dışadrda faaln yiiynce olabileceğin en iiyiiis bencee .havuç suyu nasıl?yani tok tutuyo mu?ben de katı meyve sıkacağı isityorum da havuç için.çünkü havuç ymeeye üşeniirm ben.+gecelr uuzun olunca meyve bol yeniyoo.bence güzel menün yanii..
eylülümm yaşın daha küçük bnece sen spor yap+hayatından abur cuburu fast food ları çıkar oz amn isitediğin kiloya kavuşursun.aman diyet falan yapma....
ya tatlıyı çıkaramıyorum hayatımdan ve üniversiteye hazırlandığım için spor yapmaya da vakit pek bulammıyorum(
benimde bugünkü menüm şöyle ;
sabah: 1 dilim light ekmek
yarm kibrit kutusu light beyaz peynir
2 zeytin
1 bardak yeşilçay
domates/salatalık
ara: 1 mandalina + 2 badem
öğle: 4 yk yulaf ezmesi + yarım su bardağı light süt
ara : 1 eti puf+ 3 ince çubuk grisini + 1 avuç kabak çekirdeği + 4 tanecik leblebi şekeri
saat 3 - 4 gibi çok acıkıyorum yaa o yüzden böyle oluyor canım sürekli birşeyler yemek istiyor o saatlerde napıcam hiç bilmiyorum :/
akşam : 1 dilim light ekmek
6 yk nohut yemeği
3 yk light yoğurt
birde 2 yudum pizza yedim ( ama sadece 2 yudumcuk :))
son ara öğünümde de greyfurt yemeyi düşünüyorum..spor olarak da 45 dk leslie yaptım ve 20 dk mekik çalıştım.
bugünkü menüm nasıl olmuş sizce??
Bugün geç uyandım
Geç kahvaltı: Patates kavurması, 2 dilim ekmek, 1 bardak açık az şekerli limonlu çay.
Ara öğün: Mandalina ve greyfurt
Akşam yemeği: Nohut, az pilav, yoğurt, 3 tane acı biber turşusu, ekmek tüketmedim
Ayrıca gün içerisinde şu vakte kadar 1,5 litre su içtim. Akşamda havuç suyu ve elma suyu sıkıp içeceğim. Şu anda ıhlamur içiyorum. Bunun dışında yeşil çay içmeye başlamalıyım. Bugün bütün yediklerim karbonhidrat içerdiği için ekmek çok az tükettim.
Yanlış olan şeyler varsa kızlar bilgilendirirseniz sevinirim.
iiy akşamalarr.menümü ayyzyaımm
sabah:1 baradk ılık su+yarım yeşil elma 20dk sonra zytin+peynir+maydonoz+tahin pekmez+1 dilim kepek ekmekli klasik kahvaltı,
ara:1 muz
öğle:kaşarlı çeyrek tstumun yarısını yedim.
ara:1 sade türk kahvesi yanında 1 parça bitter
akşam:1 haşalnmış yumurta+myadonoz+tere+marulu yufka ekmekle dürüm yapıp yedim.
ara:1 sade türk kahvesi
ara:1 portakal+maden suyu
belki ilerleeyn sattelrde tarçınlı süt ieçrim.
(tabi spor yaparsammmm.)bugün okulda nöbetçi olduğum için çok enerji harcadım+çok yoruldum
katı meyev sıkacağı alıcamm fikrin için sağol.Elmayı hiç içmeidm eminim o da gzüeldir.sana yeşil çay oalark çaykurun sarı-yeşil küçük teneke kutusundaki bergamut aromalı çayını tavsiye edeyim.yılalrdır dnenemdğim yeşil çay kalmadı,son 4 yıldır ailece bunu içiyoruz...menüne gelince deidiğin giibi biraz pilav bnec fazla olmuşş onun dışında gayte güzel.1 kaşık pilav 2 dilim ekmeğe eşdeğermiş....diye duymuştum ne derece doğru bilmiyorummmm
ne güzel 3 kg vcerebilmişsin,veremeyenleri de düşün ve yedikelrine dikkat et.diyetisyene gitmesen bile önceki tavsiyelerini dikkate al+sporunu ihmal etme.regl öncesi hepimizde oluyo o yüzden kilo alcağını düşünm almazsın.SANA DESTEK OLUYORUZ.....zaten regl döneminde bağırsakların hareketleneceği için,kilo sandığın yedikelrini boşaltacaksın o yüzden hiiiç endişelenemee...az ye sık sık ye ....offf arkadaşlar bana biraz yardımcı olun yaa 3 kilo verdim kaldım 58 de tıkandım veremiyorum daha ama şevkim kırıldı
biraz da bozdum programımı sabah kahvaltı olayı çok zorluyo beni 6.30 da da kahvaltı olmuyo ki işe giderken fındık fıstık alıyodum yanıma ya da sandviç filan yapıodum akşamdan şimdi onları da yapmıyorum gidiyorum iş yerinin yanındaki simitçiden simit yiyorum
hafta sonu da feci bozdum gözleme cips kola ne bulduysam yedim bu gidiişle geri alcam verdiğimi de bi de regl olamıyorum o da mı yediriyo bilmiyorum ama moralim çok bozuldu diyetisyene gidiyodum onu da bıraktım şevkim kırılıncadestek olun bana lütfeeeeeeeen
hoşgeldinnn aramıza,ne güzel 3 haftada 1.3 kg vermişsinn.bence hızlı kilo evrmeye çalışma.yavaş ver ama kalıcı olsun daha iyi değil mi?Merhaba arkadaşlar ,
Yaklaşık 1,5 haftadır yediklerime dikkat edip haftada 3 gün spor yapmaya çalıştım. 59.6 başlangıç kilomdu şuan 58.3 . 31 Aralık'a kadar 53 kiloya inmek istiyorum. Çok hırslıyım . Motivasyon için aranıza katılmaya karar verdim. :)
bugünkü menüm ;
sabah : kepek ekmeğine kaşarlı tost
yarım domates + 1 bardak meyve çayı
öğle: 1 elma + 2 grisini
ara: 1 bardak süt + 1 yudum kurabiye
ara : 5 fındık 1 badem
akşam : 1 kase çorba + 5 yk domates soslu makarna
son ara : 2 mandalina yerim bir de şekersiz türk kahvesi içerim heralde
spor olarak sabah kalktığımda sadece 10 dk fln mekik çekebildim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?