verici bal olabilirdi.içme kapasiten çok iyii bence.ben de sudan çok bitki çayları+yeşil çay içiyorum.su içince üşüyorum...+günde 1 maden suyu içnmni öneririm..mineral alma açısından.ara öğünlerinde çok hoş bencee....umarım güünün devamındadda güzel beslenmişindir.....merhaba,
bugün yeni bir gün ben yeniden diyete başlıyorum :
sabah kahvaltım 07.30 : iki bardak az şekerli çay
iki adet sade kruvasan
iki adet haşlanmış yumurta
yarım kibrit kutusu peynir
09.15 bir bardak şekersiz türk kahvesi
10.15 bir fincan yeşil çay iki kuru incir beş kuru badem
günlük su içme miktarım soguklardan dolayı çok düştü. ama bol bol bitkiçayı yani daha çok yeşilçay içmeye çalışıyorum. su miktarı yaklaşık 1,5 litre.
selamlarımal
sazan
Beni de alın aranızaa yaş 17 boy.158 1.59 emin değilimkilo:50 4-5 kilo vermem lazım görüntü olarak 50den fazla duruyorum (
gayet güzel besleniyosun sen .ne güzel hiç abur cubur yok.maşaşllah diiiymm.etimek yemişisn ya geçen bi programda izleidm kızarmış ekmek tüketmek çok iiyiimiş..zayıflamaya direk yardımcı..azmine hayranım sporunda güzell.darısıı benim gibi spor yapamayanalra.....kızlarrr ben de bugünkü menümü yazıyım hemen :))
sabah : 1 fincan 2 si 1 arada nescafe
geç uyanınca kahvaltıyla öğle yemeği birleşti gibi oldu
kahvaltı : 1 yumurta ile yapılmış yağsız melemen + 1 dilim etimek+ 1 fincan yeşilçay
ara: 1 elma
ara: 6 badem + 1 kuru incir
akşam : bir kase beyaz lahana salatası (tuzsuz ama 1 tatlı kaşığı zaeytinyağı koydum)
bir bardak çorba :)
1 dilim light ekmek
sporumu da yazayımsabah kalkınca leslie ile 45 dk yürüyüş yaptım. biraz önce de 1 saatimi fitness salonunda geçirdim orada da yine 20 dk hızlı tempo yürüdüm , mekik çektim ve karın bölgesi için çalıştım :)
şu saatten sonra da meyveden başka birşey yemezsem bugünü iyi atlattım gibi
ayyy inanılmaz imrendim ayrıca da maaşallah ne güzel geçmiş bu günün canım yaa.. ben burda bir haftadır iyice saldım kendimi, menümü yazmaya utanıyorumçok klişe olacak ama çok kararlıyım yarın yeniden düzenli beslenmeye başlıyorum! sabah kahvaltı yapma şansım olmuyo ama, ne yapsam ki acaba öğlen direk başlasam nasıl olur? bu konunun içine pat diye daldım inşallah saçmalamamışımdır , hepinize iyi akşamlar :))
ivrin tebrik ediyorum çok güzel kilo vermişsin.
bende bu başlığa geldim 5-6 kiloda ben verebilsem çok iyi olacak. şuan 58 kiloyum boyumda 1.66
aslında benim sorunum ekmeki fazla yemeek ve suyu yeterince tüketmemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?