50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol tatlım ^.^ Çok fazla kafama takmıştım bir ara ciddi ciddi ama rahat bırakmak lazım demek ki ya da benim bünye kısıtlamalara gelemiyo İnşallah sen de istediğin hedefe ulaşırsın

Sağol tatlım ^.^ Çok fazla kafama takmıştım bir ara ciddi ciddi ama rahat bırakmak lazım demek ki ya da benim bünye kısıtlamalara gelemiyo İnşallah sen de istediğin hedefe ulaşırsın

kafama çok takmıyorum ben ilk kez hafif bir diyete başlayacağımm yarın:) Umarım istediğim kiloya ulaşabilirim bende

ivrin çok güzel 1,5 haftada 3 kg süper....darısı bizlere.insa takıntı yapıncsa veremiyo.allah hepimize rahatlık versin yadA KİLOLARIMIZLA BARIŞALIM.....

EXCİTY MRB,verdiğin diyet uzman tarafından mı verildi.güzelmiş çünkü hem de uygulanabilir.teşekkürjker paylaşım için...

Beni de alın aranızaa yaş 17 boy.158 1.59 emin değilim kilo:50 4-5 kilo vermem lazım görüntü olarak 50den fazla duruyorum (

canım kilon bence boyuna göre gayet güzel. bölgesel yaglanma var sanırım iyi hissetmediğine göre. bence spor yapıp kilon sabitken görünümünü düzeltebilirsin. yag yakıp kas yaparsan kilo vermesende çok düzgün olur fizigin..

teşekkürler nesmekaya.
ben zaten geçen sene ekim sonundan beri diyetteydim mayısa kadar sürdü sonra bir ara dukan denedim olmadı bana yaramadı. üç kg vermiştim dukanla hepsi geri geldi şimdi eski düzenime dönüyorum. ama dukanda protein agırlıklı beslenmenin tok tutucu güzelliğini keşfettim şimdi sebepleniyorum ama hala tavuktan öğğğ geliyor
sabahları protein agırlıklı besleniyorum evet. sabah 07.30 da kahvaltı yapıyorum ögle yemegi yarımda o zamana kadar acıkmıyorum böylece. hem tok tutuyor hem de daha çok yag yakabiliyorsun. evet maydonoz domates filanda olabilirdi ama sabahları hazırlamak dert oluyor yumurta daha kolay geliyor bu sabahta iki yumurtalı pastırmalı omlet yedim iki dilim ekmek biraz peynir ve acıka ile. iki bardakta çay içtim. yarım saat öncede bir bardak sıcak süt altı badem yedim. vereceğim kg lar eskiye nazaran az olduğu için azaltmam lazım yediklerimi yani günlük 1200 kaloriyi geçmemem ve spor yapmam lazım ama spor için henüz fırsat bulamadım çalışıyorum ve eve gidince ev işleri akşam yemegi derken saat on gibi de yattığım için fırsat kalmıyor. en kısa zamanda başlamak istiyorum çabalıyorum şimdilik

bende öyle yarın başlıyorum dikkat etmeye, son zamanlarda ipin ucunu biraz kaçırmıştım

Excity ne yaptın canım benim ilk günüm gayet iyiydi.

Sabah: 1 tane haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, kibrit kutusunun yarısı kadar tahin helvası, açık limonlu az şekerli çay.

Ara ögün yapmayı düşünüyordum ama dışarda olduğum ve yanıma bir şeyler almadığım için yapamadım.

Öğlen yemeği: Dışarda olduğum için ekmek arası tavuk döner yedim (bu hiç iyi olmadı)

Ara öğün olarak mandalina yedim.

Akşam: 1 tabak tarhana çorbası, 2 tane lahana sarması, yoğurt, 1 dilim ekmek.

yatana kadar mandalina portakal yemeyi düşünüyorum ve havuç suyu içicem. Onun dışında şu an limonlu ıhlamur içiyorum.

1.5 litrede su içtim şu vakte kadar bugünlük böyle yediklerim sizce nasıl kızlar

slm canım sen bayagı kılo vermıstın ve sonra kaybolmustun nasılsın nasıl gıdıyor? teşekkur edriz senınde öğretmenler gunun kutlu olsun

mrb waterciğim sağol iiiym.ben saçma sapan bir tyazışmadan dolayı site yönetimince engellendim uzun bir süre girememdim.sonra da artık kendim girmedim.ben 4 kg vermiştim+çokta güzel beslenip spor yapıyodum.beslenem düzenim yiyi ama sporu 2-3 aydır bıraktım ve şimdi 2kg aldım.onu vermemye çalışıyorumm.burda güzle vermişitm hemde kalıcı olmuştu 1 yıl hiç kilo alamdımmm. senin nasıl giidiyo?naptın evlilik falaln oldumu?kilo verdinmi?seniin çok yoktu zaten.kendine ii bakkk.

ben de menümü ayzyaymm:
sabah:geç uyandım kahvaltı yappamadım o yüzden ;1 ev yapımı poğaça+1 yeşil çay
ara:1 un kurabiyesi
öğle:yarım etli pide+içecek olarak su+slata+1 tane ev yapımı baklava
ara:1 elma
ara:1 ceviz
akşam:yarım ıspanaklı sac böreği
ara:1 türk kahvesi

kurabiyelerin,tatlıların,pastaların,yemeklerin bol olduğu bugün en masum bunları görüp bu kadar yedim.
2lt kadar su içtim+4-5 kupa adaçayı,rezene,yeişl çay sırayla içtim.
harelet:sadece 30dk az önce pilates yaptımm...:18: ama okulda 3 kat sürekli inip çıktım o da spor sayılır snaıırm..hala bacakalrım ağrıyooo

dışadrda faaln yiiynce olabileceğin en iiyiiis bencee .havuç suyu nasıl?yani tok tutuyo mu?ben de katı meyve sıkacağı isityorum da havuç için.çünkü havuç ymeeye üşeniirm ben.+gecelr uuzun olunca meyve bol yeniyoo.bence güzel menün yanii..

ben de yazayım bugünkü menümü :))

sabah: light ekmekle kaşarlı tost + domates/salatalık + 1 bardak yeşilçay

ara: 1 paket form çikolatalı bisküvi

Öğle: 6 dilim selanik gevreği

ara : 1 elma + 3 badem + 2 avuç kabak çekirdeği

akşam :1 bardak çorba :)
2 yk bulgur pilavı
2 yk light yoğurt
4 ince grisini ve 1 bardak 2 si 1 arada nescafe

son ara : 2 pötibör bisküvi + 1 greyfurt

bol bol yeşilçay da içtim. yatarken 1 bardak tarçınlı light süt içicem. spor olarak bugn sadece yürüdüm ama bayaa yürüdüm ordan oraya koşturdum bütün gün

biraz dengesiz bir menü oldu bugün ama yarın daha düzenli olacak umarım )

envila kahvaltın gayet güzel.ara öğünlerinde iyi ama menünde çok fazla hazır gıda var.bence daha doğal yada ev yapımı besinler ye.belkide yurtta falansıdır tabiki bilmiyorum ama.
yarın daha güzel beslenirsin.

evet yurtta kalıyorum bugün dışarıda çok işim vardı da o yüzden hazırlayamadım hiçbirşey...yarın kuru bakliyatlardan fln yapayım diyorum bakalım artık..

tabi yurtta kalınca mecburen hazır gıda tüketirisn.kuuusruma bkmaben evimde her zman kahvaltı yapamıyorum.senin kahvalatın benden iiyi.:)

az önce zayıflayanların resimelrine baktım.hereks bir süüür kilo vermiş.ne kadar azimliler ne güzel.o fotoları görünce bende artık daha istikrarrlı olcam.15-20-40 kg verenelr var.biz bi 2 kg veremiyoz.

selam nesmekaya,
bende şöyle bir baktımda senin menün genel olarak çok karbonhidrat zengini. karbonhidrat basit şekerdir ve şekerden olabildiğince kaçtığımız gibi ondan da kaçmalıyız. bunun günümüzde çok zor olduğunu biliyorum ama daha çok et - süt - yogurt yumurta sebze ve şekerden fakir meyve yemeliyiz bence

senin de yine karbonhidrat zengini bir menün var. kaşarlı tost : karbo - selanik gevregi : karbo - çiko bisküvi: karbo akşam bulgur pilavı karbo. zor ama daha az karbonhidrat işimizi kolaylaştırır. ama sanırım düzensiz bir menüydü benim de oluyor böyle sadece daha az karbo daha kolay kg verme. ben de o kadar kg verdim bi beş kg yu veremiyorum çıldırıicimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…