ivrin tebrik ediyorum çok güzel kilo vermişsin.
bende bu başlığa geldim 5-6 kiloda ben verebilsem çok iyi olacak. şuan 58 kiloyum boyumda 1.66
aslında benim sorunum ekmeki fazla yemeek ve suyu yeterince tüketmemek
merhaba musss87:)
bende 1.66 boyunda ve 58 kiloyum ve 5-6 kilo vermeyi hedefliyorum:)
Sağol tatlım ^.^ Çok fazla kafama takmıştım bir ara ciddi ciddi ama rahat bırakmak lazım demek ki ya da benim bünye kısıtlamalara gelemiyoİnşallah sen de istediğin hedefe ulaşırsın
merhaba excity sanırım aynı durumdayız bende yarından itibaren yediklerime dikkat edicem
ivrin çok güzel 1,5 haftada 3 kg süper....darısı bizlere.insa takıntı yapıncsa veremiyo.allah hepimize rahatlık versin yadA KİLOLARIMIZLA BARIŞALIM.....
arkadaşlar,aranızda öğretmen varsa,öğretmenelr günü kutlu olsun.
Beni de alın aranızaa yaş 17 boy.158 1.59 emin değilimkilo:50 4-5 kilo vermem lazım görüntü olarak 50den fazla duruyorum (
mrb,genelde insanalr p.tesi dityete başlar ama sen hafta ortası başalmışın:)kahvaltın pğrotein ağırlıklı olmuş,sanki tek yumurta yesen daha güzel olurdu bence.yanında maydonoz falan yesen daha dengeli olurdu+enerji verici bal olabilirdi.içme kapasiten çok iyii bence.ben de sudan çok bitki çayları+yeşil çay içiyorum.su içince üşüyorum...+günde 1 maden suyu içnmni öneririm..mineral alma açısından.ara öğünlerinde çok hoş bencee....umarım güünün devamındadda güzel beslenmişindir.....
bende öyle yarın başlıyorum dikkat etmeye, son zamanlarda ipin ucunu biraz kaçırmıştım
slm canım sen bayagı kılo vermıstın ve sonra kaybolmustun nasılsın nasıl gıdıyor? teşekkur edriz senınde öğretmenler gunun kutlu olsun
Excity ne yaptın canım benim ilk günüm gayet iyiydi.
Sabah: 1 tane haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, kibrit kutusunun yarısı kadar tahin helvası, açık limonlu az şekerli çay.
Ara ögün yapmayı düşünüyordum ama dışarda olduğum ve yanıma bir şeyler almadığım için yapamadım.
Öğlen yemeği: Dışarda olduğum için ekmek arası tavuk döner yedim (bu hiç iyi olmadı)
Ara öğün olarak mandalina yedim.
Akşam: 1 tabak tarhana çorbası, 2 tane lahana sarması, yoğurt, 1 dilim ekmek.
yatana kadar mandalina portakal yemeyi düşünüyorum ve havuç suyu içicem. Onun dışında şu an limonlu ıhlamur içiyorum.
1.5 litrede su içtim şu vakte kadar bugünlük böyle yediklerim sizce nasıl kızlar
envila kahvaltın gayet güzel.ara öğünlerinde iyi ama menünde çok fazla hazır gıda var.bence daha doğal yada ev yapımı besinler ye.belkide yurtta falansıdır tabiki bilmiyorum ama.
yarın daha güzel beslenirsin.
ben de menümü ayzyaymm:
sabah:geç uyandım kahvaltı yappamadım o yüzden ;1 ev yapımı poğaça+1 yeşil çay
ara:1 un kurabiyesi
öğle:yarım etli pide+içecek olarak su+slata+1 tane ev yapımı baklava
ara:1 elma
ara:1 ceviz
akşam:yarım ıspanaklı sac böreği
ara:1 türk kahvesi
kurabiyelerin,tatlıların,pastaların,yemeklerin bol olduğu bugün en masum bunları görüp bu kadar yedim.
2lt kadar su içtim+4-5 kupa adaçayı,rezene,yeişl çay sırayla içtim.
harelet:sadece 30dk az önce pilates yaptımm...:18: ama okulda 3 kat sürekli inip çıktım o da spor sayılır snaıırm..hala bacakalrım ağrıyooo
ben de yazayım bugünkü menümü :))
sabah: light ekmekle kaşarlı tost + domates/salatalık + 1 bardak yeşilçay
ara: 1 paket form çikolatalı bisküvi
Öğle: 6 dilim selanik gevreği
ara : 1 elma + 3 badem + 2 avuç kabak çekirdeği
akşam :1 bardak çorba :)
2 yk bulgur pilavı
2 yk light yoğurt
4 ince grisini ve 1 bardak 2 si 1 arada nescafe
son ara : 2 pötibör bisküvi + 1 greyfurt
bol bol yeşilçay da içtim. yatarken 1 bardak tarçınlı light süt içicem. spor olarak bugn sadece yürüdüm ama bayaa yürüdüm ordan oraya koşturdum bütün gün
biraz dengesiz bir menü oldu bugün ama yarın daha düzenli olacak umarım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?