50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nesmekaya canım ben de havuç ve elmayı yemeye üşendiğim için sularını içiyorum. Daha çok elma ile birlikte sıkıp tüketiyorum. Evet tok tutuyor iştah kesiyor canım tavsiye ederim. Evet ya gündüzler problem değil de insan geceleri yiyecek şey arıyor, patlamış mısırı (tuzlu ve yağlı) çok seviyorum ama yememem gerekiyor artık

ya tatlıyı çıkaramıyorum hayatımdan ve üniversiteye hazırlandığım için spor yapmaya da vakit pek bulammıyorum(

merhaba eylül
tarçın tatlıya kesin çözümdür. canın tatlı çekince sütlü tatlı ye ama onuda abartma. sütü ılıt içine bir çubuk tarçın at ohhh tatlı isteğine de iyi gelecektir.

Son düzenleme:
Bugün geç uyandım

Geç kahvaltı: Patates kavurması, 2 dilim ekmek, 1 bardak açık az şekerli limonlu çay.

Ara öğün: Mandalina ve greyfurt

Akşam yemeği: Nohut, az pilav, yoğurt, 3 tane acı biber turşusu, ekmek tüketmedim

Ayrıca gün içerisinde şu vakte kadar 1,5 litre su içtim. Akşamda havuç suyu ve elma suyu sıkıp içeceğim. Şu anda ıhlamur içiyorum. Bunun dışında yeşil çay içmeye başlamalıyım. Bugün bütün yediklerim karbonhidrat içerdiği için ekmek çok az tükettim.

Yanlış olan şeyler varsa kızlar bilgilendirirseniz sevinirim.

benimde bugünkü menüm şöyle ;

sabah: 1 dilim light ekmek
yarm kibrit kutusu light beyaz peynir
2 zeytin
1 bardak yeşilçay
domates/salatalık

ara: 1 mandalina + 2 badem

öğle: 4 yk yulaf ezmesi + yarım su bardağı light süt

ara : 1 eti puf + 3 ince çubuk grisini + 1 avuç kabak çekirdeği + 4 tanecik leblebi şekeri

saat 3 - 4 gibi çok acıkıyorum yaa o yüzden böyle oluyor canım sürekli birşeyler yemek istiyor o saatlerde napıcam hiç bilmiyorum :/

akşam : 1 dilim light ekmek
6 yk nohut yemeği
3 yk light yoğurt
birde 2 yudum pizza yedim ( ama sadece 2 yudumcuk :))

son ara öğünümde de greyfurt yemeyi düşünüyorum..spor olarak da 45 dk leslie yaptım ve 20 dk mekik çalıştım.
bugünkü menüm nasıl olmuş sizce??

iiy akşamalarr.menümü ayyzyaımm
sabah:1 baradk ılık su+yarım yeşil elma 20dk sonra zytin+peynir+maydonoz+tahin pekmez+1 dilim kepek ekmekli klasik kahvaltı,
ara:1 muz
öğle:kaşarlı çeyrek tstumun yarısını yedim.
ara:1 sade türk kahvesi yanında 1 parça bitter
akşam:1 haşalnmış yumurta+myadonoz+tere+marulu yufka ekmekle dürüm yapıp yedim.
ara:1 sade türk kahvesi
ara:1 portakal+maden suyu
belki ilerleeyn sattelrde tarçınlı süt ieçrim.
(tabi spor yaparsammmm.)bugün okulda nöbetçi olduğum için çok enerji harcadım+çok yoruldum

khavaltına hayranım.her zmanki giibi gzüel bence.Ancak öğle yemeğ,n sanki hahfifi kalmış o yüzden de belki 3-4 gibi acıkıyo oalbiiriisn.öğleyle akşamı değiştirsen daha güzel olurmuşş..öğlen yedikelrini akşama kadar rahat harcarsın.ama akşam yedikelrini sindirmek zor oluyo.sporun da gayet gzüell.leslinin hangiisni aypıyosun.1.mil 2 3 ?

katı meyev sıkacağı alıcamm fikrin için sağol.Elmayı hiç içmeidm eminim o da gzüeldir.sana yeşil çay oalark çaykurun sarı-yeşil küçük teneke kutusundaki bergamut aromalı çayını tavsiye edeyim.yılalrdır dnenemdğim yeşil çay kalmadı,son 4 yıldır ailece bunu içiyoruz...menüne gelince deidiğin giibi biraz pilav bnec fazla olmuşş onun dışında gayte güzel.1 kaşık pilav 2 dilim ekmeğe eşdeğermiş....diye duymuştum ne derece doğru bilmiyorummmm

senin de kahvaltın oldukça güzel bence :) okulda bol bol spor yapmışsındır zaten koşuşturmayla geçmiş günün bu arada leslie 3 mil yapıyorum yarından itibarende karın bölgesi için olan egzersizlerini indireyim diyorum malum benm sorun üst kısımla olduğu için :S

3 mil çok iyi ya,maşallah sanaa.karın için cardio egzersizleri de güzel.bide ebru şallının karın için pilates hareketleri var ya onlarda çok etkili.ay küçükken bende yAAPRDIMM ŞİMDİ YAŞALNDIMMM yapamıyom fazla....

nesmekaya tavsiyen için teşekkür ederim çaylarla pek aram yoktur deniycem umarım içebilirim. Pilavı çok seviyorum normalde iki tabak yerdim ama bu bile benim için başarı, ama tamamen hayatımdan çıkarıcam zamanla, bu benim ilk diyetim bilmediğim çok şey var burada zamanla sizlerin sayesinde öğreneceğim.

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar

Bugün yediklerim

Sabah: yarım dilim ekmek, kk kadar tahin helvası

Ara öğün: mandalina

Öğlen : kaşarlı sebzeli tost, açık az şekerli çay

Ara öğün: mandalina, 2 tane susamlı çubuk kraker

Akşam: tarhana çorbası, az nohut, 1 dilim ekmek

Şimdi elma ve havuç suyu sıktım onu içicem birazdan. Onun dışında su tüketimine önem veriyorum. Salata sevmiyorum ama birazda yeşilliklere yönelmem gerekiyor. Bugün 3. günüm hala tartılmadım zaten daha kilo vermemişimdir. Herkese iyi diyetler

offf arkadaşlar bana biraz yardımcı olun yaa 3 kilo verdim kaldım 58 de tıkandım veremiyorum daha ama şevkim kırıldı
biraz da bozdum programımı sabah kahvaltı olayı çok zorluyo beni 6.30 da da kahvaltı olmuyo ki işe giderken fındık fıstık alıyodum yanıma ya da sandviç filan yapıodum akşamdan şimdi onları da yapmıyorum gidiyorum iş yerinin yanındaki simitçiden simit yiyorum
hafta sonu da feci bozdum gözleme cips kola ne bulduysam yedim bu gidiişle geri alcam verdiğimi de bi de regl olamıyorum o da mı yediriyo bilmiyorum ama moralim çok bozuldu diyetisyene gidiyodum onu da bıraktım şevkim kırılınca destek olun bana lütfeeeeeeeen

Merhaba arkadaşlar ,

Yaklaşık 1,5 haftadır yediklerime dikkat edip haftada 3 gün spor yapmaya çalıştım. 59.6 başlangıç kilomdu şuan 58.3 . 31 Aralık'a kadar 53 kiloya inmek istiyorum. Çok hırslıyım . Motivasyon için aranıza katılmaya karar verdim. :)

bugünkü menüm ;

sabah : kepek ekmeğine kaşarlı tost
yarım domates + 1 bardak meyve çayı

öğle: 1 elma + 2 grisini

ara: 1 bardak süt + 1 yudum kurabiye

ara : 5 fındık 1 badem

akşam : 1 kase çorba + 5 yk domates soslu makarna

son ara : 2 mandalina yerim bir de şekersiz türk kahvesi içerim heralde

spor olarak sabah kalktığımda sadece 10 dk fln mekik çekebildim (

ne güzel 3 kg vcerebilmişsin,veremeyenleri de düşün ve yedikelrine dikkat et.diyetisyene gitmesen bile önceki tavsiyelerini dikkate al+sporunu ihmal etme.regl öncesi hepimizde oluyo o yüzden kilo alcağını düşünm almazsın.SANA DESTEK OLUYORUZ.....zaten regl döneminde bağırsakların hareketleneceği için,kilo sandığın yedikelrini boşaltacaksın o yüzden hiiiç endişelenemee...az ye sık sık ye ....
hoşgeldinnn aramıza,ne güzel 3 haftada 1.3 kg vermişsinn.bence hızlı kilo evrmeye çalışma.yavaş ver ama kalıcı olsun daha iyi değil mi?

mrb,yedikelrin gayet iyi az ve öz...örtmenlik yapıyomuş gibi olmayım ama,1 yudum değil de lokma kurabiye desen daha uygun olur.
sne yazınca benim canım da türk kahvesi çekti,şimdii ben d eiçcemmm.yatmadan da 10-20 mekik çksen güzel olurr....
menümü yazayımm
sabah:1 bardak ılık su+yarım yeşil elma 25 dk sonra kahvaltı(peynir+3 yeşil zeytin+maydonoz+domates)
ara:azcık ev yapımı kek(1 dilimden az)
ara:1 mandalina
öğle:fırında sebzeli +pattatesli tavuk kanat+salata+ 1 şalgam suyu+1 tane şekerpare
ara:1 havuç
akşam:1 kase sebze çorbası
ara:2 ceviz
şimdi de türk kahcveis içcemm sonra yatıcammm çünkü acıkıyorummm acıkmadan yatayım en iyisii....
günde ortalalma 2 lt ılık su +5 kupa yeşil çay+ada çayı+rezene içtim(her tenenffüste birini içiyorum)
harket:42 dk pilates yaptım.+yatmadan 20 mekil çekcemmm inşallahhhhhh

benim mutlaka 1 ay içinde 3-4 kilo vermem lazım, 51-52 kiloya falan düşmem lazım
ama olmuyorrrrrr

düzeltmeniz için teşekkür ederim nesmekaya :)) bundan sonra yudum değil lokma

gelelim bugünkü menüme... akşam yine saçmaladım yaa

sabah: 1 dilim denge ekmek
yarım domates/ yarım salatalık
3 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
küçük bir parça light beyaz peynir
1 fincan bitki çayı

ara: 1 elma + 1 bardak nescafe

öğle: 1 bardak çorba ( ezogelin)
küçük ton balıklı sandviç ( 150 kaloriymiş öyle yazıyodu )

ara : 1 mandalina + 2 avuç dolusu kabak çekirdeği (tutamadım kendimi bağımlılık yaptı (

akşam : 5 yk yulaf ezmesi + ıslatacak kadar light süt
5 pötibör bisküvi

son arada da burger daki dondurmadan yemeyi düşünüyorum.

evet bugün oldukça kötü bir menü olmuş yazınca farkettim :S ama tartılma günümdü ve tartıda 1 hafta içinde 56.9 dan 55.5 e düştüğümü görünce üstüne üstlük yarında önemli bir sınavım olunca hem sevinçten hem stresten yedim durdum :S

Size birsey sormak istiyorum nescafe içtiginizi yazmıssınız
Bende nscafeyi cok seviyorum ama siz nasıl içiyorsunuz 3 biraradamı

Merhaba
Yazdıklarınızı okudum da ben de 55 kg olup 50 olmaya çalıyorum. 54 oluyorum ama 53 ü göremiyorum. Sonra yeniden 55 oluyor derken bir türlü olmuyor. Ben de bundan sonra yazayım buraya birlikte devam edelim. Sabah yediklerim:
1 dilim ekmek
200 gr kadar yoğurt
10 tane siyah zeytin yoğurdun içinde yanında yeşil çay.
Şimdiye kadar da tarçın+karanfil çayı, erik tarçın çayı, 5 i bir yerde içtim. Ayrıcaaaaaaa kahvaltıdan sonra tatlı krizim için bol kremalı ve şekerli kahve. Her sabah yapıyorum bunu. Ama koca bir tatlı yemekten daha iyi sanırım.kalabalık gibi görünüyor ama çaylar ağırlıkta. Yemek de 1 de yiyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…