50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb bugün yedikelrimi yazarak vicdan azabından kurtulcamm inşallahhh
sabah 10gibi kalkıp 1 yeşil elma yedim
10 30 da klasik kahvaltı+2 kupa yeşil çay
12de 1 mandalina
4 te akşam yemeğim:yoğurt+salata+ıspanak yemeği
6 da 1 kase ayçiçeği çekirdeği+yarım armut
8de 1bardak süt
10da yine 1 kase çekirdek
11 de 1 nar
+2 kere türk kahvesi içtim+2 lt su içtim
saçma sapan beslendimm bugün
hiiçççç hareket yokkkkk

herekse iyi akşamlar,daha önce buraya takılarak 4kg vermiştim ve uuzn bir sürede kilo alamdım.yani kalıcı kilo verdim.şimdi aslında kilo fazlallığım yok gibi ama basen bölgemde yağlanma oluşltu ,sizlere hesap verme korkuusyla artık yediklerime dikkat etcem+hareket yapcamm ve kilo vercem.eskiden haftalık KOÇ arkadaşımız oluyodu ve bizim menülerimizizi değerlendiriyodu,güzel oluydu.umarım yine öyledir.herkese sağlıklı kilo vermeler+yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz....

ne güzel bir sistemmiş..umarım bir Koc vardır yoksa da seçelim aramızdan birini :))

Biraz yakın geçmişe baktım ama sanıırm o uygulama yok,o yöntem güzel,çünkü insan yediklerine dikkat ediyo koçtan azar işitmmemek için:)pazartesiden iitibaren yapabiliriz ben varımm..hreks gün boyu yedikelrini akşam liste halinde yazar,koç olan arkadaşta hereksinkini teker teker yorumlar....olmuş,...olmmamışş gibi...+ek bilgiler+tavsiyeler sunar bize....sonuçta hepimizin ortak amacı var...

arkadaşlar benim bağırsaklarım tembel ve bana dahiliye uzmanı kepek-çavdar-tam tahıllı ekmeği dönüşümlü yememi önermişti.sadece kepek ekmek yemek demir emilimini azaltıyomuş,dolayısıyla kansızlığa neden oluyomış.

envila ,açılışı yapalım biz sen yediklerini yaz ben engin bilgilerimle yorumlayımm.....deneyelim nasıl olcak:)sonrada sen benim yedikelrimi yorumla....

Kızlar...Bayramda o kadar çok çikolata yedim ki kesin kilo aldım diye düşünüyordum (birada içmiştim)ama diyete dikkat etmiştim veeee bugün sabah tartıldım :) hiç kilo almamışım ???? çok sevindim...çünkü kesin 2-3 kilo alırım diye düşünüyordum....demek ki kontrolü kaybetmezsen ve dengelemeyi öğrenirsen bu iş hiçde zor değilmiş...diyete bugünden itibaren daha inanarak devam edeceğim.

iyi akşamlarrr kızlar bugün yedeklirimi yazıyorum.

sabah: 1 tane yuvarlak küçük ekmekle klasik kahvaltı.

öğlen:fırsat bulup yiyemedim malesef

Akşam:
1 tabak tarhana çorbası
1 kase yoğurt
1 tabaktan az pırasa

esas önemlisi bu saatten sonra

sabah: yuvarlak sandviç ekmeği boyutunda çavdarlı ekmek arasına bir kibrit kutusu büyüklüğünde lor peyniri, 2 zeytin, domates, salatalık koydum sandviç gibi yapıp yedim yanında da 1 bardak çay

ara: 1 greyfurt + 5 badem

ara: 1 avuç leblebi

akşam : 1 kase tarhana çorbası
2 yk light yoğurt
1 yk makarna

son ara öğündede 1 fincan 2 si 1 arada nescafe ile 2 mandalina yemeyi düşünüyorum..sınav haftam olduğu için biraz dengesiz gibi gidiyorum ama yine de dikkat etmeye çalışıyorum :S
spor olarak da bugün 45 dk leslie ile yürüdüm :)) , 20 dk da mekik çalıştım :))

bravo sınav haftası olmasına rağmen gayet güzel bir menü bence.kahvaltını biraz daha güçlendirebilirsin mesela yumurta ekleyebilirsin.hem tok tutar.içecek olarak nescafe yerine bitki çayları içsen özellikle yeşil çay daha hoş olur....sınavlarında başarılar.....

iyi akşamalr,
kahvaltı güzel,keşke öğlende az da olsa bişeyler yeseymişin,çünkü ne kadar sık aralıklarla yersek metabolizmamız o kadar hızlı çalışır.akşam yemeğin de güzel.bu sattten sonra da meyve falan ye +eğer hareket yaparsan yatmadan ılık +içine 1 çubuk tarçın atılmış süt iç.spordan sonra süt ve ürünleri tüktmek yağ yakımını hızlandırırmış...

ben de güzel olmayan menümü ayzayım:
sabah:1 yeşil elm+1 bardak ılık su
geç kahvaltı:1 bardak süt+1 dilim çavdar ekmekle 1 haşlanmış yumurta+yağsız peynir+3-4 yeşil zeytin+2 lokma tahin pekmez+maydonoz+domates
ara:1 sade türk kahvesi ama yanında 1 tane çikolatalı şeker
ara:1 avuç ayçiçeği çekirdeği+1 portkall
akşamatlıcan yemeği+yoğurt+salata
ara:1 sade türk kahvesi yanında hiçbişey yemedim acı acı içtim....
ara:1 yeşil elma
hareket :ev süpür+sil+ütü+çamaşır as+topla .....(klasik pazar egzersizleri..:))
az sonra 30dk kadar pilates yapcam ardından da tarçınlı süt içcem 12 gibi de yatarım .sütten sonra inş.canım bişey istemez.....

sevindim senin adına...ben de korkumdan bayramda doyasıya şekr yiyemedimmm..azmine hayran kaldım bu denhgelemyi inş. ben de bi gün öğrenirim..200 ml light biranın ın kalorisi 108 ken normal bira 144 aklında olsun:)

Hiç atlamam normalde öğün ama bugün öyle oldu. Sütün içine çubuk tarçını atıp mı kaynatcaz. Yoksa kaynadıktan sonradamı atsam:44:

sütü spor yapmadan içsek

süt kaynaıktan sonra bardağa koyunca içine çubuk tarçını at+ama sen spor yapmamışsın kiii o yüzden azcık yapp+en azından 20 tane mekik çekkkk

kızlar ben bundan 6 ay önce 57 kiloydum şimdi 52 ama daha fazla gibi görünüyorum. boyum 162 kilom 52 oran olarak bakarsan iyi ama 52den fazla gibi görünüyorum. bir türlü istediğim görüntüye kavuşamadım. bu çok sinir bozucu

162 52 kilo çok iyi aslında ama kaç kilo olmak istiyon sen

bide 57 den 52 kiloya nasıl düştün

162 52 kilo çok iyi aslında ama kaç kilo olmak istiyon sen

bide 57 den 52 kiloya nasıl düştün

bu kilo benim için gayet iyi aslında ama dediğim gibi daha kilolu görünüyorum. üst bacağım kalın göbeğide eritemedim tam manasıyla o yüzden galiba. hadi göbek için çare varda bacakları nasıl halledicem. boy kısa olunca kalın bacak kötü oluyo.
ben o kiloyu hiç farketmeden stresten verdim tatlım ama zamanla sabitledim. 52,5 oluyorum en fazla. inşallah böylede kalır. sen kaç kilosun?

Ben 58 kiloyum boyumda 1.63 felan

O zaman senin yapman gereken alt bölgeye yönelik spor pilates felan uygun olur sanarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…