herekse iyi akşamlar,daha önce buraya takılarak 4kg vermiştim ve uuzn bir sürede kilo alamdım.yani kalıcı kilo verdim.şimdi aslında kilo fazlallığım yok gibi ama basen bölgemde yağlanma oluşltu ,sizlere hesap verme korkuusyla artık yediklerime dikkat etcem+hareket yapcamm ve kilo vercem.eskiden haftalık KOÇ arkadaşımız oluyodu ve bizim menülerimizizi değerlendiriyodu,güzel oluydu.umarım yine öyledir.herkese sağlıklı kilo vermeler+yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz....
o zaman yarış başlasınnnn :))))
ben bugun başladım zaten. normalde sabah kahvaltı yarım ekmek yerdim. bugun sadece bir parça yedim (çok zor olsa da ekmeği hayatımdan çıkarıyorum. ühüüü ühüüüü)
ayrıca ben bol tahıllı ekmek ya da çavdar ekmegi yiyorum. bence sende dene kepek ekmekten hem daha faydalı hem de diyet için daha uygun oldugunu düşünüyorum
envila ,açılışı yapalım biz sen yediklerini yaz ben engin bilgilerimle yorumlayımm.....deneyelim nasıl olcak:)sonrada sen benim yedikelrimi yorumla....
sabah: yuvarlak sandviç ekmeği boyutunda çavdarlı ekmek arasına bir kibrit kutusu büyüklüğünde lor peyniri, 2 zeytin, domates, salatalık koydum sandviç gibi yapıp yedim yanında da 1 bardak çay
ara: 1 greyfurt + 5 badem
ara: 1 avuç leblebi
akşam : 1 kase tarhana çorbası
2 yk light yoğurt
1 yk makarna
son ara öğündede 1 fincan 2 si 1 arada nescafe ile 2 mandalina yemeyi düşünüyorum..sınav haftam olduğu için biraz dengesiz gibi gidiyorum ama yine de dikkat etmeye çalışıyorum :S
spor olarak da bugün 45 dk leslie ile yürüdüm :)) , 20 dk da mekik çalıştım :))
iyi akşamlarrr kızlar bugün yedeklirimi yazıyorum.
sabah: 1 tane yuvarlak küçük ekmekle klasik kahvaltı.
öğlen:fırsat bulup yiyemedim malesef
Akşam:
1 tabak tarhana çorbası
1 kase yoğurt
1 tabaktan az pırasa
esas önemlisi bu saatten sonra
Kızlar...Bayramda o kadar çok çikolata yedim ki kesin kilo aldım diye düşünüyordum (birada içmiştim)ama diyete dikkat etmiştim veeee bugün sabah tartıldım :) hiç kilo almamışım ???? çok sevindim...çünkü kesin 2-3 kilo alırım diye düşünüyordum....demek ki kontrolü kaybetmezsen ve dengelemeyi öğrenirsen bu iş hiçde zor değilmiş...diyete bugünden itibaren daha inanarak devam edeceğim.
iyi akşamalr,
kahvaltı güzel,keşke öğlende az da olsa bişeyler yeseymişin,çünkü ne kadar sık aralıklarla yersek metabolizmamız o kadar hızlı çalışır.akşam yemeğin de güzel.bu sattten sonra da meyve falan ye +eğer hareket yaparsan yatmadan ılık +içine 1 çubuk tarçın atılmış süt iç.spordan sonra süt ve ürünleri tüktmek yağ yakımını hızlandırırmış...
kızlar ben bundan 6 ay önce 57 kiloydum şimdi 52 ama daha fazla gibi görünüyorum. boyum 162 kilom 52 oran olarak bakarsan iyi ama 52den fazla gibi görünüyorum. bir türlü istediğim görüntüye kavuşamadım. bu çok sinir bozucu
162 52 kilo çok iyi aslında ama kaç kilo olmak istiyon sen
bide 57 den 52 kiloya nasıl düştün
bu kilo benim için gayet iyi aslında ama dediğim gibi daha kilolu görünüyorum. üst bacağım kalın göbeğide eritemedim tam manasıyla o yüzden galiba. hadi göbek için çare varda bacakları nasıl halledicem. boy kısa olunca kalın bacak kötü oluyo.
ben o kiloyu hiç farketmeden stresten verdim tatlım ama zamanla sabitledim. 52,5 oluyorum en fazla. inşallah böylede kalır. sen kaç kilosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?